Jump to content

Satan2-nükleer füzeler (rusya)


Recommended Posts

Rusya askeri harcamalarına da hız verdi. Rusya'nın Fransa büyüklüğünde bir kara parçasını tek seferde kül edebilme özelliğine sahip yeni nesil termonükleer füzesi 'Satan 2' testlere başlıyor.

  •  

    <p>Rusya'nın 10 bin kilometre menzile sahip yeni nesil termonükleer füzesi "Satan 2" testlere başlıyor. </p> <p></p>

    Rusya'nın 10 bin kilometre menzile sahip yeni nesil termonükleer füzesi "Satan 2" testlere başlıyor. 

     

  •  

    <p>Satan 2 ABD'nin 2'nci Dünya Savaşı'nın son günlerinde Hiroşima ve Nagazaki kentlerine attığı atom bombasından 2000 kez daha güçlü. </p> <p></p>

    Satan 2 ABD'nin 2'nci Dünya Savaşı'nın son günlerinde Hiroşima ve Nagazaki kentlerine attığı atom bombasından 2000 kez daha güçlü. 

     

  •  

    <p>40 megaton ağırlığında savaş başlığı taşıma özelliği olan "Satan 2 Fransa büyüklüğünde bir kara parçasını haritadan silebilecek kapasiteye sahip. </p> <p></p>

    40 megaton ağırlığında savaş başlığı taşıma özelliği olan "Satan 2 Fransa büyüklüğünde bir kara parçasını haritadan silebilecek kapasiteye sahip. 

     

     

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu konu hakkinda ne düşünüyorsunuz? Nukleer silahlar ülkelerin kendilerini savunmak ve başka ülkelere korku sağlama bakımından etkili bir güç. Kuzey Kore örneğinde olduğu gibi. Özellikle Rusya bu konuda en popüler ülke konumunda. 

 

Rusyanın Suriye ile beraber bizim güneyden de komşumuz haline gelmesi beni korkutuyor açıkçası. Rusyayla uş yapmak ayıyla yatağa girmeye benzer derler :) Açıkçası yanı başımızda böyle güçlü ve dengesiz bir gücün olması beni ürkütüyor. 

 

Nükleer silahlar konusunda ne düşünüyorsunuz? Bu Satan 2 denen füze gerçekten Fransayı yok edebilir mi? Türkiyenin bu konudaki kapasitesi hakkında bilginiz var mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...