Jump to content

Kılıçdaroğlunun avukatı Celal Çelik FETÖ den gözaltına alındı


Recommended Posts

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/celal-celik-kimdir-kac-yasinda-neden-gozaltina-alindi-chpli-celik-gozaltina-alindi-2011555/

FETÖ ile hiç bir münasebeti olmayan insanlar hakkında soruşturma yapılıyor.Niyetleri ne CHP yi kapatıp Kılıçdaroğlunuda hapse atmakmı?

Böyle olursa şayet 2019 da neyin seçimi yapılacak?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, yeniçeri53 yazdı:

Niyetleri ne CHP yi kapatıp Kılıçdaroğlunuda hapse atmakmı?

Evet aynen bu.Ellerinden gelse bizi bir kaşık suda boğacaklar.Susturmaya ve itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar Git TV den TGRT haber,beyaz tv,a haber,atv,star tv vb. aç görürsün.Tek yaptıkları CHP ye kemalistlere saldırmak.Siyaset yapmıyorlar yaptıkları karalama kampanyası.Başkomutanları İslam'ın öncüsü Reis karalanan adamla Trt ye bile çıkamıyor rezil olacağım diye.Tek yaptığı Kılıçdaroğlu'nu hapse atarım diye tehdit etmek.

 

tarihinde othorty tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
23 dakika önce, malta erigi yazdı:

Perinçek saygın falan değil. Ayrıca sanırım bunadı. Döne döne bir hal oldu, en sonunda Atatürk falan derken iyiden iyiye nasyonel sosyalizme bağladı. Vatan partisi şu an bildiğiniz türkiye nazi partisidir.

 

- Nazi değil de. Milliyetçi-sosyalist. Belki öyle gerekiyordu çünkü gezi öncesine insanlarda Sol = PKK algısı vardı. 

O zamanlar çok mükemmel biri değildi fakat İsviçre'de filan Soykırımı yalanlama cesaretini gösteren biriydi. "Aydınlık" o dönemde iyi bir haber kaynağı olarak görülürdü. 

Ben takip etmiyorum. Ama ülkedeki bilgi kirliliği belirli bir noktaya gelmiştir. Rusya gibi Basın devlet denetiminde. Cumhuriyet gazetesinden bile kaç kişiyi tutukladılar. Charlie Hebdo olaylarından sonra üçüncü sayfada pul kadar karikatürü tekrar yayınladı diye ceza verdiler.

 

Yani ben Türkiye'den kopuk insan olarak ne istersem onu söylerim. Yalanlara "yalan" der geçerim. Peki siyasetçi öyle mi? 

- Halkta çok yaygın bir CIA / PKK / Mason algısı varsa, ona göre konuşup kitle kazanmak zorunda. Perinçekle olan muhtemelen böyle bir şeydir. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Doğu bey 15 Temmuzda çok korktu.Çünkü Liste başı öldürülecek olanlardandı her ne hikmetse.O yüzdende RTE nin üzerine gidemiyor.Yani Yılana sarıldı!Arkadaşlar bu gün Yavuz Selim Demirağ Halk TV de konuştu.Kozmik oda sırlarının açığa çıkması yüzünden 849 kişi yani yabancı Ülkelerdeki ve PKK içindeki Devlet görevlileri katledilmiş!Bütün kilit adamlarımız açığa çıktı ve katledildiler.Ondan sonra Enis Berberoğlu Can Dündar hakkında Casusluk davaları açılıyor bu ülkede.Kozmik odanın hesabını kim ama kim verecek?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...