Jump to content

Şişlide EVETCİLER Hollandalı sandıkları Norveçli gazatacıya saldırdılar.


Recommended Posts

İşte böyleee,

                   Eeeeeeee AKP bu ülkeyi FELLAH ülkelerine çevirdi.Yakında Avrupadaki Türklere saldırı başlarsa  KIç...............  KI.................  YAKIN  AKP liler.

 

Şişli’de ‘Evet’çiler, Hollandalı sandıkları Norveçli gazeteciye saldırdı

13 Mart 2017
 
erafv.jpg

epa05340329 Turkish Prime Minister Binali Yildirim addresses a joint press conference with Turkish-Cypriot leader Mustafa Akinci (Not Pictured) after a meeting in the Turkish occupied area of Nicosia, Cyprus, 01 June 2016. Binali Yildirim is in Cyprus for his first official trip. EPA/KATIA CHRISTODOULOU

İstanbul Şişli’de KHK ile ihraç edilen Nazife Onay’ın oturma eylemini takip eden Norveçli bir gazeteci AKP’lilerin saldırısına uğradı.

Evrensel‘de yer alan habere göre, KHK ile ihraç edilen Kamu Emekçileri Cephesi üyesi Nazife Onay’ın İstanbul Şişli’de bulunan Cevahir AVM önündeki oturma eylemine polis saldırdı. Onay, polisler tarafından darp edilerek gözaltına alınırken, aynı yerde referandum çalışması yapan AKP’liler de basın mensuplarına saldırdı.

-

AKP’li grup Norveç basınından bir gazeteciye ve kadın gazetecilere “Siz Hollanda’ya çalışıyorsunuz, hepinizi tek tek çektim. Göreceksiniz” diyerek tehditler savurdu. Gazetecilere basın kartı soran AKP’liler, Norveçli gazeteciye de ‘Hollandalı’ diye linç girişiminde bulundu.

Habere göre, olay esnasında polisler de AKP’li gruba müdahale etmeyip yaşananları izlemekle yetindi. Dedeniz İSLAMIN  YÜCELİGİNİN  BİR  GÖSTERGESİDİR TERÖR.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...