Jump to content

Japon'larada peygamber gönderilmiştir.


Recommended Posts

Nahl;36.Biz her millete bir peygamber gönderdik.

 

Peygamber olmadan imtihan olmaz,yüce rabbimizin de buyurduğu gibi her millete bir peygamber gönderilmiştir.Hakikat her millette tezahür bulmuştur.

Ateist,kafirler ise şeytanla işbirliği yapıp  müminlere vesvese vermekten çekinmezler.Her millete peygambere geldiyse,japonlar'a hangi peygamber geldi diye çemkirirler.

Japonlara da peygamber gönderilmiştir.Hazreti Kagawa adlı mümin peygamberimiz japonlara rahmet ve bereket için Allah'ın nurundan nasiplendirilmiştir.

Lakin,Allah'ın elçisiyim ve onunla konuşuyorum dediğinde Japon'ların bir tanesi bile ciddiye almamıştır.

Japon'lar birbirine çok benzediği için tanınmakta çok güçlük çekmiş,denizi yarıp mucize gösterdiğinde ise tokyo'lu müşrikler tarafından bu tsunami ,mucize değil diye dalga geçilmiştir.

Cariye ve çok eşlilik vaat etmiş ama Japon kızlarından bir temiz dayak yemiş  ve Tokyo'dan hicret etmek zorunda kalmıştır.

Japon'ları ganimet vaadiyle müşriklerle cihada teşvik etmiş lakin savaşa gidecek at bile bulamamıştır.

Hazreti Kagawa, japonlar tarafından yalancılıkla,şiddet ve şehvet yanlısı olmakla suçlanıp nurunu tamamlayamadan çin steplerine sürgün edilmiş ve orada vefat etmiştir.

Japonlar,peygamberini ne yazık ki tanımamış ve çok zulüm etmişlerdir.Şüphesiz ki cehennem onlar için yaratılmıştır.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hazreti Kagawa Aleyhimüsselam Japonlara "Şinto dininiz size, İslam dini bana, siz İslama girmezsiniz, ben de Şintoist olmam. Leküm diniküm veliyedin. Laaa ikraaahe fiddiiiin!" diye çok palavra sıkmış. İçinden de sizin ananızı bacınızı karınızı kızınızı hep cariye edecem lan diye geçiriyormuş tabii de bu palavraları sıkarken daha çaktırmıyormuş.

 

Tabii Japonlar Araplar gibi mal olmayınca... Göl maya tutmamış.

 

Tutaymış, Çinlilerle Japonları birleştirip Korelileri elleriyle küçülerek cizye vermeye mahkum ederlerken, Vietnamlılar soykırıma uğrayacaklarmış. Katliam çukurunun başında Su-Li Vietnamlıların kafalarını keserken kolu yorulunca Hazreti Kagawa Aleyhissümük "Yaaa Su-Li! Sen de Vietnamlıların karılarından kızlarından hissene düşeni al, kafa kesmeye ikindi namazından sonra devam edersin!" buyuracakmış!

 

E tabii Vietnamlılar kıyamete kadar lanetlendi ya! Sebebi de, Vietnamlıların peygamberlerini öldürmeleriymiş! Bunlar üstelik bir de altından yaptıkları keçiye tapmışlar! Keçi heykeli "be e e e e" diyormuş, sihir de yaparmış bu Vietnam kafirleri! Halbuki zamanında Allah cc (kaç cc bilinmiyor. Standart rakı şişeleri 70 cc dir.) bunları alemlere üstün kılmışmış!

 

Tarihin akışı değişecek, Vietnamlılar bin seneden fazla zamandan sonra vatanlarına dönebilecek, Çinlilerle Japonlar hemen onları tekrar soykırım edebileceklerini sanarak birleşip saldıracaklarmış. Ama kazın ayağı bu kez öyle gelmeyip Vietnamlılar bunların üç savaşta üç kez örekesini belleyeceklermiş. 

 

Tabii Hazreti Kagawa Aleyhissümük vessülük Japonları kekleyemeyince... Olmadı mı olmuyor işte...

Link to post
Sitelerde Paylaş

JaBlMQ.jpg

 

Hazreti Kagawa efendimizin(s.a.v) cismi suret'i..

Kendisi resim ve heykele mütemadiyen karşı iken ve bunu lanetlerken,müşrik japonlar tarafından gizlice resmedilmiş,son nesil fasık japonlar tarafından da dijital ortamda canlandırılarak sanal aleme konu edilmeye uğraşılmaktadır.

Kendisinin asla ve kat'a poz vermişliği yoktur.

 

tarihinde Beelzebub tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...

Artık peygamberler milletlere değil ülkelere gönderiliyor.

Tanrı yeni getirmiş olduğu modern ve demokratik yasaya göre peygamber vasfıyla donatmış olduğu kişilere halkın isim koymasına karar vermiştir.

Buna göre her ülke kendi peygamberine reis de diyebilir, tayyibistan da diyebilir veya tayyip iti de diyebilir.

Sonuçta ne denmesi gerektiği tanrının lütfu sayesinde halkın iradesine bırakılmıştır.

Lakin millet-ırk peygamberliğinin yerini alan ülke peygamberlerine ak saray, gemicikler ve tek adamlık ihsan eyleyen tanrı maalesef halklara halen 1400 yıl önceki köleliği layık görmüştür.

Nedense bu tanrı peygamberleri sürekli yenilerken aynı duyarlılığı halklara gösterememiştir.

Bence tanrının da kendisini yenilemeye ihtiyacı var, kim bilir belki de tanrının kendisi tutsaktır, birileri onu kendi çıkarına göre etkiliyor olabilir ya da yarattığı peygamberlerle sorun yaşıyor olabilir, çünkü şimdiki ülke peygamberleri tanrı onlara ne kadar verse de doymak bilmiyor...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Peygamberler.islamda.cok büyütüldüğü.için algıda problem.yaşanıyor.Peygamberler hala.var,yani.Hristiyanlar,hindular,şamanistler vs için.peygamberlik,elçilik,kurtarıcık hala.devam.ediyor.

Tevrat da peygamberler.hata yapar,büyük günah işleyebilir.ve işler.islamda peygamberler Tanrı gibidir.İsa Tanrıdır diyenlere tepki göstereceklerine kendilerine baksınlar .

Sanki Muhammed çok mükemmel.

tarihinde fezadabirtürk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Gönderilmiştir, gönderilmiştir.
Ne yani "yüzbinin üzerinde elçi gönderildi", diyen safkan müslümanların hepisinin yalan söyleyecek hali yok herhalde. Diii, mi ?!  :D
Gerçi çok değil kısa bir zaman önce safkan bir müslümanın teki, kulakları çınlasın nam-ı diğer müslümangenc, gaza gelip ciddi ciddi bunu iddia etmişti. Doğal olarak biz de kendisine Arap ve Yahudi olmayan sözde elçilerin isimlerini yazmasını rica etmiştik.

Sonra ne mi oldu ?
Sap gibi ortada kaldı ve arkasına bakmadan sıvıştı gitti. Gidiş o gidiş, iyi mi ?! :D

Kıssadan hisse; ola ki  çook yükseklerden uçan bir saftan müslüman buraya damlar ve onbinlerce sözde elçilerden dem vurmaya kalkışırsa, isim listesini de yanında getirmeyi unutmasın.

 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
33 dakika önce, malta erigi yazdı:

Bizim eve de gönderildi. Ilgilenmiyoruz kardeşim deyip kapattım kapıyı.

 

Aslında sen istemesen de o eve peygamber giriyor.

Ettiğin alışverişlerin fiyatını peygamber belirliyor.

Ödediğin elektrik-su parasının miktarını peygamber belirliyor.

Evinin içindeki kutuda yüzlerce kanal otomatikman peygambere bağlı.

Peygamber tanrı gibi evinin her köşesinde sana hükmediyor.

Hani ilgilenmiyoruz desen de kovsan da sövsen de zoraki giriyor.

Zamane peygamberleri için eve girmek çocuk oyuncağı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Japonlara gönderilen peygamber belki Akira Kurosawa 'dır....filmleriyle peygamberlik yaptı ve ...iyiliği,güzelliği,dürustlüğü öğretti gitti...peygamber uyarıcıdır.uyaran ,düzelten.vasfı olmalı.adam peygamberim deyip çıksa mezarını türbeye çevirirler.çabut mabut bağlarlar...

dünya yönetmenleri hep onu örnek alır...mecbur alacaklardı.herkes ilhamını Tanrıdan almaz.İblisten alır.

 

-edebiyathaber.net-akira kurusawa ve sinema üzerine düşünceleri- 

başlığını google da aratıp okuyun,ne dediğimi anlayacaksınız.yazıdan bir iki  alıntıyla ipucu vereyim :

 

"Şüphesiz YARATICININ törel sorumluluğu sorununu da göz önünde bulunduruyorum."

"Gerçekte yufka yürekliyim ben "

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 18.04.2017 at 22:11, Beelzebub yazdı:

Nahl;36.Biz her millete bir peygamber gönderdik.

 

 

 

sen  ayeti çok yanlış anlamışsın,  biz her ümmete, bir elçi gönderdik diyor, asıl sorulması gerekenleri kaçırmışsın, allah diğer dinleri inkar etmiş bu ayette. benden asla kaçmaz.

 

Andolsun ki biz her ümmete, "Allah’a kulluk edin, sahte tanrılardan uzak durun" diyen bir elçi gönderdik. Onlardan kimini Allah doğru yola iletti, kimileri de saptırılmayı hak ettiler. Yeryüzünü dolaşın da hak dini yalanlayanların âkıbetinin ne olduğunu görün.

 

görüldüğü gibi elçi gönderdik diyor elçiler gönderdik demiyor. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...