Jump to content

KHK İLE İHRAÇ EDİLEN HEMŞİRE İNTİHAR ETTİ!!


Recommended Posts

KHK ile ihraç edilen 7 aylık bebek annesi Sevgi Balcı intihar etti!

 
  •  

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen 7 aylık bebek annesi Sevgi Balcı intihar etti. İntihar eden kadın hayatını kaybetti.

KHK ile ihraç edilen 7 aylık bebek annesi Sevgi Balcı intihar etti!

2016 yılında yayınlanan KHK ile görevinden ihraç edilen hemşire Sevgi Balcı intihar ederek yaşamına son verdi. Sevgi Balcı'nın 7 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi.

Kendisi gibi eşininde ihraç edildiği ve 3 çocuk annesi olduğu yaşananlardan dolayı bunalıma girip intihar ettiği bilgisine ulaşıldı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hatırlıyorum da intihar eden askerler haberlerine "ohhhh olmuş gebersinler" diyorlardı. Her gün destekledikleri, başka kanal izlemedikleri televizyonları iğrenç bir sesle "Ergenekon! Ergenekon! Cephanelik bulundu" diye çamurun içine atılmış beş el bombası kovanını, o da içlerinde mühimmat yok, göstererek iğrenç çığlıklar atıyordu.

 

Dolapları başlarına dönünce zulüm işkence feryatlarına dönüştü o isterik çığlıkları! Kanser hastası Türkan Saylan'ın evini sabahın köründe bastıklarında "gebersin pis ateist" diye isterik naralar atıyorlardı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yazık olmuş. KHK ile ihraç edildikleri için başka iş bulamamışlardır.

Bürokratların ve siyasetçilerin günlük hayatla ilgileri olmadığı için insanların ne hale gelebileceklerini düşünemiyorlar.
Hiç akıllarına gelmeyen ise bu tür değişimlerin yaşandığı yerde bir müddet sonra kendilerinin de aynı duruma düşebileceği.

Kuvvetler ayrılığı, yani yargının vatandaşı hükümetten koruması bu açıdan çok önemli.

tarihinde Khan tarafından düzenlendi
Hatalı kelime
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hayır şimdi şöyle bir rezalet daha nerde görüldü, haber spikeri iğrenç bir ses tonuyla avazı çıktığı kadar Ergenekon cephaneliği bulundu diye taş akları sıkılıyor gibi bağırıyor, kameranın gösterdiği bir köprüden aşağı atıp sonra da yine kendilerinin tekrar çıkardığı beş içi boş el bombası kovanı!

 

Bu sadece tek bir örnek. Yaşanmadık rezalet, yalan dolan, kepazelik, iğrençlik kalmadı. Dünyada çevrilmiş bu kadar iğrenç bir dolap örneği çok fazla yoktur. McCarthy dönemi cadı avını aratmayacak, ne aratmayacak, mumla aratacak bir dönemi yaşattılar, ne istediler de verilmedi, şimdi ciyak ciyak bağırıyorlar zulme uğradık diye! Zulme "öteki"ler uğrarken zevkten dört köşeydiniz ama?

 

Suikastçı suikast yapacağı adamın evinin adresini kağıda yazıp polis gelince yuttu bu salak ötesi salak embesil idyotlara göre. Daha dünyada böyle salak bir halk daha görüldüyse ben bilmiyorum. Bu kadar salağı eminim görülmemiştir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...