malta erigi 0 Oluşturuldu: Eylül 5, 2017 Raporla Share Oluşturuldu: Eylül 5, 2017 https://tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201709051029992677-meb-ders-kitabi-evlilik-ateist/ Milli Eğitim Bakanlığı’nın yeni müfredat kapsamında hazırladığı ders kitabında'evlilikte, 'kocaya itaat' 'ibadet' olarak yer aldı, 'ateistle evlenmeyin' dendi. Kitapta, "Bekarlık sultanlık değil, henüz karar verilememiş bir sürecin sancılı bekleyişidir" ifadelerine yer verildi. Link to post Sitelerde Paylaş
Khan 0 Eylül 5, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 5, 2017 gönderildi Ülke Nazi Almanya'sı, Lakedaimonyalılar benzeri bir yapıya dönüşmeye başladı. Bir iki nesil sonrakiler Nazi zihniyetinde olmazlar umarım. İşçi ve asker elde etmek için ailenin içine karışmalar... Link to post Sitelerde Paylaş
Cercis Hz Circis 0 Eylül 16, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 16, 2017 gönderildi Beyin fonksiyonları normal çalışan bireyler doğurmak için ateist ile nonteist çiftleşmesi yeğdir ama TC koşullarında nerden bulacaksın bunlar? Bulamayanların ateist erkek ile müslüman kadın evliliğinden doğan çocukları oluyor ve anne yakınlığı nedeniyle bu çocuklar hafif müslüman oluyorlar. iyi mi, kötü mü, bilmiyorum ama zararsız bir çoğalma yöntemi denebilir. Link to post Sitelerde Paylaş
hiena_16 0 Eylül 19, 2017 gönderildi Raporla Share Eylül 19, 2017 gönderildi Alternatif eğitim olsaydı keşke.Bu saçma müfredat bize sorulmaksızın diktayla her çocuğa sunuluyor.Gelecek konusunda umutsuzum. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts