Jump to content

Islâm Peygamberi Cennette İsa'nın Annesine Eş Olacakmış


Recommended Posts

Nisa 24 dinden çıkmak için haklı bir nedendir. bu da nefret etmek için haklı bir neden. (tüm kafirlerin eşleri cennettekilere verilecekmiş)

 

gel de küfretme...

 

**

 

iyi olansa şudur; halkımızın çoğunluğu bunları bilmiyor..

tarihinde Burakey tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Çöldeki cinsel ilișkiler beni hep meraklandımıștır. Çöl iște, nerdeyse günün tümünde sıcaklık asgari 30 derece.

Birde o devirde klima falan mı var dı ?. Haliyle bütün gün terliyorsunuz ve bu yetmezmiș gibi o diyarda su, dere veya çay falan desen, nerede bulacaksınız ?

Ancak içmeye ve yemek yapmaya yetecek kadar belki var veya yok.

Yani demem o ki, düzenli cinsel ilișkiden sonra  temizlenmek için bol su gerekli.

Zaten gün içinde terlemișsiniz, bir de hatuna bu hizmet eklenince, bol suyunuz yoksa yandınız bence.

Hasılı cümbüșten sonra kumla temizlenecek haliniz yok herhalde ?! :blink:

 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Süleyman Çelebi'ye göre allah muhammede aşık olmuş! Aşk olunca meşk de olur zâhir!

 

Yok da şimdi ben bu Müslümleri hiç anlamıyorum. Kuran'da bir tek yerde yazıyor mu ya habibi diye? Yazmıyor. Ülen hiç mi kıçınızdan uydurmaya utanmıyorsunuz? Tamam Kuran sanki nerden uydurma tabii ama hiç olmazsa yazıyor diye bahaneniz olur! Yanlışı varsa yazanın boynuna olur. Ama durduk yerde de kıçtan uydurulmaz ki yahu!

 

Hayır hadis bile yok ülen, ben allahın sevgilisiyim diye hadis var mı? Yok. Gerçi hadisin bini bir paraya, kıyıda köşede varmıştır ama bilindik, meşhur hadis yok yani! Allah demiyor muhammed benim sevgilim, muhammed de demiyor allah benim sevgilim! Ülen size ne oluyor, paparazzi misiniz be! 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Konfüçyüs'ün bir kısa anekdotu var. Özet olarak bir milleti en çok dejenere edecek etkenin kavram kargaşası olduğunu söyler.

 

Gerçekten öyle. Müslümler dini olmadık saçma sapan kılıflara sokup her biri ayrı tarafa çektikçe din hakkında kavram kargaşası oluşuyor ve dinin ne olduğu anlaşılamadığı için ölmüyor ama sürünüyor. Hayır bıraksalar ölecek, hepimiz de kurtulacağız. Yani ne olduğunu ayan beyan herkes anlasa, bu ilkel vahşi şeye kim inanır, kimse...

 

Ama akla hayale gelmedik türlü türlü uydurmalarla din hakkında belirli hiç bir konu bırakılmıyor. Neyin ne olduğu iyice karıştırılıyor. Böylece kafalarda hep bir belirsizlik egemen oluyor. Din ile ilgili ne söylersen söyle, "o değil öyle, dinde öyle şey olmaz"! İyi de Kuran'da yazıyor, dinde olması için başka nerde yazsın, kıçını açıp baksak olur mu belki orasında yazıyordur ha? "Kuran'da öyle şey yazmaz, sen yanlış anlamışsın."

 

E iyi de bilader sen anlat ne yazıyor burda benim dediğim yazmıyorsa? "Ben bilmez merkez bilir."

 

O Müslüman değil, bu Müslüman değil, o islam değil bu islam değil de nerde bu zıkkım o zaman, ne bu zıkkım? Hayır şunu bir gösterin, nedir bu, nerde yazar bunun aslı faslı? Dünyada daha böyle şey kaldı mı bilmiyorum. Kutsal kitap kabul ettikleri şeyin tam bir cahili olarak o kitap için öleceklerini söyleyen bir acayip toplum! İyi de neyin uğruna ölüyorsunuz, ne yazıyor bunda ölecek?

 

"Eline diline beline yazıyor. Kul hakkıyla karşıma gelmeyin yazıyor." :lol:

 

Sizi keklemişler, Kuran'da hiç öyle şeyler yazmaz, Bir kere eline diline beline bir Alevi söylemidir, hem müslümden saymayın, hem deyişlerini çalıp kullanın, ne tür ahlaksızsınız ülen siz? Hayır ama çok acayip, bunlar arama motoruna iki kelime yazıp aratmıyorlar, hâlâ Kuran'da eline diline beline yazıyor diye inanıyorlar! Elli kere söyle yazmadığını! Hiç yararı yok!

 

Acayip yani, hayret verici. Dünyada bu kadar rezident evil bir dogma daha kaldıysa ben bilmiyorum, yok! Sıktı dişini tüm gücüyle direnişe geçti. "Iııııııınnnnnh! Gram taviz yok! Hak din islam!" :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

 

 

 


“Allah, İmran kızı Meryem’i, Firavun’un hanımı Âsiye’yi ve Musa’nın kızkardeşi Gülsüm’ü Cennette bana zevce olarak vermeyi hükmeyledi.” (Taberânî, el-Mu'cemü'l-kebir, 8/258)
 

 

Ya bu nasıl bir sapıklık?

Bu muhammedi biz bitürlü kadına doyuramadık adam doymuyo. Ona helal kılınmış kuzenleri, esir altındaki cariyeler köleler yetmezmiş gibi kendi sayısız eşide var. Muhammeden 9 yaşındaki kızla evlenmesini o sokakta kalmasın diye diyenler muhammet o kızı kaç kere ..... kimbilir? Onun yğzünden sünnet diye erken yaşta evlilikler oluyo. Azgın adamın teki. Hep diyorum yine dicem allah varsa onu biz öldürmeliyiz! Muhammed şuan karşıma çıksa bi an bile gözümü kırpmadan öldürebilirim hayatımızı mahfettiğin için! Hiç tereddüt rtmeden öldürebilirim sizin o taptığınızı. Ne diyim aptallığın sınırı yok sakın ola bi insan ne kadar ağtal olabilir demeyin sınırı gerçekten yok...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 months later...

F. GÜLEN'e göre Hz. İsâ'nın babası Hz. Muhammed olabilirmiş.

 

-Acaba ne idi bu ruh? Hemen büyük çoğunluğu itibariyle bütün tefsirler, ayeti kerime de: "… ruhumuzu gönderdik… "diye belirtilen ruhun Cebrail (a.s.) olduğunu ifade etmektedirler. Ne var ki, burada Kur'an "Ruh" tabirini kullanıyor; ruh'un tayinin de ise ihtilaf vardır. İhtimalin sınırları ise ihtilafın çerçevesini aşkındır; hatta Efendimizin ruhunu içine alacak kadar da geniştir.Evet bu da muhtemeldir; zira Hz. Meryem çok afife ve nezihe bir kadındı. Bu itibarla da gözlerinin içine başka bir hayal girmemişti ve girmemeliydi de. Ona sadece kendisine helal olan biri bakmalıydı. O da olsa olsa Efendimiz olabilirdi; zira o bir münasebetle Hz. Meryem'in kendisiyle nikahlandığına işaret buyuruyordu. Bu açıdan da "Ruh"un Efendimizin ruhu olabileceği de ihtimal dahilindedir…"

(Fehtullah Gülen: Kur'an' dan İdrake Yansıyanlar, İstanbul, 2000, s. 247-248.)

 

Açık konuşmam gerekirse Fethullah Gülen'e karşı hep belli düzeyde bir saygı beslemiştim. Kendisiyle şahsen tanışıklığım yok. Cema'atle de bir bağım olmadı. Ömrümün yarısını İslâmı incelemek ve öğrenmekle geçrdiğim için bu adamdaki İslâmi birikime ve hatta felsefi derinliğe saygı duyardım. Ama; alıntıladığım şu cümleler bir müslümana müslümanlığından ötürü saygı duyulamayacağını gösterdi. Hezeyanlar "inanç" kılıfi ile kamufle edilemeyecek derecede absürd ve tuhaf. Meryem ile ilgili değişik senaryolar üretilir. Çoban ile ilişkiye girdiğinden tutun da başka işlere kadar "ihtimâl"ler sıralanır. Tabii bir inanlı için bu senaryoların çirkinliği, F. GÜLEN'in hezeyanları yanında "Mâsum" kalıyor. Çünki; gerçekte iddia edilenler yaşanmış olmasa da mantıken "yaşanabilme" ihtimâli olabilir. Ancak Aralarında 600 küsûr sene olan insanları cinsel birleşme ile bir araya getirmek; anca kayışı sıyırmakla anlatılabilir.
.

tarihinde Vefik Sâmi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, Kataküteist yazdı:

Yukarıda konu hakkında yapılan seviyesiz yorumlar, bu dehşetli derîn mevzûnun güzelliğine ermemizi engelliyor.

İncîlde zikredilen Baba'yı ve Oğul'u,, Allah'ın hz. Meryem ile cinsel ilişkiye girmesi olarak değerlendiren, ve bu hayvânî değerlendirmenin dışında bu teşbîhten (benzetmeden),,  başka hiçbir gerçek üretemeyen aşağılık insânlara hitâben,, Allah-u Teâlâ, İhlâs sûresiyle cevâp verdi.

Hz. Îsâ'yı cinsellik anlamında bir oğul olarak değerlendiren (Mevlâna ile Şems münâsebetini de aynen bunun gibi cinsel sapkınlık olarak değerlendiren) aşağılık mahlûklara,, Allah (c.c.), İhlâs sûresiyle cevap verdi. "Sizin anladığınız anlamda bir oğlum yoktur" buyurdu... Halbuki incîllerdeki bu Babalık ve oğulluk pasajları, muharref de değildir.  Anlayana tabi...

Açıkla o zaman İlahiyattaki cinsellik nedir? Maddiyattaki cinsellikten farkı nedir?İsa Meryem tarihi bir kişilikmidir? Yoksa birer mefhummudurlar.Mefhumlar arası cinselllikten kasıt nedir?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Muhammed ve İsa arasında gereksiz bir övgü yarışı başlatmışlar, ondan hep bu saçmalıklar. Benzer bir saçmalık Hz. Davud'un kılıcını ahir zamanda kim kullanacak konusunda var. Kutsal emanetler dairesindeki Hz. Davud'un kılıcını kim kullanacak? İlk mesleği demircilik olan Hz. Davud, kendi yaptığı kılıç ile Câlut'un kafasını kesti. 101 cm uzunluğunda ve 3 kilo ağırlığındaki o kılıç, şu an Topkapı sarayı destimal odasında duruyor. Hz. Davud'un kılıcının ahir zamanda Hz. Mehdi ve Hz. Mesih'in (hz isa) eline geçeceğine inanılmaktadır. Bundan sonrası malûm. Hz. Mehdi ve Hz. Mesih, birlik oluşturup dabbe'yi ödürecekler Hz. Davud'un 3 kiloluk kılıcıyla!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...