Jump to content

Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?


Recommended Posts

  • İleti 77
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

 

Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor?:smashfreak:

Tanrı ile nasıl iletişime geçebiliriz?

 

Bunu soran, kendisini dindar diye tanımlayan bir forumdaș, iyi mi ?!

Peki Siz o zaman, neye dayanarak, onu buraya ıșınlamaya çalıșıyorsunuz ?

Burada göze  batan iki nokta var:

1. İșınlama yöntemi ("Beam me up, Scotty", kulakları çınların) bir gün mümkün olabilir.

2. Tanrı için aynısını söylemek mümkün değil.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dirsekler bele yapıştırılır, dirsekler 45 derece açıyla yukarı kaldırılır. Avuç içleri yukarı çevrilir. Parmaklar bitişik olmalıdır. Başparmak ayrık olabilir. "Tanrım" diye seslenilir. Beğenmemiş olsa gerek yanıt vermedi diye düşünülür. "Allahım" diye seslenilir. Yine yanıt alınamayınca "My God" denemesi yapılabilir. "Oh my God, where are you?" diye biraz trip de yapılabilir. Şah damarı kontrol edilir, oralarda bir yerlerde olduğu rivayet edilir. Orada da bulunamayınca kollar ağrımaya başlamış olabileceği için geri indirilir. Saçma sapan işlerle uğraşmaktan vazgeçilip işe güce bakılır. Tanrıdan istenecek şey kendi çabanla elde edilebilir mi düşünülür. Edilebileceğine karar verilirse tanrıyı boş verip harekete geçilir. Edilemeyeceği düşünülürse bir bardak soğuk su içilir. Çok soğuk olmamalıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Bunu soran, kendisini dindar diye tanımlayan bir forumdaș,

 

Hayır artık değil. Kutsal kitapların saçma olduklarını söylemiş ve dinden özgür kalmış bulunuyor. Fakat henüz tanrıya inanmayı sürdürdüğü için dogma esareti bitmiş değil. Tanrı ile iletişim sağlayamayınca ne düşünür bilemiyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar başlığa biraz haksızlık ediyorsunuz, "Tanrı iletişim merkezi çalışmıyor" derken, başlık sahibi tam ifade edemese de aynı zamanda bu iletişimin sakat olduğu teyit edilmiş oluyor. Yani bir yandan iletişimin varlığı sorgulanırken diğer yandan çalışmadığına vurgu yapılarak tanrı ile iletişimin olamayacağı anlamı da taşıyor.

Bu yüzden başlık sahibi emin olamadığı için dogrudan olmasa da iletişim için verilecek cevaplardan tatmin edici bir sonuca ulaşmak istiyor...

Link to post
Sitelerde Paylaş

O soruların hiç birini tanrıya soramayacaksın. Boşa zaman öldürüp hayal kurma. Tanrı yok ve iletişim de kuramazsın bu yüzden. Sorularını başkasına sor. Tanrı adına cevap veririm diyenlere de boşuna sorma. Dünyada en bilgili ve zeki kişiler ateistlerdir. Onlara da sor demiyorum ama yardım ve fikir alabilirsin. Sorularını bilimden başka yanıtlayacak yoktur. Bilimin somut kanıt olmadığı için yanıtlayamadığı konularda da felsefe yanıt önerileri sunar. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eskiden ateist değilken benim de tanrı ile iletişim çabalarım olmuştu. O salakça saçmalıklardan yırttığım kurtulduğum için çok şanslı sayıyorum kendimi. O yapışkan bataklıktan hiç çıkamayabilirdim. Tanrı ile iletişim... Şu an bana bu o kadar saçma, aptalca ve komik geliyor ki, tanımlayamam. Dünyada olabilecek en aptalca şey olarak görüyorum.

 

Hayır illa da inanmak zorunda hissediyorsanız reenkarnasyona filan inanın yahu! İnsanları ikiye ayırıp bir kısmına bez hevenklik, bir kısmına sadistlik yapacak bir tanrıya da inanılır mı yahu! Bu yani en olmayacak, en saçma, en berbat, en ahlaksız ve en zararlı inanç! Böyle ayrımcı, hem de kimsenin, ırkçıların bile başaramayacağı kadar derin ayrımcı inanç olmaz olsun!

 

Bununla savaşmak ve bunu yok etmek insanlığın en temel, en önemli görevidir. İnsanlık bunu başarmadan olgunlaşamaz. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 months later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...