Jump to content

Türkiye Üçe Bölünmelidir


Misafir

Recommended Posts

 

Buda 2014 ten hic bisi değişmemiş ??

 

 

Yazarın orada Kürtleri bazı özellikleri yüzünden hepten suçlaması halk düşmanlığıdır,tarihsel/ekonomik nedenlerden kaynaklanan şeyleri bir Avrupalı da haklı olarak söylebilir ülkesinde yaşayan bir Türk'e...

 

Ve de evet,diğer bölünme ifadelerinde haklısın bak ben ne buldum bir haber sitesinde bununla ilgili;

Bağımsız Ege Projesi!

20 Ağustos 2014 15:29

Sosyal Medya’ya kimin tarafından yüklendiği şimdilik belli olmayan fakat bir anda paylaşım rekoru kıran bir yazı gündeme damgasını vurdu. Paylaşım öyle hızlı yayıldı ki, bir anda sosyal medya da TT oldu. Denizli şivesi ile eleştiri yapıp bir çok konuyu ti’ye alan yazı Ege bölgesinde yeni bir yapılanma istenmesini anlatıyor. İşte o paylaşımı yorumsuz bir şekilde sizlerle paylaşıyoruz...

- Ben sıkıldım arkideş bu memleketten, yetti gari Egemiz için demokratik özerklik mi neyii, ondan taleb ediyom.

- Memlekette başkan seçiyola, bizim vergileeemizlen puropaganda yapayo, Yozgatlının, Kastamonulunun, Urfalının oylarıylan başımıza geliyo, bizi yönetiyola. Yetti gari ulen!!!!!!!!!!! Hasta etmen adama.

- Ege’mizin gaynaklarına Kasımpaşalıların, Konyalılar, Yozgatlıların elinde mundar ettiler yıllardır. 10 sene önce Gayseri neydi şimdi ne oldu, bi bakın bakem. Bi de bu çomarlara oy vermeyen şehirlere bak: yerinde sayıyo.bak Izmir’e..

- Konya’ya gider bu zihniyet, Yozgat’a gider de, Ege ye gitmiyor arkıdeş, ben özerklik istiyom. Egeyi egeliler yönetsin gari!

- Haritamız belli, (bkz: 2014 CB Seçimleri) komşulaamız Kuzey’de Çanakkale,Güney’de Antalya, Batı’da Yunanistan, Güneydoğu’da Afyon.(Afyon’u devletimize alamayız yoksa senelerce G.Doğu sorunuyla uğraşırı, bissürü masraf olu, hiiiiiiiç gerek yok. Zaten sözde Egeli de olsa Konyalılarla daha iyi anlaşıyor onla)

- Turizm vaa Bodrum,Çeşme bizde,sanayi vaaa, maden ocaklamız va.Tekstilimiz var, Tarımımız va, sebze meyve bizde, dağlarımızdan yağ, bağlarımızdan bal akıpduru.

- Liman kentimiz İzmir, yurtdışıylan ticaretimiz zaten va. Ekonomi Bakanına Bubadağlı yaptıkmıydı iyi olu. Başkente İzmir yaparız. şaraba zaten biz üretiyoz kendimize vergi gomayız gari, o gadar da olsun arkideş..

- Enerji elektirik sıkıntımızda olmaz güneş de var rüzgar da alla şükür.

- Angaralıların Soma’yı çalıştırıp birileri rant etsin, birilere bizim paramızlan seçimde beleşe kömür dağıtsın deye Egeli işçilemize öldürmeye gerek yok. Avrupalı Tekirdağlı arkıdeşlerimizi de gapütülasyon verdik miydi, şarabımızla rakıyı takas eder gül gibi yaşaaaa gideriz ay oğlum ya.

- Nufus 11 milyon, iyi. Resmi dilimiz Dengizlice. Güzeeee.

- İnsanımız çalışkan, aydın, hoşgörülü, moderen.

- AB’yi bugün başvuram yarın üyeyiz.

- Purojemizin adı Bağımsız Ege Projesi (BEP)

 

Benim notum;şu resimdeki yer trakyayı falan da kapsamalı avrupa yakasını filan,anadolundan da bazı yerleri çankya gibi mesela,bu yönde kesinlikle politik mücadele başlatmalıyız.

 

 

Kaynak;http://egeninsesi.com/haber/69149-bagimsiz_ege_projesi

 

 

 

69149.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 72
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Atatürk mükemmel bir devrim yaptı. Biraz daha uzun yaşasaydı belki bugün bunları tartışmıyor olacaktık. Devrim başarısız mı oldu? Hayır değil... Çünkü bizler varız. Biz onun eseriyiz. Belki kabaca %25 iz ama varız. Ama... geri kalanları zorla eğitemeyiz. O zamanlarda bu olabilirdi. Köy Enstitüleri sayesinde. Evet olabilirdi. Başarılabilirdi fakat olmadı. Bugünse bunu başaramayız. Artık çok geç. İktidarda değiliz. Eğitim müfredatı değiştiriliyor. İmam hatipler artmakta. Kısa vadede olacak iş değil. Ben AKP nin iktidarı kaybedeceğini düşünmüyorum. İşin içinde hile de var ve dahası halk seviyor onları. Bu ayrılık bana tek çözümmüş gibi geliyor. Bilmiyorum bana iyi geldi. Olmasını isterim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Bağımsız Ege Projesi... Desteklenebilir bence... Haritası da güzel... Neden olmasın? Aydın böğleden yaşamak hakkımız değil mi? Şahsi fikrim bu yönde. Bir oluşum olursa desteklerim.

Hatta üstte dediğim gibi bizden olan Trakya'yı falan da alırız,bu yönde politik mücadele başlatmalıyız kesin olarak,bir Tayyip gelir bir Tayyip gelir böyle devam etmesin bu bizim için.

 

Kürtlerin ayrılması da ülkeyi birçok ekonomik siyasi yükten kurtaracaktır,eminim.

 

Bizse çok daha medeni bir devlet kuracağız.

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 hours ago, Laik Filozof said:

Hatta üstte dediğim gibi bizden olan Trakya'yı falan da alırız,bu yönde politik mücadele başlatmalıyız kesin olarak,bir Tayyip gelir bir Tayyip gelir böyle devam etmesin bu bizim için.

 

Kürtlerin ayrılması da ülkeyi birçok ekonomik siyasi yükten kurtaracaktır,eminim.

 

Bizse çok daha medeni bir devlet kuracağız.

Kursan kursan o coğrafyada Yunanistan gibi tembel bir memleket kurarsın. Onu da destekleyen, dolandırabileceği bir Avrupa Birliği olmayacağı için batar gider.

Ülkede alt sınıf işleri Orta Anadolu ve doğudan gelenler yapıyor. Ben de batı coğrafyasındanım. Genel olarak nasıl tembel olduklarını bilirim.

tarihinde Khan tarafından düzenlendi
İmlâ
Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Bence de Türkiye üçe bölünmeli. İslamcıların yönettiği bir ülke de yaşamak istemiyorum. 

Ben bir ara milliyetçi,ulusalcı eğilimlere sahip biriydim,hiç aklıma gelmezdi gelecekte böyle düşüneceğim,siyasi ortam nasıl da değiştiriyor insanı...

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Başkenti İzmir olan bir Batı Türkiye devleti oldukça şık olur. Beş seneye kalmaz Avrupa Birliği'ne gireriz.

Ben Kıbrıs'ı da alabiliriz diye düşünüyordum,eğer orayı da alırsak AB'ye giremeyiz asla,AB tanımıyor Kuzey Kıbrıs'ı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...