Jump to content

İSLAMIN NE MAL OLDUĞUNU AÇIK SEÇİK GÖSTEREN BİR OLAY DAHA...


Recommended Posts

"Karıları ve kızları ganimet olarak evetçilere helaldir"

İBB Haller Müdürlüğü’nde “Gece Amiri” olarak çalıştığı belirtilen Ömer Akbayrak, “Hayırcıları” hedef alarak “Bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir” dedi. İBB Akbayrak'ın görevden alındığını duyurdu.

 

 

13.04.2017

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Haller Müdürlüğü’nde “Gece Amiri” olarak çalıştığı belirtilen Ömer Akbayrak, “Hayırcıları” hedef alarak “Bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir” dedi.

 

İBB çalışanı Ömer Akbayrak, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

“Sevgili dostlar. CHP açıkça savaş ilan ederek bu hususta elinden geleni ardına koymamaktadır. Meclis’te başladıkları saldırganlıklarını tüm eylem ve söylemleri ile ‘evet’çilerin üzerine çevirmişlerdir. 17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir.”

 

 

 

Sosyal medyadan yazdıklarına gelen tepkiler üzerine ise İBB çalışanı Ömer Akbayrak, "Bunlar bizi denize dökmekten ve savaştan bahsediyorlarsa, biz de savaş hukukundan bahsettik" savunmasını yaptı. Akbayrak, daha sonraki paylaşımında ise "hayır" oyu kullanacaklara "Nemrut" ve "Firavun" benzetmesi yaptı. Kendilerine savaş açıldığını iddia eden Akbayrak, "Onlar savaş açar, biz cihat eder ganimetleri toplarız mahşere kadar" paylaşımında bulundu.

 

GÖREVDEN ALINDI

 

 

DHA'nın haberine göre; iletinin sosyal medyada paylaşılması ve tepkiler üzerine Ömer A., hakkında, İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla soruşturma başlatıldığı, görevinden alındığı öğrenildi

C9S9KOTXsAExBM-.jpg

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşiti de dahil, bunlar bir İsrail'in karılarını kızlarını ganimet yapsalar ya... Büzük yemez... Bunların yaralılarını İsrail tedavi eder, tekrar salar birbirinizi iyi yeyin diye... Kendileri yaratırlar sınırı delik deşik eder buyrun cihatçı herkes serbestçe geçebilir derler, sonra bu salaklar kimseyi iktidardan deviremeyip  işi beceremeyince ortadan kaldıracağız kendi yarattığımız canavarı diye insanları savaşın içine sürerler.

 

Diktatör devireceğiz diye canavar yaratır, sonra yarattığımız canavar fazla oldu, bunu yok etmemiz lazım diye savaşa girer, savaşa dibine kadar batırmak için de diktatör yetkisi isterler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aslında geçmiş devirlerden kalma bir hayaldir islam insan akıllarında, düşüncenin giderek evrimleşmesi sonucu orjinal kalıplarının dışına çıkmak zorunda kalarak zamanın maskarası olmuş, propaganda, hurafe, menkibe ve tesadüfi olaylarla ayakta kalmayı başarmıştır. Küresel güçlerin kurnazca ve özel olarak yetiştirdiği piyonlarla halklara dayatılmaya devam ettirilmektedir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İsrail Suriye'deki iç savaştan fırsatını bulup Golan tepelerinde petrol sondajlarını başlattı. Bölgede zengin petrol yatakları belirlenmişti.

 

At binenin kılıç kuşananın tabii de... İnsanın zoruna giden, Arapların topraklarına İsrail'in el koyması filan değil tabii... Zamanında Araplar da İsrail'in her şeyine el koymuşlardı. İslam dinini zaten bu amaçla icat etmişlerdi de...

 

Zora giden şu: Bu İslam coğrafyasını kim aydınlatmak, bu İslam yobazlığı karanlığından kurtarmak için bir devrim başlatsa, bu yaptığını hayatıyla ödüyor. İslam coğrafyasında ilk Kuran'dan kurtulma aydınlanma devrimini halife Me'mun yaptı. Yunan kitaplarını Arapçaya tercüme ettirdi. Yobaz imam Hanbel'in müritleri tarafından gavur kitaplarını Kuran'dan üstün tuttuğu gerekçesiyle hurmasına zehir katılarak öldürüldü. Hoş öldürüldüğünde devrimini başarmış, tüm Yunan kitaplarını tercüme ettirmişti. Farabi, İbni Sina bu devrimle yetişti. Fakat yobazlık durmadı. Gazali bunları kafirlikle itham etti ve başarılı oldu. Halbuki Farabi İslam coğrafyasında bin yılda bir doğabilecek bir güneş. İbni Sina dünyada üç tıp üstadı arasında adı yazılı bir hekim.

 

Atatürk bu devrimi sürdürmek istedi. Fazla yaşamadı. Hoş, o da devrimlerini başardı ama ölümüyle hemen devrimleri durduruldu.

 

Şah Rıza Pehlevi Arap harflerini kaldırıp Latin harflerine geçme hazırlığına başladığı anda Humeyni Paris'lerde korunarak Şah devrildi. Aman İran uyanır, aydınlanır! Aman ha!

 

Bir Müslüm halkın başına laik, aydın bir lider, Beşar Esad geçti. Aman devirelim! Aman mehtap uyanır filan sonra neme lazım! Bunların başına modern çağdaş biri filan lazım değil. Bunların başına yobaz, kara bir diktatör lazım. Olay bu...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...