Jump to content

Şeytan şuan ne yapıyor??


Recommended Posts

İnsanları kafalayıp günah işlettiren hatta en başka bizi bu boka iten şeytan şuan nasıl bir hayat sürüyor.bu bir şaka değil yani gerçekten şeytan şu an cehennemde ve nasıl bi hayat sürüyor.bokunda mi yüzüyor yada ateşten yaratıldığı için su banyosu mu yapıyor, jakuzide işkence mi çekiyor.merak ettim araştırdım hiçbirşey bulamadım.

Birde bazen şeytana tapanlar acaba haklımı diyorum.şimdi bi şeytan var her dinde var abartısız hemen her dinde aynı figür.ve bu figür sonsuz kudrete sahip allah a karşı atarlanıyor ve kendi krallığını kuruyor.hatta dünyada allahtan daha aktif yani hayatını ibadete adayan insanın 1 milyon katı hayatını şeytanlığa adamış adam var yani işini ehliyle yapıyor şimdi Allah bi dünya açık verirken yoksunluklar ölümler sefaletler tecavüzler falan şeytanın işleri tıkır tıkır işliyor.şimdi Allah neden şeytani daha ilk dakika yok etmedi neden kötü bire ihtiyaç duydu yada alttan aldı.şeytandan mi korkuyordu yani.ilginç geldi yazayım dedim..saygılar

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şeytan kazanıyor çünkü şeytan aslında insanın kendisi yani her kötü insan bir şeytan dolayısıyla şeytan var ama dinlerin dediği gibi ayrı bir varlık değil sadece kötü insan olarak var. Ama herkesin cezasını verecek kudrette bir allah/tanrı ise yok ve iyi insanlar da herşeyi olmayan allaha havale ettikleri için kötü insanlar cezalarını pek bulmuyorlar. Yani kısacası insanlar, gerçek hayattaki iyilik ve kötülüğü, uydurdukları dinlerde tanrı ve şeytan olarak tanımlamışlar hepsi bu.
Delinin biri bir din uydurmuş, kırk milyon akıllı uydurulan dindeki saçmalıkları çözememiş.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nedense göremediğimiz şeytanın varlığı bizleri etkileyip yanlış yollara sürükleyebiliyorken Sonsuz kudret ve güç sahibi, hatta şeytanın da yaratıcısı Allah'ın varlığını hissedip yararını göremiyoruz. Hayatımda çok az güzel şey oluyor. Şeytan Allah'a galip mi geliyor. Bırakın bu nefs ve şeytan işlerini. Önce Allah yaşanılabilir adil bir dünya yaratsın ondan sonra hesap sorsun. Ey Tanrım beni zenginlikle imtihan eder misin please. Hep gariban hep gariban olmuyor böyle.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...