Jump to content

Erdoğan’ın Atatürkçü kesilmesi


Recommended Posts

Erdoğan Atatürkçü olmuş, AKP kadrosu Atatürkçü olacakmış, sonunda adam olup ne yaptıklarının farkına varmışlar, zeytin dalı uzatıyorlarmış, bilmem neymiş.

Başka bir güruhsa Erdoğan’ın oy toplama sevdasına düştüğünü söylüyor.

Hangisi?

Basitçe hiçbiri.

Açayım. Erdoğan dediğimiz zırcahilin, bence lise diploması bile olmayan biri zira bu kadar Türkçe özürlülüğü başka şekilde açıklanabilir değil. Ondan kendisinden Atatürkçü olmasını filan beklemem ben. Tamam, her Atatürkçü 150 IQ sahibi değil ama Atatürk düşmanlarında gördüğüm ortak özelliklerin biri cehalet, diğeri salaklık. Bu bir.

İkincisi, Erdoğan’ın Atatürk’le “barışmasına” imkan yok zira ne “karakteri”, ne benliği, ne bugüne dek sürdürdüğü siyaseti, ne amaçları, ne araçları, ne uğraşısı, ne talepleri… buna el verir. Burada en fazla “kendi gerizekalı kitlesi zaten alttan alta ‘şeriat getirecek, ondan siyaset yapıyor aslanım’ der, umursamaz” diyebilirsiniz ama bu gerizekalı kitlenin özelliği beyinsizliği, aptallığı, hainliği. O kadar zeki olsalardı keşke. Neler olup bittiğini görürlerdi.

Üçüncüsü, oy toplama mevsimine daha var ve Erdoğan’ın şimdiden bu işe girişmesine gerek yok. Mevsimi geldiğinde bakacak buna. Şimdiden yatırım yapıyor diyebilirsiniz ama malum, Erdoğan bu. Bu kadar erkenden, döneceği garanti olan böylesi bir siyasete giremez. Dahası, Doğu Perinçekçi beyinsiz tayfadan başka bunu yiyen bir gerizekalı olur mu, ben bilmiyorum – ki onların bile yiyeceği şüpheli. Hoş, bir insan Perinçek gibi birinin peşine takılıyorsa zaten gerizekalıdır, ondan yeme ihtimali de var. Bilemedim. Kendi kendimi yanlışladım sanırım.

Dördüncüsü, ve en önemlisi, Erdoğan’ın kendi kendini yanlışladığı şeylerin tümü başkalarının üzerine suç atabileceği şeylerdi. Fethullahçılar kendisini kandırdı, müteahhitler şehirlerin anasını belledi, Merkez Bankası faizlerle oynadı da millete zulmetti, dışişleri diplomatları monşerdi ülkeyi alaşağı etti filan. Ama kendisi doğrudan hiçbir şey yapmadı. Atatürk konusundaysa suçu atabileceği kimse yok. Ne zorla ayyaş dedirttiler, ne zorla adını andırtmadılar. Burada suçu üstüne atabileceği kimse olmadığından Erdoğan bu topa girmez. En gerizekalı adama bile yediremez bunu. Ya da, en azından, ben öyle olmasını umut ediyorum.

Peki ne oluyor?

Erdoğan, bence, beni doğruluyor. Daha önceden dediğim iki şeyi buraya bırakayım:

  1. Türkiye’de iç savaş ortamı var. Çıkmamasınınsa iki sebebi var. Birincisi, Erdoğan karşıtı kesim (ya da sekülerler diye genellediğimiz tayfa) organize değil ve silahları yok, ikincisi göt rahatlığını tercih ediyorlar/ediyoruz. Ama iç savaş çıkarsa da şaşırmayacağız, ki benim beklentim bu. Türkiye 2019’u görmeyecek de demiştim, bunda hala ısrarlıyım. Umarım yanılırım.
  2. Türkiye iyiye gitmiyor. Kimsenin bakmadığı bir İstanbul depremi kapımızda dikiliyor. O depremden sonra Türkiye’nin kalmayacağı apaçık bir gerçek. Ama ondan bağımsız başka bir gerçek var: Hiçbir şey iyi gitmiyor. Erdoğan’ı da alaşağı edecek bir ekonomik yıpranmayla uğraşıyoruz. “Üretmiyoruz” diye senelerdir bağıran bizlere “siktirin lan vatan hainleri” diye bağırarak cevap verenler dahi farkına varıyor sanırım bunun. Erdoğan’ın bir şekilde karşıtı cepheyi küçültmesi lazım.

Esas mevzu da bu cepheyi küçültme olayı. Partiyle kendisini sözde darbeden sonra ayırmaya çalışan bir Erdoğan vardı. Bugünse partiyi temizliyorum diyerek kendisini temize çıkarmaya çalışan, bu şekilde partiyle arasındaki illiyeti azaltıp kültünü daha büyütmeye çalışan, ama bu arada da “lan neler olmuş” dedirten bir Erdoğan var. Yani iki ucu boklu değnek. Partiye dokunmasa yanacak, partiye dokunarak da yanıyor. Kendisi yaptı bunca pisliği, acıyan kendisinden beter olsun.

Peki bu karşı cephenin küçültülmeye çalışılması siyasi istikbal uğruna mı?

Esas konuya geldik sonunda. Hayır. Bence zerrece alakası yok. Erdoğan, çok uzun senelerdir, anayasayı tanımıyorum diyor bize. Haliyle değil sadece, diliyle de. Ne oldu?

Hiçbir şey.

Biz tanımasaydık ne olurdu?

Açın TCK 309’u kendiniz bakın.

Sadece anayasayı değil, kanunları tanımadığını da gördük. Referandum akşamı kaçımız delirmedik televizyon başında?

Demem o ki Erdoğan yolunu bulur mevzu oy olduğunda. Oyları verenler değil oyları sayanlar önemli ne de olsa. Hiçbir şey değilse “Fethullahçılar sisteme sızdı, bu seçim geçerli değil” der geçer.

Sahi, seçime kadar OHAL’in kalkacağını mı sanıyorsunuz siz?

Neden peki?

Benim için cevabı basit: Erdoğan doğrudan dış müdahaleden korkuyor şu anda. Toplu tüfekli olandan. AKP’liler, özellikle sözde darbeden sonra, “hepimiz aynı gemideyiz, gemi batarsa siz de bok yoluna gideceksiniz” demeye başladı. Bak öncesinde değil, sonrasında. Ve bu sözde darbeden sonra mevzu ya Erdoğan ya ölüme döndü. Mahzun Kırmızıgül gibi “hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye” yemediği zaman “bak topuğuna sıkarım ha” dendi.

Etrafımızda işler güzel gitmediği gibi Türkiye’nin de topun ağzına geldiği, bence, açık. Erdoğan, içerideki cepheyi küçük tutmak istiyor. Amacı oy filan değil. Bakın trollerinin yazdıklarına, şürekasının sözlerine. Neymiş, X bilmem ne diyormuş da Y de onu onaylıyormuş. Bunlar hainmiş, maşaymış, oyuncakmış. Bu sözleri tek başına söyleyince yediremedi bize. Ne yapıyor şimdi? “Bakın ben de sizdenim ama bu şerefsizler değil” dedirtiyor. Oynadığı şey bu.

Yani Erdoğan hala bir dış mihrak değil iç mihrak arayışında. Ama esas bulması gereken bir dış mihrak zira bu türlü kendi sonunu daha da acılı kılmaktan başka bir şey yapmıyor.

Anlaşılmaz mı oldu? Başka türlü deneyeyim. Oy, seçim olduğu zaman önemli olan bir şey. Erdoğan içinse seçim filan önemli değil. Gördük son referandumu. Eğer o seneyi görürse, Türkiye 2019 seçimlerine gitmeyebilir bile. Erdoğan’ın Atatürkçü kesilmesi siyaset değil beka sorunundan. Ne demiştim vaktinde? “Hitler gibi giderken ‘beni siz seçtiniz, hepimiz yanacağız’ demekten zerrece çekinmez ve çekinmeyecek”. Ama, her normal insan gibi, gidişini uzatmaya çalışacak.

Şimdi yaptığı, içerideki çatırdamayı azaltmaya çalışmak. Amerika’nın basit ama pek etkili vize oyununa bakın. Gidemediğimiz bir memleketin vizesi nedeniyle nasıl bilendik Erdoğan’a bir kere daha. Bunun ötesinde herhangi bir yaptırım, ambargo, vesair olduğu zaman ne olacak? Daha fazla bilenmeyecek miyiz?

Son olarak, Rıza’nın mahkemesi var ay sonunda. Orada Rıza’nın ötmesi durumunda Erdoğan = Türkiye denklemi çatırdarsa Erdoğan’ın indirilmesi işten bile değil. Buna da ön alıyor işte.

Yoksa siz Erdoğan’ın Atatürkçü kesilmesini harbiden yiyenlerden misiniz? Veya siyaseten bunu yaptığını mı düşünüyorsunuz?

Güldürmeyin beni.

 

https://muratkarabag.info/category/turkce

 
 
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 57
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Yukarıdaki makale saçma sapan.

Cumhurun bașı cahil, gerizekalı falan değil, akıllı ve zekidir. Hatta hedefini taa İstanbul belediye bașkanı iken söylemiș birisi.

Yani seneler evvel dediği gibi, demokratik düzen onun için bir araç sadece. Yeri geldi mi Atatürk sevdalısı da olur, demokrasi șahini de kesilir.

Gizlisi saklısı yok. Bu arada hedefine adım adım yürüyor, bu yolda ne gerekliyse onu yapmaktan geri kalmıyor.

Bakmayın Siz onun "kandırıldım" falan filan demesine, çünkü ortada ne kandıran ne de kandırılan var. Hepsi aslında danıșıklı dövüș.

Halkını tanıyan(!)  iyi bir siyasetçi olduğu kesin. Hâlâ halkın en azından 50% ´si peșinden gidiyorsa, demek ki aptal birisi olamaz.

 

 

 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Artı...

Reza Zarrap´tan falan bahsediliyor, konușursa falan filan..

Konușsun, hiçbir șey olmaz.

Bu ülkede dernekler, bakanlar, bașkanlar suçüstü yakalandı da ne oldu ?

Yahu cumhurun baș âlenen suç ișledi de ne oldu ?

"Ne istediniz de, vermedik !" lafı kime ait, Sizce ?

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kılıçdar'ın yaptığına ne demeli? RTE'nin Atatürk'e sahip çıkmasından memnuniyet duyduğunu belirten açıklamaları var. Toplumunu iyi tanıyan bir muhalefet başkanının yapmaması gereken bir açıklama! RTE'nin stratejisini yiyecek; kitap, gazete okumayan(iktidara hizmet eden yayınları kastetmiyorum) televizyonun yönlendirmesiyle hareket eden propaganda maduru büyük bir kitle var. 

 

Kılıçdar'ın bu strateji karşında yapması gereken; RTE ve tayfasının Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine düşman olduğunu, bu ucuz numaraların yutulmaması gerektiğini her fırsatta dile getirmesi gerekir... Ne kadar işe yarar bilinmez...

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, kavak yazdı:

Yukarıdaki makale saçma sapan.

Cumhurun bașı cahil, gerizekalı falan değil, akıllı ve zekidir.

 

Hiç sanmıyorum,danışman ekibinde,çok sağlam kindar dinciler var,

Bu adamı onlar yönlendiriyor.

Eline yazdıkları kağıdı verip,prompter’dan okutturuyorlar.

Erdoğanın şimdiye kadar bir muhalifle açık oturuma katıldığını gördünüz mü?

Katılamaz..çünkü saçmalar.

Başarısında bunların yanısıra halkın cehaleti de yadsınamaz.

Zarrab davası önemli çünkü uluslararası bir suçlu konumuna düşecek,Kara listeye alınacak,bunlar onun için çok ama çok önemli,bari yurt içinde karşıt cepheyi daraltayım,destek alayım diye düşünüyor olma ihtimali yüksek.

Kendi cephesinin kaypak,güvenilmez olduğunu çok iyi biliyor.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, Epihippas yazdı:

Hiç sanmıyorum,danışman ekibinde,çok sağlam kindar dinciler var,

Bu adamı onlar yönlendiriyor.

Eline yazdıkları kağıdı verip,prompter’dan okutturuyorlar.

Erdoğanın şimdiye kadar bir muhalifle açık oturuma katıldığını gördünüz mü?

Katılamaz..çünkü saçmalar.

Başarısında bunların yanısıra halkın cehaleti de yadsınamaz.

Zarrab davası önemli çünkü uluslararası bir suçlu konumuna düşecek,Kara listeye alınacak,bunlar onun için çok ama çok önemli,bari yurt içinde karşıt cepheyi daraltayım,destek alayım diye düşünüyor olma ihtimali yüksek.

Kendi cephesinin kaypak,güvenilmez olduğunu çok iyi biliyor.

 

Cumhurun bașının eskiden beri hitabet yetenegi güçlü olduğu bilinir, artı halkın diliyle konușmada epeyi bașarılıdır. 

Daha gençlik yıllarında bu yetenegi ile ün salmıștır ve bunda imam hatipten gelmesinin de etkileri vardır. Yoksa o zaman da mı prompter vardı ?.

Teknolojinin nimetlerinden, eğer kolaylık sağlayacaksa, ben de faydalanırım. Kișinin zekasıyla alakası yok bunun. Ona bakarsanız, prompter bile kullanmasını beceremeyen nice siyasetçi var. Konușmalarında elbette, her siyasetçi gibi, danıșmanlarının etkisi yok değildir. Ancak danıșmanlarını kendisinin seçtiğini de unutmamak gerek.  Dediğim gibi, akıllı olmasaydı, buralara kadar gelemezdi.

Reza Zarrab hakkında söylediklerim yukarıda, hiçbir șey olmayacak.

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Tayyip hergün Anıtkabir'de yatsa kalsa da bir şey olmaz, kimseler yemez. Atatürkçülerden gram oy alamayacağını kendisi çok net bilir, zaten istediği de oy falan değil. Oy peşinde olsa yalakalık yapacağı kesim yine Kürtler olur. Mesele oy değil.

 

Epihippas'ın astığı, Murat Karabağ adlı yazarın söyledikleri doğru. Tayyip dışarıdan gelecek ciddi yaptırım ve müdahalelere karşı, Atatürk adıyla önlem alma telaşında. ABD'de de Avrupa'da da yerleşmiş bir imajı var artık ve üstüne çizgi çekildiğini biliyor.

 

Zarrab davası bunlar için hayati. ABD bizdeki altı bankaya 5 milyar doların üstünde ceza kesiyor ve bu daha başlangıç. Tayyip ve çetesinin ambargoyu delip yüz milyarlarca dolar haksız gelir elde ettiği artık dünyaca bilinecek ve başları tamamen derde girecek. Zarrab öttü çünkü.

 

https://www.reuters.com/article/us-usa-turkey-banks/turkey-bank-regulator-dismisses-rumors-after-iran-sanctions-report-idUSKBN1CQ0IH

 

Kısaca Tayyip, Atatürkçülerin oyuna muhtaç olduğundan değil, tamamen dışarıyı etkilemek istediğinden Atatürk demeye başladı.

 

Atatürk güven demektir. Yıllardan beri geri kafalılar, hırsızlar ve cahiller devletin tepesinde, Atatürkçü vb çevreler pasifize edildi.

Buna rağmen bu ülkenin referansı  bu kitle olmuştur, her zaman olduğu gibi. Türkiye'yi temsil eden, referans kabul edilen kitle daima bu kitle olmuştur. Bunu, Atatürk'ten nefret eden liberali de bilir, dincisi de bilir, Kürtçüsü de bilir. Onlar bilir de Tayyip bilmez mi? 

Şimdi ihtiyaç duyduğu şey de bu. Atatürk deyip barışçıl bir ortam sağlamaya çalışsın ve bu görülsün, hep birlikte işledikleri suçlar ve yaptıkları hırsızlıklar bu büyük dava nedeniyle resmi olarak ortaya çıktığında ve ülkeye başta ekonomik olarak yaptırımlar uygulanmaya başladığında da devletimize-ülkemize saldırı gibi değerlendirip onu koruyalım.

 

Murat Karabağ doğru tespitler yapmış. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, Türk Ateist yazdı:

Tayyip hergün Anıtkabir'de yatsa kalsa da bir şey olmaz, kimseler yemez. Atatürkçülerden gram oy alamayacağını kendisi çok net bilir, zaten istediği de oy falan değil. Oy peşinde olsa yalakalık yapacağı kesim yine Kürtler olur. Mesele oy değil.

 

Epihippas'ın astığı, Murat Karabağ adlı yazarın söyledikleri doğru. Tayyip dışarıdan gelecek ciddi yaptırım ve müdahalelere karşı, Atatürk adıyla önlem alma telaşında. ABD'de de Avrupa'da da yerleşmiş bir imajı var artık ve üstüne çizgi çekildiğini biliyor.

 

Zarrab davası bunlar için hayati. ABD bizdeki altı bankaya 5 milyar doların üstünde ceza kesiyor ve bu daha başlangıç. Tayyip ve çetesinin ambargoyu delip yüz milyarlarca dolar haksız gelir elde ettiği artık dünyaca bilinecek ve başları tamamen derde girecek. Zarrab öttü çünkü.

 

https://www.reuters.com/article/us-usa-turkey-banks/turkey-bank-regulator-dismisses-rumors-after-iran-sanctions-report-idUSKBN1CQ0IH

 

Kısaca Tayyip, Atatürkçülerin oyuna muhtaç olduğundan değil, tamamen dışarıyı etkilemek istediğinden Atatürk demeye başladı.

 

Atatürk güven demektir. Yıllardan beri geri kafalılar, hırsızlar ve cahiller devletin tepesinde, Atatürkçü vb çevreler pasifize edildi.

Buna rağmen bu ülkenin referansı  bu kitle olmuştur, her zaman olduğu gibi. Türkiye'yi temsil eden, referans kabul edilen kitle daima bu kitle olmuştur. Bunu, Atatürk'ten nefret eden liberali de bilir, dincisi de bilir, Kürtçüsü de bilir. Onlar bilir de Tayyip bilmez mi? 

Şimdi ihtiyaç duyduğu şey de bu. Atatürk deyip barışçıl bir ortam sağlamaya çalışsın ve bu görülsün, hep birlikte işledikleri suçlar ve yaptıkları hırsızlıklar bu büyük dava nedeniyle resmi olarak ortaya çıktığında ve ülkeye başta ekonomik olarak yaptırımlar uygulanmaya başladığında da devletimize-ülkemize saldırı gibi değerlendirip onu koruyalım.

 

Murat Karabağ doğru tespitler yapmış. 

Peki Tayyip'in psikolojisi nasil, Turk Ateist? Yani, sona yaklastigini mi dusunuyor? Oldurulebileceginden mi korkuyor? Tam olarak neden korkuyor?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tayyip kendini İslam aleminin lideri ve halifesi olarak gören bir şizofren, aynı zamanda bir gerizekalı. Kitlesi de kendisi gibi gerizekalı ve ruh hastası. Zaten bu halkın büyük çoğunluğu ruh hastasıdır derim ben her zaman.

Artık ülkenin en gerizekalısına, en sağır sultanına bile sorsan o da Tayyip'in bir Atatürk düşmanı olduğunu söyler. Atatürkçülerden yüzde 0,5 buçuk bile oy kopartamaz.

Türk Ateist'in de dediği gibi dış etkenlerden kaynaklanıyordur.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tayyip Erdoğan şu an batının kesinlikle üstünü çizdiği bir isimdir. Kendisinin ve ailesinin can güvenliğini sağlamak ve mümkünse iktidarını sürdürebilmek için Türk devletine teslim olmayı deniyor. Beni ancak devlet koruyabilir diye düşünüyor. Çünkü artık cumhuriyet düşmanı İslamcılara kesinlikle güvenemiyor. İslamcılar içinde hiç tahmin etmediği isimler bile Fetöcü bir casus olabilir ve ona bir suikast düzenleyebilir. Milliyetçiler ve Atatürkçüler, Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin çıkarlarını savunduğunu görürlerse, onu ellere vermezler, korurlar diye düşünüyor.

 

Haksız da değil...

Link to post
Sitelerde Paylaş
19 saat önce, investor yazdı:

Peki Tayyip'in psikolojisi nasil, Turk Ateist? Yani, sona yaklastigini mi dusunuyor? Oldurulebileceginden mi korkuyor? Tam olarak neden korkuyor?

 

Valla şiddetli hasta olduğu kesin, bunu görmek için uzman olmaya gerek yok. Ben patolojik narsisist olduğunu düşünüyorum uzaktan. Epeydir böyle.

Öldürülebileceğinden korkuyor ama ondan daha fazla yargılanmaktan korkuyor.

 

Ağır pislik bu adam. Ağır ahlaksız, inanılmaz kötü ve çok tehlikeli.

O yüzden patolojisinin ne olduğunun hiç önemi yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 dakika önce, Türk Ateist yazdı:

 

Valla şiddetli hasta olduğu kesin, bunu görmek için uzman olmaya gerek yok. Ben patolojik narsisist olduğunu düşünüyorum uzaktan. Epeydir böyle.

Öldürülebileceğinden korkuyor ama ondan daha fazla yargılanmaktan korkuyor.

 

Ağır pislik bu adam. Ağır ahlaksız, inanılmaz kötü ve çok tehlikeli.

O yüzden patolojisinin ne olduğunun hiç önemi yok.

Tam olarak anlamadim. Yargilanmaktan daha fazla korkuyor demissin. Biraz sacma degil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bana göre Ulu Önder Recep Tayyip Erdoğan Hazretleri, Atatürkçü geçinmekten ziyade, Atatürk'ten geçinenlere mesaj veriyor. 

Chp ve Kemalist diktatörlüğü savunan zümrenin yıllardan beri koz olarak kullandığı bir argümandır "Atatürkçülük"

Ulu Önder Recep Tayyip Erdoğan Hazretleri'nin yaptığı da, bunlardan bu kozu almaktır. 

Birine küfür mü etmek istiyorsunuz, Atatürk'ün arkasına saklanarak yapın, kimse size cevap bile veremeyecektir.

Birine bir kötülük mü yapmak istiyorsunuz, bunu Atatürk'ün arkasına saklanarak yapın, kimse gene size dokunamayacaktır.

Uzun lafın kısası herhangi bir suç işlediğiniz zaman, darbe olur, başka bir suç olur, Atatürk'ün arkasına saklanarak yaptığınız zaman, kesinlikli kimse size dokunamayacaktır.

Yüzde 52 ile Cumhurbaşkanı seçilmiş Sayın Recep Tayyip Erdoğan Hazretleri bunu çok iyi bildiği için Kemalistlerin ve bilimun solcukların elinden bu kalkanı almaya karar vermiştir.

Emin olun, Sayın Recep Tayyip Erdoğan da biliyor, Chp ve türevleri Kemalistlerin ne yaparsa yapsın kendisini hiçbir şartta desteklemeyeceğini...

Bazen geri çekilmiş gibi yapmak da en büyük hamlelerden biri olabilir. 

Benden söylemesi....

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
26 dakika önce, investor yazdı:

Tam olarak anlamadim. Yargilanmaktan daha fazla korkuyor demissin. Biraz sacma degil mi?

 

Öldürülmesi biraz zor, aldığı önlemleri yıllardır görüyoruz. Çok yakınında ajanlar falan çıktı ama kimse öldürmeye teşebbüs etmedi. Ölürse de ölür zaten, daha ötesi yok.

Ama yargılanmak ölmekten çok daha kötü onun için. Bütün gücünü direkt kaybetmekle kalmayacak, kendine kaçacak yer de bulamayacak. Uluslararası mahkemelerde yargılanması da kaçınılmaz çünkü. İşlediği terör suçları, ambargoları delmek, dolandırıcılık vb bir dolu suçu var ve hiçbir ülke onu kolay kolay kabul etmez, etse de uzun süre barınamaz.

Sadece o değil, çocukları, karısı, yedi sülalesi yargılanacak, hapse atılacak ve sahip oldukları her şeye bir şekilde el konacak. O yüzden bunlar bütün servetlerini dışarı kaçırıp duruyor ya?

 

Bu riskler hiç öyle küçük falan değil, o yüzden Atatürkçüyüm de der ateist oldum da der.

Bizim bildiklerimiz de tahmin ettiklerimiz de görünenin binde biridir daha. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...