Jump to content

Tanrının son 4 günü..


Recommended Posts

Sonsuzluk ve ezeli alemde yaşadığını ve insanın 1000 yıllık zamanının kendisine göre 1 gün olduğunu iddia eden bir hayali cismin,son gün 4 gününün bayağı çalkantı ve kıvılcımlarla olduğunu görüyoruz..

 

1.gün ortaya çıkışı  "yahveh" adı altında ortaya çıkıyor ve bayağı haşin,kıskanç..Tüm insanları unutup,sadece belli bir bölgenin ve belli insanların tanrısı olmaya karar veriyor,onlara her türlü rüşveti veriyor..Olmuyor..

 

2.gün kıskançlığın ve bölgeselliğin bir işe yaramadığını görüyor ve "God" adı altında fikir değiştiriyor,belirli insan ve coğrafya'nın tanrısı olmaktan vazgeçiyor,ılımlı tavır sergiliyor,ölüleri diriltiyor,silleye yanağını uzatıyor vs yine olmuyor..tutmuyor..

 

Daha 3.günü dolmadan Allah adı altında yine fikir değiştirip gaddar olmaya devam ediyor,bu sefer vahşi Araplara dadanıyor,kendine inanmayanları kesmekle ve yakmakla tehdit ediyor.Son 36 saatlik hatasından ders alıp,önce ki hataları tekrarlamayıp, hristiyanlığın aksine daha gaddar,yahudiliğin aksine daha evrensel olmaya çalışıyor..Bu da maalesef tutmuyor..

 

Son gönderdiği dinden 1.5 gün geçti,yine olmuyor..Yeni isim ve stratejilerle bekliyoruz,bakalım..

tarihinde Beelzebub tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yok da bu allah gayet sıradan herkesin bildiği ve düşündüğü şeyleri, hatta bazen akıllı kimsenin aklından geçirmeyeceği saçmalıkları anlatıp "işte allah ayetlerini böyle açıklar, siz bilmezsiniz allah bilir" demiyor mu!!! Uyuz yahu, uyuz bildiğin! Ülen ne açıkladın, açıkladığının bir özelliği olsa da haaa hakkatten de açıklamış desek! Yağmur yağar otlar biter! İşte allah size açıkladı, siz yağmur yağınca ot bittiğini bilmiyordunuz! :lol:

 

Hayır konuşan kim yahu? Allah konuşuyorsa allah şöyle yapar allah böyle eder diye konuşmak neyin nesi? Yani bir çuval hurma böyle piç edilir! Sen kalk daha önceki kitaplardaki "rab buyurdu" formatını bırakıp direk allahın ağzından kitap yazmaya kalkış! Olacağı bu! Doğru düzgün bir allahı "ben" diye konuşturamıyorlar. Ya "biz" diye yan çizecek, ya kendinden ismiyle bahsedecek! Siz kimsiniz ülen? kaç kişisiniz? Hayır bu iletiyi ben yazdım derim ben şimdi, bunu demok yazdı desem olur mu yahu? Adaşın mı var demezler mi adama?

 

Muhammedin ağzından yazılmış olsa da allah şöyle dedi formatında olsa anlayacağım. Ne o, ne bu! Ucube gibi bir şey. Kim konuşuyor belli değil! Bir kere muhammedin ağzından kesinlikle değil! Çünkü Muhammedi azarlıyor, aşağılıyor, tehdit ediyor! Cebrailin ağzına daha çok yakışıyor ama öyle bir açıklık da yok bunları Cebrail söylüyor diye! Ne olduğu belirsiz! Buna yapılacak en iyi yakıştırma, Cebrailin konuşuyor olduğu. Ama hiçbir müslümün bunu kabul edeceğini sanmam.

 

Olur şey değil, bu kadar fiyasko bir rezalete bot yığını kadar kişinin inanması inanılır gibi değil! Demek cehalet bu kadar yaygın ve üstelik tahsille de cehalet gitmeyebiliyor!

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu da fena bir hadis değil :D

 

Evlendiğim zaman Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) bana:
"Nasıl biriyle evlendin (dulla mı bakire ile mi?)" diye sordular.
"Bir dul aldım!" dedim.
"Niye bakire değil? O senin sen de onunla mülâtefe ederdiniz!" buyurdular." [Buhârî, Nikâh 10; Müslim, Radâ 54, (715); Ebu Dâvud, Nikâh 3, (2048); Tirmizî, Nikâh 4, 13 (1086, 1100); Nesâî, Nikâh 6, 10 (6, 61-65).]

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...