Jump to content

Forumdaki üyeler neden birden fazla nickle giriyorlar?


Recommended Posts

On 21.10.2017 at 13:44, Ten Ten yazdı:

Forumdaki üyeler neden birden fazla nickle giriyorlar?

 

Foruma katılımı yükseltmek için veya yüksekmiş gibi göstermek için.

 

Zıt görüşlerde birkaç nick alıp bir konu hakkında tartışanlar çokmuş gibi göstermek için.

 

Forumdaki yöneticilerden bazılarıda   özgür yazamadıkları için başka nickler alıp geliyorlar.

 

Birde  forumdan çabucak sıkılıp  defalarca yeni nicklerle gelenler var.:)

 

 

 

 

Foruma birileri birden fazla nikle giriyorsa ve bundan eminseniz raporlayın derhal üyeliği sonlandıralım. Birden fazla nik ile yazmak forumda yasaktır.

 

Foruma katılımı yüksek gösterme şeklinde bir çabamız yoktur. Bir kaç nik ile giren giren kişilerin varlığını, foruma katılanların sayısını yüksek gösterme konusuyla ilişkilendirme mantığını da anlamak zor. Foruma katılımları yüksek göstermek için akla gelecek en sonuncu seçenek bir kaç nik ile yazılmasıdır. İstesek forum üyelerinin sayısını bir kaç milyon olarak bile gösterebileceğimiz imkanlar mevcut.

 

Forumda yöneticilerin hangileri başka niklerle geliyor bir kaç örnek verseniz ne iyi olurdu... Ayrıca forumdaki yönetici sayısı nedir biliyormusunuz?

 

Forumdan sıkılan, forumu terk eder gider. Sıkılan adam neden yeni bir nikle geri gelsin? Nikinden sıkıldıysa, nik değiştirme imkanı mevcuttur. Bu şekilde nik değiştiren pek çok kişi bulunmaktadır. Bir kişi birden fazla nik kullanıyorsa, amacı ortalığı manuple etmektir ki, bu da kötü amaçlı davranıştır. Bu tür kişileri gördüğümüzde niklerden birini seçmeye zorluyor, diğerini siliyoruz. Eğer bizi iplemez bütün nikleriyle yazmaya devam ediyorsa, iki niki de kapatıyoruz...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...