Jump to content

Derin düşünüldüğünde inançsızlığında inançtan farkı olmaması.


Recommended Posts

 

amacım dini eleştirmek değildi. Yine işin içine din girdi.

 

İşte ateizm de tam bu yüzden var. Din, tanrı gündemden düşürülmedikçe, tepemize çıkarıldıkça ve başımıza kakıldıkça ateizm var olacaktır. Akil insanın söylediği gibi ateizm teizmin antitezidir. Tez gündeme gelmezse antitezi de gelmez.

 

Yani din allah filan kaybolup giderse biz yine din yalan allah yok demeyeceğiz. Biz de unutup gideceğiz, işe güce bakacağız. Yani birisi sana gelip allah var, namaz kılmazsan cehenneme atar yakar seni dediğinde babayı al ittir ol git sen yala yerleri salak demek zorundasın. Onu sert bir şekilde terslemedikçe sana ısrar  etmeyi sürdürecektir.

 

Bunlar yaşanmışlıklarla sabittir. Bunları terslemedikçe başına tebelleş olmayı sürdürürler. Bunlardan kurtulmanın tek yolu bunları tersleyip ittir etmektir. Ben bazı böyle yorumlar yapanları görünce bunlar herhalde fanusta yaşıyor, hayatlarında hiç Müslüm görmemişler diye şaşırıyorum. Bu Müslümler bir türlü ne kadar su döksen deliğe gitmeyen şey gibidirler. Yapıştılar mı bırakmazlar. "Sohbete gel mübarek" boşuna ün salmadı! :lol:

 

Tabii yukarıdaki sert tersleme sözlerini herkese tavsiye etmem. Ortama ve risklere göre bunları yumuşatabilirsiniz. Ben yeri geldi dininizi iterim sizin diye dinlerine bile sövdüm ama vuruşmayı göze alarak dedim. O kadar sinirlenmiştim. Siz sakin olun. Tavsiyem budur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...