Jump to content

Antidepresanlar hakkında


Recommended Posts

Hayır prospektüsünde yazıyor arkadaş, daha ne olsun? Yan etki hiç bir ilaç için kaçınamayacağımız bir olgu. Her ilacı yan etkilerini göze alarak kullanırız. Yan etkisiz bir ilaç yok ki zaten!

 

Kullanmaya gelince, ben Lustral kullandım. Öfke kontrolü sorunum vardı. Doktora gittim, öfke nöbetim gelince kimseye zarar vermeyeyim diye çatıya çıkıyorum, önceden hazırladığım cam kil porselen eşyaları darmadağın ediyorum dedim. Bazen silahla da testilere filan ateş ediyordum. Sakın bunları bir daha yapma, bunlar senin öfkeni artırmaktan başka bir işe yaramaz dedi. Peki ne yapacağız dedim. Sana bir ilaç vereceğim seni kuzuya çevirecek dedi. Sanırsam ilacın etkisini artırmak için beni koşullandırmak için de bunu söyledi.

 

Ama ilaç beni gerçekten kuzuya çevirdi. Bu kadarı da fazla, insan bu kadar da sakin olmamalı diye kutuyu bitirmedim. Çevremdekiler bazen bitirecektin sen o kutuyu niye bitirmedin derler.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Endişe kaygı bozukluğu varsa ilacı içince kurtuluyosan bundan ve ilk haftalardan sonra ilacın verdiği uyuşukluktan da kurtuluyorsan mental olarak hiç bir uyuşukluk yoksa ilaç zararlidiri nasil kanitliyacaksin? İlaci kullanmadiginda anksiyete hayatini esir aliyor. Korkak urkek bos samandan korkuluk gibi mi yasayalim hayati sonuna kadar. İlacsiz yenebiliyosalar anksiyeteyi saracoglunun bir kuru var kullanan varsa solesin. Pozitif bisi olursa niye kullansin millet ilac. Sonucta vucuda yabanci bi kimyasal. Ancak su var son zamanlarda tıptan suphe duydurtacak bitkiciler cikti konustu durdu. Onlara sunu demek lazim. On bin yil once bu tıp yoktu. En ufak bir enfeksiyondan 30lu yaslarini gecemeden ölmüyor muydu insanlar? 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hatta bu uyusukluk ve sersemlik daha sonra geciyor ve ilac kullanmadan onceki halinden daha bir canli kuvvetli enerjik odaklanabilen bi insan ortaya cikiyor. Daha rasyonel takilan, daha umutlu, mutlu. İlacsiz ise kaygili, umutsuz, mutsuz, korkak, urkek. Bunun nedeni nedir? İlaclar faydasiz ise zararli ise? 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...