Jump to content

Kuran'da Hırsızlık ve Cezası


Recommended Posts

2 hours ago, Engse Aesir said:

Maide 38'de Sariku سَارِق  ve Sarikatu  سارقة cins adlarını ayrı tutarsan cebelleşmen ömür boyu sürecek. Dünya'da bütün maide 38 çevirileri yanlış, yalnız seninki doğru! Sariku ve Sarikatu süs için orada sanki ! Bu arada Yusuf'un kardeşi Bünyamin hırsızlık yapmamıştı. Bünyamin'e hırsızlık iftirasını Yusuf atmıştı. Bünyamin'i Mısır'da tutmak için cezaevine - hapse attırmıştı ve sonrasında Yakup ve Bünyamin'in taht'a oturan Yusuf'a eğilme sahneleri gerçekleşmişti. Yusuf egosunu bu plan sayesinde şişirmişti. Yusuf 70 ila 78 nc ayetlerinde yazar bu öykü.

 

 Bakınız; Kardeşine hırsızlık iftirasını atan Yusuf'un bencilliği.

 

 

Dünya'da bütün maide 38 çevirileri yanlış, yalnız seninki doğru!

 

Bu zincire astigim ilk iletimde belirttim, Mâide 38'i HERKES senin "Bütün mâide 38 çevirileri" dedigin birileri gibi okumuyor. Yani senin sorgusuz sualsiz dogru saymak için yeterli bir ölçüt saydigin sey o çevirileri yapanlarin çok olmasidir.

 

Ama Kuran arastirmamaya bahane yapildigi için atalarin dini sayar onu ve sapiklik diye lanetler: 

 

Insanlarin çogu uyduklari seyin dogru oldugunu SANIRLAR, oysa sanmak gerçegi BiLMEK degildir. Sanilan seylerin çogu gerçeklesmeyebilir. O yüzden insanlarin çogu, eger onlara uyarsan, seni Allah'in yolundan saptirirlar.    

 

Insana yakisan sey çogunluga uymak degil sorgulamaktir.   

 

*

Sariku سَارِق  ve Sarikatu  سارقة... süs için orada sanki!

 

5:33'e bakiniz dedim, baktin mi? Ordaki "eydiyhim"de geçen "him"in de kimisi erkek ve kimisi kadindir ama onlarin elleri anlaminda eydiyhim deniyor. Çünkü dogrusu o.  Yani senin "süs için mi?" diye dile getirdigin o soruyu ASIL 5:33'te sözü edilenlerin erkekler ve kadinlar oldugunu görerek sorman gerekir.

 

*

 

Bu arada Yusuf'un kardeşi Bünyamin hırsızlık yapmamıştı.

 

Hirsizlik elbet yapmamisti. Ama hirsizlik yapmis oldugu kabul edildi, 9 kardesin hepsi onun hirsizlik yaptigini kabul ettiler. Yûsuf'u kastederek "Onun kardesi de hirsizlik yapmisti" diyerek gösterdiler bunu. "Kab kimin yükünde çikarsa ceza o kisidir" dediler, "onun elidir" demediler. Müslümandi onlar, islamî yasaya uymaktaydilar. 

tarihinde Hasan Akçay tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 62
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

On ‎4‎.‎5‎.‎2017 at 21:23, Engse Aesir yazdı:

cinsiyet belirteçlerine bak

 

Bu çok önemli bir belirleme ve aslında konunun özünü teşkil ediyor.

 

Bu sahtekar ve yalancı Müslüm bunu çok iyi biliyor ve anlıyor. Erkek hırsız ve dişi hırsız denince, sanki yakalanmış huzura getirilmiş bekleyen karşıda iki adet hırsız var, biri dişi, biri erkek gibi anlaşılmasına çabalaması tamamen sahtekarlığından ve yalancılığından. Öyle bir şey elbette yok. İki adet hırsızdan elbette bahsetmiyor. Dişi olsun erkek olsun, tüm hırsızları söz konusu ediyor ve tabii ki doğal olarak da ellerinden çoğul olarak bahsediyor, dişi olsun erkek olsun tüm hırsızların!

 

Hiç zerre kadar kuşkunuz olmasın. Bu Müslümler sahtekarca keriz keklemek için yırtınıyorlar. Şu söylenenleri anlayamayacak kadar geri zekalı bir kişinin olması doğaya aykırı. Zeka özürlü olur, o ayrı. Ona bir şey diyemeyiz. Ama sıradan bir insanın bu kadar açık net bir konuyu kavrayamaması olanaksızdır. Hiç kuşku duymayın, bunlar hırsızın elinin kesilmesi gerektiğine, Allahlarının böyle emrettiğine kesinlikle inanıyorlar. İslama karşı korkudan kimsenin gıkının çıkamadığı faşist bir teokratik düzende bunlar el kesecekler, ayak kesecekler, çarmıha gerecekler ve kafa keseceklerdir. Ne için? Muhammed masalına inanmadı diye. Sadece inanmadığı için cinayet işleyeceklerdir. Hırsızın elini kesecekleri zaten hiç tereddütsüz şüphesiz yapacakları iş. Ona en küçük kuşku yok.

 

O yüzden bunların bu yalancılığı, bu sahtekarlığı son derece mide bulandırıcı. Son derece yüzsüzce, ahlaksızca sahtekarlar bunlar.

 

Benim de "gramer hatası" olduğunu söylediğimi iddia ederek sahtekarlık yapıyor. Yani sanki ben ortada bahsedilen iki adet biri erkek biri dişi hırsız var dendiğini kabul ediyormuşum gibi yapıyor. Öyle demediğimi son derece açıkça söyledim. Orada iki adet hırsızdan bahsediyor olması son derece gülünç ve saçma sapan bir iddiadır. Israrla buradan tutturmaya çalışılıyor. Orada kesin olarak bahsedilen, erkek olsun dişi olsun hırsızlardır. Bu o kadar kesin ki, bunun kesinliği kadar, bu sahtekar Müslümlerin yalancılığı da kesin.

 

Gelelim elini kesmenin kudretini kesme anlamına geldiğine!!! :lol: Allahlarına söz söyleme özürlü bir salak muamelesi yapmaktan çekinmeyecek kadar sahtekarlıkta azıtmış Müslümler! Deyim olarak kullanılan sözcüklerin deyim olduğunun hemen anlaşılması gerekir. Herhangi bir tereddüte yol açan kullanım, apaçık ve kesin söz sanatı olur. Örneğin birinin elinin uzun olduğunu söylediğinizde kimse mezura alıp onun elini ölçmemeli! Bu deyimin ya hırsız, ya her işe karışan biri olduğunu ifade etmesi anlamı açıkça belli olmalıdır. Söz söylemenin kesin kuralı budur. Sahtekarlık uğruna, keriz kekleme uğruna Allahlarını söz söyleme acizi bir salak yapan Müslümler! İşte bu kadar sahtekar bunlar.  

 

Ayrıca elini kesmek zaten kudretini kesmeyi dışlamıyor ki? Eli kesilenin kudreti de kesilir zaten. Yok elini kesmeden kudretini kesin diyecekse, hapsedin, köle yapın, böyle bir şey derdi. Böyle demekten aciz bir allahı getirip önümüze koyacaklar, biz de vaaa ne güzel allah, çok şirin, aman sevdim ben bu allahı diyeceğiz! Kurnaz geçinen salaklar olmak, bunların başlıca özelliği zaten. Bir avantajları var, ortalıkta bol miktarda salak var. Onları keklemeleri çok kolay oluyor. Salaklar salakları ağırlar, cahillik yobazlık sömürüsü istismarı sürüp gider... Din böyle varlığını sürdürüyor. Cahillik, yalancılık ve salaklıktan beslenerek...

 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On ‎5‎.‎5‎.‎2017 at 00:10, gariban_derviş yazdı:

nacizane tavsiyem ve sessiz ortamlarda namaz kıl ve tefekkürlere dal alemleri yaradılışı düşün.

 

Siz harbiden keksiniz bilader... Olmayan allaha nasıl namaz kılacağım ben? Yok ki, uzaya mı namaz kılayım? Şu söylediğini laf yerine koyabiliyorsan harbiden salaksın. Başka açıklaman yok. Hayır yani insan ateiste namaz kıl derken durur bir düşünür. Ben ne saçmalıyorum der yahu! Sana benim bir taş getirip buna tap dememle, senin bana görünmeyen bir puta tapmamı istemen aynı şey. Sen gördüğüme tapmam diyorsun, ben görüneni görünmezi farketmez, tapmam diyorum. Şimdi buna kafan basmıyor mu?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aslında allah ifade özürlü bir tanrı değil. Türkiye ve Malezya gibi laikliğin yerleştiği ama rahat oturamadığı ülke halklarının anlama özürlü olmalarıdır bu polemik konusuna sebep olan. Arapçanın mecaz kelimeleri arasında el kesmek ve darp vurmak var zaten ama bu mecazların yerlerinin anlaşılamaması diye bir sıkıntı yok. Araplar sürekli arapça konuştukları için cümlede mecaz kelimeleri hemen tanıyorlar. Hasan akçay da arap dilini hergün konuşsaydı itiraz eden değil, allahın hükmünü olduğu gibi kabul edenler arasında olacaktı. İşte bunlar hep ithal edilen malın kalitesizliğidir. 1500 yıllık bu malı 1000 yıldır ithal painkiller amacıyla kullanıyoruz ve bağımlısı olduk bırakamıyoruz. Her bağımlı gibi islamın zararlarını her gün hissediyoruz ama bırakmamak için mazeret olarak kem-küm laflarla, mecazla tefsirle kendimizi kandırıyoruz. Demokrasi gibi çoğunluğun bütün siyasi yetkiyi eline aldığı bir yönetimde islamın çarpıklığı müslüman olmayanları da olumsuz etkilediği için sabah sabah benim buraya yazı yazmamı kamçılıyor. Bakın el dedim, kamçı dedim. Her gün türkçe konuşan biri için hücre organeli kamçısı mı dedim, kırbaçlama kamçısı mı dedim tereddüt konusu olmaz. Ama yarım yamalak bir lisan'a hakim olanlar, mecaz kelimeleri cümlede tanımayabilirler. Bu durumda yapmaları gereken deyimler sözlüğü kullanmaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, Cercis Hz Circis yazdı:

Araplar sürekli arapça konuştukları için cümlede mecaz kelimeleri hemen tanıyorlar.

 

Elbette, mutlaka... Herkes öyledir. Bir İngiliz de "kedi köpek yağıyor" dediği zaman bunun çok şiddetli yağmur yağdığını anlatan bir deyim olduğunu apaçık bilir. Gökten kediler köpekler düştüğünü anlayan birisi aklını kaçırmıştır. Bir kelimenin deyim olarak kullanıldığının apaçık anlaşılmadığı bir metin, anlatım sanatı bakımından sıfırdır. Kaale bile alınmaz. Fantastik bir masalda bir adamın kolunun iki metreye kadar uzayabildiği söylenmişse, bununla kolunun iki metreye kadar uzayabildiği söylenmiştir. Bu bir ahtapot adamdır. Mecaz olarak hırsız olduğu söylenmemiştir. Ama birine çalışanlarından biri için: "buna dikkat et, bunun eli uzundur" dendiği zaman, onun hırsızlık yapabileceği söylenmiştir.

 

Deyim ve mecaz kullanımlarında kastedilenin apaçık olması şarttır. Aksi halde edebi bir fiyasko ile karşı karşıyayız demektir. Hele hele bu metin hukuk yapma iddiasında bir metin ise skandal yani, kepazelik, rezalet...  

Link to post
Sitelerde Paylaş
18 saat önce, democrossian yazdı:

 

Siz harbiden keksiniz bilader... Olmayan allaha nasıl namaz kılacağım ben? Yok ki, uzaya mı namaz kılayım? Şu söylediğini laf yerine koyabiliyorsan harbiden salaksın. Başka açıklaman yok. Hayır yani insan ateiste namaz kıl derken durur bir düşünür. Ben ne saçmalıyorum der yahu! Sana benim bir taş getirip buna tap dememle, senin bana görünmeyen bir puta tapmamı istemen aynı şey. Sen gördüğüme tapmam diyorsun, ben görüneni görünmezi farketmez, tapmam diyorum. Şimdi buna kafan basmıyor mu?

ben sana nacizane tavsiyelerde bulundum democ kardeş yaptığın ajitasyon tuhafıma gitti senin sorununu anladım ve sana yardım etmek istedim bak yine aynı şeyi yapmışsın sana çok önemli içeriklerle dolu mesaj yazdım üşenmeden bıkmadan gene aynı hatayı yapmışsın bir satırını alıp diğer tarafını sallamışsın.

sana derin düşün diyorum namaz olmaz yoga olur mesele tefekürlere dalman derin düşünmen.

senin ate olduğunu biliyorum hatta bazen hristiyan bile olduğunu düşündüm sorun o değil sanki maymundan geldiğine olan inancına bu sahneyi görmüş gibi inanıyosun sana maymundan geldiğini söyleyen insanlar bu dönüşüme şahit olmadılar onların görmediği senin görmediğin en ufacık bir şahidin olmadığı bir olaya inanmakla bir takım insanların yaşadığını söylediği gördüğü ve şahitlik yaptığı olaylara inanmak arasında çok büyük fark var democ kardeş o konuda en azından senden bir kademe öndeyim :)

 

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi

Madde 5

Hiç kimse işkenceye, zalimane, gayriinsani, haysiyet kırıcı cezalara veya muamelelere tabi tutulamaz.

 

KURAN – Maide / 38 : Hırsızlık eden erkek ve ya kadının yaptıklarına karşılık bir ceza ve Allahtan bir ibret olmak üzere ellerini kesin.

KURAN – Nur / 2 : Zina eden kadin ve zina eden erkekten her birine yüz sopa vurun ; Allaha ve ahiret gününe inanıyorsanız , Allahın dininde onlara acıyacağınız tutmasın. Müminlerden bir gurup da onlara uygulanan cezaya şahit olsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş
18 dakika önce, Laik Filozof yazdı:

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi

Madde 5

Hiç kimse işkenceye, zalimane, gayriinsani, haysiyet kırıcı cezalara veya muamelelere tabi tutulamaz.

 

KURAN – Maide / 38 : Hırsızlık eden erkek ve ya kadının yaptıklarına karşılık bir ceza ve Allahtan bir ibret olmak üzere ellerini kesin.

KURAN – Nur / 2 : Zina eden kadin ve zina eden erkekten her birine yüz sopa vurun ; Allaha ve ahiret gününe inanıyorsanız , Allahın dininde onlara acıyacağınız tutmasın. Müminlerden bir gurup da onlara uygulanan cezaya şahit olsun.

bir gün evine hırsızlığa girerler 2-3 kişi o esnada eşin kızın uyanır ve üstüne birde onlara tecavüz edip döve döve hastanelik ettikten sonra evden ne var ne yok alırlarsa o zaman yorumun ne olurdu merak ettim?

aynı durum yaşandı ondan söylüyorum.

şuan bu işler organize şeklinde yapılıyor birde hırsızlık bir sektör halini aldı yeni senaryo bir gün karın ya da kızın yolda yürürken iki kapkaçcı yanına yaklaşır elindeki çantayı alıp kaçmaya çalışır ancak eşin ya da kızın vermek istemez direnir ve sonuçta metrelerce yerde sürüklenir ona rağmen bırakmaz ve hırsız eline bıçağı sokar ve parmaklarını keser ve çantayı alıp kaçar bunu yaşadığında ne düşünürdün merak ediyorum.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, gariban_derviş yazdı:

senin sorununu anladım

 

Ne sorunu, sorun ne? Sorun filan yok. Ben neredeyse hiç bir zaman yanıt verdiğim iletiyi aynen alıntılamam. Bu sadece alıntıladığım satırı yanıtladığım anlamına gelmez. Neden hepsini alıntılamıyorum, çünkü sayfayı gereksiz şişirmeye gerek yok. Herkese de böyle yapmalarını tavsiye ederim. Bazen oluyor ki içinde resimler de bulunan uzun iletiler aynen alıntılanıyor ve gereksiz bir kalabalık oluşuyor. Buna gerek yok. İleti zaten orda, bir daha konulması gereksiz. Tamamı neymiş dersen alıntının kenarındaki kıvrık oka tıkladın mı iletiye zaten gidersin. Alıntılamak kime yanıt verildiğini gösteren bir sembolik işaret sadece. Kalabalığı kaldırmaktan başka anlam çıkarmaya gerek yok.

 

Ben zaten çok düşünürüm, bunu tavsiye etmene gerek yok. İslamdan nasıl çıktık, elbette düşünerek çıktık. Hristiyan olduğumu nerden çıkardın hiç anlayamadım. Sizin sorununuz bu, kafanızdaki uyduruk kurmacalara inanıyorsunuz. Eminim cehennemde yanacağıma da inanıyorsundur! :lol: Maymun konusunu ise senin uyduruk allahınla bir tutamazsın. Maymundan elbette geldik, nerden gelecektik? Bunda en küçük şüphe yoktur. Bunun sayılamayacak kadar çok kanıtı var. Bu sizinki gibi hurafe bir inanç değil, bilgidir.

 

Bak bu "üüüü cehennemde yanacaklar yazııık" ayaklarını bırakın. Bu ayaklar koktu, işe yaramaz. Böyle kandıramazsınız, akıllı olanları tabii. Aptal olduğumu sanıyorsan ise yanılıyorsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 hours ago, gariban_derviş said:

bir gün evine hırsızlığa girerler 2-3 kişi o esnada eşin kızın uyanır ve üstüne birde onlara tecavüz edip döve döve hastanelik ettikten sonra evden ne var ne yok alırlarsa o zaman yorumun ne olurdu merak ettim?

aynı durum yaşandı ondan söylüyorum.

şuan bu işler organize şeklinde yapılıyor birde hırsızlık bir sektör halini aldı yeni senaryo bir gün karın ya da kızın yolda yürürken iki kapkaçcı yanına yaklaşır elindeki çantayı alıp kaçmaya çalışır ancak eşin ya da kızın vermek istemez direnir ve sonuçta metrelerce yerde sürüklenir ona rağmen bırakmaz ve hırsız eline bıçağı sokar ve parmaklarını keser ve çantayı alıp kaçar bunu yaşadığında ne düşünürdün merak ediyorum.

 

 

İslam'daki insanlık dışı, sapık ayetleri böyle mi kendine kabul ettirebiliyorsun?

 

Bu anlattığın olaylar sadece hırsızlık değil, ilave suçlar da var, oysa Kuran'da bahsedilen durum hırsızlık. Ayrıca bir tanrıya inanıyorsan ilk suçlaman gereken o tanrı olmalı, insanı böyle yarattığı için. Ne diyor put kitapta, ben dilediğimi doğru yola iletir, dilediğimi de saptırırım.

 

Diyelim birisi senin koyununu veya 100 TL.'ni çaldı, bir koyun çaldı veya 100 TL. çaldı diye elini kesmek mi lazım insanın?

Link to post
Sitelerde Paylaş
19 saat önce, sağduyu yazdı:

 

İslam'daki insanlık dışı, sapık ayetleri böyle mi kendine kabul ettirebiliyorsun?

 

Bu anlattığın olaylar sadece hırsızlık değil, ilave suçlar da var, oysa Kuran'da bahsedilen durum hırsızlık. Ayrıca bir tanrıya inanıyorsan ilk suçlaman gereken o tanrı olmalı, insanı böyle yarattığı için. Ne diyor put kitapta, ben dilediğimi doğru yola iletir, dilediğimi de saptırırım.

 

Diyelim birisi senin koyununu veya 100 TL.'ni çaldı, bir koyun çaldı veya 100 TL. çaldı diye elini kesmek mi lazım insanın?

burda mesele cezanın caydırıcı özelliğinin olması ikinci örneği neden söylemiyorsun sırtındaki çantada belki 100 lira bile yok ama adam geliyo asılıyo ve para dahi olmayan çanta için bir kadıncağız hayatını kaybedebiliyor.

 

olayları okuyamıyorsunuz mesele burda basit bir eylem değil şunu unutmayın dünyada yaptığınız her kötü hareket dünyada oluşacak fitne ve fesat kapılarının açılmasına bir destek vermektir.

basit bir hırsızlık olayı olarak göremezsin bu durumu  bu basit olarak gördüğün olaya anında müdahele etmezsen toplum  içinde bir kangrene döner daha sonra bir bakmışsın ki işin içine düzen koruyuculardan tut yöneticilere kadar bir şebekenin içinde bulmuşsun kendini.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
19 saat önce, democrossian yazdı:

 

Ne sorunu, sorun ne? Sorun filan yok. Ben neredeyse hiç bir zaman yanıt verdiğim iletiyi aynen alıntılamam. Bu sadece alıntıladığım satırı yanıtladığım anlamına gelmez. Neden hepsini alıntılamıyorum, çünkü sayfayı gereksiz şişirmeye gerek yok. Herkese de böyle yapmalarını tavsiye ederim. Bazen oluyor ki içinde resimler de bulunan uzun iletiler aynen alıntılanıyor ve gereksiz bir kalabalık oluşuyor. Buna gerek yok. İleti zaten orda, bir daha konulması gereksiz. Tamamı neymiş dersen alıntının kenarındaki kıvrık oka tıkladın mı iletiye zaten gidersin. Alıntılamak kime yanıt verildiğini gösteren bir sembolik işaret sadece. Kalabalığı kaldırmaktan başka anlam çıkarmaya gerek yok.

 

Ben zaten çok düşünürüm, bunu tavsiye etmene gerek yok. İslamdan nasıl çıktık, elbette düşünerek çıktık. Hristiyan olduğumu nerden çıkardın hiç anlayamadım. Sizin sorununuz bu, kafanızdaki uyduruk kurmacalara inanıyorsunuz. Eminim cehennemde yanacağıma da inanıyorsundur! :lol: Maymun konusunu ise senin uyduruk allahınla bir tutamazsın. Maymundan elbette geldik, nerden gelecektik? Bunda en küçük şüphe yoktur. Bunun sayılamayacak kadar çok kanıtı var. Bu sizinki gibi hurafe bir inanç değil, bilgidir.

 

Bak bu "üüüü cehennemde yanacaklar yazııık" ayaklarını bırakın. Bu ayaklar koktu, işe yaramaz. Böyle kandıramazsınız, akıllı olanları tabii. Aptal olduğumu sanıyorsan ise yanılıyorsun.

cehennemin farklı bir mekan olduğuna inanırım kuranda cehenem için  ELEM VERİCİ AZAP olarak geçer bu bana çok fazla şey anlatır yanma cezası olabilir elbette ama ötesinde de bir hayatın cehennem ehlini beklediğine inanıyorum.Aslında o kadar mantıklı gelir ki bana insanoğlunun kendi yarattığı kaosta yaşamasıdır cehennem bir nevi.

hakettiğini bulmaktır eğerki insanları ezen bir mafyaysan ona göre devamlı savaşların ve acıların olduğu belki bir mekanda kıtkaynaklar için devamlı savaşacağın ve acı çekeceğin bir mekan olabilir cehennem?

 

yada zina fiilini işleyerek toplumda kaosa neden olmuşsan o zaman aşırı bastıralamayan cinsel arzularla dolu bir hayatta ebedi yaşamak?

 

yani genel olarak gam ve kederle yüklü hayatların yaşanacağı bir mekanda olabilir.

bir kadın zina yapar cehennemde cezası belkide leş gibi kokan iğrenç cehennem ehlinin veya belki zebanilerinin ebedi kölesi olarak kullanılan bir yerde olabilirmi?

 

yani bilemiyoruz nedir ne değildir hz. Ademi uyarırken mesela dünya için orda soğuktan ve sıkıntılardan bahsediyor şimdi dünyaya bak gerçekten üzerimizdeki yükler için ölene kadar uğraşan bir varlığız ve ölmemek için her türlü çileye rağmen uğraşıyoruz gerçekten ilginç :)

 

gelelim maymundan gelme olayına aramızdaki farkı yineliyorum kardeş sen hiç kimsenin görmediğine ve bilmediğine inanıyorsun seninki aptalca ben en azından belli başlı kimselerin görüpte ve aynı mesajları yolladıklarına şahitlik ederek onlarla birlikte onların söylediklerine inanıyorum.

 

bakıyorsun bazı insanlar gelmiş ve bu insanlar aynı mesajları ve birbirine yakın kitapları getirmiş ve bu kitapların bir yaratıcı tarafından getirldiğini iddia etmiş ve bazı mucizeler göstermişler ve gene bu mucizelere inanan etrafında bir sürü insan bulmuşlar.

 

şimdi sizinki çok daha kötü hiç bir kanıt yok! hiç bir net gözlem yok! elinizdekiler tamamen teoriden ibaret oda bu teorileri atanlarda sadece bir tek kaynağa dayalı :)

adamın biri  maymundan geldik diyor bütün koyunlar peşine takılıp onu doğruluyor.

 

farklı mekanlar farklı zamanlar ama aynı mesajlar, birbirini doğrulayan kitaplar. bunamı inanmak mantıklı yoksa en ufacık bir ispatın veya gözlemin olmadığı sadece teoriden ibaret olan bir düşünce şeklinemi inanmak mantıklı?

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, gariban_derviş yazdı:

 

yada zina fiilini işleyerek toplumda kaosa neden olmuşsan o zaman aşırı bastıralamayan cinsel arzularla dolu bir hayatta ebedi yaşamak?

 

 

 

:D kafanız pek güzelmiş. size arabın masallarında böyle olduğu anlatılmışsa da gerçekte böyle bir şey yoktur. zina fiili ile ancak muhafazakar toplumlarda kaosa neden olursunuz, o kaosun nedeni de toplumun uyduruk dinler yüzünden muhafazakar olmasıdır. yani toplumda kaosu yaratan, sizin uyduruk dininizin, insanların yatak odasına kafasını sokmaya çalışmasıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
28 dakika önce, bir_akil_insan yazdı:

 

 

:D kafanız pek güzelmiş. size arabın masallarında böyle olduğu anlatılmışsa da gerçekte böyle bir şey yoktur. zina fiili ile ancak muhafazakar toplumlarda kaosa neden olursunuz, o kaosun nedeni de toplumun uyduruk dinler yüzünden muhafazakar olmasıdır. yani toplumda kaosu yaratan, sizin uyduruk dininizin, insanların yatak odasına kafasını sokmaya çalışmasıdır.

yaaaa hepsi bu öylemi beyaz kadın ticareti? porno sektörü? kadınların iş yerlerinde cinsel obje olarak gözünmesi? sana bişey diyimmi bu cinsellik öyle bir kaosa yol açarki toplumu herşeyiyle bitirir.

 

cinsellik, alkol, faiz bu 3 ü dünyayı şuan felakete sürükleyen en önemli insan davranışlarıdır ve dünyanın bu haline gelmesinin en temel nedenidir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 dakika önce, gariban_derviş yazdı:

yaaaa hepsi bu öylemi beyaz kadın ticareti? porno sektörü? kadınların iş yerlerinde cinsel obje olarak gözünmesi? sana bişey diyimmi bu cinsellik öyle bir kaosa yol açarki toplumu herşeyiyle bitirir.

 

cinsellik, alkol, faiz bu 3 ü dünyayı şuan felakete sürükleyen en önemli insan davranışlarıdır ve dünyanın bu haline gelmesinin en temel nedenidir.

 

öyle bir şey yoktur. islamcılar yıllardır dünyayı felakete sürükletir dururlar:

- batı ahlakı çökmüştür

- batı bilmemnesi çökmüştür

 

diyerek. çöken tek şey islam ve benzeri pisliklerin dayattıklarıdır. bu dayatılanlar ile yaşanılan her yerde şunları görebiliriyoruz:

- sübyancılık

- oğlancılık

- fuhuş

- bağımlılık

- yalancılık

- yolsuzluk

- çöküş 

 

vb nice suç ve olumsuzluk tavan yapar. kendi uyduruk hayal dünyanızdan çıkabilirseniz, dünyanın çöküntü içinde olan bütün ülkelerinde dinlerin ön planda olduğunu görebilirsiniz. arap ülkelerinde de durum az bir farkla aynıdır; farkı yaratan, petroldür. petrolün parası bittiği gün, arap ülkelerinin çökmesi göz açıp kapayıncaya kadar bile sürmez.

 

yukarda atıp tutmuşsunuz kadın ticareti, porno sektörü, cinsel obje vb diye. sizin uyduruk dininizdir kadınların cinsel olbje olarak gören. Bakın uyduruk ayetlerinizde kadın:

http://www.kuranmeali.org/arama/kuran_arama.aspx?searchQ=kadinlar

 

Bu ayetlerin içinde hüküm belirtip de kadınları düzmek, evlenmekten bahsetmeyen birkaç tanesini zor bulursunuz, onlar da ancak miras vbdir.Uyduruk dininizde kadın ancak düzülecek ve doğuracak bir nesnedir.

 

 

Uyduruk dininizin, uyduruk figürü muhammed güya demiş ki:

 

http://www.sonpeygamber.info/veda-hutbesi-tam-metin

 

Ey İnsanlar! Kadınlarınızın sizler üze­rinde hakları, sizin kadınlarınız üzerinde haklarınız vardır. Sizin onlardaki hakkınız, minderinize sizden başkasını oturtmama­ları, meşru tavsiyelerinizde size karşı çık­mamaları, hoşlanmadığınız kişileri izniniz olmadan eve sokmamaları, kötü söz söyle­memeleri kötü fiil ve davranışta bulunma­malarıdır. Şayet bunları yaparlarsa, Allah onları engellemenize, sıkıştırmanıza yatak­larında tek başlarına bırakmanıza ve hafif­çe, incitmeden vurmanıza izin vermiştir. Bun­lardan vazgeçer ve size itaat ederlerse, meşru, örfe uygun ölçüler içerisinde rızıklarını ve giyimlerini sağlama sorumluluğunuz var. Kadınların iyiliğini isteyin, durum­larının iyileşmesi için çaba sarfedin. Çünkü onlar müşterek hayatın gereği kendileri adına bir şey yapma gücüne ve imkanına sahip olmayan, sizinle birlikte yaşamak mecburiyetinde olan hayat arkadaşlarınızdır. Siz onları Allah'ın emaneti olarak aldı­nız. Allah'ın emri ve hükmüyle onlarla iliş­kiyi helal edindiniz. Eğer haklarını ararlar, sorumluluklarına riayet ederlerse onlara tavır takınmanıza, cezalandırmaya hakkı­nız yoktur. Onların serkeşliğinden ve şid­dete başvurmasından endişe ederseniz, onlara öğüt verin ve yataklarınızı ayırın. Aşırı gitmeden hafifçe vurun. Onların yi­yeceği ve giyimi konusunda cömertçe her türlü iyilik ve ihsanda bulunmanız, onların haklarıdır. Kadınların haklarına riayet ko­nusunda Allah'ın emirlerine yapışın, aza­bından korunun, onların iyiliğini isteyin, durumlarının iyileşmesi için çaba sarfedin. Hanımlarınız, sizlerin izni ve bilgisi olmadıkça, evinizin mali imkanlarını cömertçe harcamasınlar. Sözlerimi iyice anlayarak hatırınızda tutun.

 

Tabii olabildiğince yumuşatılmış olan bu metinde minder değil yatak diyor. Kadın çalışamaz, evde seninle birlikte yaşamaktan başka bir şey yapamaz diyor. Evde de ancak görevi yatağa senden başkasını almamak diyor.

 

Kafanızdan bir islam dini yaratmışsınız. Hiç okumadığınız şeylere inandığınızı zannediyorsunuz. Uyduruk dininizi öğrenin, sonrasında eğer içinde yukarda saydıklarınızın aksine bir şey bulursanız, dünyaya onu ahlak diye satmaya çalışın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, bir_akil_insan yazdı:

 

öyle bir şey yoktur. islamcılar yıllardır dünyayı felakete sürükletir dururlar:

- batı ahlakı çökmüştür

- batı bilmemnesi çökmüştür

 

diyerek. çöken tek şey islam ve benzeri pisliklerin dayattıklarıdır. bu dayatılanlar ile yaşanılan her yerde şunları görebiliriyoruz:

- sübyancılık

- oğlancılık

- fuhuş

- bağımlılık

- yalancılık

- yolsuzluk

- çöküş 

 

pardon ama yanlış kültürlerin yanında yer alıp yanlış kültürleri sorguluyorsunuz.oğlancılığın en babası antik yunandır heykellerine kadar oğlancılıktan geçilmez o zamanlar sadece kadınların değil erkeklerinde cariye olduğu bir batı kültüründen bahsediyoruz.

 

diğer konulara gelince arap dünyası porno nedir bilmezken sapık avrupa bize bu kültürü ihraç etmiştir. kadın mafyası dünyanın her noktasında olmuştur sermaye olarak kullanılmıştır acaba niye hiç düşündünüzmü?

bugün en büyük kadın ticareti asya ve avrupa ülkelerinde yapılmaktadır.

önce dürüst olmalıyız bugün italya baştan aşağı eşcinseldir gerek eşcinsellik olsun gerek heteroseksüel olsun şayet ki cinselliğe aşırı talep varsa bu talebi paraya çevirmek isteyecek karanlık güçlerde olacaktır.

o zaman şu soruyu soralım kendimize şayet heteroseksüeller için normal kadınları hapla veya farklı yollarla fuhuşa zorlayan mafya oğlancılığa yönelen toplumlarda bu sefer ne yöntemlerle genç erkek çocuklarını eşcinsel yapıp onları sermaye yapmaya çalışacaktır?

arap kültürü malesef pislik batı kültürünün etkisinde kalmıştır şimdi malesef kürtlerde bu bozulmanın eşiğindedir ki bunun yansıması tarım topraklarının paraya çevrilmesi olacaktır.

dünün çiftçisi olan tarımla ve hayvancılıkla uğpraşan kürtleri bugün batı medeniyetinin etkisi altında kalarak turistik bölgelerde sevişecekleri turist aramaktadır.yada toprakları satıp paraya çevirip büyük şehirlerde alemlere dalma ve sapık zina denen pislik fiili gerçekleştirme peşinde koşmaktadırlar.

 

bu zina denen pislik eylem ülkemizide dünyayıda mahfetmektedir.beyinler cinsellikle uyutulmakta ve düşünme yetisini kaybetmiş toplumlar oluşturulmaya çalışılmaktadır.

 

daha geçen metroda giderken ikitane 14 yaşlarında genç çocuklar 40 dakika boyunca bir tek şey konuştular hangi kıza yazılıyım hangisi benden hoşlandı bu çocukların konuşması gereken tek şey aslında dersler veya ilerde yapacakları işler olmalıyken akılarında tek şey vardı zina hal böyleyken bu çocukların ne kendilerine ne de ülkelerine ne de insanlığa faydası olur.

 

zina dünyayı kaosa saran dünyayı yönetenlerin ve emperyalistlerin dahada güçlenmesini sağlayan bir mekanizadır ister red edin ister kabul edin gerçek budur zina üzerinden trilyon dolarlık servet yapan mafyası devleti veya şirketleri vardır.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, gariban_derviş yazdı:

pardon ama yanlış kültürlerin yanında yer alıp yanlış kültürleri sorguluyorsunuz.oğlancılığın en babası antik yunandır heykellerine kadar oğlancılıktan geçilmez o zamanlar sadece kadınların değil erkeklerinde cariye olduğu bir batı kültüründen bahsediyoruz.

 

diğer konulara gelince arap dünyası porno nedir bilmezken sapık avrupa bize bu kültürü ihraç etmiştir. kadın mafyası dünyanın her noktasında olmuştur sermaye olarak kullanılmıştır acaba niye hiç düşündünüzmü?

bugün en büyük kadın ticareti asya ve avrupa ülkelerinde yapılmaktadır.

önce dürüst olmalıyız bugün italya baştan aşağı eşcinseldir gerek eşcinsellik olsun gerek heteroseksüel olsun şayet ki cinselliğe aşırı talep varsa bu talebi paraya çevirmek isteyecek karanlık güçlerde olacaktır.

o zaman şu soruyu soralım kendimize şayet heteroseksüeller için normal kadınları hapla veya farklı yollarla fuhuşa zorlayan mafya oğlancılığa yönelen toplumlarda bu sefer ne yöntemlerle genç erkek çocuklarını eşcinsel yapıp onları sermaye yapmaya çalışacaktır?

arap kültürü malesef pislik batı kültürünün etkisinde kalmıştır şimdi malesef kürtlerde bu bozulmanın eşiğindedir ki bunun yansıması tarım topraklarının paraya çevrilmesi olacaktır.

dünün çiftçisi olan tarımla ve hayvancılıkla uğpraşan kürtleri bugün batı medeniyetinin etkisi altında kalarak turistik bölgelerde sevişecekleri turist aramaktadır.yada toprakları satıp paraya çevirip büyük şehirlerde alemlere dalma ve sapık zina denen pislik fiili gerçekleştirme peşinde koşmaktadırlar.

 

bu zina denen pislik eylem ülkemizide dünyayıda mahfetmektedir.beyinler cinsellikle uyutulmakta ve düşünme yetisini kaybetmiş toplumlar oluşturulmaya çalışılmaktadır.

 

daha geçen metroda giderken ikitane 14 yaşlarında genç çocuklar 40 dakika boyunca bir tek şey konuştular hangi kıza yazılıyım hangisi benden hoşlandı bu çocukların konuşması gereken tek şey aslında dersler veya ilerde yapacakları işler olmalıyken akılarında tek şey vardı zina hal böyleyken bu çocukların ne kendilerine ne de ülkelerine ne de insanlığa faydası olur.

 

zina dünyayı kaosa saran dünyayı yönetenlerin ve emperyalistlerin dahada güçlenmesini sağlayan bir mekanizadır ister red edin ister kabul edin gerçek budur zina üzerinden trilyon dolarlık servet yapan mafyası devleti veya şirketleri vardır.

 

 

ilk paragraftan sonra okumadım. İslam dünyasının pislik içinde yüzmesi, müslümanlardan başkasının sorumluluğunda değildir.

 

Uyduruk dininiz, girdiği her toplumu mahvetmiştir. Uyduruk dininiz insanların akıllarını yitirmesine neden olmuştur.

 

Uyduruk dininizi o kadar bilmiyorsunuz ki, içinde yazan lut masalını bile unutup, bir de oğlancılık yunandan geliyor diye işkembeden sallıyorsunuz.

 

Akıl sağlığınız yerinde değil.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, bir_akil_insan yazdı:

 

ilk paragraftan sonra okumadım. İslam dünyasının pislik içinde yüzmesi, müslümanlardan başkasının sorumluluğunda değildir.

 

Uyduruk dininiz, girdiği her toplumu mahvetmiştir. Uyduruk dininiz insanların akıllarını yitirmesine neden olmuştur.

 

Uyduruk dininizi o kadar bilmiyorsunuz ki, içinde yazan lut masalını bile unutup, bir de oğlancılık yunandan geliyor diye işkembeden sallıyorsunuz.

 

Akıl sağlığınız yerinde değil.

 

yunandan geliyor demedim yunanın yaptığını o dönem lut kavmi yapmıştı ve cezası kesildi ki o zaman zaten islam yoktu zaten gönderilen peygamberinde amacı bu uygulamayı yasaklamak ve insanları bu sapıklıktan men etmekti.

fakat işinize gelmediği şeyleri okumamak işinize gelene bakmak sizlerde alışkanlık olduğundan malesef gerçekleri görmemek için direniyorsunuz.

zina, alkol, kadın erkekli partiler, porno, uyuşturucu ve en önemlisi faiz bu fiiller dünyadan bir an önce tamamen kaldırılmalıdır yoksa insanlık mahfolacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...