Jump to content

Bu Filmdeki Mitçi Doğu Perinçek mi?

Recommended Posts

• İleti 46
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

11 hours ago, musakgunduz said:

Fetullah Gülen'e söven Fetöcü tanıyorum ben. Bu neyi değiştirir ki?

Ha, Fetöcüler böyle şerefsiz ise, herkes aynı şerefsizliği yapabilir diyorsun yani. Peki sen? Sen de inandığın ve lider kabul ettiğin insanlara küfür edebiliyor musun? 

Sitelerde Paylaş
5 hours ago, copyPaste said:

dersimte suç işlenmiş arkadaşım özür dilenmesi gerekir zaten

Feodal haydutların ezilmesi suç değildir. Cumhuriyet bütün ortaçağ şeytanlarını ezer. Bugün ezmez, birgün gelir yine ezer. Cumhuriyet yerel haydutların iktidarlarına asla müsaade edemez.

Siyasal görüşlere sahip olmayı, lidere bağlılık olarak görmek boş insanlara özgü bir iştir. Biz Dersim harekatında Atatürk'ü korumak gibi bir kaygı içerisinde değiliz. Dersim harekatını biz yaptık. Oradaki Atatürk biziz!

Sitelerde Paylaş

Ha, Fetöcüler böyle şerefsiz ise, herkes aynı şerefsizliği yapabilir diyorsun yani. Peki sen? Sen de inandığın ve lider kabul ettiğin insanlara küfür edebiliyor musun? 

Benim yapıp yapmamam önemli değil, adam amaca gidilen yolda herşey mübah diyor. Kutsal bir dava için yaptığına inanıyor adam.

Kalbiyle doğru yaptığına inanıyorsa, Fetöye ana bacı söver bile

Bu Doğu Perinçek ve partisi için de geçerlidir. Fetullah Gülen ve cemaati için de.....

Sitelerde Paylaş
3 hours ago, musakgunduz said:

Benim yapıp yapmamam önemli değil, adam amaca gidilen yolda herşey mübah diyor. Kutsal bir dava için yaptığına inanıyor adam.

Kalbiyle doğru yaptığına inanıyorsa, Fetöye ana bacı söver bile

Bu Doğu Perinçek ve partisi için de geçerlidir. Fetullah Gülen ve cemaati için de.....

1- Aydınlıkçılar amaca giden her yol mübahtır gibi birşey söylemiyor. Bunu nerden çıkardın? Mesela Fethullahın kendi ağzından böyle bir beyanatı var ama Perinçek'in böyle birşey söylediğini ben duymadım. Sen nerden duydun?

2- Fethullahçıların amacı ne, Aydınlıkçıların amacı ne? Sen bu grupların amaçlarını biliyor musun? 

Aydınlıkçılar Fethullah ile mücadele ediyor diye, bu ikisinin birbirine benzediğini nerden çıkardın? Belki de bu bir iyi kötü çatışmasıdır. Belki de birbirlerine benzemedikleri için birbiri ile çatışıyorlardır. Niçin böyle düşünmeyelim?

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...