Jump to content

Engse Hoholun forumdan atılması hakkında


Recommended Posts

Forumdan en son kim atılmış diye bir bakayım dedim.Engse Hoholun ak-it olmak,evet propagandası yapmak gerekçesiyle forumdan atıldığını gördüm.Bu kişinin akit olduğu sonucuna nasıl ulaştınız.Kaldıki bu kişi müslüman değil.Ortada bir tuhaflık var.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 119
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Just now, Buzul said:

Forumdan en son kim atılmış diye bir bakayım dedim.Engse Hoholun ak-it olmak,evet propagandası yapmak gerekçesiyle forumdan atıldığını gördüm.Bu kişinin akit olduğu sonucuna nasıl ulaştınız.Kaldıki bu kişi müslüman değil.Ortada bir tuhaflık var.

Kilicdaroglu'nu sevmiyor diye atildi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

VARLIĞINDAN HABERDAR OLMADIĞIMIZ HAZİNEMİZ NEDİR?

...

Çeşitliliğimizin en değerli hazinemiz olduğunu anlamadan, ondan yararlanamayız. Farklı ve çeşitli halklardan oluştuğumuzu idrak ettiğimiz, birbirimizi sevmek zorunda olduğumuz gerçeğini kabul ettiğimiz an, ileriye yönelik en büyük ilk adımı da atmışız demektir. Ne yapıp edip, sahip olduğumuz bu çeşitlilikten yararlanmalıyız.

 

Bu site "Küçük Türkiye" 

Bazen çok güzel sözler duyuyorum

Ama hep sözde kalıyor.

 

AKPden kurtulmak için CHPye bel bağladığımız gibi

Ama bir gün CHP iktidar olursa bizi bin pişman edeceklerinden eminim.

 

Biz buyuz!

 

Yine bir kişi daha gönderilmiş. Değer verdiğim kişiler tek tek gönderiliyor. Fazla bir şey deme gereği duymuyorum.

Üzülüyorum!!!

Umarım bir gün geri dönerler!

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
6 saat önce, Buzul yazdı:

Atılma nedeni kılıçdaroğlunu sevmemek mi? sözün bittiği yer.

Engse Atatürkçü'dür ve ateisttir. TD'de takip ettiğim bir arkadaşım.Ö.mesajla da konuştum....Neyse.

Sıkıldım buradan. Fikir özgürlüğü sıfır. Aman KK yı eleştirmeyin, yoksa size de evetci derler. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kılıçtaroğlu'nu ister sevin, ister sevmeyin; mevzu Kılıçtaroğlu değil, ülkenin bekaasıdır. Yapılacak seçim genel seçim değil, ülkenin ipini çekecek olan Anayasa referandumudur. Hayır oyu verenler oyunu Kılıçtaroğlu'na ya da Chp'ye vermiyorlar, hayır diyenler Chpli ya da Kılıçtaroğlu destekçisi de değildir. Fakat Kılıçtaroğlu hayır cephesinin tek önemli figürüdür. O nedenle ele geçirilmiş gazete, televizyon ve radyolarda Kılıçtaroğlu'na yönelik her türlü ahlaksızlık yapılmakta, her türlü küfür edilmektedir. Amaç Kılıçtaroğlu'nu itibarsızlaştırarak evet oylarını çoğaltmaktır. Binlerce kişi koro halinde Kılıçtaroğluna söverken Ateistforum'da da aynı şerefsizliğin yapılmasının engellenmesi alkışlanacak bir harekettir. Forum yönetiminin bu çabasına katılan katılır, katılmayan için kapı orada durmaktadır... Defolur giderler...

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hiç kimse Kılıçdaroğlu'nu sevmek, CHP'ye oy vermek zorunda değil. CHP yıllar yılı bu forumda en acımasız biçimde eleştirilmiştir, hakkında açılan negatif eleştiri içeren başlıklar AKP'yi eleştiren başlıklardan fazladır. Bununla birlikte, AKP'yi öven AKP'lilerin başlıkları da vardır ve insanların istedikleri partiyi sevme ve savunma hakkı olduğu düşünüldüğü için o başlıklara dokunulmamıştır. 

 

Adminin açıklaması, şu içinde bulunduğumuz çok kritik şu günlerde Evet'çi pislikleri besleyen, onların adice argümanlarıyla HAYIR'cı cepheye saldırı içeren içeriklere asla izin verilmeyeceği yönünde. Yani CHP'ye, Kılıçdaroğlu'na duyduğunuz nefretle değil, forumu, AKP'li itin köpeğin, trollerin pisliklerini ve adice argümanlarını referans alarak Kılıçdaroğlu ve CHP'ye saldırmanızla ilgileniyor, iyi de ediyor.

 

Sadece CHP veya Kılıçdaroğlu'na değil, HAYIR diyen kim varsa, hangi görüşten olursa olsun desteklemek, en azından haklarında kara propaganda yapmamak gerek. Forumun hitap ettiği kitle küçük bir kitle olsa da bu sorumluluğu üstleniyor. Şu referandum sürecinde rengarenk değil, tek renk olmak zorunda forum. "HAYIR" demek, ve bu düşünceyle hareket eden her kim varsa destelemek, en azından önüne çıkmamak, kötülememek zorunda, hele bu kişi Hayır'cı tarafın en önemli temsilcisi olduğu açık olan Kılıçdaroğlu ise.

 

Sevmeyen gitsin AKP'li forumlarda, Atatürk düşmanı liberallerin, PKK'lıların yönettiği ve yazdığı TD'de falan yazsın. Oralarda CHP'ye 7/24 saydırabilirsiniz ancak Atatürk savunmaya, ona küfredenlerin karşısına çıkmamaya dikkat edin zira saniyesinde atılırsınız. Oturup hep birlikte Apo'ya, Said'i Nursi'ye falan güzelleme çekip özgürlüğünüzü kutsayın. Burada bu tür bir özgürlük yok, hiçbir zaman da olmayacak. 

 

Benden yönetime tam destek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kılıçdaroğlu herhangi bir medeni ülkede siyaset yapsa kesinlikle iktidar olur.

Tek şanssızlığı medeni olmayan bir ülkede siyaset yapmasıdır.

Kuralsızlığın,hukuksuzluğun,cehaletin,yalanın prim yaptığı bir ülkede Kılıçdaroğlu tabi ki eleştirilecektir,pragmatik olmadığı için yerin dibine sokulacaktır,

Ama Kılıçdaroğlu doğru yapıyor merak etmeyin,gelecek kuşaklar için bir umut olduğu gerçek.

Anlık kararlar vermeyin,sakin olun.Ak-itlerin oyununa gelmeyin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, Tatarka yazdı:

Engse Atatürkçü'dür ve ateisttir. TD'de takip ettiğim bir arkadaşım.Ö.mesajla da konuştum....Neyse.

Sıkıldım buradan. Fikir özgürlüğü sıfır. Aman KK yı eleştirmeyin, yoksa size de evetci derler. 

 

Şu turan dursun forumunun linki var mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                   Gerçekten bu oylama TÜRKİYEYİ  ya BATIRACAK yada  ÇIKARACAKTIR.Bu oylama CHP  ,  AKP oylaması değil.Bende sevmiyorum Kılıçdaroğlunu,Erdoğana anında yanıt verebilecek birilerinin önünü TIKAMAKTADIR.

Kellesi bu kadar ZAVALLIDIR.GEÇMİŞTE  nekadarda GÜVENMİŞTİK  bu  ZAVALLIYA.YUH olsun bize.Tekrerlıyım,bu OYLAMA TÜRKİYENİN  YAŞAM  OYLAMASIDIR.Türkiyedeki bütün kökler TÜRKİYENİN SURIYAYA DÖNÜP  YAŞAMLARINI  TEHLİKEYE  SOKMAK  İSTEMİYÜRSELER , HEPBİRDEN  BU  NAZİ  PARTİSİNE  HAYIR  DEMESİ  GEREK.AKSİ  HALDA  olacak olan SURIYADA ,IRAKTA,LİBYADA olanlardır.

AKP li bir bakanın odasında makınalı tüfeğin işi ne.

Ne demiş  ATALARIMIZ.AZANKUL  BELASINI  BULUR.Bunlar TANRIYI  bulamazlar.Onların bulduğu KUREYŞİN EL-İLAHI dır.

               Bir ayatta şöyle diyür,ONLAR  MÜSLÜMAN  OLDULAR FAKAT  İMAN  ETMEDİLER.AKLINI  başından atan bir kimse  NAKILLA  TANRIYI  halıyla mümkün değildir bulamaz.NAKILLA  bulunsa bulunsa BALDIRLI Allah değil ınsan bulunur.Çünkü TANRININ  BALDIRI  OLMAZ.Ancak baldır bacak kimde olur siz söyleyin.TÜBE  ERTAĞFİRULLAH  TÜBE  TÜBE.Bu Araplaşmışlar beni ımandan edecekler Tekrer TÜÜÜÜÜÜÜBBBBBEEEEE ESTAĞFİRULLAH:D:ph34r:.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bilhassa referandum döneminde, Kılıçdaroğlu üzerinden CHP'yi küçümsemek yanlış. ancak Engse'nin "Evet" oyunu destekleyen bir mesajını bulamadım. sanırım bir yanlışlık olmalı. 

Ben de Atatürk'çü diye biliyorum. ayrıca sağa sola sataşmadan düzgün din eleştirisi yapan biridir. 

 

Mesela @Engse Hohol'un "hayır"ı destekleyen mesajlarından biri... Bence tersine bu dönemde böyle üyelere ihtiyaç var. ama bilmediğimiz başka bir sorun varsa o ayrı?

Başka bir sebep yok ise bu üyenin geri alınması, hepimizin birlik beraberliği açısından faydalı olacaktır. Dincilere karşı olan insanların birbirini desteklemesi gerekir, diye düşünüyorum.

 

 
 
tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kendisi hakkında verilen karar doğru değil. Kızgınlıkla, öfkeyle alınmıș yanlıș bir karar.

Mesela birkaç günlüğüne uzaklaștırmak varken, neden bu seçenek kullanılmıyor ?

'Evet'çiler kadar birlik ve beraberlik içinde mücadele edemiyoruz maalesef. Yazık; sonuçta kaybeden sadece bizler olmayacağiz.

Engste Hohol Türkiye´deki gelișmelerden o kadar umutsuz ve karamsar ki, haliyle yorumlarına da bu yansıyor.

Ancak onu 'Evet'çilerin safında göstermek büyük bir haksızlık olur.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Başıma birşey gelmeyecekse ben de Kılıçdaroğlu'nu sevmiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu, anayasa'dan laiklik çıkarılmalı dedikten sonra hastanede ameliyat olan meclis başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret ettiği gün, 1 kasım 2015 seçim günüydü. bunu bir gazeteci ortaya çıkardı. Kemal Kılıçdaroğlu 1 kasım 2015'de oy kullanmadı, İsmail Kahraman'ı ziyaret etti. Bilimsel gelişmeleri takip edebilmek için Arapça şart diyen MEB'in Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ile Kılıçdaroğlu arasında da fiziki benzerlik gazetelere yansımıştı. Birçok şey tesadüf gibi görünüyor ama algıda seçicilik de olabilir.

Ve Tolonbey yukarıda ne demiş bir de oraya dikkat buyurun; Gerçekten bu oylama TÜRKİYEYİ ya BATIRACAK yada ÇIKARACAKTIR. Bu oylama CHP, AKP oylaması değil. Bende sevmiyorum Kılıçdaroğlunu, Erdoğana anında yanıt verebilecek birilerinin önünü TIKAMAKTADIR.

Tespit budur. Kılıçdaroğlu daha iyi bir CHP'nin önünü tıkamaktadır. Kılıçdaroğlu'nda oy verme şevki yok bi kere. Oy vermesini biliyor mu orası da muamma ama vermesini bilse ne olacak? Oy vermeye gitmektense adam kalkıp, laiklik ve Atatürk düşmanını İsmail Kahraman'ı hastanede ziyaret etmeyi tercih ediyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 dakika önce, Cercis Hz Circis yazdı:


Tespit budur. Kılıçdaroğlu daha iyi bir CHP'nin önünü tıkamaktadır.

 

Bu cümleye aynen katılıyorum. Aynı şey MHP içinde geçerlidir. 

 

Bunun dışında CHP'yi sevmiyorum diye evet verenin beyninden de şüphe ederim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Görülen o ki, bir yanlış anlaşılma olmuş. Çözüme odaklanacak olursak, bu sorunun halledilebileceğini söyleyebiliriz.
Yalnız yapıcı olalım. forum yönetimine ters tavır almadan herkes bu yöndeki istediğini belirtirse güzel olur. RTE'nın bizi birbirimize düşürmesine izin vermeyelim.
Sonuca gelecek olursak; Engse Hohol'un üyeliğini tekrar açacağınız için şimdiden teşekkürler...  

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, Cercis Hz Circis yazdı:

Başıma birşey gelmeyecekse ben de Kılıçdaroğlu'nu sevmiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu, anayasa'dan laiklik çıkarılmalı dedikten sonra hastanede ameliyat olan meclis başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret ettiği gün, 1 kasım 2015 seçim günüydü. bunu bir gazeteci ortaya çıkardı. Kemal Kılıçdaroğlu 1 kasım 2015'de oy kullanmadı, İsmail Kahraman'ı ziyaret etti. Bilimsel gelişmeleri takip edebilmek için Arapça şart diyen MEB'in Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ile Kılıçdaroğlu arasında da fiziki benzerlik gazetelere yansımıştı. Birçok şey tesadüf gibi görünüyor ama algıda seçicilik de olabilir.

Ve Tolonbey yukarıda ne demiş bir de oraya dikkat buyurun; Gerçekten bu oylama TÜRKİYEYİ ya BATIRACAK yada ÇIKARACAKTIR. Bu oylama CHP, AKP oylaması değil. Bende sevmiyorum Kılıçdaroğlunu, Erdoğana anında yanıt verebilecek birilerinin önünü TIKAMAKTADIR.

Tespit budur. Kılıçdaroğlu daha iyi bir CHP'nin önünü tıkamaktadır. Kılıçdaroğlu'nda oy verme şevki yok bi kere. Oy vermesini biliyor mu orası da muamma ama vermesini bilse ne olacak? Oy vermeye gitmektense adam kalkıp, laiklik ve Atatürk düşmanını İsmail Kahraman'ı hastanede ziyaret etmeyi tercih ediyor.

 

Gizli AKP'li de ondan. Arapça şart diyen meclis başkanını hastanede ziyaret ettiğine göre şeriatçı bile olabilir. Ya da CIA, Fethullah filan getirdi onu, Atatürkçü oyları düşürmek için uğraşıyor, sırf bir oy eksik olsun diye gidip kendisi oy kullanmıyor...

 

Kafalara bak kafalara... AKP size çok bile, yeminle daha fazlasını haketmiyorsunuz.

 

Kılıçdaroğlu'nun 1 Kasım'da oy kullanmaması ret oyu demek olduğu için gitmedi, Baykal'ın konuşmasından sonra salonu terketti ve AKP'li ve MHP'li kimseyi dinlemedi. O oylamada boş oy atmak ya da gerekçesini gösterip oylamaya katılmamak ret oyu vermek anlamı taşıyordu. CHP, referandum paketi mecliste geçmesin diye deliler gibi çalıştı, milletvekillerinin bacağı koptu, kolu kırıldı, ama sana göre Kılıçdaroğlu oy kullanmayarak oy verme şevki olmadığını gösterdi.

 

Bak işte ne diyoruz, Ak itlerin argümanlarıyla, onların cahilliğiyle gelip eleştiriyorsunuz. Engse Hohol atılmalı mıydı atılmamalı mıydı ben bilmem, Evet'çi olmadığını kendim de yazdım ama aynı senin gibi ak it argümanlarıyla saldırıp duruyordu Kılıçdaroğlu'na. 

 

Kesin artık şunu. Ya da ille de yazacaksanız bu cahilce sözde eleştirilerinizi, Kılıçdaroğlu hakkında negatif şeyler yazmaktan kendinizi alıkoyamayacaksanız, burada değil gidip AKP'li forumlarda falan yazın, buraya da rahatlamış biçimde gelip başka şeyler yazın.

 

Kılıçdaroğlu'nu sevmiyormuş, çünkü adam daha oy kullanmayı bilmiyormuş. Al sana ak troll saldırısı, cahaleti. Başka da bir şey değil. 

Ülkenin muhalifi bile bu haldeyse olan bitene hiç şaşmamak gerek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Akp'lilikle bir ilgisi olmayan insanları sırf Kılıçdaroğlu'nu sevmiyor diye aktrol diye yaftalayıp forumdan atmanız kimseye bir şey kazandırmaz. Aksine çok şey kaybettirir. Bu forumu takip eden insanlar "ne kadar da dogmatik, sığ görüşlü, farklı görüşlere tahammülü olmayan bir forum bu böyle" diye düşünürler.

Her Kılıçdaroğlu'na saldıran insan evetçi değildir. Hayır demek için Kılıçdaroğlu'nun rehberliğine ihtiyacımız yok. Eğer ülkeyi AKP'nin elinden kurtarmak Kılıçdaroğlu gibilere kaldıysa o zaman yok olup gidelim çok daha iyi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...