Jump to content

Amerika'da PKK'lilara Erdogan'nin korumalari tarafindan meydan dayagi.


Recommended Posts

ABD polisi neden PKK destekçisi ya da PKK liderinin bayrağını taşıyanlara izin vermiştir ABD'nin PKK'yı resmi olarak terör örgütü olarak ilan etmiş olmasına rağmen;

 

http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/erdogan-beyaz-saray-dayken-pkk-ypg-ve-hdp-flamalari-acildi-h159220.html

 

ve de;

 

http://www.ensonhaber.com/pkklilar-ve-fetoculer-abdde-erdogani-protesto-etti.html

 

Ancak bizim korumaların şiddet içermeyenlere böyle davranmaları ülkemizin uluslararası alandaki hak ettiği itibarını zedelemekte,bizi dünyaya rezil etmektedir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 146
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yahu verebilir. Orası Amerika. İnsanların çoğu Türkiye nerede onu bile bilmiyor. Cumhurbaşkanı daha önce de defalarca PKK yandaşları tarafından ve farklı ülkelerde protesto edildi. Diğer ülkelerin yöneticileri de benzer durumlarla karşılaştılar.

/ Hayır, şov yapacak, güç gösterisi yapacak yer arıyorlar.

Dediğiniz gibi. Rezillik.

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

 

- Yo Hayır. Ben Asla PKK sempatizanı değilim. Ama duygudaşlık denen bir duygum var. Amerika'da yaşayan, bir şekilde Twitter'den duyup gelmiş, neticede gariban olan adama böyle hayvanca muamele edilmesini doğru bulmuyorum. Bu olaydan önce de yazmıştım. Türkiye, eğer laik bir cumhuriyet olarak kalacaksa ve hukukun üstünlüğü ve daha küçük partilerin meclise girebilmesi gibi, Türkiye'yi Türkiye yapan özellikler devam ederse (veya etseydi) o zaman tamam. Gidemezler eşşek gibi kalacaklar.

- Da görüntülere bakın. Hayır sulandırmıyorum. Şu anda bunlar var. Geldiler, kalıcılar, gitmiyorlar ve İran'dan beter adamlar.

Dolayısıyla ben Güney-Doğu bölgesinin ayrılmasına gayet sıcak bakıyorum.

 

Washington'da bunu yapan Hakkari'de Şırnak'ta ne yapar? - Kılıçtan bile geçirir, tarih sayfalarında adımızı filan çıkartır. Şu anda bile büyük yıkım var. Savaş var ülkenin doğusunda.

Bi de bağırıyor ordan "size ülke verecekler değil mi?" diye. Vermeleri lazım. MHP'nin birinci AKP'nin ikinci olduğu bir ülkesin. Sen Böyle bir ülkede azınlık olmak ister miydin? Hayvanlığa / Barbarlığa giden yola girmişiz. Ben oranın insanını düşünemez miyim? Benim kişisel / Bireysel düşüncem: "Doğu kürtlere verilsin. Çünkü Zulüm vardır. Ben zulüme karşıyım"

 

Zaten sulandırmak derken sizleri kastetmedim, PKK'yı savunmak başka bir şey, bu ülkenin vatandaşlarını ayrım yapmadan savunmak başka birşey,

Bir takım insanlar ülkenin tüm Kürt nüfusunu potansiyel terörist olarak görüyorlar... PKK üyesi olmayan, bir terör suçuna da bulaşmamış ama Apo'yu  doğal lider olarak gören  insanlar varsa bu, onları Apo'ya yaklaştıran, onları kazanamayan, o bölgeyi başıboş bırakan devletin suçudur, eleştirilerimizi PKK sempatizanlığı olarak yorumlayanlar işi sulandırıyorlar, söylemek istediğimin aslı bu.

Kürtleri sevmek, sevmemek ayrı mesele, aslolan tahammül edebilme kültürüdür ancak gelinen noktada kanımca Türkiye'de gördüğümüz bu duygusal bölünmüşlük fiziksel bölünmüşlüğe doğru gidiyor zaten ve ben bunun engellenebileceğini düşünmüyorum, Türkiye eninde sonunda bölünecektir bunda Kürt milliyetçilerinin payı olduğu kadar Türk milliyetçilerinin de payı vardır o nedenle bu şovenist Türklük gösterilerinin makus talihimizi değiştireceğini sanmasınlar, bilâkis buna hizmet ediyorlar çünkü.

Erdoğan'ın şu başkanlık sistemini yürürlüğe sokmasıyla bizim topraklarımızdan koparılacak bir parçanın da içinde olacağı bir Kürdistan'ın  bir büyük İsrail projesinin Türkiye ayağının siyasi alt yapısını hazırladığını göremeyip boğazına kadar şovenizme batanlara da bu müstehak zaten. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şu andaki Filistin'i yarı yarıya kapsayan yarım-İsrail bölgesini bile daha dolduramadılar, "Nil'den Fırata" olan bölgeyi nasıl dolduracaklar? Tayyibe verseler, "5 çocuk yaparak" bile dolduramaz. Gemi müretebatı mı topluyorsunuz? Yahudi o kadar toprağı nasıl doldursun?

- Adamlara soykırım yapıldı (yalan da değildir), Bunun üzerine, siyasi - ekonomik - dini güçlerini kullanarak orda "burası da bizim" diyebildikleri bir yer kapmayı başardılar (daha kalıcı olacaklar mı olmayacaklar mı o bile belli değil)

Kürt meselesinin bununla alakalı olduğuna inanmıyorum. Oldukça kalabalıklar (40 milyon filanlar). Ülke istemeleri gayet normal. Neden olmasın? Ya da neden İsrail'İn işi olsun?

 

Türkiye açısından tek mesele: "Burası hukuk üstünlüğü, demokrasi, laiklik, basın özgürlüğü, yargı bağımsızlığının olduğu, Türklerin, Kürtlerin ve bu ülkenin bütün azınlıklarının ülkesidir" diyebilmektir. Onu diyebiliyorsan, yasal olarak, Bağımsızlık düşünen Kürtlere dersin ki "Bi durun, peşinizden atlı kovalamıyor, bu ülke hepimizin, biraz sakin olun" ve İskoçya'Nın İngiltere'de kaldığı gibi, kalırlar.

Diğer ekleyeceklerimi sen yazmışsın zaten.

 

Ama "Büyük İsrail'in" olabileceği diye bir şey yok. "Nil'den Fırata" dedikleri, Eski Ahitte (Arkeolojik kanıtın da olmadığı) MÖ 1200'lerde kurulduğu varsayılan Hz. Süleyman'ın imparatorluğudur. Salafistlere gidin sorun size "Hz Süleyman Müslümandı" derler.

Bu forumda din konusu çok konuşuluyor. Ne dediysem kafama atıldı. Ama dini yanlış yorumlamadan ben çok bahsettim. YNÖ de çok bahsederdi. Bu da öyle bir şey. Yani Eski Ahitte öyle bir şey yok. Masonlukta/rotaryenlikte/satanizm'de de yok. Zaten o kadar çok Yahudi de yok. Arapların bunlara çok gördüğü küçücük bir toprak parçasında iyi kötü yaşayalım diye uğraşıyorlar.

 

Yani siyasette te de diyorum. Önce insan olmayı ön plana çıkartırsak (o koruma olacak adamların yapmadıkları gibi) iyi olur. Dİn de bunu söyler. O adamların çocuklarla beraber kuran kursuna gönderilmeleri gerekiyor (düzgün bir kuran kursuna)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir süredir ABD'de yaşayan birisi olarak Amerikan polisinin hiç de sevecen olmadığını, suçlulara karşı yaptıkları muamelenin vahşet düzeyinde olduğunu gözlemledim. Buna rağmen, Amerikan toplumunun Erdoğan'ın korumalarının protestoculara saldırısını hayretle izlediklerine de tanık oldum.

 

Siz yabancı bir ülkedesiniz ve o ülkenin güvenlik görevlilerinin yatıştırma çabalarına rağmen protestoculara tekme tokat girişiyorsunuz. Şaşılacak cesaret doğrusu. Türklerin ne kadar medeni olduğuyla ilgili Batı toplumlarındaki yerleşik düşüncenin kanıtlanması da cabası.

 

Aslında bu ilk vukuat değil. Önceki ziyaretlerde de buna benzer şeyler yaşanmıştı. Korumaların ABD'ye sokulması kabahat aslında. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, Satsuma54 said:

Siz yabancı bir ülkedesiniz ve o ülkenin güvenlik görevlilerinin yatıştırma çabalarına rağmen protestoculara tekme tokat girişiyorsunuz. Şaşılacak cesaret doğrusu. Türklerin ne kadar medeni olduğuyla ilgili Batı toplumlarındaki yerleşik düşüncenin kanıtlanması da cabası.

 

Ne düşündükleri gerçekten çok önemli değil. O ABD, resmen Türkiye'ye savaş ilan etmiş olan PKK'ya ağır silah veriyor mu vermiyor mu? Biz ne yaparsak yapalım o silahları vermeyecekler mi? Orda PKK'lı dövdük diye iki sandık daha mermi versinler PKK'ya. Ne yapalım. Hepsini onların kıçında patlatacağız nasılsa.

 

Hayır bu gerizekalı ABD'liler, PKK ile Türk Ordusu'nun ortak operasyon yaparak IŞİD şehirlerine saldırmasını planladı. Ciddi ciddi bunu masaya koyup hükümet ile tartışmaya kalktılar. Yemin ediyorum gerizekalı bunlar.

 

Senenin birinde Londra'da 1 Mayıs yürüyüşlerine katılan bir arkadaşım, inanılmaz olaylar yaşandığını anlattı. O silah bile taşımayan atlı İngiliz polisi, beğenmediği bir grubun kadınlarını tekme tokat döverek ve hatta üstlerine kurşun yağdırarak darmadağın etmiş. Vurulanlar olduğunu gözleri ile görmüş arkadaşım. Ama basında tek kare yayınlanmamış ertesi gün. Birinci ağızdan anlatıyorum.

 

Bu ibne batılılar ne görmek isterse onu görür, ne göstermek isterse onu gösterir. Senin ne yaptığının hiçbir önemi yok. Gerçekten yok.

 

Ha, PKK'lıları dövdük, gayet güzel oldu. O şerefsiz ABD'liler o PKK'lıları kendi toprakları üzerinde koruyamadılar. Bakalım Suriye'de ne kadar koruyabilecekler. Ne kadarına güçleri yetecek. Hep beraber göreceğiz. Bunun dışında söylenenlerin hepsi boş laf.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Erdoğan yine şovunu yaptı. Türkiye'nin prestiji bir kez daha zedelendi ama sorumlusu bu kez ABD. Terör örgütü yandaşlarına protesto hakkı vererek kendileri durumu bu noktaya getirdiler. Terör örgütünü savunmak ne zamandan beri ifade özgürlüğü oldu? İstenilen önlemler alınsa durum bu noktaya gelmezdi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sorulması gereken soru şu: Terör örgütünü savunmak ifade ve gösteri özgürlüğü kapsamına girer mi?

 

Öncelikle, sizin terör örgütü saydığınızı bütün dünya ittifakla terör örgütü sayıyor mu? Hayır. Öyle olmuş olsa bile, terör örgütü lehine gösteri yapmak beraberinde suçlanmayı gerektirir mi? Düşüncesini söylemek ne zamandan beri suç oldu? Sahi, demokrasi neydi? Demokrasi sizin gibi düşünmeyenlerin yok edildiği rejimin adı mıdır?

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, Satsuma54 said:

Sorulması gereken soru şu: Terör örgütünü savunmak ifade ve gösteri özgürlüğü kapsamına girer mi?

 

Öncelikle, sizin terör örgütü saydığınızı bütün dünya ittifakla terör örgütü sayıyor mu? Hayır. Öyle olmuş olsa bile, terör örgütü lehine gösteri yapmak beraberinde suçlanmayı gerektirir mi? Düşüncesini söylemek ne zamandan beri suç oldu? Sahi, demokrasi neydi? Demokrasi sizin gibi düşünmeyenlerin yok edildiği rejimin adı mıdır?

 

PKK ABD tarafından resmen terör örgütü olarak kabul ediliyor.

 

Kelime oyunu yapmaya gerek yok. ABD'de Tayyip Erdoğan'ın karşısına dikilenlerin kimler olduğunu hepimiz biliyoruz. Hem de cumhurbaşkanı, ABD'nin PKK'ya silah vermesi konusunu konuşmaya gitmişken bu çok büyük bir ayıp. ABD devletinde zerre kadar nezaket, şeref, haysiyet olsa o itleri, hem de böyle hassas bir dömende Türkiye cumhurbaşkanının karşısına dikmezdi. Bu ABD güvenlik güçleri için zor değil. 

 

Ama devasa ABD sığırı istediği yere, istediği şekilde sıçacağına kendisini inandırmış durumda. Onun da kanının aktığını göreceğiz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Şu andaki Filistin'i yarı yarıya kapsayan yarım-İsrail bölgesini bile daha dolduramadılar, "Nil'den Fırata" olan bölgeyi nasıl dolduracaklar? Tayyibe verseler, "5 çocuk yaparak" bile dolduramaz. Gemi müretebatı mı topluyorsunuz? Yahudi o kadar toprağı nasıl doldursun?

- Adamlara soykırım yapıldı (yalan da değildir), Bunun üzerine, siyasi - ekonomik - dini güçlerini kullanarak orda "burası da bizim" diyebildikleri bir yer kapmayı başardılar (daha kalıcı olacaklar mı olmayacaklar mı o bile belli değil)

Kürt meselesinin bununla alakalı olduğuna inanmıyorum. Oldukça kalabalıklar (40 milyon filanlar). Ülke istemeleri gayet normal. Neden olmasın? Ya da neden İsrail'İn işi olsun?

 

Türkiye açısından tek mesele: "Burası hukuk üstünlüğü, demokrasi, laiklik, basın özgürlüğü, yargı bağımsızlığının olduğu, Türklerin, Kürtlerin ve bu ülkenin bütün azınlıklarının ülkesidir" diyebilmektir. Onu diyebiliyorsan, yasal olarak, Bağımsızlık düşünen Kürtlere dersin ki "Bi durun, peşinizden atlı kovalamıyor, bu ülke hepimizin, biraz sakin olun" ve İskoçya'Nın İngiltere'de kaldığı gibi, kalırlar.

Diğer ekleyeceklerimi sen yazmışsın zaten.

 

Ama "Büyük İsrail'in" olabileceği diye bir şey yok. "Nil'den Fırata" dedikleri, Eski Ahitte (Arkeolojik kanıtın da olmadığı) MÖ 1200'lerde kurulduğu varsayılan Hz. Süleyman'ın imparatorluğudur. Salafistlere gidin sorun size "Hz Süleyman Müslümandı" derler.

Bu forumda din konusu çok konuşuluyor. Ne dediysem kafama atıldı. Ama dini yanlış yorumlamadan ben çok bahsettim. YNÖ de çok bahsederdi. Bu da öyle bir şey. Yani Eski Ahitte öyle bir şey yok. Masonlukta/rotaryenlikte/satanizm'de de yok. Zaten o kadar çok Yahudi de yok. Arapların bunlara çok gördüğü küçücük bir toprak parçasında iyi kötü yaşayalım diye uğraşıyorlar.

 

Yani siyasette te de diyorum. Önce insan olmayı ön plana çıkartırsak (o koruma olacak adamların yapmadıkları gibi) iyi olur. Dİn de bunu söyler. O adamların çocuklarla beraber kuran kursuna gönderilmeleri gerekiyor (düzgün bir kuran kursuna)

 

Büyük İsrail Projesi denilen şey aslında bildiğimiz BOP projesi, Amerika İsrail ile birlikte Akdeniz'e bir koridor açmak istiyor, bu koridoru da Kürt milliyetçiliği üzerinden Türk yöneticileri de kullanarak gerçekleştirecek, bu sayede petrol coğrafyasında kontrolünü ve etkinliğini arttıracak, İsrail orayı doldurur mu doldurmaz mı bilinmez ama Kürtlerle olası bir İsrail ittifakı hem Amerika'nın hem de onun gerçek ve tek müttefiki olan İsrail'i rahatlatacak, açılan koridor sözünü ettiğim büyük İsrail'i oluşturur ya da oluşturmaz ama varlığını sağlıklı bir şekilde idame ettirebilmesi için bir enerji koridoru, bir nefes borusu olacak, bölgede bulunan bir Kürt devleti İsrail ile birlikte Amerikan güvenliğinin de anahtarı, o nedenledir ki temeli yüz yılı geçen bir projedir BOP projesi.

Komplo teorilerinden pek hoşlanmam ama Amerikan bir dolarının üzerinde ''Novus Ordo Seclorum'' yazar, yani Yeni Dünya Düzeni.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 minutes ago, sophistic said:

Şu adama Türkiye Cumhurbaşkanı deyip durmayın ya! Ne kadar da meraklısınız sahtekar kalpazanı sahiplenme!  Hileyle seçim kazanan bir insan o kadar yani. Diploması da sahte üstelik! Şaibeli yani! 

 

Adamlar güce tapıyor, bilmiyor musun? Adını zikrettikten sonra "Sallallahü aleyhi ve sellem" demediklerine şükret.

(Gerçi o da çok yakın; hele bir başkan da olsun...)

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, Satsuma54 said:

 

Adamlar güce tapıyor, bilmiyor musun? Adını zikrettikten sonra "Sallallahü aleyhi ve sellem" demediklerine şükret.

(Gerçi o da çok yakın; hele bir başkan da olsun...)

 

Vallaha mı? E, ABD ve batıya tapıyorsunuz. O güce tapma değil mi? Sanki mazlumun, ezilenin yanındasın da beni güce tapmakla suçladın. 

 

5 hours ago, sophistic said:

Şu adama Türkiye Cumhurbaşkanı deyip durmayın ya

 

Ne diyelim? ABD'ye gittiğinde o adam Türkiye cumhurbaşkanıdır. Türkiye'deki bütün itirazlarımız orada geçerliğini yitiriyor. O bizim iç meselemiz.

 

Bu başlıkta cumhurbaşkanı korumalarının PKK'nın demokratik protesto hakkına müdahalesini tartışıp duruyoruz. Madem bu kadar demokrasiye meraklısınız, Tayyip Erdoğan'a da saygı duyun. O da seçimle geldi. O demokrasi değil mi? PKK'nın protesto hakkı demokrasi ise, Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı da demokrasi. Tutarlı olun tutarlı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 hours ago, yeniçeri53 said:

Aşağısı sakal yukarısı bıyık olmuş.Demekki dogrusu ABD ye gidilmemeli imiş

Hadi gidildi egerki aklı basında bir kisi başkanlıgında gidilseydi bu olaylar olmazdı.Olsa dahi o zaman Korumalar suçlu duruma düşmezlerdi.ABD polisi şayet müdahalede bulunmazsa yada ABD polisinin tedbirlerini astıklarında Korumalarda meşru müdafaa haklarını vede görevlerini yaparlardı.Bu Yaptıkları RTE ye yaranmaktan başka bir şey değildir .Ve Hiçbir faydasıda yoktur.CB şayet Sayın Kılıçdaroğlu yada Sayın Perinçek olmuş olsaydı O Korumalar böyle bir girişimde bulunmazlardı.

 

 

 

 

 

tarihinde yeniçeri53 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ordaki KÜRT kardeşlerme dayak atıp,yerde tekmeleyen ORUSPU ÇOCUKLARI hepinizin sonu yaklaşıyor.

 

Kürt Savaşçılarımız bunun cevabını vereceklerdir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

KÜRT olduğu için dayağa,tekmeye,aşağılanmaya maruz kalmak olabilecek en alçakça şey.

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

 

Ne düşündükleri gerçekten çok önemli değil. O ABD, resmen Türkiye'ye savaş ilan etmiş olan PKK'ya ağır silah veriyor mu vermiyor mu? Biz ne yaparsak yapalım o silahları vermeyecekler mi? Orda PKK'lı dövdük diye iki sandık daha mermi versinler PKK'ya. Ne yapalım. Hepsini onların kıçında patlatacağız nasılsa.

 

Hayır bu gerizekalı ABD'liler, PKK ile Türk Ordusu'nun ortak operasyon yaparak IŞİD şehirlerine saldırmasını planladı. Ciddi ciddi bunu masaya koyup hükümet ile tartışmaya kalktılar. Yemin ediyorum gerizekalı bunlar.

 

Senenin birinde Londra'da 1 Mayıs yürüyüşlerine katılan bir arkadaşım, inanılmaz olaylar yaşandığını anlattı. O silah bile taşımayan atlı İngiliz polisi, beğenmediği bir grubun kadınlarını tekme tokat döverek ve hatta üstlerine kurşun yağdırarak darmadağın etmiş. Vurulanlar olduğunu gözleri ile görmüş arkadaşım. Ama basında tek kare yayınlanmamış ertesi gün. Birinci ağızdan anlatıyorum.

 

Bu ibne batılılar ne görmek isterse onu görür, ne göstermek isterse onu gösterir. Senin ne yaptığının hiçbir önemi yok. Gerçekten yok.

 

Ha, PKK'lıları dövdük, gayet güzel oldu. O şerefsiz ABD'liler o PKK'lıları kendi toprakları üzerinde koruyamadılar. Bakalım Suriye'de ne kadar koruyabilecekler. Ne kadarına güçleri yetecek. Hep beraber göreceğiz. Bunun dışında söylenenlerin hepsi boş laf.

 

- Polis şiddeti her ülkede var. Gayet de yanlış bir şey.

Peki İngiliz polisi sokak ortasında adam vurup "ben görmedim" deyip olaydan yırtıp, halk da "Ethem Sarısülük zaten terörist Alevi idi, iyi olmuş" diyor mu? Demiyor. Demek ki boş konuşuyorsun.

- PKK değildir o. Bölgedeki diğer kürt güçleridir. Batı PKK'yı terör örgütü olarak tanıyor. Bölgdeki kürt grupları (PKK ile bağlantılı da olsalar) koruyor. Gayet de mantıklı bir strateji. Evet, Türk güçleri o gruplarla ortak hareket edebilirler. PKK ile de masaya oturmuşsun zaten. Hem de bunu yapmak için hiçbir sebebin kalmadığı dönemde bunu yapıp, sonra İŞİD'e filan silah verip olayın cıvığını kendin çıkartmışsın. Sen yapmışsın, bi de gidip Kürt-Amerikalıları filan dövüyorsun.

- Aynı frekansta değiliz.

 

 

Sorulması gereken soru şu: Terör örgütünü savunmak ifade ve gösteri özgürlüğü kapsamına girer mi?

 

Öncelikle, sizin terör örgütü saydığınızı bütün dünya ittifakla terör örgütü sayıyor mu? Hayır. Öyle olmuş olsa bile, terör örgütü lehine gösteri yapmak beraberinde suçlanmayı gerektirir mi? Düşüncesini söylemek ne zamandan beri suç oldu? Sahi, demokrasi neydi? Demokrasi sizin gibi düşünmeyenlerin yok edildiği rejimin adı mıdır?

 

- Gör ya da görme. Ülke istiyorlar. Özgürlük istiyorlar. Tamamen de haklılar.

 

 

 

PKK ABD tarafından resmen terör örgütü olarak kabul ediliyor.

 

Kelime oyunu yapmaya gerek yok. ABD'de Tayyip Erdoğan'ın karşısına dikilenlerin kimler olduğunu hepimiz biliyoruz. Hem de cumhurbaşkanı, ABD'nin PKK'ya silah vermesi konusunu konuşmaya gitmişken bu çok büyük bir ayıp. ABD devletinde zerre kadar nezaket, şeref, haysiyet olsa o itleri, hem de böyle hassas bir dömende Türkiye cumhurbaşkanının karşısına dikmezdi. Bu ABD güvenlik güçleri için zor değil. 

 

Ama devasa ABD sığırı istediği yere, istediği şekilde sıçacağına kendisini inandırmış durumda. Onun da kanının aktığını göreceğiz.

 

- Kafa yine komplo teorilerine gidiyor. ABD'de 5-10 kişi toplayıp gösteri yapmak zor bir şey değil. + Tayyibin ABD'ye her gidişinde benzer olaylar oldu. Yeni bir şey bile değil.

Adamın biri manşet atıyor. sizde hemen inanıyorsunuz.

 

 

 

Büyük İsrail Projesi denilen şey aslında bildiğimiz BOP projesi, Amerika İsrail ile birlikte Akdeniz'e bir koridor açmak istiyor, bu koridoru da Kürt milliyetçiliği üzerinden Türk yöneticileri de kullanarak gerçekleştirecek, bu sayede petrol coğrafyasında kontrolünü ve etkinliğini arttıracak, İsrail orayı doldurur mu doldurmaz mı bilinmez ama Kürtlerle olası bir İsrail ittifakı hem Amerika'nın hem de onun gerçek ve tek müttefiki olan İsrail'i rahatlatacak, açılan koridor sözünü ettiğim büyük İsrail'i oluşturur ya da oluşturmaz ama varlığını sağlıklı bir şekilde idame ettirebilmesi için bir enerji koridoru, bir nefes borusu olacak, bölgede bulunan bir Kürt devleti İsrail ile birlikte Amerikan güvenliğinin de anahtarı, o nedenledir ki temeli yüz yılı geçen bir projedir BOP projesi.

Komplo teorilerinden pek hoşlanmam ama Amerikan bir dolarının üzerinde ''Novus Ordo Seclorum'' yazar, yani Yeni Dünya Düzeni.

 

 

- İşte diyorum ya. Aynı dünyada bile yaşamıyoruz. Deccal ne zaman geliyor sen onu söyle. KAtılacak deccal ordusu istiyom ben.

İsaac Asimov

 

 

 

Adamlar güce tapıyor, bilmiyor musun? Adını zikrettikten sonra "Sallallahü aleyhi ve sellem" demediklerine şükret.

(Gerçi o da çok yakın; hele bir başkan da olsun...)

 

- Diyebilirler. Ama gerçeklere bakacak olursan, s.a.v. filan değildir. Gerçek bu. İstediğin kadar deccalin ordusu, musanın asası diye yırtının. Siz toplu halde yalan olan bir şeye inanmışsınız. tamam. Ama gerçek yine de gerçektir. isterseniz 100 milyon olun. 100 milyon kişi "dünya düzdür" dedi diye dünya düz olmaz. Siz benimle aynı dünyanın insanı değilsiniz. Bu onu kanıtlar. Başka bir şeyi kanıtlamaz.

 

 

 

Vallaha mı? E, ABD ve batıya tapıyorsunuz. O güce tapma değil mi? Sanki mazlumun, ezilenin yanındasın da beni güce tapmakla suçladın. 

 

 

Ne diyelim? ABD'ye gittiğinde o adam Türkiye cumhurbaşkanıdır. Türkiye'deki bütün itirazlarımız orada geçerliğini yitiriyor. O bizim iç meselemiz.

 

Bu başlıkta cumhurbaşkanı korumalarının PKK'nın demokratik protesto hakkına müdahalesini tartışıp duruyoruz. Madem bu kadar demokrasiye meraklısınız, Tayyip Erdoğan'a da saygı duyun. O da seçimle geldi. O demokrasi değil mi? PKK'nın protesto hakkı demokrasi ise, Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı da demokrasi. Tutarlı olun tutarlı.

 

- Son seçimde oyların çalındığını (sahte seçim yapıldığını) batı medyası söylüyor.

- Batı'nın tartışmaya açık yönleri yok demedim. Sizin bunu yapacak kapasiteniz yok dedim. İnşaat amelesini almış başbakan yapmışsın. Hala Deccalin ordusu, Büyük İsrail diye geziyorsun. TV'de sizin bu "gizli masonik örgütlerinizi" anlatan Profesör doktor Necmi Şentürkleriniz var. Daha bu dünyada bile yaşamayan adamlarsınız (devlet kontrolündekiş medya sayesinde). Rusya'da da aynı şey var. Ama Ruslar eğitimli oldukları için onlara o kadar işlemiyor. Bizde (tıpkı Amerika'daki gibi) adam TV'de gazete'de duyduğuna inanıyor (sizin gibi) neticede sen daha "dünyayı yöneten ve Yeni Osmanlı'ya engel olmak isteyen şeytani güçler" durumundasın. Ben senle ne tartışabilirim. Anca suyuna giderim. "Olur" derim, Ne diyim yani? Hepten manyaksınız siz Olm.

 

 

Aşağısı sakal yukarısı bıyık olmuş.Demekki dogrusu ABD ye gidilmemeli imiş

 

- Yahu gidersin de, devlet adamı lazım işte gidebilmek için, Salafist inşaat amelesini gönderirsen, adamın kapasitesi o. Yani BOP filan tamam. Da oy verirken adam gibi birini seçmen gerekiyordu işte. onu diyorum.  

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Dünya açısından tehditmiş vay anam vay. Neymiş bu akp.

Tehdit tabi, selefi akımların tamamı Dünya'ya tehdittir. Erdoğan, IŞİD gibi örgütlere sempati duyan, Müslüman Kardeşler sepmatizanı bir İslamcı teröristtir. Mültecilerle Avrupa'yı tehdit ediyor, aralarında katili, tecavüzcüsü, teröristi ve daha nicesi var bunların. Üstüne, ordaki halkı nezninde Batı'ya karşı nefret körüklüyor. Bulunduğu coğrafyayı zaten yeterince destabilize etti, sabah akşam fetih hayalleriyle yatıp kalkan bu oluşum Dünya'ya tehdittir.

 

 

Yani siyasette te de diyorum. Önce insan olmayı ön plana çıkartırsak (o koruma olacak adamların yapmadıkları gibi) iyi olur. Dİn de bunu söyler. O adamların çocuklarla beraber kuran kursuna gönderilmeleri gerekiyor (düzgün bir kuran kursuna)

Hayır efendim, din insan olmanı falan emretmez. Din zehirdir, çürütür. Yozlaştırır. Ateist bir forumda sizin tatlısu müslimlik numaralarınız sökmez. Daha önce bu forumda ''burdakilerin İslam takıntısı var'' dediğini hatırlıyorum. Doğru, aslanlar gibi de İslam takıntımız var. Biz, köküne kadar, sapına kadar İslam düşmanıyız. Buraya gelip de, ahlaksızlığın vücut bulmuş hali olan İslam'ı, kur'an kursları aracılığıyla çocuklarımıza dayatmayı falan öneriyorsun, ordaki korumalar ve korudukları zihniyet de aynen bu işte. Kur'an kurslarına gidenler böyle zalim ve insafsız yaratıklar olur, İslam kanseriyle indtoktrinasyona maruz kalanlar köpek gibi zulmeder. Kur'an kurslarının düzgün olanı yoktur, hepsi tımarhanedir. Hepsinin de kapılarına kilit vurulmalıdır.

 

 

Bir süredir ABD'de yaşayan birisi olarak Amerikan polisinin hiç de sevecen olmadığını, suçlulara karşı yaptıkları muamelenin vahşet düzeyinde olduğunu gözlemledim. 

ABD'de, polis şiddeti yaygın ve eleştirilen bir problemdir. Oranın polisi, Avrupa ülkelerindekilerin aksine teçhizatlıdır. Fakat, orada 'bodycam'(vücut kamerası) uygulaması olduğu için, polislerin görev esnasındaki ihlal ve ihmallerinı kamuoyu rahatça gözlemleyebilir. Hukuk yollarını tüketerek, mağdur olduklarında dava da açabilir. Bizde, astığımı astım, kestiğimi kestim misali keyfi görev yapan polisler, cinayet bile işleyerek para cezasıyla yırtabilmektedir. 

 

 

Türkiye'nin prestiji bir kez daha zedelendi ama sorumlusu bu kez ABD. 

Yapma ya? Sen, kendi korumaların aracılığıyla barışçıl protestoculara, farklı kanunların yürürlükte olduğu farklı bir ülkede tekme tokat dal, sorumlusu ABD olsun. Yersen.

 

 

Terör örgütü yandaşlarına protesto hakkı vererek kendileri durumu bu noktaya getirdiler. İstenilen önlemler alınsa durum bu noktaya gelmezdi.

Sen istedin diye önlem alacak değiller, orası babanın çiftliği değil. Terör örgütü yandaşlarına protesto hakkı vermek diye birşey yok, bu hak, anayasalarında yazılı. PKK'lılar geliyor yaşasın diye süratle onlar için izin çıkartdıkları yok. 

 

 

Terör örgütünü savunmak ne zamandan beri ifade özgürlüğü oldu?

Her zaman öyleydi, ifade özgürlüğü anlayışı ''benim duygularımı incitmeyecek fikirdaşlarım serbestçe konuşabilir'' olan mahlukatlar anlamaz.

 

 

Vallaha mı? E, ABD ve batıya tapıyorsunuz. O güce tapma değil mi? Sanki mazlumun, ezilenin yanındasın da beni güce tapmakla suçladın. 

Biz ABD ve batının gücüne değil, değerlerine (senin değişinle)tapıyoruz. 

 

 

Bu başlıkta cumhurbaşkanı korumalarının PKK'nın demokratik protesto hakkına müdahalesini tartışıp duruyoruz. Madem bu kadar demokrasiye meraklısınız, Tayyip Erdoğan'a da saygı duyun. O da seçimle geldi. O demokrasi değil mi? PKK'nın protesto hakkı demokrasi ise, Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı da demokrasi. Tutarlı olun tutarlı.

Değil. Ancak, demokrasiyi sandıktan ibaret sananlar için demokrasi. Demokrasi, seçilmiş bir figür için ''milletin iradesine saygı duymuyorum'' diyebildiğni rejimin adıdır.

 

 

tarihinde Godless Crusader tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...