ReligionPhilosophy 0 Oluşturuldu: Ekim 4, 2017 Raporla Share Oluşturuldu: Ekim 4, 2017 (düzenlendi) Bir tanrı olsaydınız kusurlu bir evrenmi yaratırdınız yoksa sıfır kusur bir evren mi ? peki kendinizi bir tanrı olarak ne şeklinde tanıtmak isterdiniz ? diğer bir peki olarak insanlar sizle konuşurken ne kadar özgüvene sahip olmalıydı ? mesela bir hakime yapamadıkları atarlanmayı size yapabilmeli miydiler ? Peki size akıl verebilmeli miydiler ? ben bunların sonunda sizi kale almayan bir insan topluluğu bile gördüm yoksa siz köşesine çekilmiş , çaresiz , üzgün bir tanrı mı olacaktınız ? yada bu insancıklara haddini bildirip kimin patron olduğunu mu gösterirdiniz ? partron demişken bir fabrikanın sahibi olsanız bir işçiyi ne kadar kale alırdınız ? gelelim evren kısmına... herkeze size karşı relax olma hakkını verdiniz diyelim evren ile alakalı inş çözülemeyen gizemler tasarlama mışınızdır yoksa işiniz zor , gelde açıkla cin gibi insanlar , çarparlar sizi valla bence sizin evrende kusur yoktur ... mesela ışığın hızı maximumdur öyle saniyede 300 bin falan kafa karıştırıcı eğer bu ışık evrenin sonunda ise direk yerini tespit edip kapıyı açıp size müracaat edilebilmelidirler eşitlik konusu mu ? tabiki komunizm fakat tek farkla fakir yada içşi sınıfı yok herkez kral.. domateslerde havadan düşüyor teknik açıdan aslında cennette işte yani... sonra birisi twit atıyor hey tanrı neden sen tanrısında ben değilim 2 günlüğüne bana devretsene ? zamanıda gelmişti artık ... şimdi burda ne mi oldu ? Ateizmi bir tık ileri taşıdım ve sağlamasını yaptım gayet islamiyet kadar saçma çıktı yani anlicanız saçma olan din yada dinsizlik değil hayat.. oturduğun yerden ferari hakkında eleştri yapıyorsun ama ferrarin yok bir ateist olarak sende aynısını düşünebilirsin ve özgürlük senin için ferraridir ve sahip olmadan yorum yapıyorsun diyorsundur ama bence ve de genelce ateizm özgürlük değil dinsizliktir yani sahip olduğun bir şeyin yokluğunu sahip olmadığın bir şeyin varlığına nazaran daha iyi bilirsin.. Lillahi tealel Fatiha Ekim 4, 2017 tarihinde ReligionPhilosophy tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
anibal 0 Ekim 4, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 4, 2017 gönderildi 11 minutes ago, ReligionPhilosophy said: Bir tanrı olsaydınız kusurlu bir evrenmi yaratırdınız yoksa sıfır kusur bir evren mi ? peki kendinizi bir tanrı olarak ne şeklinde tanıtmak isterdiniz ? diğer bir peki olarak insanlar sizle konuşurken ne kadar özgüvene sahip olmalıydı ? mesela bir hakime yapamadıkları atarlanmayı size yapabilmeli miydiler ? Peki size akıl verebilmeli miydiler ? ben bunların sonunda sizi kale almayan bir insan topluluğu bile gördüm yoksa siz köşesine çekilmiş , çaresiz , üzgün bir tanrı mı olacaktınız ? yada bu insancıklara haddini bildirip kimin patron olduğunu mu gösterirdiniz ? partron demişken bir fabrikanın sahibi olsanız bir işçiyi ne kadar kale alırdınız ? gelelim evren kısmına... herkeze size karşı relax olma hakkını verdiniz diyelim evren ile alakalı inş çözülemeyen gizemler tasarlama mışınızdır yoksa işiniz zor , gelde açıkla cin gibi insanlar , çarparlar sizi valla bence sizin evrende kusur yoktur ... mesela ışığın hızı maximumdur öyle saniyede 300 bin falan kafa karıştırıcı eğer bu ışık evrenin sonunda ise direk yerini tespit edip kapıyı açıp size müracaat edilebilmelidirler eşitlik konusu mu ? tabiki komunizm fakat tek farkla fakir yada içşi sınıfı yok herkez kral.. domateslerde havadan düşüyor teknik açıdan aslında cennette işte yani... sonra birisi twit atıyor hey tanrı neden sen tanrısında ben değilim 2 günlüğüne bana devretsene ? zamanıda gelmişti artık ... şimdi burda ne mi oldu ? Ateizmi bir tık ileri taşıdım ve sağlamasını yaptım gayet islamiyet kadar saçma çıktı yani anlicanız saçma olan din yada dinsizlik değil hayat.. oturduğun yerden ferari hakkında eleştri yapıyorsun ama ferrarin yok bir ateist olarak sende aynısını düşünebilirsin ve özgürlük senin için ferraridir ve sahip olmadan yorum yapıyorsun diyorsundur ama bence ve de genelce ateizm özgürlük değil dinsizliktir yani sahip olduğun bir şeyin yokluğunu sahip olmadığın bir şeyin varlığına nazaran daha iyi bilirsin.. Lillahi tealel Fatiha Ya bi söyleyin... Ne çekiyorsunuz böyle? Aynısından bende istiyorum... Link to post Sitelerde Paylaş
ReligionPhilosophy 0 Ekim 4, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 4, 2017 gönderildi (düzenlendi) tesbih çekiyoruz "Subhanallahi ve bihamdihi Subhanallahil Azim estağfirullah el Azim ve etübü ileyh" Ekim 4, 2017 tarihinde ReligionPhilosophy tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
anibal 0 Ekim 5, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 5, 2017 gönderildi 11 hours ago, ReligionPhilosophy said: tesbih çekiyoruz "Subhanallahi ve bihamdihi Subhanallahil Azim estağfirullah el Azim ve etübü ileyh" Din sizin afyonunuz olmayı aşmış, baya esrarınız, MET'iniz falan olmuş yani... Link to post Sitelerde Paylaş
Hiçkimse... 0 Ekim 7, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 7, 2017 gönderildi Çözdün yani herşeyi. E maşallah sana ???? Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Ekim 7, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 7, 2017 gönderildi Saçma bir şeyi düzeltmek ne kadar saçma ise, ateizm de o kadar saçmadır... Link to post Sitelerde Paylaş
Zarava ehmel 0 Ekim 7, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 7, 2017 gönderildi On 05.10.2017 at 02:43, ReligionPhilosophy yazdı: tesbih çekiyoruz Çok ince olmuş. Link to post Sitelerde Paylaş
tonymvelli 0 Ekim 7, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 7, 2017 gönderildi Neyi kanıtlamaya çalıştın anlamadım . Burdaki insanların çoğu önceden müslüman olup daha sonra dindeki tutarsızlık ve saçmalıkları gören insanlar . Ferrari merrari özellikle o bölümde batırmışsın. Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Ekim 7, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 7, 2017 gönderildi Kusursuzluk olanaksız, ama bu kadar berbat bir düzeni hiç bir tanrı yaratmaz. Azıcık beyni olan bir tanrı bu şekilde bir doğa tasarlamaz. Bu eğer tasarımsa embesil tasarım. Akılla hiç ilgisi yok. Link to post Sitelerde Paylaş
NotImportant 0 Ekim 7, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 7, 2017 gönderildi Düzeltilemeyecek kadar zırva bir yazı. Rastgele harf yığını ile aynı değerde. Link to post Sitelerde Paylaş
herathegoddess 0 Ekim 7, 2017 gönderildi Raporla Share Ekim 7, 2017 gönderildi On 04.10.2017 at 23:33, ReligionPhilosophy yazdı: herkeze size karşı relax olma hakkını verdiniz diyelim evren ile alakalı inş çözülemeyen gizemler tasarlama mışınızdır Herkes yerine herkez yazan birini ciddiye alabileceğimi zannetmiyorum ? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts