kavak 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi Kardeş olayı açıklayım sana mesele dünya düzmü yuvarlakmı meselesi değil mesele nasanın insanları keriz yerine koyması bizim yaptığımız tek şey sizleri uyandırmak. Hemen sorabilirsin nasıl bizi keriz yerine koyarlar diye. Cevaplayım kardeş biliyorsun 2 sene önce bu nasa marsa araç gönderdi ve orda çok derin ve kapsamlı araştırmalar yaptı. Sonra yeni bir açıklama geldi bu nasadan dediler ki 2 sene içinde marsa koloni göndereceğiz ve bu sebeple şimdiden dünyanın heryerinden nasaya yerleşmeye gönüllü bizimle çalışacak insanlar arıyoruz. Hatta ciddi ciddi milyonlarca salak nasaya inanıp başvurdu iyimi Umarım sen bu başvuranlar arasında değilsindir öyle ise o zaman sözüm meclisten dışarı tabii bu arada bu forumda olupta gene marsa gitmek için nasaya başvuru yapan arkadaşlarımız varsa aynen bu sözüm o kardeşlerimiz içinde geçerli. Neyse gel zaman git zaman dünya halkları nasaya inanıp marsa koloni gönderilmesini beklerken aha oda ne bi açıklama gelmezmi nasanın marsa gidecek parası yokmuş Şimdi sıradaki adım tahminimce nasa marsa gitmek isteyenler için siyaset değiştirip çekiliş yapacak ve bu çekilişe katılmak içinde insanlardan belli bir miktar çekiliş parası isteyecektir. Allah rızası için bu gidişle sadaka bile isteyecekler gerçekten nasanın durumu çok vahim dünyanın en büyük bilim çalışması yapan kurumu çok zor durumda. Uzun lafın kısası olay şu kardeş nasanın aya gittiği, nasanın van allen kuşağını geçtiği veya nasanın diğer gezegenlere gittiği alayı yalan. Dolayısıyla van allen kuşağını geçemediklerinden ötürüdür ki dünyanın uzaktan çekilmiş herhangi bir fotoğrafı yok. Mevcut piyasadaki fotoğraflarında tamamı photoshop çalışması. Bununda ispatı googleda yaz hemen çıkıyor adobe firmasının yetkilisi dünya resmini oluşturmada photoshoptan nasıl faydalanıldığını anlatıyor. Şimdi tüm bu olayların yorumlamasına geçersek dünyanın yuvarlak olduğu hala bir teori. Ve durum böyle olunca düz dünyacılarda bu sefer dünyanın düz olduğu iddiasını yeniden gündeme getirdiler. Eh yani bana soracak olursan tam olarak bir tarafta değilim ama bir tek şeyden çok eminim bu nasa çok büyük bir sahtekar kurum ve yöneticleri güneş dinine tapan sapık tarikat üyeleri. Bak, nasılda kulakları çınlamıș !. Böyle konuları saygın bilim adamı Dr. dr. dr. dr. @gariban_derviş ´e soracaksınız, o da Size bol bol sallayacak. Bașka yolu yok, onu dinlerken USC hepinize sabır versin. Bre dostum, gelmișken sorayım yine. Ne oldu, șu bizim Ay dedemizin diğer çehresi ? Link to post Sitelerde Paylaş
gariban_derviş 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi Olmuşun sen olmuşun. Kafalamışlar seni. Bu arada, Nasa'da çalışan bir yığın Türk var. Onlar.. Tabii onlar da sapık tarikatın üyeleri değil mi? Çin'in de uzay araştırma istasyonu var. Oradan dünyanın şekli ile ilgili hiçbir açıklama gelmedi. Ama onlar da güneşe tapan sapık tarikatın üyesi... Evet. Bir insan senin inandığın Arap masallarına inanınca sağlıklı oluyor, ama sizin palavralarınız dışında başka bir palavraya inanınca sapık oluyordu değil mi? Mesela güneş inancı. Mithraizm falan. Bunlar hep sapık. Ama İslam'da da güneş tapınımının çok derin izleri var Gariban. Mesela niye ibadetler hep güneşin hareketlerine ayarlı? Yoksa siz de farkında olmadan güneşe tapan sapık tarikatın oyununa gelmiş olmayasınız? Ouu! Sana şu şekilde izah etmeye çalışıyım çok daha net kafanda şekillendirebilir belki bir nebze uyanışa geçebilirsin. Şimdi tek tanrılı dinler hariç budizm, yahudilerin bu buzağıya tapan kesimi ile osirise tapan kesimler dünyada ortak hareket etmektedirler. Dünya ikiye bölünmüş durumda tek tanrılı dinler ile diğer dinler. Özellikle dünya Osmanlı yayılmacılığını yaşayınca ciddi manada ürktü. Çini bilirsiniz koca sed yaptılar Türk korkusundan. Bu sebeple dünya yönetiminde bir ortak hareketlilik vardır. Özellikle islamın cihadçı yönü dünyayı ürkütmektedir bu sebeple asla islam ülkelerinin kalkınmasına izin vermemek ve tek Tanrılı dinlerin herhangi bir şekilde başarıya ulaşmaması için ortak çalışma yürütmektedirler. İran uzay çalışmaları yapacağım dediğinde dünya ayağa kalkarken ne tasadüf ki Çine hiç birşey söylenmemektedir.Ve İslami ülkelere hertürlü ticari yaptırım yapılırken Çin bir dünya devi haline getirilmiştir. Mesela bilirmisiniz bilmem ama Rusyanın nükleer gelişiminde de aslında Amerikalı sermayederler çok büyük rol oynamıştır. Rusyada süper güç haline getirilerek dünyanın dengesi sağlanmış ve ülkelerden bilimsel çalışma adı altında çok büyük paralar kazanmışlardır. Aynı tezgah bugün itibariyle Çin içinde kullanılmıştır. Çünki burda bir tek amaç vardır tek Tanrılı dinlerin kesinlikle yeniden kuvvetlenmemesi özelliklede islamın. Osmanlı imparatorluğu dünyayı gerçekten korkutmuştur düşünebiliyormusunuz herşey bitti dendiğinde osmanlı sona geldiğinde bir kumandan geliyor ve tek başına başka bir Türk devleti kuruyor ve Türkler gene yok edilemiyor. Mesela Atatürkün en büyük çalışması mu kıtası ile Türklüğün ortak atadan geldiği iddiaları ile ilgiliydi. Ve gerçektende Türklerin soyu Yasefe dayanmaktadır ve Nuh peygamber oğlu olan Yasefe çok büyük bir dua etmiştir ve Allahta bu duayı kabul etmiştir. Bu duada Yasef ve ırkına dünyaya hakim olacağı güç istemiştir. Şimdi gerçek bilim ve bilgiler gizli bir şekilde dünya yönetiminin en derin yerlerinde saklanmaktadır ve bu dünyayı yöneten güçlerin tek amacı vardır Türkleri ebediyyen yok etmek. Tabii aynı zamanda semavi dinler ve özelliklede islamiyeti yok etmeliler çünki İslami yasaklar dünyayı yönetmek isteyenlerin dayatacağı yasalara kökten karşı gelmektedir. Yani demek istediğim şudur ki Çinide Amerikayıda ve Rusyayıda kalkındırıp süper güç yapanlar güneşe tapan 10 elit ailedir. Mesela ingiltere krallığının amblemlerine bakarsan birebir mısır medeniyeti ile bağlantısı olduğunu görürsün. Dünyayı şuan ele geçirmiş bu güçlü ve elit kesim bir tek şey için çalışıyor semavi dinlerin ve Türklerin bir daha ayağa kalkmaması. Ancak ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın ergeç Allah birini gene gönderecek ve yapılan planlar gene ellerinde patlayacak sadece bunun için zaman var insanların gelecek olana hazırlanması gerekiyor bunun içinde çok büyük acıların yaşanılması gerekiyor ki insanlık gerçekleri görebilsin. Uzun lafın kısası şuan dünyadaki tüm uzay üstlerini kontrol edenler gene aynı güçlerdir ve aynı yalanı devam ettirmektediler. Ya aya gildildiği çok büyük bir yalan çünki van allen kuşağının geçilmesi mümkün değil ya da ayda van allen kuşağının içinde ve bize çok yakın o zamanda akla başka sorular gelir Link to post Sitelerde Paylaş
gariban_derviş 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi Bak, nasılda kulakları çınlamıș !. Böyle konuları saygın bilim adamı Dr. dr. dr. dr. @gariban_derviş ´e soracaksınız, o da Size bol bol sallayacak. Bașka yolu yok, onu dinlerken USC hepinize sabır versin. Bre dostum, gelmișken sorayım yine. Ne oldu, șu bizim Ay dedemizin diğer çehresi ? Yaw kavak kardeşim bana neden soruyon ben aya gittim demiyorum onu Nasaya sor Çine sor baksana Çinde aya gitti ama gel görki bir video kaydı yok karanlık bölgeyle alakalı bir bilgi yok gerçi garibanların parası kalmamış o yüzden marsa gidemiyorlar birde aya gidecekler ama dediklerine göre aya gidecekleri bilgileride kaybetmişler galiba evrakları sakladıkları depoyu sular bastı bizim tapu dairelerinde olur ya zaman zaman adamların tüm bilgileri uçmuş gitmiş bu yüzden aya gidecek teknolojileri kaybolmuş (Bu yazdığım gerçek ve nasandan gelen gerçek bir açıklama) vay nasa vay Link to post Sitelerde Paylaş
Ten Ten 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi Eğer dünya düz ve hareketsiz ise geceleyin güneş teleskopla her yerden gözükürdü, gösterin geceleyin güneşi denilince sus pus olan iddiadır. Hıristiyan misyonerler gibi bunda da aynı taktiği kullanıyor malum güçler. İnternette sahte karakterler yaratılıyor ve hemen "ikna oldum, harikasınız" gibilerinden yorumlar yapıyorlar, çeşitli kılıklarla. Tıpkı yine forumlarda da, misyonerlerin çeşitli maskelerle planlı bir şekilde insanların zihinlerini bulandırmaya çalışmaları gibi. Bu arada, bu düz dünya zırvalığıyla insanları oyalayarak, gerçek komploları da sulandırmayı amaçlıyorlar. Mesela gerçekte doğal tedavilerle her hastalık tedavi edilebilir ve piyasadaki tıp ise buna engel teşkil eder. Veya 11 Eylül'ün içyüzünü ABD'de ilgili kişiler itiraf etmeye başladılar. Düz dünya iddiasının zırvalık olduğu ispatlanınca, sanki diğer komplo teorileri de böyleymiş gibi hava yaratılır. Gerçek komploların açığa çıkmasını engelliyorlar. Selam https://www.ateistforum.org/arsiv/arsiv/ARSIV-VI/html/t1293.html Emre_1974tr erke makinası ne oldu? Link to post Sitelerde Paylaş
tonymvelli 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi bence işin ilginç tarafı böyle videolar yazılar vs ikna kabiliyeti yüksek kişiler tarafından hazırlanmış gibi oluyor . en kabul edilemez bir şeyi okurken bile ulan acaba diyorsunuz . belki bu insan beyniyle alakalıdır . belki hayatlarımız sıkıcı olduğu için fantastik hikayelere bayılıyoruzdur . ama insanların birkaç foto ve sözde bilimsel çelişkiler ile 1 saatte hazırlanan videolara ikna olması şaşırtıcı . konuya bide buradan bakın . Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi 1 hour ago, gariban_derviş said: Çini bilirsiniz koca sed yaptılar Türk korkusundan. Yemin ediyorum Boomcu Onur gibi konuşuyorsun. Ne dediğin anlaşılmıyor. Birader, Çinliler o duvarı yaptığında İslam dünyada yoktu. boomcu onur replikleri 1 hour ago, gariban_derviş said: Şimdi tek tanrılı dinler hariç budizm, yahudilerin bu buzağıya tapan kesimi ile osirise tapan kesimler dünyada ortak hareket etmektedirler. Hadi ya? Yahudi'lerin buzağıya tapan kesimi var he mi? Bari Budistler gibi ineğe tapsaydılar. Hiç olmazsa sütünü içiyorsun garibim ineğin. Buzağı ne işe yarar ki? Niye tapıyorlarmış, sordun mu kendilerine. 2 hours ago, gariban_derviş said: Dünyayı şuan ele geçirmiş bu güçlü ve elit kesim bir tek şey için çalışıyor semavi dinlerin ve Türklerin bir daha ayağa kalkmaması. Şerefsizim benim de aklıma gelmişti. Peki Zeki Müren de bizi görecek mi? Link to post Sitelerde Paylaş
gariban_derviş 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi Yemin ediyorum Boomcu Onur gibi konuşuyorsun. Ne dediğin anlaşılmıyor. Birader, Çinliler o duvarı yaptığında İslam dünyada yoktu. boomcu onur replikleri Hadi ya? Yahudi'lerin buzağıya tapan kesimi var he mi? Bari Budistler gibi ineğe tapsaydılar. Hiç olmazsa sütünü içiyorsun garibim ineğin. Buzağı ne işe yarar ki? Niye tapıyorlarmış, sordun mu kendilerine. Şerefsizim benim de aklıma gelmişti. Peki Zeki Müren de bizi görecek mi? Derin manaları anlayamıyorsun Çinin tarihten gelen bir Türk korkusu vardır robi. Türkler Gök Tanrısına inanırdı ve savaşçı bir kabileydi. Türkler için kuzeyin kuzeyinden geldiler derlerdi ki kuzeyin kuzeyi neresidir oda ayrı bir tartışma konusudur. Neyse konumuza dönecek olursak Çinliler eskiden beri Türkleri çok iyi bilirler ve ardından gene dünyayı yöneten Türklerin devamı olan osmanlı imparatorluğu vardır ki dünyanın anasını ağlatmıştır. Ve bunu gene tek tanrılı bir dine inanarak gerçekleştirmiştir. Türkler seçilmiş bir ırktır tıpkı yahudiler gibi yahudiler, araplar ve türkler aynı soydan gelmektedir. Nuhun oğullarından ham, sam ve yafes. Atatürk te zaten bunu araştırıyordu. Çinliler ve Avrupalılar Türkleri çok iyi bilirler. Budizm, değiştirilmiş hristiyanlık, Yahudilerin bu buzağıdan heykele tapan kesimi ki taaaa eski mısır döneminden bu güneşe tapan mısır medeniyetine karşı duydukları bir hayranlık vardır ve birde bu mısır medeniyetini oluşturan firavun ailesi ki zaten dünyayı yöneten elit kesim bunlardan oluşur bu grupların ortak düşmanları hep semavi dinler ve Türkler olmuştur. Çinle Amerikanın hatta İngilterenin çok derin bağları vardır karşılıklı çok büyük uyuşturucu ticaretleri vardır.Çinde Amerika, İngiltere gibi elitler tarafından seçilmiş bir ülkedir. Yani işin özü şudur ki bu ülkeler ortak amaç etrafında toplanmış ve özellikleri tek tanrılı dinlere savaş açmış olmalarıdır. Özellikle firavun ailesinin çok büyük intikam duyguları vardır ve Allaha karşı savaş açmışlardır. Kendinde ne güzel demişsin ineğe tapanlar hinduizm ve bi kesim budizm ile gene buzağı heykeline tapan yahudiler aslında sen bile görüyorsun ortak noktayı birde bu ortak noktayı firavun dönemine bağlayabilirsen zaten olayı çözersin. Yüzyıllar boyunca bunlar bir şekilde Allahın gazabına uğramışlar ama yinede akıllanmamışlar. Hala aynı ortak cephede hareket etmekteler Çin, Yahudiler ve güneşe tapanlar. Ve bunların ortak finansörü dünyayı yöneten Firavun soyundan gelen zengin ailelerdir. Nasa ve diğer ülkelerdeki kurmuş oldukları uzay çalışma kurumları hep aynı yerden yönetilir ve çok büyük paralar kazanılır. İşi basite almadan gene düşün sorosu aklına getir, ingiltere kraliyet ailesinin kullandığı sembollerle mısırda firavun döneminin sembollerini karşılaştır hatta amerikanın milli sembollerini karşılaştır çok rahat anlarsın olayı. Fazla kurcalamana bile gerek yok 1 dolara bak zaten direk osirisin gözünü piramitin tepesinde görürsün herşey ortada yeterki samimi bir şekilde analiz et olayları. Link to post Sitelerde Paylaş
sophistic 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi Sen Gelenler'i mi izledin? @gariban_derviş Link to post Sitelerde Paylaş
gariban_derviş 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi Sen Gelenler'i mi izledin? @gariban_derviş Gelenleri izledim ve gayet güzel ve detaylı bir belgeseldi. Ancak gelenler sadece Firavun döneminden başlıyor olay aslında çok daha öncesi Nuh tufanı öncesine dayanıyor Mu kıtası ve Atlantis kıtasının daha doğrusu medeniyetlerinin devamıdır Mısır medeniyeti ve daha sonrada bu medeniyeti kuranlar avrupa medeniyetininde kurulmasının öncüleri olmuştur. Link to post Sitelerde Paylaş
sophistic 0 Temmuz 18, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 18, 2017 gönderildi Ben zamanında izlemiştim. Arapların aslında modern insanlar olduklarından filan da bahsediyordu. Bir çok komplo teorisi içeriyor, sonu ise çok saçmaydı. 12 İmam inancı üzerine kurulmuş. Neyse ben sonra ateist oldum. Bence sen de ileride olabilirsin. Link to post Sitelerde Paylaş
Manifold 0 Temmuz 19, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2017 gönderildi Duz dunya teorisi en iyi teori . Super kafa lan . Link to post Sitelerde Paylaş
seremın 0 Temmuz 19, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2017 gönderildi Binlerce yıllık değil. Kopernik'in oluşturduğu gezegenlere dayalı uzay fiziği çok eski tarihli değil. İzlediğim bir videoda küre dünyayı -doğal olarak- savunan insanlara "Galileist" diyen bir salak hatun gördüm. Galileist! Hepimiz Galileistmişiz beyler! Yok abi insanoğlunun öğrendiklerini sürekli olarak artırması ve paylaşmasını kastettim. Yani çok eskilerden beridir,deneyimleyerek,gözlemleyerek bir şeyleri anlar ve kabulleniriz. Not:Entelektüel birikimin üst düzey. Link to post Sitelerde Paylaş
Robespierre 0 Temmuz 19, 2017 gönderildi Raporla Share Temmuz 19, 2017 gönderildi 1 hour ago, seremın said: Yok abi insanoğlunun öğrendiklerini sürekli olarak artırması ve paylaşmasını kastettim. Yani çok eskilerden beridir,deneyimleyerek,gözlemleyerek bir şeyleri anlar ve kabulleniriz. Not:Entelektüel birikimin üst düzey. Anladım. Tabii genel olarak bilimi ret ediyorlar. O konuda haklısın. Link to post Sitelerde Paylaş
Donatello23 0 Ekim 1, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 1, 2017 gönderildi İGK'nin bu konuda çok çarpıcı iddiaları var ama ben kesin emin olamıyorum: https://youtu.be/s2CfgEVQ39w?t=156 Link to post Sitelerde Paylaş
anibal 0 Ekim 1, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 1, 2017 gönderildi Dünyası ufkun ötesine geçememiş olan tipler için kesinlikle doğru olan önermedir. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts