Jump to content

Çocuklar Duymasın'daki Fetö skandalı


Recommended Posts

Çocuklar Duymasın'da FETÖ kitabı

Yıllar sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan Çocuklar Duymasın dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde skandal bir olay yaşandı. Dizideki kitaplıkta FETÖ'nün kirli faaliyetlerini dünyaya tanıttığı "Barış Köprüleri" isimli kitap izleyicilere gösterildi. Sosyal medyada tepki çeken kitapla ilgili Yapımcı Birol Güven açıklama yaptı ve özür diledi.

fft99_mf9590805.Jpeg
31.07.2017 Pazartesi
Güncellenme: 31.07.2017 Pazartesi
 
 
 
 
 
 
 

Doğan Medya bünyesinde faaliyet gösteren Kanal D’de yayınlanan dizide bir skandal yaşandı. Dizideki kitaplıkta FETÖ'nün kirli faaliyetlerini dünyaya tanıttığı "Barış Köprüleri; Dünyaya açılan Türk Okulları" isimli kitap izleyicilere gösterildi. Kaynak Holding’e bağlı Ufuk Yayınları’ndan çıkan kitabın tanıtımının bir dizide yapılması sosyal medyada tepki topladı.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti.

Rafta 'Barış Köprüleri' adlı kitabın yer aldığı göze çarptı. Bu kitabın terör örgütü FETÖ'nün dünya ülkelerindeki yapılanmalarının en önemli basamağının anlatıldığı 'Barış Köprüleri' adlı kitap olduğu yorumları yapıldı.

Birol Güven şu açıklamayı paylaştı:fft16_mf9591953.Jpeg

Dizinin yapımcısı Birol Güven sosyal medyada konuyla ilgili bir açıklama yayınlayarak, "Hepimizin dikkatinden kaçan bu talihsizlikten ötürü tüm ekibimiz adına, başta şehit aileleri olmak üzere herkesten özür dilerim" dedi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...