thecrow 0 Oluşturuldu: Mayıs 27, 2008 Raporla Share Oluşturuldu: Mayıs 27, 2008 Bu başlık vesilesiyle forumun teknik adminlerinden bir ricada bulunmak istiyorum. Bu başlık program biter bitmez silinsin. Buna benzer başlıkların kirlilik yaratmaması için forum anasayfasına bir shoutbox koyulursa duyuruları bu biçimde daha rahat yapabiliriz diye umuyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
sangre 0 Mayıs 27, 2008 gönderildi Raporla Share Mayıs 27, 2008 gönderildi Din propagandası yapılıyor .. başka bişeyde beklenmezdi zaten star tvden. Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 27, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 27, 2008 gönderildi Mustafa Akyol denen katıksız zibidiye söylene söylene aşınmış palavraları tekrarlattılar. Esas merak ettiğim bu zibidiye cevap verebilmesi için evrimci hocalarımıza ne kadar söz hakkı tanındığı. Şu ana kadar Yavuz Çotuk'un üç beş cümlesinden fazla bir şey göstermediler. Zaten onların da yarısı ulaş kardeşlerin anomalisi üzerineydi. Sırada da kendisine bilim felsefecisi diyen bir denyo var. Bakalım neler yumurtlayacak. Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 27, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 27, 2008 gönderildi Program bitti. Ellerim titriyor dişlerim tıkırdıyor. Programı resmen iki üç tane şerefsiz herifin propagandalarına vesile etmişler. Başka da bi halt yoktu... Link to post Sitelerde Paylaş
Feanor 0 Mayıs 28, 2008 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2008 gönderildi noldu evrimi çürüttüler mi yoksa kendi çaplarında? Link to post Sitelerde Paylaş
AteshBey 0 Mayıs 28, 2008 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2008 gönderildi Programın yarısında uyuya kalmışım... Seyrettiğim kısımda kayda değer bir şey yoktu... En azından bildiklerime bir şey katmadı... Kaçırdıysanız üzülecek bir şey yok. Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Mayıs 28, 2008 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2008 gönderildi Programın yarısında uyuya kalmışım... Seyrettiğim kısımda kayda değer bir şey yoktu... En azından bildiklerime bir şey katmadı... Kaçırdıysanız üzülecek bir şey yok. üzülecek yok da, sövülecek şey varmış anlaşılan. Link to post Sitelerde Paylaş
CosmoBerna 0 Mayıs 28, 2008 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2008 gönderildi o kadar çok ayrımcılık var ki.. Evrimi savunanlara söz hakkı tanınmıyor bile.. Ne o yoksa inandıgınız seyin doğruluğuna kendiniz de mi inanmadıgınız için haksız cıkacağınızdan korkuyorsunuzz.. ne oldu şimdi uyuttunuz mu insanları.. Tebrikler kendi kendinize ne de guzel oyun oynadınız! Link to post Sitelerde Paylaş
ACER1 0 Mayıs 28, 2008 gönderildi Raporla Share Mayıs 28, 2008 gönderildi Ben bizlerin kurtulmuş insanlar olduğumuzu düşünüyorum. (ateist olarak) Ancak onların düzeni bozulursa kafayı yerler, boş bir şeye inandıklarının farkına varırlarsa, sapıtırlar, bu şekilde çok kontrollu bir hayat sürüyorum ve yeterli olgunluğa eriştiğimi düşünüyorum, ancak dinlere ve allaha inananlar kendilerini güçlü hissedebilirlerse kurtulurlar bu bağnaz duygulardan... Link to post Sitelerde Paylaş
Temple Grandin 0 Mayıs 29, 2008 gönderildi Raporla Share Mayıs 29, 2008 gönderildi Ben bizlerin kurtulmuş insanlar olduğumuzu düşünüyorum. (ateist olarak) Ancak onların düzeni bozulursa kafayı yerler, boş bir şeye inandıklarının farkına varırlarsa, sapıtırlar, bu şekilde çok kontrollu bir hayat sürüyorum ve yeterli olgunluğa eriştiğimi düşünüyorum, ancak dinlere ve allaha inananlar kendilerini güçlü hissedebilirlerse kurtulurlar bu bağnaz duygulardan... sizlerin müslümanlara böyle hissettiğiniz gibi, aynı hissin aynısını hem müslümanlara hem de sizlere karşı ben hissediyorum. boş kibir de denebilir ama itiraf ediyorum, böyle... kelimesi kelimesine yazdıklarınız... ama işte böyle olmaması lazım. kibir hissetmem olgunlaşmadığımı gösteriyor bak şu kısır döngüye Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts