Jump to content

ATEİSTLER CEVAP VERSİN


Recommended Posts

  • İleti 374
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

3 minutes ago, gringer80 said:

iyide sana 2 sayfa yazı yazdık bi zahmet okusan ya....

 

Antik Mısır dini

Vikipedi, özgür ansiklopedi
 
Antik Mısır dini Antik Mısır toplumunun ayrılmaz bir parçası olan ve çok tanrılı ve ritüelleri karmaşık bir inanç sistemi vardı. Mevcut olduğuna inanılan ve kuvvetler ve doğa unsurları, kontrolünde olan birçok tanrılar ile Mısırlıların etkileşimi üzerinde yoğunlaşmıştır. Mısırlı din uygulamalarını tanrılar sağlamakta ve halk ise onların beğenisi kazanmak için bir çabaları vardı. Mısır'ı tarihteki kral ile aynı statüsü ile aynı olan ve aynı zamanda tanrı olan Firavunlar yönetirdi.[1] Firavunlar bir insan olmasına rağmen, Firavunların tanrıların soyundan olduğuna inanılıyordu. Firavunlar insanlar ve tanrılar arasında arabulucu olarak görev aldılar, evrendeki düzeni korumak ve tanrıların tekliflerini yerine getirmek zorundaydılar. Mısırlılar tanrılar için muazzam tapınaklar yapmışlardır.

 

Ben bunları biliyorum da, sizin Kuran yazarları bilmiyor

 

...Sizin benden başka bir ilâhınız olduğunu bilmiyorum...

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

 

Ben bunları biliyorum da, sizin Kuran yazarları bilmiyor

 

...Sizin benden başka bir ilâhınız olduğunu bilmiyorum...

 

firavunun biri tek tanrı benim demiş...oda hz.musa dönemindeki olabilir.mısır firavunları içinde tek yaratıcıya inananda vardı ne yapcaz????????? istisnalar kaideyi bozmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Link to post
Sitelerde Paylaş
22 minutes ago, gringer80 said:

 

firavunun biri tek tanrı benim demiş...oda hz.musa dönemindeki olabilir.mısır firavunları içinde tek yaratıcıya inananda vardı ne yapcaz????????? istisnalar kaideyi bozmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 

Mûsâ’yı ve kavmini, bu ülkede fesat çıkarsınlar, seni ve ilâhlarını terk etsinler diye bırakacak mısın?

 

Peki, burdaki firavun kim?

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 15.07.2017 at 18:30, gringer80 said:

BU YASA DERMİŞKİ  Bu yasa derki; hiçbir şey yoktan var edilemez, sizin deyiminizle söylersek yaratılamaz; var olan hiçbir şey de yok edilemez.......................................la harbi ne içiyonuz da böyle kafa yapıyonuz anlayamadım gitti....

 

Cin içiyoruz, meze olarak da din kullanıyoruz. Siz de dinle kafa bulduğunuza göre, meze olarak cin kullanabilirsiniz. O zaman ayılır, ezeli sarhoşluğunuzun farkına varırsınız, belki...

 

Dünyanın en ünlü eşitliği konusunda bu kadar bilgisiz olduğunu bilemedim, gusura galma gari...

 

Quote

BEN OLAYI ŞÖYLE ANLADIM.....HİÇBİR YARATILMIŞ HİÇBİRŞEYİ  YOKTAN VAREDEMEZ...VAR OLAN HİÇBİRŞEYİDE YOK EDEMEZ...... SENİN ANLAYACAĞIN BENİM ALLAHIM YARATIK DEĞİL YARATICI...BİLMEM ANLATABİLDİMMİ??? GENEDE BEN ANLATAYIM....

 

Senin anlayışına gurban...

Normaldir, fizikçiler ile metafizikçilerin bakış açıları ve anlayışları arasında 180° fark olmalıdır ve oluyor da.

Senin Allah'ın yaratık bile olamaz, olsa olsa hayali yaratık olabilir ki, zaten öyledir. Hayali dünyanın cehennem azaphanesi  ve cennet karhanesi olmasa kim yaratır ve de takar Allah'ı!

İnsandan başka tanrı/Allah tanıyan ve medeniyetler yaratan akıllı yaratık olmadığına göre, Allah'ı yaratanın da insan olduğu kesin.

Diğer bir kesinlik de, sizin Allah'ın, bizim Doğa Tanrıya bağımlı olmasıdır. Doğa tanrının meydana getirdiği deprem, afet/tufan, yanardağ patlaması vb. doğal olaylarını sahiplenip bunları, yaramazlık yapanları cezalandırmak için ben yaratıyorum/yapıyorum diye böbürlenmesidir. 

 

Bir başka kesinlik ise siz zavallıların Allah'ın avukatlığına soyunmalarınızdır. Avukata kimin ihtiyacı olur? Tabii ki kendini savunabilecek bilgi ve beceriye sahip olamayan zavallı insanların ihtiyacı olur. Anlaşılan sizin Allah sizden de zavallı. Zaten bu dünyada hiçbir şey yapamaması, her şeyi öbür tarafa  havale etmesi de bunu gösteriyor.

 

Quote

"GTA OYUNUNU BİLİRSİN...OYUNUN İÇİNDEKİ KAREKTERLER  OTURUP OYUN İÇİNDE YENİ BİR BÖLÜM YAZAMAZ....AMA OYUNUN YAZILIMCILARI BU KISITLAMAYA TABİ DEĞİL....ONLAR YENİ BÖLÜM YAZA BİLİR.ANLAYACAĞIN TOMMY OYUNA YENİ BÖLÜM EKLEYEMEZ..AMA GTA'NIN YAZILIMCILARI EKLEYEBİLİR...SENİN ANLAYACAĞIN TOMMY' İÇİN OLAN  KISITLAMALAR OYUNUN YAZILIMCILARINI BAĞLAMAZ..."

 

O oyunlardan pek anlamam. Oyun oynayacağına okuyup da bir şeyler öğrenseydin, özellikle bilimsel konularda...

Sözünü ettiğin oyun, bana Musa'yı, İsa'yı ve Muhammet'i çağrıştırdı. Bunlar da, din masalı kurgulayan, ekleme-çıkarma yapabilen ve aynı zamanda oynayan etkili-yetkili kişilerdi. Oyun yazarlarından farkları "Bu masalları bize Allah gönderiyor." diyerek, hayali bir aracı kullanmalarıydı.

O tür oyunlarda, oyun yazarları gerçek, oyun ve kahramanlar sanal; din masallarında, yazarlar ve oyuncular gerçek, yazdıran hayal...

 

Quote

GALİLEO OLMASAYDI DÜNMAMIZ DÜZ OLARAK KALACAKTI...BÖYLE YUVARLAK OLMAYACAKTI.. NEWTON OLMASAYDI ESKİDEN OLDUĞU GİBİ İNSANLAR HAVADA UÇACAKTI...SAĞ OLSUNLAR VAR OLSUNLA DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŞUNU KAFANA İYİ SOKKKKKKKK BİLİMDE BİLİM ADAMLARIDA YOKTAN BİR ŞEY VARETMEZLER VAR OLAN ŞEYLERİ KEŞFEDERLER..... YANİ ANLAYACAĞIN GALİLEODAN ÖNCEDE DÜNYA YUVARLAKTI.NEWTONDAN ÖNCEDE YERÇEKİMİ VARDI..GALİLEO DÜNYAYI YUVARLAKLAŞTIRMADI..NEWTONDA YERÇEKİMİ KANUNUNU İCAT ETMEDİ.

 

Dünyanın yuvarlak olduğunu kabul ettiğine göre, tepsi gibi düz bir dünya algısına göre yazılmış çok sayıda ayeti inkar ediyor ve dolayısıyla kafir oluyorsun. Buna rağmen utanmadan Müslümanlık iddiana devam edeceksin. 

 

Dünya zaten düz değildi, orta çağ insanlarının görgüsü, bilgisi ve algısı öyleydi. Kuranın yazarı Muhammed de bir orta çağ insanı olarak öyle görüyor ve biliyordu. Kuran Allah yazdırdıysa, dünyayı Allah yarattıysa neden kuranda dünyanın yuvarlak olduğunu ima eden bir tane bile ayet yok. Aksine tepsi gibi düz bir dünyayı belgeleyen sayısız ayet var. Anlaşılan yaratıcının yarattığı dünyadan haberi yok. 

 

..."NEWTON OLMASAYDI ESKİDEN OLDUĞU GİBİ İNSANLAR HAVADA UÇACAKTI..."

 

"Görmüyor musun ki, Allah bütün yerdekileri ve emri uyarınca denizde akıp gitmekte olan gemileri sizin hizmetinize vermiştir. İzni olmaksızın yerin üzerine düşmesin diye göğü O tutuyor. Şüphesiz ki Allah, insanlara karşı çok esirgeyici, çok merhametlidir." Hacc 65

 

Ayetten anlaşıldığı üzere Newton, yerin üzerine düşmesin diye göğü tutan Allah'ı büyük bir yükten kurtarmış. Kurtarmakla kalmamış,  başka yapacak işi kalmadığı için onu emekliye ayırmış. Newton'un bu iyiliğinden dolayı Allah'ın,  ona "Allah senden razı olsun" diye, dua ettiği rivayet edilmektedir.  

 

"ŞUNU KAFANA İYİ SOKKKKKKKK BİLİMDE BİLİM ADAMLARIDA YOKTAN BİR ŞEY VARETMEZLER VAR OLAN ŞEYLERİ KEŞFEDERLER"

 

Şok şok şok, beyinsiz boş kafana şunu iyice sok: Her kim birinin yoktan bir şey var ettiğini söylemişse, söylüyorsa ve şu andan itibaren de söylemeye devam edecekse o yalancının, dolandırıcının, sahtekarın ve şarlatanın önde gidenidir.  

Gelelim keşif işine; mesela uçak keşif midir, değil midir? Değilse nedir? Hazır uçaktan söz etmişken benim favori ayetlerimden olan Hacc 27. ayetini gündeme getirmenin tam zamanıdır. 

 

"İnsanlar arasında haccı ilan et ki, gerek yaya olarak, gerek uzak yollardan gelen yorgun develer üzerinde sana gelsinler."

 

Kim demiş Müslümanlar bilim yapamaz, teknoloji geliştiremez diye. Bakın ve görün, Allah'ın devesini nasıl kafirin uçağına dönüştürüp, bu ve benzeri kafir icatlarıyla kutsal mekanlara gidip sözde hacı olduklarını... 

Allah'ın  indirdikleri ve bindirdikleri (deve) ile hükmetmeyenler, kafirlerin ta kendileridir. Bu ayette asıl tartışmasız olan ise, ikinci tekil şahıs zamiri "sana"dır. Konuşa Allah olduğuna göre, "bana" demesi gerekirken sana demiş? Dili sürçmüş desek dili yok, algısı sürçmüş desek beyni yok. 

Gerçek olan şu ki; "Ben putları yıkmak için gönderildim." diyen Muhammed, dediğini yapmış, Kabe'deki somut putları yıkmış ve yerlerine, kendi maddi varlığını da temsil eden manevi varlığını yani ruhunu yerleştirmiştir. Bu şirk değilde nedir? 

 

Ben boşuna demiyorum, Muhammed de bizden diye... Bunu, hayali cennet karhanesi karşılığında ruhlarını satan Müslimler göremez, görmek istemez, görseler bile tevil-yorum adı altında kırk takla atarak ayeti/ayetleri ters yüz ederler. 

 

 

Sadede gelirsek; E=mC² = Tanrı öldü

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 15.07.2017 at 18:37, gringer80 said:

KİMSE KİMSENİN KUTSALINA HAKARET EDEMEZ......BU CÜMLEDE KISA SÜREDE BİR DÜZELTME YAPACAKMISIN YOKSA BENMİ DÜZELTTİRİYİM??????????????????????????????????????????????????

 

Pardon dedik ya... 

Sen kendini düzeltsen vaya düzelttirsen çok daha iyi bir iş yapmış olurun.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 15.07.2017 at 19:34, gringer80 said:

kısas uyguladım sadece...malum kısas da hayat var...tuzda hıyarla iyi gider ..oda malum.

 

Kısas suçlulara uygulanır. İslam şeriatına göre ateistler dinden dönenler kapsamında sayılır ve cezaları kılıçla kellelerinin kesilmesidir. Burada, boş tartışmalarla ucuz Müslümanlık yapmayacaksınız. Buyurun, çıkın sokaklara, meydanlara "Hem laik hem Müslüman olunmaz; şeriat isteriz, yaşasın şeriat, kahrolsun laiklik." diye, böğürün. Şu aşığı olduğunuz şeriat mıdır, şerliat mıdır her neyse getirin.  Özü-sözü bir olan kişilere adam denir. Buyurun ne kadar adam yada madam/Müslüman olduğunuzu görelim. 

 

Sözlere de kısas uygulayacaksanız eğrisine doğrusuna bakacaksınız. Söz eğri ise tamam, doğruysa sineye çekeceksiniz. Sallayarak, ben yaptım oldu kafasıyla dallamalık yapmayacaksınız. 

 

Bilmem anlatabildim mi? Sözde Müslüman, özde kafir veya münafık yaratık.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şu müslümlerin bir tane akıllısını görsem dişimi kıracağım, dişlerim hâlâ yerinde duruyor! Lan topu mu sapık bunların yahu!

 

İnsan gibi söyledik, klavyenin tuşları takılıyor dikkat et dedik kibarca uyardık. Akif demiş ya tınmaz da ayı diye... Böylelerini tak hemen atacaksın aslında, hiç çekmeyeceksin de işte ateistforum özgürlüğün en yüksek olduğu forum.

 

Yahu şöyle bir yazma stilinin olmayacağı, bunun son derece çirkin ve göz bulandırıcı olduğu besbelli. İnsan olan bir insan çirkinlikte, iğrençlikte niye ısrar eder. İnsan gibi yaz şurda!

 

Bunun yazdığı bu tarz ne demektir, bağırarak, salyalar, tükürükler saçarak, tıslayarak homurdanarak konuşmak demektir. Bunun yazım tarzı bu anlama gelir. Bunu bir anlayamadı salak. Kibarca uyarıyorsun, tınlamıyor ayı. Özgürlüktür, döksün bakalım eteğindeki taşı ne halt edecek diye vızıldayan bir sineğe tahammül ettiğin gibi tahammül ediyorsun.

 

Bunlar böyleler... Her tarafı bunlar doldurdu, Walking Dead gibi... Nereye gitsen bunlardan bok yığını kadar var. Aynı Walking Dead... Tıpkısı...

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

 

Ben bunları biliyorum da, sizin Kuran yazarları bilmiyor

 

...Sizin benden başka bir ilâhınız olduğunu bilmiyorum...

 

tahta çıkıp tenk tanrı benim diyen bir firavun varsa, bu firavunu genel olarak kabul etmek hangi mantık?????????

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

 

 

Senin anlayışına gurban...

Normaldir, fizikçiler ile metafizikçilerin bakış açıları ve anlayışları arasında 180° fark olmalıdır ve oluyor da.

Senin Allah'ın yaratık bile olamaz, olsa olsa hayali yaratık olabilir ki, zaten öyledir. Hayali dünyanın cehennem azaphanesi  ve cennet karhanesi olmasa kim yaratır ve de takar Allah'ı!

İnsandan başka tanrı/Allah tanıyan ve medeniyetler yaratan akıllı yaratık olmadığına göre, Allah'ı yaratanın da insan olduğu kesin.

Diğer bir kesinlik de, sizin Allah'ın, bizim Doğa Tanrıya bağımlı olmasıdır. Doğa tanrının meydana getirdiği deprem, afet/tufan, yanardağ patlaması vb. doğal olaylarını sahiplenip bunları, yaramazlık yapanları cezalandırmak için ben yaratıyorum/yapıyorum diye böbürlenmesidir. 

 

Bir başka kesinlik ise siz zavallıların Allah'ın avukatlığına soyunmalarınızdır. Avukata kimin ihtiyacı olur? Tabii ki kendini savunabilecek bilgi ve beceriye sahip olamayan zavallı insanların ihtiyacı olur. Anlaşılan sizin Allah sizden de zavallı. Zaten bu dünyada hiçbir şey yapamaması, her şeyi öbür tarafa  havale etmesi de bunu gösteriyor.

 

KENDİ KENDİNİ YARTAMAYAN NASIL YARATICIYI YARATACAK..???? CİNİ İÇMEKLE KALMAMIŞSIN O CİN SENİ ÇARPMIŞ ANLAŞILAN.

O oyunlardan pek anlamam. Oyun oynayacağına okuyup da bir şeyler öğrenseydin, özellikle bilimsel konularda...

Sözünü ettiğin oyun, bana Musa'yı, İsa'yı ve Muhammet'i çağrıştırdı. Bunlar da, din masalı kurgulayan, ekleme-çıkarma yapabilen ve aynı zamanda oynayan etkili-yetkili kişilerdi. Oyun yazarlarından farkları "Bu masalları bize Allah gönderiyor." diyerek, hayali bir aracı kullanmalarıydı.

O tür oyunlarda, oyun yazarları gerçek, oyun ve kahramanlar sanal; din masallarında, yazarlar ve oyuncular gerçek, yazdıran hayal...

ANLAMADIĞIN KONULARDA NİYE YORUM YAPIYON O ZAMAN...????????

 

Dünyanın yuvarlak olduğunu kabul ettiğine göre, tepsi gibi düz bir dünya algısına göre yazılmış çok sayıda ayeti inkar ediyor ve dolayısıyla kafir oluyorsun. Buna rağmen utanmadan Müslümanlık iddiana devam edeceksin. 

 

Dünya zaten düz değildi, orta çağ insanlarının görgüsü, bilgisi ve algısı öyleydi. Kuranın yazarı Muhammed de bir orta çağ insanı olarak öyle görüyor ve biliyordu. Kuran Allah yazdırdıysa, dünyayı Allah yarattıysa neden kuranda dünyanın yuvarlak olduğunu ima eden bir tane bile ayet yok. Aksine tepsi gibi düz bir dünyayı belgeleyen sayısız ayet var. Anlaşılan yaratıcının yarattığı dünyadan haberi yok. 

SAYISIZ AYETDEN SAYISIZ ÖRNEK ALSAK ACABA SANA ZAHMET VERMİŞ OLURMUYUZ????????

 

 

..."NEWTON OLMASAYDI ESKİDEN OLDUĞU GİBİ İNSANLAR HAVADA UÇACAKTI..."

 

"Görmüyor musun ki, Allah bütün yerdekileri ve emri uyarınca denizde akıp gitmekte olan gemileri sizin hizmetinize vermiştir. İzni olmaksızın yerin üzerine düşmesin diye göğü O tutuyor. Şüphesiz ki Allah, insanlara karşı çok esirgeyici, çok merhametlidir." Hacc 65

 

Ayetten anlaşıldığı üzere Newton, yerin üzerine düşmesin diye göğü tutan Allah'ı büyük bir yükten kurtarmış. Kurtarmakla kalmamış,  başka yapacak işi kalmadığı için onu emekliye ayırmış. Newton'un bu iyiliğinden dolayı Allah'ın,  ona "Allah senden razı olsun" diye, dua ettiği rivayet edilmektedir.  

EŞŞEKLERİNDE ANIRIRKEN NEFES ALMADIKLARI RİVAYET EDİLMEKTEDİR MİŞŞŞŞ...

 

 

 

"ŞUNU KAFANA İYİ SOKKKKKKKK BİLİMDE BİLİM ADAMLARIDA YOKTAN BİR ŞEY VARETMEZLER VAR OLAN ŞEYLERİ KEŞFEDERLER"

 

Şok şok şok, beyinsiz boş kafana şunu iyice sok: Her kim birinin yoktan bir şey var ettiğini söylemişse, söylüyorsa ve şu andan itibaren de söylemeye devam edecekse o yalancının, dolandırıcının, sahtekarın ve şarlatanın önde gidenidir.  

Gelelim keşif işine; mesela uçak keşif midir, değil midir? Değilse nedir? Hazır uçaktan söz etmişken benim favori ayetlerimden olan Hacc 27. ayetini gündeme getirmenin tam zamanıdır. 

 

"İnsanlar arasında haccı ilan et ki, gerek yaya olarak, gerek uzak yollardan gelen yorgun develer üzerinde sana gelsinler."

 

Kim demiş Müslümanlar bilim yapamaz, teknoloji geliştiremez diye. Bakın ve görün, Allah'ın devesini nasıl kafirin uçağına dönüştürüp, bu ve benzeri kafir icatlarıyla kutsal mekanlara gidip sözde hacı olduklarını... 

ATEİSTLER 1400 YIL ÖNCE HANGİ TİP UÇAKLARA BİNİYORDU???????????

 

 

Allah'ın  indirdikleri ve bindirdikleri (deve) ile hükmetmeyenler, kafirlerin ta kendileridir. Bu ayette asıl tartışmasız olan ise, ikinci tekil şahıs zamiri "sana"dır. Konuşa Allah olduğuna göre, "bana" demesi gerekirken sana demiş? Dili sürçmüş desek dili yok, algısı sürçmüş desek beyni yok. 

Gerçek olan şu ki; "Ben putları yıkmak için gönderildim." diyen Muhammed, dediğini yapmış, Kabe'deki somut putları yıkmış ve yerlerine, kendi maddi varlığını da temsil eden manevi varlığını yani ruhunu yerleştirmiştir. Bu şirk değilde nedir? 

 

Ben boşuna demiyorum, Muhammed de bizden diye... Bunu, hayali cennet karhanesi karşılığında ruhlarını satan Müslimler göremez, görmek istemez, görseler bile tevil-yorum adı altında kırk takla atarak ayeti/ayetleri ters yüz ederler. 

 

 

Sadede gelirsek; E=mC² = Tanrı öldü

E=mC² = cehenneme zümera'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 7/18/2017 at 16:06, gringer80 said:

tecavüzcüler islamda ödüllendiriliyor...hadi gene iyisin.istediğin oldu..artık müslüm bile olursun.

 

Bu şartlarda müslüman olunmaz. Bu şartlarda sapık islam dininden çıkılır. 

 

Hayat suda başladı işte fosiller diyorsun, %50 olasılıkla yerde başlamış olabilir. 1 fosile bakar diyor. 

Ya islam insanı cahil ve aptal yapıyor ya da tam tersi. Belki de ikisi de. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 16.07.2017 at 18:41, gringer80 said:

100 tane akıllı derken 100 tane yaratıcıyı kastettiğim çıkarımını yapabilmen beyinsizlere hakaret olur...1 TANE YARATICI 10000000000000000000000000000000000.... TANE AKILLI VARLIK YARATABİLİR...BİLMEM ANLADINMI????????* ANLAMASAN GÜCENMEM ÖYLE BİR BEKLENTİM YOK.EN NİHAYETİNDE KAPASİTE MESELESİ.AFEDERSİNDE SEN YARATICIYI KENDİN GİBİ MADDEYE ZAMANA MEKANA BAĞIMLI BİR ACİZ Mİ ZANNEDİYORSUN DA ALLAHIN BEYİNSİZ OLDUĞUNU İDDİA EDİYON???? yine gözlerimi yaşarttın bu yaşta bu zeka...süppersin be....islam dünyası dünyaya hükmettiği zamanlar yok muydu?????????????* bundan sonra hükmetmeyeceğinin garantisi varmı?????????* ve son olarak...

Bakara 13:n onlara: "Şu güzel insanların iman ettiği gibi siz de iman edin." denilse "Yani o beyinsizlerin inandıkları gibi mi inanalım?" derler. Asıl beyinsizler kendileridir de farkında değiller.

 

Yokluğun tarifini yapıyorsunuz binlerce yıldır. Bunu çocuklar bile biliyor artık...

Bir bilmecem var çocuklar

Haydi sor sor

Adı var, kendi yok; aklı var, beyni yok; maddesi yok her yerdedir; zamanı yok tüm zamanlardadır denince akla, hemen onun adı gelir

Tamam şimdi buldum, Allah Allah...

 

Beynin akılsız atomlardan yapıldığını kabul ediyorsun, Allah'ın maddesi olmadığına, manevi/ruhsal bir varlık olduğuna inanıyorsun. Amma ve lakin akıllı olduğunu iddia ediyorsun. Akıl deyince akla gelen tek gerçek ve rakipsiz varlık insan ve onun gelişmiş beynidir. İnsan ve dolayısıyla beyni, canlıların yapı taşı dediğimiz hücrelerden, hücreler de maddenin yapı taşı dediğimiz atomlardan meydana geldiğine göre, değil atom, quantum kadar bile varlığı olmayan sözde varlığa akıl, hem de süper akıl izafe etmek, insan aklına, dolayısıyla insana hakarettir. Ama Müslümana iltifat, hatta sevap sayılır. Bu nedenle aptallıktan korkmayın, hakaret olarak algılamayın, hayal dünyanızın rüya cennetine bir adım daha yaklaştırdığı için teşekkür edilecek saygın bir hitap olarak kabul edin. Size de bu yakışır.  

 

 

tarihinde ilkeli tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 16.07.2017 at 16:30, gringer80 said:

tabii canım biz sizin gibi 100 salağın bir araya gelip aklı oluşturduklarına inanacak kadar zeki değiliz.mazallah siz akıl küpüsünüz.artık turşu küpünden büyükmü küçükmü bilmem.bana masal anlatma.siz diyorsunuz ki dawkinsin yazdıkları yada söyledikleri %100 bilimsel ve kesin bilgi....bende diyorum ki sizin dawkins hakkındaki tesbitiniz doğruysa basit bir şekilde ıspat edin. hemen canlı ve bilinçli bir canlı oluşturun...bunu gayet açık bir türkçe ile yazdım...anladınızmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı??????????????????????**  olayı sizin seviyenize göre açıklayayım..siz diyorsunuz ki biz internette bomba yapımını %100 doğru şekilde anlattık.ve bizim bu tarifimizi tüm bilim adamları kabul etti. ve bu %100 doğru...bende diyorum ki sizin bu tariften bomba falan olmaz....sizde olayı çözmek için kendi tarifinize göre bir bomba yapıp videosunu göstermeniz gerekirken...sen aptalsın cahilsin.manyaksın diyorsunuz....madem tarifiniz doğru yapmanız gereken ortaya ürününüzü koymak...bi sivri sinek hadi vazgeçtim karınca yapıverin yahu....bunları yapamıyorsanız tarifiniz yanlış demekki.siz akılsız mantıksız bilinçsiz atomların yaptığını yapamayacak kadar aciz değilsinizdir herhalde ...BİLMEM ANLATABİLDİMMİ?????????????????

 

"bazen milyonlarca yalanı 1 doğru ortadan kaldırabilir????????"

Mesela şu: E = mC²

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 16.07.2017 at 12:09, gringer80 said:

O bahsettiğim aptallar ve cahiller arasında bir zamanlar ben de vardım.. DEMİŞSİN...MALUMDURKİ ELMA BAHÇESİNDEKİ ELMA AĞACI O BAHÇEDEN ÇIKSA BAŞKA BİR YERE NAKİL OLUP EKİLSE YİNE ELMADIR... BAKARA 13:Ne zaman onlara: “Şu güzel insanların iman ettiği gibi siz de iman edin. ” denilse “Yani o beyinsizlerin inandıkları gibi mi inanalım? ” derler. Asıl beyinsizler kendileridir de farkında değiller. 

 

 

O zamanlar çarıklı cahil bir köylü idim. Tüm imkansızlıklara rağmen okuyup bir yüksek okul bitirebildim. Senin gibi çift master yapamadım. İyi ki de yapamamışım. Fazlası zararlı oluyor, cahilleştiriyor demek ki

Senin anlayacağın o zaman yaban elmasıydım, şimdi olgun elmayım. Bizim köyde bile senin gibi yerinde sayanlara "Hala bıraktığım yerde otluyorsun." derlerdi.

 

Quote

 

Matematiksel olarak:

Müslümanlara göre; 1/3 = 0,333333.........

Hristiyanlara göre; 3/3 = 1

3 ŞIKLI BİR TESTTE 3 ŞIKKIDA İŞARETLERSEN 0 PUAN ALIRSIN

1 ŞIKKI İŞARETLERSEN = 0,333333...

 

 

Yahudileri de unutmayalım. Ne de olsa baba tek tanrının yaratıcıları olmasalar da yerleştiricileri Hristiyanlık ve İslamın da öncüleri olarak bunu fazlasıyla hak ediyorlar.  Yahudilere göre; 1/1 = 1

Bu durumda üç şıklı bir test oluyor. Bu testi, üç dinin mensuplarına göre düşünürsek üçü de doğru gibi olsa da Müslümanların ki, Allah bir ifadesini sağlamadığı için yanlış oluyor. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 19.07.2017 at 16:48, gringer80 said:

SAYISIZ AYETDEN SAYISIZ ÖRNEK ALSAK ACABA SANA ZAHMET VERMİŞ OLURMUYUZ????????

 

 

E=mC² = cehenneme zümera'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Dünyanın küresel olduğuna, kendi ekseni ve güneş etrafında döndüğüne dair ayetler olursa, neden olmasın...

 

"E=mC² = cehenneme zümera'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

 

E=mC² = Tanrı öldü eşitliğini de dikkate alır ve yerine koyarsak, senin eşitlik şöyle olur ve de süper olur:

E=mC² = Tanrı öldü = cehenneme zümera'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...