Jump to content

KADIN DÖVÜLÜRMÜ? DÖVÜLMEZMİ?


Recommended Posts

Buraya gelip din satanlar.Hani kendi beyniniz yokmuş gibi.Bu hoclarınıza soruyor ağzı açık mal mal dinliyor  sonrada elehemdölülah ben müslümanım deyip kuranı hadisi okumdan nasıl müslüman oldunuz hiçmi düşünmüyorsunuz kuranı okumdan yobaz cahil ne dese onlara inan türküye müslümanları. sizin yerinize cennete hurileri hocalarınızmı becercek veya sizin yerinize hocalrınızmı cehnneme gidecek sizde hiç beyin yokmu? nasıl müslümansınız arabın putu Allah size somucakmı benim gönderdiyim kuranı okudunmu yok. EEEEEE  Ozaman niye karşıma geldiniz.Çöl bedvisinin Allahı. Ulan alın bunları cehnneme dediyi zaman ne yapacalsınız.ÇOK AĞIR KONUŞUYORUM NERDEYESE HOCANIZ DESE KARINI GÖNDER BİR GECE OKUYUP ÜFLÜYÜM %50 GÖNDERİRSİNİZ.Şimdi gelelim asıl konuya  Atatürkün ülkesinde büyüp yok kadın dövükmez kadın tarla deyil onlarda bizim gibi insandır. Muhmmed kadınların çoğnluğu cehnneme gidecek diyor ve kendini çöl bedvisinin Allahının yerine koyuyor ben erkeklere benden sonra  size en çok fitne çıkaran kötü bir kadın bırakıyorum. Kendisi Allah ya ondan söylüyor. benim iddam muhammede inanmayan  Allha inanan cenete gitme ihtimali yok. O NEDLE  ÇÖL BEDEVİSİ MUHMMED KİTABI YAZARKEN VEYA YAZDIRKEN VEYA YAZANLAR. Muhmedi göklere çıkrmışlar. ARABIN EN BÜYÜK PUTU EL-İLAHIN YERİNE KENDİNİ KOYMUŞ KAPTIRMIŞ KENDİNİ. Artık o kadar çelişki varki kuranda  o kadar salamışki hangisini aklında tutsun  muhammed.Buyrun hoclarınızı dinleyin.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Artık duyunca sinir krizi geçirdiğim konudur yeter ya yeter! Din diyince  aklına ilk kadın gelen beyinsiz yobazlar ! Okadar aşaladığınız kadınların therşeyine muhtaçsınız bütün gün evde oturan çocuklarına bakan asla dışarı çıkamayan kocasına sadık bi kadına bu nası layık görülür napmışki kadın? Hiç bi kadın haketmez dövülmeyi. Şarlatanın biri çıkmış elinde sopa etrafında 4 tane kadınla kadın nasıl terbiye edilir onu gösteriyodu biz hayvanmıyız neyi terbiye ediyosun izlerken bile ağladığım bi videoydu artık dayanamıyorum bu görüntülere laflara. Öyle erkekler varki herşeyden memnuniyetsiz ya ben evde günde 4 5 kez yemek yapıp indirip kaldırıyorum abimlere yemek bulaşık evi topla süpür bilmediğim biyerde olduğum için dışarıda çıkmıyorum dışardan gelip bana niye ekmek almadın diye kızan bi insan neden bu memnuniyetsizlik? Herşeyden bi şiddet bi tartışma çıkarmak niye. Bi kadının hatası ne olursa olsun dövülmeyi haketmez bitane hoca çıkıp demez kadınlara iyi davranın sevin öpün iyi şeyler yapın birtanesi demez ya ! İşleri güçleri dövün bağırın nedir bu ? Zorları nedir bizimle ? Napmışız ? Bizi gerçekten allahın bunun için mi yarattığına inanıyolar? Aklım almıyo ne desek bu zihniyetlerden kurtulamicaz..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir yerde "islamda kadın, hayvan ile insan arasında bir yerdedir" diye okumuştum. aslında bu tespit bile yanlış;

Nisa 34'de açık bir şekilde itaat etmediğinde kadını dövme yetkisi verilmiştir. bir hayvanı bile itaat etmiyor diye dövemezsin.

ne yazıkki islam kadına köpek kadar değer vermiyor.         
 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Bir yerde "islamda kadın, hayvan ile insan arasında bir yerdedir" diye okumuştum. aslında bu tespit bile yanlış;

Nisa 34'de açık bir şekilde itaat etmediğinde kadını dövme yetkisi verilmiştir. bir hayvanı bile itaat etmiyor diye dövemezsin.

ne yazıkki islam kadına köpek kadar değer vermiyor.         
 

 

Bu tespit BİLE yanlış demen yanlış bi cümle tespit zaten yanlış zaten o nası bi laf ya vicdana sığarmı ?Ve gerçekten böyle düşünen bunlara inanan erkeklerin olması beni korkutuyo. Kadınlar güçlendiğinde zekalarının farkına vardıklarında lider ruhlu olurlar bunuda böyle çok güzel engellemişler. Belki siz erkek olduğunuz için abarttığımı düşünüceksiniz ama bu laflar bu ayetler benim açımdan kaldırılacak gibi değil. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Arkdaşlar  bu zhniyeti yenmemiz zor ATATÜRK  BUNULA UĞRŞTI Ama ömrü yetmedi şimdiki iktidarda olan zihniyet tam bu zihniyet tayip ne demişti gerekirse  yahudi elbisesi giyerim tayip şimdi sinsi ATAMIN getirdiyi kılık kıyafeti giyip halkı kandırıyor saolsun bizim millete hemen inanıyor gerçi havuzası yok milletin bunu  hakaret olarak söylemiyoru. tayip ne diyor mitinkte siz eski yani çana kale savaşını yaşmadınız 15 temusu yaşdınız gördünüz diyor bu adam türk milletinin aklıyla alay ediyor çana kele ve kurtuluş savaşıya 15 temuzu öne çıkarıyor yav resmen bizden allay ediyor. ve ATAMIN KIYAFETİNİ GİYİP TÜRK MİLETİNİ  UYUTUYOR. İDDALIYIM ŞALVAR ARAPLAR GİBİ VEYA MOHONUN GİYİMİNİ  TAKLİT ETSİN SAKAL BIRAKSIN YEMİNE KİMESE ONA OY VERMEZ şayet oylar çalınmasa gerkirse yahdi kıyafeti giyerim demsinin sebebi  atamın getirdiyi kıtfetleri giyip türklüyü yok etmek istiyor. başarılıda oluyor uzun sürmez şeriyat tam gekmese bike tek adam padışahlık kapızı çalıyor sesizce biz bunu duyamıyoruz. kadınları savunmay gelince başka site facede tw  beni suçluyorlar kadın ayarlamak için bubu yapıyorsun diyorlar şeytanlar diyarı facede birine üye oldum 2 satır yazdım ben ateistim dedim beni banladılar şunu anlatmaya çalışıyorum kadın kim kardeşim  benim anam nasıl ben anamamı çıplak görüsem tahrik olurum veya kardeşim veya yakın arkadaşımın karsı nasıl bir  insanlık bu. şöyle anlatayım  denize gitik Allahınızın aşkına söyleyin herkes mayalu kim kime kötü gözle bakabilir şahsen ben bakamam.yav kadın andır bacıdır nasıl tahrik olursun reklem olmasın sakın yanlış anlamayın 15 yıl benim kayın validem bende kaldı zaman geldi yataktan kalkamaz oldu hanım bana yardım et dedi bunu yıkıylım düşünüyorum nasıl tahrik olunur kafayı yiucem sonunda tabi ben dinden çıktım beni  karı teketi dinsiz insan herşeyi yaparmış dedi ayrı yaşıyorum. af edein lütfen  ben haişe kadınla birlikte olmam bana ters bir şeydir. çünkü o oflasada benimle birlikte ben biliyorum  benim için yapmıyor o herkese yapıyor o nedenle zevek almam gitmemde.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ben şöyle amlıyorum insan aklı bu dünyaya neden geldim diye düşünürken bu din ticarları   para  mal mülk  için yola koyulmuşlar  çalışmdan bedeva para birde olağan üstü bir saygınlık görüne din sömürüsüne başlamışlar ha şun bile çok uzun yılar süecek bu din işi ama merak edip okyup evrimi   çözene kadar tabi evrim din kadar kolay deyil o nedele çok uzun sürecek belkide apom bombalrı dünyada sıra bekliyor bir çıgın bunu yaparsa zaten dinden kurtulduğumuzu gelecek kuşakta göremez

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

hastane yolunda gidiyorum, önümde ben yaşlarında bir kız, elindeki çöpü aldı yolun ortasına attı. neden atıyorsun dedim, o organik bir şey olmaz dedi, dedim tarlaya at o zaman asfalta neden atıyorsun? bir şey olmaz falan dedi. böyle atıştık biraz. daha doğrusu ben iyi niyetle söylerken o ters ters cevaplara devam etti. kabahat bende burası avrupamı amk ne uyarıyorsun işte dayanamıyorum. sonra hastane bahçesine girdik etrafta onca insan varken sapık mıdır nedir dedi. ben devam ettim arkamdan birinin küfür ettiğini duydum. her an linç edilme ihtimalim vardı, yaşadığımız coğrafyayı biliyoruz. şimdi orada sapık demesinin amacı oradaki insanların bana dalması için. ve kendimi savunacak bir olanağımda yok ne diyebilirim ki? kim inanır? mecburen yürümeye devam ettim. eğer orada kalabalık bir yobaz güruh olsaydı napardım bilmiyorum.

 

bunu neden yazdım, evet dayak kötüdür. fakat sonuna ''ama''yı koyuyorum. kimse kusura bakmasın.

 Ahmak kızın teki sana böyle bi gerizekalılık yaptı diye kimse dayağı savunamaz eğer içten içe bunu savunuyosan yazdıklarına hak asla veremem. Ama istinai bi durumu anlatıp kızın şeytanlığını anlatıyosanda evet ucuz kurtulmuşsun. Bizim burda anlatmaya çalıştığımız iki üç sarıklınjn lafıyla kadınlara çöp kadar değer vermeyen dövmenin sevap oldugunu düşünen gerizekalılar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadınları döven o aptal güruh ''müslümanlar'' dır.Özellikle de muhafazar olanları.Bunları kendinde bir hak olarak görmektedirler. sırf bu yüzden müslüman coğrafyaların kan ağlaması, üzüldüğüm bir durum değildir.Bir kütüphanenin müdürü olmak, müslüman bir devletin başkanı olmaktan daha onur vericidir :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yavaș olun, forumdașlar.

Kadına șiddet konusunda öyle taraf göstermek, ön yargılı olduğunuzu gösterir, çünkü bu vukuatlar toplumun her kesiminde vardır.

Gelișmemiș ve az gelișmiș toplumlarda yoğundur ve bilhassa kișiliği zayıf erkekler bu yönteme baș vururlar.

Ben bunun dinle fazla alakası olduğunu zannetmiyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ee yani dinle ilgili veya değil ne demek istiyosun sen ? Taraf göstermesi falan yok bunun

 

Yavaș olun, forumdașlar.

Kadına șiddet konusunda öyle taraf göstermek, ön yargılı olduğunuzu gösterir, çünkü bu vukuatlar toplumun her kesiminde vardır.

Gelișmemiș ve az gelișmiș toplumlarda yoğundur ve bilhassa kișiliği zayıf erkekler bu yönteme baș vururlar.

Ben bunun dinle fazla alakası olduğunu zannetmiyorum.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
 

Kusura bakma sinirlendim düşünmeden yazdım kötü bişi dememişsin ? Pardon ?

 

Tamam, sorun değil.

Ben hiç küsmedim, kendinize dert etmeyiniz. :)

Hayatın maalesef kadınlardan ziyade erkeklerden yana olduğu așikar. Bunu Tanrı(!) tasdikli kutsal kitaplarda bile görmek mümkün.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...