Jump to content

DİNİNİ KÜLTÜRÜNÜ BİLEN KUŞAKLAR YETİŞTİRMEKTE KARARLIYIZ


Recommended Posts

AKP Genel Başkanı Erdoğan, bugün bir cami açılışında yaptığı konuşmada, "Dinini, kültürünü bilen kuşaklar yetiştirmekte kararlıyız" dedi.

"Allah’ın izniyle Türkiye’de ezanları susturmaya bayrakları indirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Şimdi Çamlıca sırtlarında artık silueti tamamen ortaya çıkmış olan camimiz gibi yeni abide eserler de inşa ediyoruz" diyen Erdoğan, "Çamlıca tepesindeki o camimiz de inşallah Cumhuriyet tarihinin hatta Osmanlı’ya da şöyle uzandığımızda belki bir numara olacak. Dinini, kültürünü bilen kuşaklar yetiştirmekte kararlıyız. Eksikler olabilir ama eksikleri kısa sürede tamamlayacağımıza eminim" ifadelerini kullandı.

 

http://m.abcgazetesi.com/erdogan-kindar-nesilden-vazgecmiyor-dinini-kulturunu-bilen-kusaklar-yetistirmekte-kar-60885h.htm

 

Bunların uyduruk dinini ve Osmanlı'sını biliyoruz,ne öğretecekmiş bu troll?

Global güçler için bulunmaz fırsat bu adam..işimiz zor..

 

nWDbN0.jpgu

 

VM7QBn.jpgu

 

6X1DVl.jpg

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Erdoğan sürekli, dindar nesil yetiştireceğiz tarzında laflar ediyor peki adama sormazlar mı sen kendi oğlunu dindar (muhafazakar) yetiştirebildin mi?

Amerika'da yaşayan büyük oğlu Burak araba kazası yapmış ve bir insanın ölümüne sebep olmuştur. Olay yeri suç delilleri belediye tarafından yok edilmiştir. Evli olduğu bilinen Burak Erdoğan'ın yabancı bir kadınla ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştır (ses kayıtları).

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...