Jump to content

Büyük, kara balçığa ne oluyor?


Recommended Posts

Biri size ne kadar kötülük yaparsa yapsın, küfretsin, öldürmeye çalışsın, azılı düşmanınız olsun, bazı şeylerin onun bile başına gelmesini istemezsiniz. Mesela hiç sevmediğiniz babanız. Her gün size küfreden, alkolik olan, annenize kötülükler yapan, pislik olarak gördüğünüz biri öldüğünde, siz inkar etseniz bile içten içe onu özlediğinizi bilirsiniz. Yeni Akit gazetesi biliniyor ki uzun zamandır Atatürk ile, CHP ile, solcularla ve dinsizlerle dalga geçiyor diyebiliriz. Toplumsal değerlerimizi göz ardı edip birçok gönderme yapıyorlar. Genel yayın yönetmenleri öldü mesela. Kadir Demirel'di sanırım. Damadı tarafından öldürülmüş ve köşe yazarları şu anda Kadir Demirel'in ölümü ile ilgili yazılar yazıyorlar. Yaşarken onun hakkında hiçbir şey yazmamış insanlar ölünce ona o kadar yakınlaştılar ki kanka oldular. Birkaç gün önce de yazarlardan birisi ve Fetö (!)'nün baş itirafçılarından biri olan Nurettin Veren kalp krizi geçirdi efenim. Ancak bazı insanlar, "İnşallah sıra sıra başlarına bir şey gelir, Allah ölmelerini nasip etsin inşallah" diye düşünüyor. Bu bence terbiyesizlik ve onların bize zamanına yaptıkları ve yapmaya devam ettikleri kötülüklere karşı bir intikam. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, bilmek isterim.

 

Bence Yeni Akit'i yapışkan, pis, yoğun ve kara bir sıvı olarak düşünelim. (Ben burada tarafsız olduğumu düşünüyorum. )Bize sürekli çeşitli kötülükler yapıyor falan diyelim. Onun bir parçası eksildiğinde, ama tamamen ölmediğinde sevinmez miydiniz? Ben bu yüzden seviniyorum, ancak burada diğer şeylerden farklı bir şey var, o balçığımsı şey tamamen öldüğünde bir şarap patlatacağım dostlar. O günü de bayram olarak ilan edeceğim, onlar 10 Kasım'ı nasıl bayram yapacaklarsa, ben de o günü bayram yapacağım. Gerçek toplumsal değerlerimi koruyup, kendi milletimi savunacağım. Bir karşı koyacağım, gerekirse şiddet, gerekirse söz kullanacağım. Kendi fikirlerimi aktardığımı belirteyim, karşı durmanıza gerek yok. Şimdi onların öldürdüğü birkaç (!) ismi sıralayacağım. Çoğunu tanıyorsunuzdur.

 

Yaptığım araştırmalar sonucu devletin 21 yılda 355 çocuk ve neredeyse aynı sayıda yetişkin öldürdüğü sonucuna vardım fakat hepsini yazmayacağım elbette:

 

-15 yaşındaki Berkin Elvan

-11 yaşındaki Faris Demircan

-13 yaşındaki Doğan Teyboğa

-7 yaşındaki Umut Furkan Akçil

-12 yaşındaki Ahmet İmre

-15 yaşındaki Enver Turan

-14 yaşındaki Birem Basan

-13 yaşındaki Oğuzcan Akyürek

-14 yaşındaki İzzettin Boz

-14 yaşındaki Mehmet Nuri

-14 yaşındaki Ceylan Önkol

-19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz

-22 yaşındaki Abdullah Cömert

-22 yaşındaki Ahmet Atakan

-26 yaşındaki Ethem Sarısülük

-20 yaşındaki Mehmet Ayvalıtaş

 

ve büyüyemeden, hayatlarını yaşayamadan göçüp gittiler, gebermediler. 

"Zaten yaşasalardı daha mı iyi olacaktı?"

"Allah'ın verdiği canı Allah almadı."

"Biri daha kurtuldu."

...

1 Haziran 2017'de Roma'dan dumanlar yükseliyor, bakalım terörizm mi, politika mı, öğreneceğiz. 

İyi seyirler...

tarihinde Kogro tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...