Jump to content

Recommended Posts

Maddi ve manevi gereklilikleri olan bir ibadet olarak bildigim hac, kisice degil de kisinin istegi dogrultusunda kendisi yerine baskalarini gonderebiliyormus.

Ustelik kutsal topraklara giderken de bedenen gereklilikleri yerine getirilmiyor? Kutsal topraklarda ibadetlerini eden muslumanlara bisey diyemem fakat, oraya kadar ya ucak ya da otobusle gidiyorlar, yuruyerek niye gitmiyorlar Kabeye?

Devlet beni banlar mi? Yazdiklarimda yanlis bir sey varsa uyarir misiniz, malum bu forumda ne yazacafimi biliyorum fakat bu ulkede ne yazmayacagimi bilmiyorum, cunku muslumanlar ne kadar allah vardir ve tektir diyebiliyorlarsa, bizim de allah yoktur deme hakkimiz yok mudur?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kendimiz yerine başkasını gönderebiliyorsak iyi. o zaman vekalet verip tüm ibadetlerimizi o kişiye yaptırabiliriz. Bizim yerimize inanıp ibadet etsin:)

 

Aslında islama çok aykırı değil. çünkü Allah da kendi görevini peygambere devrediyor... peygamber de halifelere devrediyor... ve halifeler de askerleriyle cihat edip insanları müslüman yapıyor.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Peki dusuncelerimizi dile getirme konusunda ne dusunuyorsunuz? Birinin burda allah yok demesi suc mudur? Onlarca islami siteye hicbir sey olmuyor tam demokratik dusunursek bana da hicbir sey olmamasi gerekiyor, fakat biliyorsunuz iste, neden endiselendigimi anlamissinizdir.

Yine de endiselenmemek elde degil iste...

Link to post
Sitelerde Paylaş
34 dakika önce, CinleriGorenAdam yazdı:

Peki dusuncelerimizi dile getirme konusunda ne dusunuyorsunuz? Birinin burda allah yok demesi suc mudur?

 

Burada "Allah yok" demekten birşey olmaz. ancak aile içinde tartışma olur. onun dışında şeriat ülkelerinde cezası olabilir.

 

Aslında yasal sınırlar nedir, bu örnekleriyle açıklanırsa güzel olur. sanki bunu kasten açıklamıyorlar. neyin suç olduğu belli değil. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...