Jump to content

Diktatörlük isteyen halk.


Recommended Posts

Önümüzdeki referandum diktatörlük oylaması,bir kişiye verilecek inanılmaz güç oylanacak,ne yazık ki evet demeye kararlı geniş bir halk kitlesi karşımızda kabak gibi duruyor.

Bu geniş halk kitlesi neye evet dediğinin farkında mı?

Bence bal gibi farkındalar.

Evet,diktatörlük istiyorlar.

Kendisi gibi düşünmeyenleri,farklılıkları yok etmek istiyorlar ve bunda kararlılar.Bu güruhun vicdan ve empati değerleri yok.Cumhuriyet ve demokrasi bunlar için sadece bir araç,bahsettikleri tramvay gibi..

Ama aptal olduklarını,yani en önemli sorunu atlıyorlar..O istedikleri diktatörlüğün günü gelince kendilerini de yok edeceğini bilemiyorlar.

İnsan egosunun sınırsız saçmalıkları vardır,hep daha fazlasını ister,diktatör'(yapısı gereği egoistin allahıdır) de daha fazlasını isteyecektir.Daha fazla güç için daha fazla kıyım yapması gerekecek ve sıra evet diyenlere de gelecektir.Kendini engelleyecek bir güç olmaması en büyük cesareti olacaktır.

Kendi ipini çekecek bir halkla karşı karşıyayız.Buradaki en büyük sorunun aptallık ve cehalet olduğunu rahatça söyleyebilirim.

tarihinde Beelzebub tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Tayyip ülkeyi üzerine almakta kararlı. Putinle sarmaş dolaş olmasının sebebi bu. Putin KGBcilerle anlaşıp Rusyanın %90ını üzerine tapulamışlar. Adamlar 1999 dan beri iktidardalar. Demir yumrukla soyuyolar ülkeyi. Putin kendine muhalif olan akademisyen hakim savcı kim varsa öldürtmüş. Kanserden ölen ve yurt dışına kaçanları saymıyorum bile. Putin tam mafya babası. Forbesa göre 24 milyar dolar serveti var. Oysa 200 milyarın üzerinde. Tayyipte putini kıskanmış belli ki.

 

Tayyip AB beni yargılayacak diye korkuyor. Ama Rusya da senin kara gözüne aşık değil. ABD ve Rusya Bopta anlaştılar. Zaten Büyük emperyal güçler sorunlarını masada halleder ve güçsüz devletler üzerinde paylaşırlar. ABD ve Rusya büyük güç. Türkiye arada kaldı. Antalya da 3 genelkurmay başkanının toplanması bunu gösteriyor. İlk defa böyle bir üçlü zirve gördüm. İki devlette Pydnin arkasında. Olan yine bize olacak. Tayyip ne kadar Putincilik yapsa da putin çok zeki bir mafya babası. Tayyibe güvenmiyor. İlk fişini çekecek kişi o. Almanya,Fransa,İsrail,ABD hepsinde Tayyip aleyhinde istemedigin kadar belge var. Zamanı geldiğinde kullanacaklar. Tayyibin demir yumruktan başka çaresi yok. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...