Robespierre 0 Temmuz 11, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2017 gönderildi 1 hour ago, copyPaste said: sen benim doğu perniçekle ilgili kaç başlığımı gördün sayın abim Bu başlığı sen açmadın mı? Hiç araştırma yapmadan söylüyorum; Robespierre: 0 - Copypaste: 1. Bu sonuca göre, benden %100 daha fazla başlık açmış görünüyorsun. Link to post Sitelerde Paylaş
copyPaste 0 Temmuz 11, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 11, 2017 gönderildi (düzenlendi) Avrasyacılık hiçbir bireyin kendini kurtarma projesi değil. Kendini kurtarmak isteyen kişi, kafasını sipere gömer, emekliliğini bekler, sonra gidip orduevinde Posta gazetesinin bulmacasını çözer. .... kendini kurtarmak demedim iktidarını kurtarmak dedim, insan kendi başına koyun gibidir sürüye uymak zorundadır. bi çıkar organizasyonun içindeyse kurt olur, koyunlardan üstün olur yani, bügun günümde değilim daha fazla açıklayamayacağım cemaatçilerde de vardır bu motivasyon kemocanlarda da, organizasyonu koruma ve sürdürme dürtüsü diyelim Temmuz 11, 2017 tarihinde copyPaste tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Temmuz 11, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2017 gönderildi 1 hour ago, copyPaste said: kendini kurtarmak demedim iktidarını kurtarmak dedim, insan kendi başına koyun gibidir sürüye uymak zorundadır. bi çıkar organizasyonun içindeyse kurt olur, koyunalrdan üstün olur yani, bügun günümde değilim daha fazla açıklayamayacağım cemaatçilerde de vardır bu motivasyon kemocanlarda da, organisayonu koruma ve sürdürme dürtüsü diyelim Ya bırak. Senaryonun sonuna geldik, cümleler düşükleşmeye başladı. Daha fazla açıklayamayacakmış. Ne olur açıklarsan, çok kelleler mi gider? Neyse ya, film izleyelim en iyisi. Link to post Sitelerde Paylaş
copyPaste 0 Temmuz 11, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 11, 2017 gönderildi Bu başlığı sen açmadın mı? Hiç araştırma yapmadan söylüyorum; Robespierre: 0 - Copypaste: 1. Bu sonuca göre, benden %100 daha fazla başlık açmış görünüyorsun. bi filmde gördüm ilgimi çekti koydum buraya , yoksa doğu perinçek öyle aklımdan çıkmıyor falan, nerden çıkardın yok öyle bişey Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Temmuz 11, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2017 gönderildi 1 hour ago, copyPaste said: bi filmde gördüm ilgimi çekti koydum buraya , yoksa doğu perinçek öyle aklımdan çıkmıyor falan, nerden çıkardın yok öyle bişey Filmde Mit'e çalışan bir solcu mu var? Filmi izlemedim. Eğer böyle bir karakter varsa, samimiyetle bunun kim olduğunu sorduysan söyleyim. Bu Mahir Kaynak'tır. Mahir Kaynak bizim yoldaşların yapmayı planladığı Kemalist/Sol darbe planının içine sızmış, bu planı Mit'e haber vermiştir. Bunun üzerine Amerikancılar bir karşı darbe yapıp bizimkileri bastırdı. Yani 12 Mart oldu. Bu hengamede Mahir Kaynak deşifre olmuştur. Samimiyetle bilmiyorsan öğrenmiş oldun. Mahir Kaynak o. Link to post Sitelerde Paylaş
leonardo18 0 Temmuz 11, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2017 gönderildi Kendi aranızda tartışın, tartışın da, İstanbul Üniversitesinin öğretmenleri filan Frei Universitat Berlin'e (pasaportsuz olarak) gitmeye başladı. Eğitim dünyasında böyle "bilim adamlarını koruma" kuruluşları var. Diğer bir Üniversite hocası da açlık grevi başlatmış. Saddam döneminde Arap hocaların batıya kaçmaları gibi. - Yani kanatlanmış uçuyorsunuz siz. Sonunuz da pek hayırlı olmayacak. Benden söylemesi. Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Temmuz 11, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2017 gönderildi 1 hour ago, leonardo18 said: - Yani kanatlanmış uçuyorsunuz siz. Sonunuz da pek hayırlı olmayacak. Benden söylemesi. Ne önerirsin? Link to post Sitelerde Paylaş
albastı 0 Temmuz 11, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2017 gönderildi Biz demi bir gariplik var yoksa MİT demi bilmem. Baba Bush CİA dan, Putin KGB den devletin başına geldi. O ülkeler de kimse bundan rahatsız olmadı. Bizde ise siyasetçiler MİT de görev yaptı ise de bunu saklarlar. Belki de MİT gerçekten Milli olsa idi buna gerek duyulmazdı. Bu arada Perinçek MİT den değil ama "Birlik ve İlerleme" den olabilir. Link to post Sitelerde Paylaş
Beelzebub 0 Temmuz 11, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 11, 2017 gönderildi Perinçek ve Bahçeli,Fuat Doğu'nun öğrencileridir.. Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi 8 hours ago, albastı said: Biz demi bir gariplik var yoksa MİT demi bilmem. Baba Bush CİA dan, Putin KGB den devletin başına geldi. O ülkeler de kimse bundan rahatsız olmadı. Bizde ise siyasetçiler MİT de görev yaptı ise de bunu saklarlar. Belki de MİT gerçekten Milli olsa idi buna gerek duyulmazdı. Bu arada Perinçek MİT den değil ama "Birlik ve İlerleme" den olabilir. Hakan Fidan da milletvekili adayı oldu. Erdoğan veto etmese onun da bakanlık vs. yolu açılacaktı. Erdoğan, bir Mitçi siyasetçi olamaz diye karşı çıkmadı Hakan Fidan'a. Onun başka derdi vardı. Neyse. Mit devletin resmi bir kurumu. Bu kurumda kırıp dökmeden çalışan yüzbinlerce insan var. Normal bir hayat sürüp emekli oluyorlar. İçlerinden siyasetçi olmak isteyenler de çıkabilir. Ancak Perinçek'e yönelik suçlama girişiminin amacı farklı. Perinçek'i samimi olmamakla ve aslında solcu olmamakla suçlamak için bu söyleniyor. Bütün eylemlerinin ardında aslında başka planlar olduğu ve solu manipüle etmeye çalıştığı iddia ediliyor. Bu suçlamanın ardında bu var. Bu suçlamayı yapanların bir kısmı Perinçek'i anlamıyor ve ondan korkuyor. Bir kısmı ise Perinçek'i anlıyor ve daha çok korkuyor. Bu korku ile hareket ediyorlar. Bu arada @albastı, hangimiz "Birlik ve İlerleme"den değiliz ki? HÜRRİYET! ADALET! MÜSAVAT! Link to post Sitelerde Paylaş
yeniçeri53 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi Birlik beyler birlik. Perinçek MİT çi falan olamaz. Adamın ömrü hapislerde geçti.Keşke Kasım Seçimlerine CHP ile birlikte girilseydi.Bu yüzden CHP yi tenkit ettim ama Ama keşke bu büyük yürüyüşede Doğu bey katılsaydı çok iyi olurdu.DYP liler MHP liler Tantanın partisi yani Eller katıldı! Perinçek,Feyzioğlu, Kocasakal katılmadı! Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi 14 hours ago, Beelzebub said: Perinçek ve Bahçeli,Fuat Doğu'nun öğrencileridir.. Evet. Bak Perinçek'in gazetesi de öğretmenlerini güzelce kalaylıyor. https://www.aydinlik.com.tr/turkiye/2016-aralik/feto-gulen-e-bir-cemaat-kurmasini-istemesiyle-kurulmustu Böyle bariz ve net yalanları nasıl içinize sindirerek, rahatça söyleyebiliyorsunuz? Yalan söylemeyi bir politik yöntem olarak mı benimsediniz? Normal hayatınızda da yalancı mısınız yoksa bunu bir iş olarak mı yapıyorsunuz? Link to post Sitelerde Paylaş
musakgunduz 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi Evet. Bak Perinçek'in gazetesi de öğretmenlerini güzelce kalaylıyor. https://www.aydinlik.com.tr/turkiye/2016-aralik/feto-gulen-e-bir-cemaat-kurmasini-istemesiyle-kurulmustu Böyle bariz ve net yalanları nasıl içinize sindirerek, rahatça söyleyebiliyorsunuz? Yalan söylemeyi bir politik yöntem olarak mı benimsediniz? Normal hayatınızda da yalancı mısınız yoksa bunu bir iş olarak mı yapıyorsunuz? Fetullah Gülen'e söven Fetöcü tanıyorum ben. Bu neyi değiştirir ki? Link to post Sitelerde Paylaş
leonardo18 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi Ne önerirsin? 1) CHP'yi sevin. Ben CHP'nin 1990'larda oldukça zayıf bir parti olduğu dönemleri bilirim. Deniz Baykal fena bir siyasetçi değildi. Fakat gitmesi de iyi oldu. Kılıçdaroğlu daha başarılı bir lider olduğunu birçok açıdan kanıtlamıştır. Ben Trecking yaptım, ve spor olarak yürüyüş de yapıyorum. Genç bünye için sorun olmaz. Ama Kılıçdaroğlu 60 yaşında 450 km rol yürümüştür. Yaptığı işe inanmayan bunu yapamaz. Tayyip de Samsun'a yürüsün. Yapabilir mi? - Zannetmiyorum + CHP'Nin eski dönemlerdeki iddiası da "Türkiye'yi Hukuk Devleti yapmak" idi. - Yani bu geçmişte, küçük ama iddialı, dürüst insanların partisi idi. Şu anda, Rusya'daki Aleksei Navalny'nin muhalefet hareketi gibi bir harekettir. - PKK, DAEŞ, Masonlarlar, Siyonistlerle de alakası yoktur. Tayyibin bunlarla alakası vardır. / 9 Temmuz konuşmasını ve bildirisiniz, bir 20 dakikanızı ayırıp dinleyiniz (diğer başlıkta var) 2) Perinçeği o kadar bilmiyorum. 2000'lerde çok severdim. Şu anda ne yaptığı da o kadar önemli değil. İşçi Partisi / vatan partisi küçük çaplı bir partidir. Beğenmiyorsanız ona benzer ÖDP filan vardır geçiş yapın. - Bir de Muhalefet olan herkesi sasus / feto / Rotaryen ilan etmelerine aldırmayın. Bu propaganda'Nın hedef kitlesi zaten dünyadan haberi olmayan cahil ve satılmış kimselerdir 3) Yazar, Öğretim üyesi, Gazeteci kişileri burada bilip bilmeden eleştirdiniz. Can Dündar gibi ödüllü bir gazeteciyi bile eleştirdiniz. Bunu yapmayın. Siz benim Fetocu AKP'ci gazeteciyi eleştirdiğimi gördünüz mü? - Basın özgürlüğü denen şey vardır. İsteyen istediğinizi yazar, çizer, Hz Muhammed'i bile (onun inancı öyleyse) çizebilir. Sen işini yaptı diye adama iftira / suçlama / hakaret edemezsin. Ben de sana "casus" deyim o zaman. hoşuna gider mi? "Arkadaşlar Robes Casus'dur KBG / CIA için çifte ajanlık yapıyor, Kıyamet gününde tanrının huzuruna casus olarak çıkacak" deyim mi? Hoşuna gider mi? - Bu üçü sadece. Zor bir şey değil. Siyasetçi, gazeteci, Yazar, Öğretmen. Bunlar sırf Tayyibe karşı diye "şu şudur, bu budur" diye fişlenip duruyorlar 150 gazeteci kodeste, 200,000 kişi işinden atılmış. Askerler hapiste. Akademisyenlerimiz Berlin üniversitesine (bazısı pasaportsuz olarak) kaçıp orada yeni bir yaşam kurmuşlar (Albert Einstein ve diğer bazı akademisyenlerin Nazilerden kaçması gibi). Bu kadar. Başka bir şey yok. Kurtlar Vadisini sizi eğlendiriyorsa bunla bir sorunum yok. Da bu dediklerime dikkat etseniz (kendi açınızdan). iyi olur yani. Link to post Sitelerde Paylaş
Desert Wind 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi Ahmet Türk'le yürüyen Kılıçdaroğlu'nu da övmeyin artık adam Dersim için özür diledi. Link to post Sitelerde Paylaş
copyPaste 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi (düzenlendi) Ahmet Türk'le yürüyen Kılıçdaroğlu'nu da övmeyin artık adam Dersim için özür diledi. siyasette ahlaksızlık diye birşey yoktur, güç için her kesimle ittifak yapabilirsin, tayyip bunun tillahını bile yaptı hala da yapıyor dersimte suç işlenmiş arkadaşım özür dilenmesi gerekir zaten Temmuz 12, 2017 tarihinde copyPaste tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
copyPaste 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi filmi izleyip yorum yapacak kimse yokmu yav? Link to post Sitelerde Paylaş
bilgivehis 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi dersimte suç işlenmiş arkadaşım özür dilenmesi gerekir zaten -Atatürk Dersim'de soykırım yaptı... -Atatürk diktatörlük yaptı... -Atatürk faşist sistemi getirdi... -Atatürk Kürt soykırımı yaptı... Başka eklenecek var mı? Ha şimdi aklıma geldi, Atatürk Türk soykırımı da yapacaktı ama ömrü yetmedi (?) Link to post Sitelerde Paylaş
bilgivehis 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi filmi izleyip yorum yapacak kimse yokmu yav? Doğu Perinçek Mit başkanıydı, cezaevi diye Hawai adalarında keyif çattı, nasıl mutlu oldun mu sayın pasta... Link to post Sitelerde Paylaş
Desert Wind 0 Temmuz 12, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 12, 2017 gönderildi siyasette ahlaksızlık diye birşey yoktur, güç için her kesimle ittifak yapabilirsin, tayyip bunun tillahını bile yaptı hala da yapıyor dersimte suç işlenmiş arkadaşım özür dilenmesi gerekir zaten Yooo işlenmedi feodaller ezildi. Sadece. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts