Türk Ateist 0 Eylül 2, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 2, 2017 gönderildi 6 saat önce, güven yazdı: Öyle diyorsunda kim bunu anlayacak eytim yerin dibinde biat eden yetircek nesil yetiştiryorlar sorun burda zaten. bunlar sinsi bir politika uyguluyorlar ama tayip talimatıyla birilerine söyletiliyor bir deneme yapıyorlar halkın tepkisini ölçüyorlar bütün güç onların yanında dün metiner denen adam ne dedi bir atatürk gider bintanesi gelir diyen zihniyeten bahsediyorum bunların açıkca bilimi rede etsinler yine bunlar oy alır ne kadar alır tartişılır. geçen gün ben ismilerinden dahi nefret ediyorum . buryada yazmak istemiyorum sayafa kirlenmesin. türküyenin kucısı tayyipmiş gelde gülme yahu bir türabbeyi bir büyük elçiliyini,zi koruyamdınız atamın kurduğu güçlü bir oarduyla. ha sana katıldığım bir nokta var cahiliklerini açıklamıyorlar keşke açıklasalar diyorsun bu hükümet enket hükümetidir. örneyin kalkıp atürkü kok edeceyiz o şyleydi böyleydi diyemiyorlar sisice açıklama yapıyorlar. anket hülmeti olduğu burdan bellidir atatürk yavavş saldırıyorlar hızlı saldırsalar biliyorlar ne kadar ataürkü seven imnsan var yavaş yavaş eritmeye çalışıyorlar. inan ahlkımız birazcık yahu nerden geldiyini bilse tayyip gibi inanın türeküyede barınmaz esikiden köy endürsdümü yani aklımada kalmadı unutum okular vardı bu dinciler yüzü nden kaldırldı o nedenle insanımız cahil bırakılldı. biz atatürkün deyerini bilmiyoruz bakın ırakrakı dinci ne diyor. bunlardan bile ders alamıyacak halkımız var ne zaman enperilst ülkeyi kan gönüne çevirse farkına varırlar oda malesef geç olur. Biat edecek yeni nesiller yetiştirme derdindeler elbette ama bunda ne kadar başarılılar, orası biraz karışık Sevgili Güven. Yeni nesil bu adamlardan nefret ediyor. Son seçimlerde de referandumda da gençlerden oy alamadılar. Özellikle ilk kez oy kullanan gençler neredeyse hiç oy vermemiş. Vermez çünkü çocuklar özgürlük, rahatlık istiyor. Artık internet var, bu çocuklar da onun nimetlerinden bolca yararlanıp dünyanın nasıl bir yer olduğunu görüyor. Güçlüler; elbette öyle. Ama öyle Atatürk'e saydırmaları, yok saymaya çalışmaları filan bir işe yaramıyor. Referandumda boyunun ölçüsünü aldı, artık daha çok korkuyor. Başkan olmak için eline silah alıp gerekirse kendisi yollara çıkar ve önüne geçmek isteyeni tarar. Bu abartılı bir örnek oldu tabii ama basbayağı o potansiyel var onda. Hiçbir diktatör yoktur ki halk artık beni istemiyor deyip sakin sessiz gitsin. Giderken ardından mutlaka yangın yeri bırakmıştır bunlar. en iyisi iç savaş. Bizde ne olur bilmiyorum, bildiğim tek şey zamanın geriye akmadığı gerçeği. Türkler çıkarcıdır, ahlaktan biraz yoksundur, günlük yaşar ve işine gelmeyeni çok kolay unutur. Tayyip'in sistemi bunların işine gelmez, gelmeyecek. Şimdilik debeleniyorlar, sanıyorlar ki kırıntılar lokmaya dönüşüp onlara da düşecek. Dertleri tasaları bu. Din min değil kısacası. Din, bunların kendi aralarında kullandığı bir parola. Videoyu birkaç hafta önce FOx TV haberlerinde görmüş ve çok etkilenmiştim. O adamı en iyi biz anlarız ama neyse ki onlardan çok daha iyi durumdayız. Umarım onun istediği gibi bir gün onların da bir Atatürk'ü çıkar da yukarıdan laiklik indirip hediye eder... Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Eylül 2, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 2, 2017 gönderildi 6 saat önce, Zarava ehmel yazdı: Aynen öyle Türk Ateist.Akp'nin bu alt tabakası konuştukça yeni skandallara imza atıyorlar.Geçenlerde bir milletvekilleri de yeni devlet kurmaktan bahsediyordu.Başka birisi cihat bilmeyen çocuğa matematik öğretmenin faydası yok diyordu.Şimdi de bu olay patlak verdi.Eminim kendi seçmeninden bir kısmı bu skandallara kayıtsız kalmayacaktır. Kemik kitlesi dışında kalıp da sağda başka parti olmadığı için bunlara mecburen oy verenler çoktan bıktı. Kitlesinin bir kısmı da bıktı. Ama gerçekten alternatifleri yok ve oy vermeye devam ediyorlar. Bu tür skandal çıkışlar onları daha da fazla rahatsız eder, daha fazla bıktırır. Savunacak yerleri kalmıyor ve mahçup olup söyleniyorlar. Oylara yansımadığı da doğru değil, en azından referandumda yansıdığını açıkça gördük. 6 saat önce, Khan yazdı: Erdoğan'ın en iyi bildiği ve kendisi açısından en haklı olduğu nokta burasıdır. Geçenlerde Can Dündar'ın yaptığı Tayyip Erdoğan hakkındaki belgeseli izledim. Erdoğan'ın okuldaki dersleri kötü olmasına rağmen, tamamen siyasi topluluklarda aldığı rollerle bu noktaya gelmiş biridir. Aslında bir amatör futbolcudur. Bu söylemi kendisine biat edecek adam toplamaktan ziyade kendisinin başarıya ulaşma öyküsünden esinlenerek söylediğini düşünüyorum. Haklısın, Tayyip'i bugünlere getiren o tip gruplarda yer alması ve gün be gün ön plana çıkması. çocuklara kendi geçtiği yolları işaret etmiş. Adam Kasımpaşa'lı mahalle futbolcusu, hiçbir akademik başarısı hatta üniversite eğitimi olmayan biri. Ama zaten kendi cehaletinin, yetersizliğinin, bulunduğu yeri asla haketmediğinin de gayet farkında. Kendini biliyor da hülooğ diyen, bir yerlerinin kılı olmakla övünen, yalarım, ısırırım diye kendisine sulanan, meşazını aldık diye videolar yapan kitlesini mi bilmiyor. Yaşlısı neyse genci de o. Hani Tayyip bile memnun değil de adam etmeye çalışıyor güya. Fethullah'ın kitlesi gibi okumuş etmiş bir kitlesi olsun istiyor kısacası. Link to post Sitelerde Paylaş
Anti-dogmatik 0 Eylül 2, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 2, 2017 gönderildi Bence gereğinden fazla anlam yükleniyor bu salak konuya. Eminim ki savunuyor gibi görünenlerin büyük bir kısmı da gerçekten savunmuyordur. Tamamen dikkat çekmek ya da trollemek için yapıyorlar bence. Zaten Rusya'nın, Çin'in, İran'ın da kendilerine ait uzay kuruluşları yok mu? Düz dünyacılar bunu da mı bilmiyor? Yoksa bütün dünya ülkeleri el ele vermiş dünyanın düz olduğunu bizden özenle gizliyor mu bunlara göre? Link to post Sitelerde Paylaş
Donatello23 0 Eylül 2, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 2, 2017 gönderildi Manşet olmak için yapmayacakları salaklık kalmadı işte. Link to post Sitelerde Paylaş
Khan 0 Eylül 3, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 3, 2017 gönderildi 5 hours ago, Donatello23 said: Manşet olmak için yapmayacakları salaklık kalmadı işte. Manşet olmak için bu söylemi kullanacak birinin, söyleme gerçekten inanacak kadar salak olması lazım. Her iki durumda da zeka seviyesi aynı durumu işaret ediyor. Link to post Sitelerde Paylaş
yeniçeri53 0 Eylül 3, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 3, 2017 gönderildi İkbalini sağlamak için AKP nin yönetiminde birilerin dikkatini çekmek istiyordur. Link to post Sitelerde Paylaş
Donatello23 0 Eylül 3, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 3, 2017 gönderildi 6 saat önce, Khan yazdı: Manşet olmak için bu söylemi kullanacak birinin, söyleme gerçekten inanacak kadar salak olması lazım. Her iki durumda da zeka seviyesi aynı durumu işaret ediyor. - Adam Twitter - Facebook starı oldu işte. Önümüzdeki seçimde meclise girecek, 20 milyar maaş alacak. Tayyibin sağ kolu olacak. Nesini anlamıyorsunuz? Link to post Sitelerde Paylaş
Khan 0 Eylül 3, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 3, 2017 gönderildi 9 minutes ago, Donatello23 said: - Adam Twitter - Facebook starı oldu işte. Önümüzdeki seçimde meclise girecek, 20 milyar maaş alacak. Tayyibin sağ kolu olacak. Nesini anlamıyorsunuz? Bu kadar salağını yanına alacak kişi bir kaçık olmalı. Genel olarak ilkokul eğitimi almış adam bile bu şahsın salak olduğunu anlar ve kendisine yarardan çok zarar getireceğini bilir. Türkiye'nin kaçıklar ülkesi haline geldiğini sanmıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
anibal 0 Eylül 3, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 3, 2017 gönderildi 4 hours ago, Khan said: Bu kadar salağını yanına alacak kişi bir kaçık olmalı. Genel olarak ilkokul eğitimi almış adam bile bu şahsın salak olduğunu anlar ve kendisine yarardan çok zarar getireceğini bilir. Türkiye'nin kaçıklar ülkesi haline geldiğini sanmıyorum. Türkiye kaçıklar ülkesi olsa iyi. Türkiye ilkel, vahşi bir primat ülkesi oldu basbaya... Link to post Sitelerde Paylaş
gariban_derviş 0 Eylül 3, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 3, 2017 gönderildi On 02.09.2017 at 16:10, Khan yazdı: @gariban_derviş aklıma geldi. Aynı kişi olmasın? Casus modunda buralarda takılmalar... https://www.ateistforum.org/index.php?/topic/65888-hâla-dünya-düzdür-diyen-insanlar-var/&do=findComment&comment=1387482 khan ben siyasete kesinlikle girmem. Siyaset ve siyasetçiler hakkında fikirlerimi söylemeye kalksam kesinlikle uygun düşmez oy dahi kullanmam çünki bunlara oy vermenin günah olabileceğini düşünüyorum. Yarın kıyamet zamanı geldiğinde ve hak dağıtımı yapıldığında bu siyasetçilerden. mafya örgütlerinden ve ülkeyi kaosa iten aşiretlerden büyük çapta hakkımı alacağıma inanıyorum ve şayet bunlara oy verirsem yedikleri hakkımdan ahirette hesap soramam. Ve oy kullananlar bana göre bu yolsuzlukları onaylamış ve haklarını helal etmiş oluyorlar. Doğruda olabilirim yanlışta ama ben buna inandığımdan asla oy kullanmam. Deniz Baykalın kaseti çıktığında gördüğüm bazı olaylara bakarak nasıl ülkücülüğü sildiysem, nasıl siyasal islamı sildiysem solculukta benim nazarımda bitmiş ve tükenmiştir. Benim için siyaset çok başka şeyler ifade etmektedir ve dillendirmek istemiyorum. Ancak bu düz dünya kargaşası yavaş yavaş yayılmaya başlıyor ve ben hala bişeylerin normal olmadığına inanıyorum. Dünya yuvarlak veya düz olması mesele değil mesele nasa tarafından çok kolay bir şekilde bu konu çözülebilecekken üstüne birde nasadan aya gittiği teklonolojinin yok edildiğine dair bir açıklama gelmesi ve kafaların iyice karışmasıdır. Bizzat nasada çalışmış bir eski astronot bunu dillendiriyor. Bende kendisine soruyorum e kardeşim sen kaybettinde gidip ruslardan istesene sana bi zahmet o teknolojiyi hemen versinler Marsa bir araç gönderiyorlar sonra açıklama yapıp yakında koloni göndereceiz diyorlar ancak koloni gönderme zamanı geldiğinde bu defa paramız kalmadı diyorlar Uyanın gençler ortada sağlam bir tezgah var istiyorum ki sizin gibi zeki ve bilime inanmış gençler artık gözlerini açsın. Link to post Sitelerde Paylaş
güven 0 Eylül 5, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 5, 2017 gönderildi On 02.09.2017 at 22:41, Türk Ateist yazdı: Biat edecek yeni nesiller yetiştirme derdindeler elbette ama bunda ne kadar başarılılar, orası biraz karışık Sevgili Güven. Yeni nesil bu adamlardan nefret ediyor. Son seçimlerde de referandumda da gençlerden oy alamadılar. Özellikle ilk kez oy kullanan gençler neredeyse hiç oy vermemiş. Vermez çünkü çocuklar özgürlük, rahatlık istiyor. Artık internet var, bu çocuklar da onun nimetlerinden bolca yararlanıp dünyanın nasıl bir yer olduğunu görüyor. Güçlüler; elbette öyle. Ama öyle Atatürk'e saydırmaları, yok saymaya çalışmaları filan bir işe yaramıyor. Referandumda boyunun ölçüsünü aldı, artık daha çok korkuyor. Başkan olmak için eline silah alıp gerekirse kendisi yollara çıkar ve önüne geçmek isteyeni tarar. Bu abartılı bir örnek oldu tabii ama basbayağı o potansiyel var onda. Hiçbir diktatör yoktur ki halk artık beni istemiyor deyip sakin sessiz gitsin. Giderken ardından mutlaka yangın yeri bırakmıştır bunlar. en iyisi iç savaş. Bizde ne olur bilmiyorum, bildiğim tek şey zamanın geriye akmadığı gerçeği. Türkler çıkarcıdır, ahlaktan biraz yoksundur, günlük yaşar ve işine gelmeyeni çok kolay unutur. Tayyip'in sistemi bunların işine gelmez, gelmeyecek. Şimdilik debeleniyorlar, sanıyorlar ki kırıntılar lokmaya dönüşüp onlara da düşecek. Dertleri tasaları bu. Din min değil kısacası. Din, bunların kendi aralarında kullandığı bir parola. Videoyu birkaç hafta önce FOx TV haberlerinde görmüş ve çok etkilenmiştim. O adamı en iyi biz anlarız ama neyse ki onlardan çok daha iyi durumdayız. Umarım onun istediği gibi bir gün onların da bir Atatürk'ü çıkar da yukarıdan laiklik indirip hediye eder... Burda haklısın ben herzman söylüyorum bunlar oyla felan gitmezler hele tayip asala kan dökmeden gitmez ama biz uyuyoruz. bakın neler yaşanıyor bunların birgün birze saldırmayacağının kanıtımı var. Link to post Sitelerde Paylaş
malta erigi 0 Eylül 5, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 5, 2017 gönderildi Bu evanjelist hristiyanların bok yemesi. Evrim karşıtlığı yapanlar ile aynı grup. Tabi bir de komplo teorilerine bayılan tipler var, onlar da hemen destek veriyor. Her komplo teorisinde olduğu gibi, yanlislanamaz kanıtlar gözardı edilip, eğilip bukulebilen veriler iddialarını destekleyecek sekilde manipule ediliyor. Bu taktik istisnasız bu konuda da, evrim karsitliginda da, 11 eylül teorilerinde de boyledir. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts