administrator 0 Kasım 10, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 10, 2017 gönderildi 5 saat önce, hz. nuh yazdı: Yönetici mi, yoksa mahalle zorbası mı, belli değil! Hangi kurala göre forumdan üye atıyorsun? Kurala gerek yok, kendi inisiyatifimi kullanıp atıyorum. Bunu ne zaman istesem, kişilere ya da bir kesime karşı yaparım. Yıllar içinde defalarca kere yaptım, ihtiyaç olduğundan yapmaya devam ederim. Asıl olan forumdur, sen ve senin gibiler gelip geçici parazitlerdir. Amaç forumu parazitlerden arınmış hale getirmektir, bunun için de her yol uygulanabilir. Bilmem minik beynin şimdi mevzuyu idrak edebildi mi? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
hz. nuh 0 Kasım 11, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 11, 2017 gönderildi 22 saat önce, administrator yazdı: Kurala gerek yok, kendi inisiyatifimi kullanıp atıyorum. Bunu ne zaman istesem, kişilere ya da bir kesime karşı yaparım. Yıllar içinde defalarca kere yaptım, ihtiyaç olduğundan yapmaya devam ederim. Asıl olan forumdur, sen ve senin gibiler gelip geçici parazitlerdir. Amaç forumu parazitlerden arınmış hale getirmektir, bunun için de her yol uygulanabilir. Bilmem minik beynin şimdi mevzuyu idrak edebildi mi? Sen bu pervasızca şımarıklığa alışmışsın, diğer yöneticiler ve üyeler de bunu içlerine sindiriyorsa sorun yok gibi gözüküyor. Ama bunu senin için bir sorun hâline getirebilirim 22 saat önce, administrator yazdı: Sanırım bu şahıs forumdan atılan Huu nikli kişi. Administrator'e, Administrator'ü raporlayıp şikayet ederek süper zeki biri olduğunu göstermiş. Aferim... Hayır, bu sana bir tür hakaret etme biçimiydi. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
hz. nuh 0 Kasım 11, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 11, 2017 gönderildi On 10.11.2017 at 09:53, investor yazdı: Esrar kullandigini kendisi ima ediyor. Sen apaçık söylenenleri anlamazken imâyı mı anladın? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
administrator 0 Kasım 11, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 11, 2017 gönderildi 8 saat önce, hz. nuh yazdı: Sen bu pervasızca şımarıklığa alışmışsın, diğer yöneticiler ve üyeler de bunu içlerine sindiriyorsa sorun yok gibi gözüküyor. Ama bunu senin için bir sorun hâline getirebilirim Hayır, bu sana bir tür hakaret etme biçimiydi. Sen aptal birisin, sana daha laf söylemek de gereksiz. Bak bu eskiden aldığın niki de forumdan attım. Bundan sonra da bir kaçak nik edinebilirsen hep atılacaksın. Hakaret dedin ya, işte o bakımdan söyledim... Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Azerbaycan maralı 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi On 11.11.2017 at 20:53, administrator yazdı: Sen aptal birisin, sana daha laf söylemek de gereksiz. Bak bu eskiden aldığın niki de forumdan attım. Bundan sonra da bir kaçak nik edinebilirsen hep atılacaksın. Hakaret dedin ya, işte o bakımdan söyledim... Hep atılmak, hep ahmak kalmak kadar kötü bir şey olmasa gerek? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.