poiuz 0 Oluşturuldu: Mart 17, 2017 Raporla Share Oluşturuldu: Mart 17, 2017 (düzenlendi) AKP iktidar olalı türk televizyonuna bakmayı bırakmıştım. En son iki seçim arası (2014-2015) bir kaç ay yine izlemeye çalıştım. Önceleri (2000lerde) geceleri geç saatlerde izlediğim tartışma programları olsa da genelde yayımlanan programları, programdaki insanların davranışlarını "cıvık" bulurdum. En son baktığımda ise şok oldum. Yandaş medyayı görünce kalite olarak artık en dibe indiğimizi düşündüm. Ama Türkiyenin önemli bir yol ayrımında olması benim yine türk televizyonu izlememe neden olacak gibi. Bakalım izlemeye ne kadar dayanabileceğim Ben genelde fazla televizyona bakmam, bazen televizyon günlerce kapalı kalır. Dizilere, eğlence programlarına bakmam ve bakmayı düşünmüyorum. POLTİK ve BİLİMSEL konulu programları izlemeyi düşünüyorum. Ve Futbolda seyrederim. Televizyonda kanalların sıralanmasında yardımcı olabilirmisiniz? Aklımdan şöyle bir sıralama geçiyor (baştan sona doğru): -Tarafsız kanallar -Atatürkçü, yurtsever kanallar -futbol -müzik -(yeşilçam) filmler -yandaş medya ( light yandaştan başlayarak gittikce radikal yandaş olan) Hangi kanalın nasıl yayım poltikası var? Bana hangi kanalları tavsiye edersiniz? Şimdiden hepinize teşekkürler Mart 17, 2017 tarihinde poiuz tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Beelzebub 0 Mart 17, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 17, 2017 gönderildi 10 dakika önce, poiuz yazdı: AKP iktidar olalı türk televizyonuna bakmayı bırakmıştım. En son iki seçim arası (2014-2015) bir kaç ay yine izlemeye çalıştım. Önceleri (2000lerde) geceleri geç saatlerde izlediğim tartışma programları olsa da genelde yayımlanan programları, programdaki insanların davranışlarını "cıvık" bulurdum. En son baktığımda ise şok oldum. Yandaş medyayı görünce kalite olarak artık en dibe indiğimizi düşündüm. Ama Türkiyenin önemli bir yol ayrımında olması benim yine türk televizyonu izlememe neden olacak gibi. Bakalım izlemeye ne kadar dayanabileceğim Ben genelde fazla televizyona bakmam, bazen televizyon günlerce kapalı kalır. Dizilere, eğlence programlarına bakmam ve bakmayı düşünmüyorum. POLTİK ve BİLİMSEL konulu programları izlemeyi düşünüyorum. Ve Futbolda seyrederim. Televizyonda kanalların sıralanmasında yardımcı olabilirmisiniz? Aklımdan şöyle bir sıralama geçiyor (baştan sona doğru): -Tarafsız kanallar -Atatürkçü, yurtsever kanallar -futbol -müzik -(yeşilçam) filmler -yandaş medya ( light yandaştan başlayarak gittikce radikal yandaş olan) Hangi kanalın nasıl yayım poltikası var? Bana hangi kanalları tavsiye edersiniz? Şimdiden hepinize teşekkürler Televizyon izleyeceğine kitap oku derim. Link to post Sitelerde Paylaş
leonardo18 0 Mart 17, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 17, 2017 gönderildi Tavsiye edemem çünkü yok. Bugünün teknolojisiye Avrupa kanallarının hepsinin olması lazım. Çin kanalları filan var ama önemli Avrupa kanalları yok. Ben de o şekilde kafayı yiyorum. Bir de 2000'lerde CNBC-E'yi çok severdim. Ona benzer bir şey var mı önerdiğiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
Hürkan 0 Mart 17, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 17, 2017 gönderildi Kanal siralamana gerek yok bence kitaplar isini gorecektir. Ben sahsen uzun zaman oldu izlemiyorum ve izledigim zamanlar ile izlemedigim zamanlar arasinda buyuk bir kafa rahatligi hissettim. Sosyal medya ile ne olup bittigini okuyorum veya goruyorum, kendime gore yorumluyorum yetiyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Engse Hohol 0 Mart 18, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2017 gönderildi (düzenlendi) ✔ TV8 izleyin. Acun Ilıcalı kanalıdır izleyin. Ama işsiz olduğunuzu söylemeyin. Acun işsizleri sevmiyor, irkiliyor. TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışması finallerinde elenen Ercan isimli yarışmacı kendini tanıtırken "2 çocuğum var ve işsizim" deyince, Acun Ilıcalı tarafından azarlandı. Acun Ilıcalı "işsiz olduğunu neden canlı yayında söylüyorsun" diyerek yarışmacı Ercan'ı azarladı. Mart 18, 2017 tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
NotImportant 0 Mart 18, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2017 gönderildi O kadar zaman geçmesine ve büyümeme rağmen hala televizyonda izlediğim tek şey çizgi filmdir. Elbette sadece sert bir mizah anlayışı olanlar. Link to post Sitelerde Paylaş
Tarafsız 0 Mart 18, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2017 gönderildi 22 saat önce, leonardo18 yazdı: Bir de 2000'lerde CNBC-E'yi çok severdim. Ona benzer bir şey var mı önerdiğiniz? TLC'ye bi bakın. Link to post Sitelerde Paylaş
poiuz 0 Mart 18, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 18, 2017 gönderildi Neden sacma anlayamiyorum. Herkesin evinde televizyon vardir sanirim? Almanyada olsa:-DasErste -ZDF Devlet kanallaridir, siyasi acidan bayagi objektiv ve “ciddi”dir.Lig maclarini ve sampiyonlar ligini gösterir -RTL -SAT1 -PRO7 -RTL2 -KABEL1 -VOX Özel kanallar, genelde sag görüslüdürler. “hafif” eglence programlari, filmler ve diziler ön plandadir. RTL milli maclari gösteriyor -3SAT -ARTE -WDR3/NDR3/BR3...Eyaletlerin kendi “3.” kanallari vardir Kültür agirlikli ve sol görüslüdürler. -NTV -Phönix Haberler ve belgeseller -Sport1 -Eurosport Spor kanallari. Sport1 uefa maclarini gösteriyor. Tabi sizden bu kadar ayrintili beklemiyorum. Ama 1-2 kisi birseyler yazsa bana yardimci olurdu. Önemli degil, zamanla kimin (hangi kanalin) ne b*k oldugunu, hangi yayinlarin bakilmaya deger oldugunu görürüm. Televizyonu bazen haftada bir maclardan maclara acarim. Haberleri her gün TVde izlemem, gaztelerden takip ederim. Yani TV ile aram zaten pek iyi degil. Türk TV ile hic iyi degil. Önceden haberlere bakmak bile beni sinir ediyordu. Biraktim. Sinir olmamak icin olaylari gazetelerden takip eder oldum. Ama dedigim gibi, herkesin evinde TV var, o kadar anormal bir sey degil. Sabahdan aksama kadar TVye bakacak degilim. Referanduma kadar olaylari “görsel” olarak da takip etmek istiyorum. Dün anten sistemini kurarken biraz haberlere bakmaya calistim... (Bazen neyi “haber” olarak verdiklerini görünce sasiriyorum ama bu ayri bir konu) CNN biraz normal gibi. ULUSAL KANALI Atatürkcü olarak duyuyorum ama hangi yayina/programa bakilir bilmiyorum. (bu yüzden size soruyorum) Bir debir filme bakayim dedim ama reklamlarin toplami filmden daha uzundu galiba. Dr. CIAALIS!!! 90 dakika performans... direk gibi sertlik... ve enine(!) ve boyuna 5,23cm büyüklük :-))) Bir reklam arasi kac dakika sürüyor diye bakayim dedim ama 13. dakikada cocuklar iceri girince ölcümü sonlandirmak zorunda kaldim. Benim icin yeni deneyimler oldugu icin yaziyorum Bakalim ne kadar dayanabilecegim Tesekkürler Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Mart 18, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2017 gönderildi Su siralar medyadaki g.t korkusu yuzunden ciddi bir halt seyredilmez. Tek guvenilir haber kaynagi internet. Tv'deanca eglencelik seyler seyredilir. Suanda survivor seyrediyorum ben. Berna diye bi kiz var, omrumde gulmenin bu kadar yakistigi bir kadin gormedim. Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Mart 18, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2017 gönderildi Simdi bir de evlilik programlarinin yasaklanmasi icin khk cikartiyorlar. Entellektuel kesim de bu programlari seyretmedigi icin oh olsun diyor ama yanlis. Sansurculugun dik alasi bu. Link to post Sitelerde Paylaş
poiuz 0 Mart 18, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 18, 2017 gönderildi (düzenlendi) Duyduğuma göre "Tarafsız Bölge"ye bakılabilir galiba. Okuduğum birkaç aklı başında yazarlar TVye çıktıklarını yazıyorlar ama hangi kanallara bilmiyorum. Evlilik proglramlarını dert edinmelerini anlamıyorum. Beğenmeyen bakmaz!!! Kimse zorlamıyor! Ama bunların kendileri yapmamaları yetmiyor, başkaları da yapmasın!!! Belki kendileri de bakıyorlardır İstemiyorsanız bakmayın kardeşim! Zorlayan mı var!?! Mart 18, 2017 tarihinde poiuz tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Tumagü 0 Mart 18, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2017 gönderildi Streamgaroo üzerinde Turkey TV'lerinin canlı yayınlarda varmı diye baktıtan sonra; http://www.streamgaroo.com/tv-stream/turkey/ 2016'da MotoGp 1 izlediğim adres; http://motorsports-stream.com/live/motogp-live-stream/channel-1/ 2016'da Formula 1 izlediğim adresler; http://cricbox.net/sky-sports-f1-live-streaming-watch-hd-free-online-webtv http://cricfree.tv/iframe/hdlive/skyf1.php https://www.facebook.com/f1izle/ http://www.streamgaroo.com/tv-stream/united-kingdom/ http://www.vipbox.nu/motorsports/95559/1/skysports-f1-|-skyf1-|-sky-sports-f1-|-sky-f1-live-stream-online.html Link to post Sitelerde Paylaş
kavak 0 Mart 18, 2017 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2017 gönderildi Sevgili poiuz, bütün yandaș medyayı son sıralara koy diyecegimde, maalesef her taraf yandaș medya olmuș vaziyette. Siz en iyisi ön sıraları boș bırakınız. Link to post Sitelerde Paylaş
poiuz 0 Mart 20, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 20, 2017 gönderildi On 18.3.2017 at 19:56, kavak said: Sevgili poiuz, bütün yandaș medyayı son sıralara koy diyecegimde, maalesef her taraf yandaș medya olmuș vaziyette. Siz en iyisi ön sıraları boș bırakınız. Haklısınız galiba Otomatik alfabetik sıralama yaptım, yeter sanırım. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts