Jump to content

Turkey with Simon Reeve


Recommended Posts

Ali Ağaoğlu "evine talip olan Kuveyt Kraliçesi'ne S... git dedi" röportajını bu adam yapmış.
Bunun yanında, şarap firmasına üzüm toplayan kadınların hiç şarap içmemiş olmaları Türkiye'nin en ilginç handikaplarından biridir ve benzerleri de vardır. Hazar kıyısında balıklardan havyar çıkaranlar, havyarın kilosuna 5,000$ verenlerden daha çok havyar yemiştir. Bu nedenle Türkiye'de hiç giymediği ve yemediği bir şeyin ticaretini yapan insanlar bir handikaptır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeseldeki ifadeleri nedeniyle Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Simon Reeve belgeselinde Ali Ağaoğlu, yatak odasındaki kadın çanta ve ayakkabılarını "Kızlar dağıtıyor" diyerek gösterdiğinde Simon Reeve, "Bunlar sizin değil mi" diye sordu Ağaoğlu'na.

 

Ali Ağaoğlu "değil ama onları kullanan(kadınlar)lar benim malım" demişti. 

 

 Ağaoğlu'na tepki gösteren Tur Yıldız Biçer, "Bir kadın milletvekili olarak bu görgüsüzlüğe sessiz kalınmasına da şaşırıyorum. Ağaoğlu kendisini ne zannediyor ki kadınlar için "mal" ifadesini kullanabiliyor. Ağaoğlu'nun Türkiye'yi temsilinden utanç duyuyorum. Ahlaktan amade müteahhit manzarasını seyrediyoruz. İnsanlıktan çalmanın anlamı yok. İnsanlığın, ahlakın parayla pulla satın alınabilecek bir şeyin olmadığının açık örneğini görüyoruz" dedi.

 

tarihinde Engse Aesir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Birinci bölümde adamı eleştiriyorlardı taraflı belgesel çekiyor diye. Halbuki gayet tarafsız bir bakış açısıyla edilmiş tümceler kullandı. "Türkiye doğayı koruma konusunda 180 ülke içerisinde 177. sıradaki ülke. Altındaki diğer ülkeler Somali ve Afganistan." Burada adam ne desin? Olan bu. Yeşil yol çekimlerinde pek bir şey gözükmüyor ama adam ingiltere'den kalkmış gelmiş, buna da şükür. Yörüklere yaklaşımı anlamlıydı. Türkiye'de yörüklerin yaşam kültürünü bilmeyen Türkler var. İngiliz adam çoğumuzdan daha iyi bir Yörük çözümlemesi yapmış. Koskoca diyanet başkanı Mehmet Görmez, islam dünyasının tamamını temsil ediyoruz lafını kopuk iki tümcede bitirebildi. Yazık yahu izlerken üzüldüm. Ali Bardakoğlu olsaydı büyük ihtimal röportajda ingilizce konuşurdu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...