Jump to content

İSLAMCI İLAHİ KOMEDYA


Recommended Posts

 Adnan Oktar'ın Friedrich Engels fıkrası

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar, A9 televizyonunda yaptığı sohbet programında Friedrich Engels'in ismi ile ilgili bir fıkra anlattı.

 Oktar'ın anlattığı fıkra şöyle:

 "Marsizm'in kurucularından Alman  Friedrich Engels var biliyorsunuz. Bir şey tartmışlar, fire vermiş. Bu siz ne dersiniz demiş 'fire derik' demiş. İsminin kaynağı budur. Türkçedir."

 

Adnan Hocam sayesinde Friedrich'in (Firidrih diye okunur) fire derik olduğunu öğrendik. Elhamdülillah, maşallah, inşallah! Hocam bayağı esprili adam canım. İslam davası uğruna canla başla çalışan kediciklerinin eki eki diye güldüğü kadar da var hani!

 

Allah böylesi hocalarımızdan razı olsun! Bizleri çok güzel aydınlatıyorlar! Mesela kafası fesli Kadir Mısıroğlu hocamıza sorarsan Şekspir (Shakespeare) aslında Şeyh Pir imiş. İngiliz değilmiş, gizli Müslümanmış. Bu konuda Youtube'da hocamın videosu var. ''kadir Mısıroğlu şekspir açıklaması'' yazın, hakikatla yüzleşin!

 

Hem Karl Marks'a ünlü eseri 'Das Kapital'i yazdıran cinlermiş. Onbinlerce AKP fanatiğinin takibe aldığı Kadir hocam öyle diyor. Durun daha bitmedi: Stalin mesela Hitler'i Ayetel Kürsi ile yenmiş, duy da inanma! Bunu da Kadir hocam söylüyor. Hani şu sarayda ağırlanan Kadir hocam. Yüzyılda bir yetişen derin tarihçi Kadir hocam. Onun da videosu var. Youtube'a girin ve ''üstad Kadir Mısıroğlu: Karl Marks bir cinnidir'' diye yazın. Önünüze çıkan birinci ve ikinci videoları tıklayın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...