Jump to content

ışid Hakkında Muslümanmı, kimlerdir, amaçları


Recommended Posts

Sırf cevap vermek için cevap veren birisin n

 

Öncelikle arkadaşlar, sizden en çok gördüğüm hep müslümanları ışid olarak göstermeniz bu kafama çok takıldı, gerçekten sizin Müslüman olmanızda engel olarak ışidi görüyorum bunun için cevap konusu açayım dedim. 

 

 

 

bu Video'yu baştan sona

 

 

Bu video onun devamı  51:00'a kadar izleyin;

 

 

 

Allah hepinize hidayet nasip etsin. Amin. beyler Allah rızası için, ışidi müslüman sanmayın tam bir oyundur onlar, bi an önce yol yakınken Müslüman olun. kendinize zülm etmeyin.

 

Rabbiniz sizi bekliyor daha fazla bekletmeyin. bu videoları görmeniz size bir işarettir. Allah rızası için Müslüman olun. Ölüm hepimize belki yarın belki yarındanda yakın. nolur Allah rızası için bir an önce kendinize gelin Müslüman olun. Allah sizin kalplerinize iman nasip etsin 

 

 küfür etme nedenisiniz ya ! Bu kös kütük cahillik nerden geliyo size genetik falanmı ! Utanmadan ateist forumuna gelip allah size bilmem napsın diyosun ? Allahın sana napmışki bize yapıcak ? Ulan ahahahahajajajahaha gülmicejtim ama olmadı allah rızası için müslüman mi olun yazmış o hahahahahaha yontulmamış kalassın ? Ve bunu sırf birini müslüman yapınca sevap kazanacağını düşündüğün için yapıyosun çok komiksin. Gerçekten komik ve cahilsin. Bence yallah sende işide ? Kafan farksız. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahu deliricem bu yorumların sahipleri ne ya ? Trol mu bu ? Kendini bilmez iki üç kişide gelip müslüman oldum yazmış bu nedir ya ! Ee tabii genetik bu cahillik gerizekalılık senin büyük babanda salağınteki değilmiydi? Yoksa bu kadar çabuk kanmazdı şeytana dimi adem baban. Çoçuk bunlar ya çoçuk ya ! 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hayır yani keşke bilsen gerizekalığı olduğunu hiç kafama takmicam ama bilmiyosun ya ona deliriyorum? Az araştır ya ! Müslüman olmamızda engelin senin gibi cahil ve gerizekalılar oldugunu bilsen keşke... ne diyim sana allahına biraz daha tapta belki beyin verir kulluğunu beğenip !  Burdaki insanlar bu çoçuğa nasıl sessiz kalmış böyle ya ! Bu ne gerizekalılıktır ağır gelmiyomu hiç kardeşim ya! Girmez olaydım şu konuya alt üst etti sinirimi gerzek. Üzücü olanda asla farkına varamicaksın ne yazık sana..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...