Jump to content

Recommended Posts

ozaman allah ruhu yok edemiyorsa ozaman herşeye gücü yeten değildir. çünku ruhta ölümsüz bir varlıktır. nasıl? olurda allah denilen  varlık ruhu öldürebilir. burda bir tutarsızlık vardır çok acık ve net. cevapsız bir soru vardır.  ölümsüz bir varlık ölebiliirmi? eğer ölebiliyorsa allahta ölebilir. yok eğer ölmüyorsa ruh zaten allahtır.allah gibi ölümsüzdür. doalyısıylede allah ruhu yok edemez. bence imkansızdır.. ozamanda ruh kavramı bana göre yalandır. ben negatıf ateistım. ve bu evrenın holografık bir tarasrım olduğunu ispatlamaya geldım buraya ..  bundan daha mükemmel ispatlıyan olursa. hodrı meydan. müslümanlar.  yok eger aklınız ve mantıgınız bu tür soruları almıyorsa. ozaman anlıyan bir müslümanı beklerız er yada gelıcektır değilmi? 

tarihinde mystic tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 417
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

eğer ben gerçekten öldüm diyelım ve ruh olarak cehenneme gönderdıler benı.. iyide ben zatenn zamandan ve mekandan kurtulmuş ruuhum artık  artık bagımsızım tıpkı tanrı gibiyim yanı bende tanrıyım . kim? tutabilrkı. benı cehennemde . anladınınızmı? neden? dinler  gerçek değildir.  şimdi zeki  bir müslüman yorrum yapmadan önce iyice düşünsün ölümsüz bir varlık nasıl? olurda hala cennet yada cehennem denılen yerde köle olarak yasar? biz ateistlerın mantığına aykırıdır. bu siz müslümanların mantıgına bile aykırıdır bu . sanıırm kuranda böyle bir ayet yok. :)))) bunu nasıl acıklamayı düşünüyorsunuz müslümcukler ben bile merak ettım.. 

tarihinde mystic tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

forumu bir aydir takip ediyorum forumdaki insanlarin genel kanisi tanrinin olmadigi, dinin insanliga verdigi zararlar fikirleri uzerine.

 

oncelikle pozitif ateistler tanrinin var olmadigi konusunda kesin yargiya varirlar. insanlar icin bilinmezlik veya sonsuzluk kavramlari varoldukca hicbirseyin kesinliginden soz edemez ama nasil bir dusunce tarzina sahip bu insanlar "kesin tanri yoktur olsaydi..." gibi yargida bulunurlar. "olsaydi..." demekle bile tanrinin varliginin zayifta olsa ihtimal dahilinde oldugunu vurguladiklarinin farkinda degiller. akli basinda hicbir bilim adami "kesin olarak tanri yoktur" soyleminden kacinir. onun yerine "tanriya ihtiyacimiz yoktur" soylemi daha yaygindir. anlamdigim bu pozitif ateistler tanrinin varolmadigi kanitini buldu da bize mi soylemiyorlar. gerci kanitini bulmus olsalar herkesin gozune sokarlar "aha da tanrinin olmadiginin kaniti" diye.  tanrinin kesin olmadigini soylemek ile tanrinin olmadigina inanmak ayni seyler degilmidir?

"O zaman tanriyi kim yaratti?' sorusu meshurdur.

inanan bir insanin verecegi cevap "bilmiyorum, oldugumuzde bilme ihtimalimiz var"

peki bu insanlara soralim buyuk patlamadan oncesi varmiydi? daha farkl bir cevap beklenemez heralde "bilmiyorum gelecekte bilme ihtimalimiz var"

o zaman suanda tanrinin olmadigini soylemekte mantiksiz "gelecekte bilme ihtimalimiz var" demek daha mantikli oyle ya oda bir ihtimal.

 

dinin insanliga zarar verdigi fikri ne kadar tutarsiz. dunyadaki canli turlerinden iki milyonu tanimlanabilmis on ila otuz milyon canli turunun oldugu tahmin ediliyor, butun turler arasinda hayatta kalma mucadelesinin oldugu gercek, turler birbirlerini veya baska turleri yok etmeye programlanmisken sen tur dini gunah kecisi ilan et. ne celiskili bir dusunce. dini tamamen ortadan kaldirinca sorun cozulecek yani. dunya gulluk gulistanlik olacak. kedi herhangi bir dine mensup oldugu icin mi digger kediye saldiriyor veya fareyi olduruyor.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

siz müslümanlar ateizmı yanlış bilyorsunuz. bir tanrıya ihtiyacımız gerçekten yok . çünku henuz ispatlanmaış bir şeye bir müslümanın ihtiyacı olabilrmı? tabıkı olmaz. olmayan birşeyi gördüğünü iddia eden saglık bir aklı olabilrmi?  tabıkı olamaz ee ozamanda şunu kabul edın artık. ispatı olmuyan ne olursa olsun . ihtiyacımız yok demektır ihtiyacımız olduğu için burda olduğumuza asla inanmadım. çünku amac bir aracı dogurur aracta bir amacı dogurur . bugun islam vardır yarında ateizm cagı baslar. ama ateizm öyle bir anlamdırkı dinler gibi zaman gectıkçe azalmaz aksıne çogalır ve kendıne bir amaç bılur. ban göre gerçekten ateizm şudur. müslümanlar ateizmı anlamamakta çok fazla direnıyor..  hatta bazı ateistler bile ateizmı tam olarak anlamadan ateist oluyor. özellıklede turk ateistler. :))))

ateizm, din ile ilgili bir kavram değil, tanrı ile ilgili bir kavramdır. ...Dinlerin varlığı, dinlerin tanımının ne olduğu, dinlerin iyi mi yoksa kötü mü olduğu ateizmin konusu ve tartışma alanı dışındadır. Ateizm, her tür metafiziği reddettiği için, kendini metafizik öğeler üzerinden temellendiren dinlerin metafizik boyutlarını da reddeder. Yani bu, özellikle. dinlere karşı sergilenen bir duruş değil, genel olarak tüm metafizik inanışlara karşı bir duruştur.Ateist, tanrı veya tanrıların varlığını hayal ürünü bulan kişidir. Ateizm bir inanç değildir. Çoğu zaman yanlış ifade edildiği şekli ile (tanrıtanımaz kelimesinde olduğu gibi).... tanrıyı inkar eden kişi değildir. Çünkü "inkar" varolan bir şeyin reddedilmesi anlamı taşır, oysa ki ateistlere göre tanrı varolmadığı için onun "inkar edilmesi" de yanlış bir ....kullanım olacaktır.yanı gerçek ateist ispatı olan şeylere inanır.....hatta ateistler görecelı herşeye inanır ama görmeden inanmak bana göre sadece inançlı toplumların korku PSIKOLOJISIDIR.. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, asparagasto yazdı:

 

 

dinin insanliga zarar verdigi fikri ne kadar tutarsiz. dunyadaki canli turlerinden iki milyonu tanimlanabilmis on ila otuz milyon canli turunun oldugu tahmin ediliyor, butun turler arasinda hayatta kalma mucadelesinin oldugu gercek, turler birbirlerini veya baska turleri yok etmeye programlanmisken sen tur dini gunah kecisi ilan et. ne celiskili bir dusunce. dini tamamen ortadan kaldirinca sorun cozulecek yani. dunya gulluk gulistanlik olacak. kedi herhangi bir dine mensup oldugu icin mi digger kediye saldiriyor veya fareyi olduruyor.

 

ÇOK BASİT.. DİNIN İNSANLIGA ZARAR VERDIGINI YİNE DİNLERIN BASLANGIÇ TARIHINE BAKARAK ANLIYABİLİİRSINIZ. İLK DIN BUDUZM DİYELIM MÖ. 5500- 6000 ARASI DUNDAN ÖNCEKI MEDENIYETLERIN AKLI VE MANTIGI YOKTU . İLKEL KABILELER VARDI AFRIKADA VE AMAZONLARDA VE ÖZELLIKLEDE AVUSTRALYAD ABORJINELR VARDI . BUNLAR İLK TOPLUMLARIDIR. İNSNALIK TARIHINE DETAYLI BİR BİİÇMDE İNCELERSEK SUNU ÇOK NET GÖRMEK ZORUNDA KALIRIZKI BU GERÇEKTEN İBRETLIKTIR.. DİNLERIN İLK VAROLUŞ ÖYKUS AYNI ZAMANDADA İLK TİCaretın  VE İLK METAK SILAH YANI KILIÇ VE KALKAN.  ÜRETIMININDE YOLUNU AÇMIŞTIR. YANI BURDA ASLINDA DİNLERI İCAT AMACI HUZUR VE BARIS DEĞİL TEKNOLOJIYI HIIZLANDIRMAK VE İNSANLIGI DİN ADI ALTINDA GRUPLARA BÖLEREK SAVASTIRMAKTIR.. YANI DİNLER OLMASAYDI BUGUN HALA İLKEL BİR YASAMIMIZ OLUCAKTI BUYUK OLASIKLADA . TEKNOLOJI OLMUYACAK VE BİZLERDE SAVASMAK ZORUNDA KALMIYACAKTIK EN ÖNEMLISIDE ŞUDUR DINLER OLMASAYDI HERKES AYNI DİİLİ  KONUSUCAKTI.. BUDA İNSANLIGI GRUPLARA BÖLMEYİ ENGELLIYECEK BİR SİSTEM OLUCAKTI...ŞİMDİ SANASORUYORUM TEKNOLOJIMI? İNSANLIGI YOK EDER. YOKSA İLKEL KABİLELERIN AC KALMAMAK İÇİN İNSAN YEMESIMI?  BU SORUYA VERICEGIN CEVAP BANA YEETRLI OLUCAKTIR . BİR ABORJIN GİDİPTE CANAKKALEDE SAVASIYORSA BU TEKNOLOJI VE DİNLER YÜZÜNDENDIR .. EGER TEKNOLOJI OLMSAYDI O ABORJIN NASIL? BULUCAKTI CANAKKALEYİ . HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ? BU KADAR İNCE VE DETAYLI BİR BİÇİMDE. DAHA FAZLA ÖRNEKLER ÇOGALTILABİLİR  SANIRIM 1 ÖRNEK BİLE DİNLERIN ETKISININ NE KADAR BÜYÜK OLDUĞUNU İSPATLAMIŞ OLUCAKTIR.. 

tarihinde mystic tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, asparagasto yazdı:

 

 

 dunyadaki canli turlerinden iki milyonu tanimlanabilmis on ila otuz milyon canli turunun oldugu tahmin ediliyor, butun turler arasinda hayatta kalma mucadelesinin oldugu gercek, turler birbirlerini veya baska turleri yok etmeye programlanmisken sen tur dini gunah kecisi ilan et. ne celiskili bir dusunce. dini tamamen ortadan kaldirinca sorun cozulecek yani. dunya gulluk gulistanlik olacak. kedi herhangi bir dine mensup oldugu icin mi digger kediye saldiriyor veya fareyi olduruyor.

 

İŞTE BENDE ONU DİYORUM KOSKOCA NUH :))) PEYGAMBBER HER CANLIDAN BİR ADET GEMIYE KOYDUK  AYETİ VAR .. KURANDA NASIL? OLMUŞTA BESE BES KALAS TAN YAPILAN BİR GEMIYE MİLYONLARCA TÜR SIGMIŞ YOKSA ALALHIN BİR HİKMETIMI? AZIZIM HAHAHA:)))HADİ ALMADI DİYELIM GERÇEK DİYELIM EE O ZAMAN NASIL OLDUDA ŞİMDİ MİLYONLARCA CANLI TURU HALA YASIYOR :)))SONUCTA MİLYONLARCA CANLI TÜRÜ SUDAN BOGULMUŞ OLMASI GEREKIR ÖYLE DEĞİLMİ? :))))HUD-40 için 40 meâl bulundu. Abdulbaki Gölpınarlı (11/HÛD-40: Sonucu emrimiz gelip tandırın altından su kaynamaya başlayınca her mahlûktan birer çifti ve helâki taktîr edilenden başka âilenden olanları ve inananları gemiye yükle dedik; zâten maiyetinde bulunan inanmış kişiler de pek azdı.) / Adem Uğur (11/HÛD-40: Nihayet emrimiz gelip de sular coşup yükselmeye başlayınca Nuh'a dedik ki: "(Canlı çeşitlerinin) her birinden iki eş ialeyhinde söz geçmiş olanlar dışında- aileni ve iman edenleri gemiye yükle!KOSKOCA TİTANIK BİLE EN FAZLA 2 HAFTA DAYANICAK SEKILDE DİZAYN EDILDI .. :))) BU  NE NE REZALET :)))

tarihinde mystic tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
16 saat önce, nairelsaif yazdı:

1.  Dünya'nın şekli nedir?

2.  Muhammedin'in eşi Aişe kaç yaşında evlendi?

3. Oruç tutsam kuzey kutbunda neye göre oruç tutarım ? 

4. Müslüman olmayanların yaptığı eşyaları kulanmak harammıdır?

5.Neden sağlığınıza bir şey olunca, mübarek deve sidiği içmektense doktora gidiyorsunuz?

 

Cevaplarınız için teşekkür ederim. güzel akşamlar dilerim

 

 

1- cevabı kuranda yazıyor. okuma özürlüsü değilseniz cevabı bulurdunuz.

 Dağları yerinde donmuş gibi durur görürsün, oysa onlar bulutlar gibi geçerler. Bu her şeyi sağlam tutan Allah’ın işidir. Doğrusu O, yaptıklarınızdan haberdardır. 
(Neml - 88)

Ey cin ve insan topluluğu! Göklerin ve yerin kuturlarından geçmeye gücünüz yetiyorsa haydi çıkın. Çıkamazsınız, ancak bir imkan ile çıkabilirsiniz.”(Rahman, 55/33)

Allah geceyi gündüze dolar, gündüzü de geceye dolar.” (Zümer, 39/5  

2- 17 yaşında evlendi buradan size malzeme çıkmaz.

3- Mekke saat dilimi ve iftar vakitlerini baz alarak orucunu tutabilir.

4-Allah sizi, din hakkında sizinle savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayan kimselere iyilik etmekten, onlara adâletli davranmaktan men etmez. Çünkü Allah adâlet yapanları sever.

5- 
 (İsra, 17/82)
 (Bakara, 2/222)
 (Bakara, 2/233; Kasas, 28/12)
 (Zâriyât, 51/29)
 (Nahl, 16/68-69)

 

 

kuran okuyun kuran kuran okumadığınız için böyle ahmakça sorular soruyorsunuz.
 

Link to post
Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bana kurandan örnek veremden kopy paste yapmadan tartısıcak çok zekı bir müslüman gerekıyor.  böyle bir arkadaş varsa . gelsin tartısalım. çünku gerçekten bıktım artık . şü müslümanların kop paste olayından. tüm ateistlerde sıkılmıştır emınım. :ders::lol:cevabı kuranda yazıyor cevabı kuranda  yazıyor sen 5 dakıka bekle kuranı acıcam sonra göruselım elımde kuran var 10 dakıka bekle  yok yok sen yine bekle elımdekı kuranda bu ayet yok  eeeeee  hadııııı amaaa  aahhh hadı amama  aahh yesss come on ..... hadi amaaaa    :))))yılalrdır aynı kelımeler  sizin  kendı aklınızı bile almış bu hz:  maho  belkıde siz müslümcukler zekı olucaksınız ama bu kuran sevdasından olamıyorsunuz. süreklı ateistlere kaybetmek sanırım kader olsaydı ben bile gerçek kaderın böyle sıne  inanmak zorunda kalırdım . özgür riade varmı yokmu_? hadı ispatlayın görelım bana alalhınızı kuransız ispatlıyacak müslüman gerekıyor.. :lol:

tarihinde mystic tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
15 dakika önce, asparagasto yazdı:

anlamdigim bu pozitif ateistler tanrinin varolmadigi kanitini buldu da bize mi soylemiyorlar. gerci kanitini bulmus olsalar herkesin gozune sokarlar "aha da tanrinin olmadiginin kaniti" diye.  tanrinin kesin olmadigini soylemek ile tanrinin olmadigina inanmak ayni seyler degilmidir?

 

Yok çünkü. Hiçbir yerde hiçbir şekilde yok. Olsaydı bir şekilde birileri izine rastlardı en azından, birtakım denklemlerde fonksiyon olarak yer alırdı, bilimciler bilmedikleri yerde onu işaret ederdi.

Gören bilen yok, biz de görmedik.

Dolayısıyla Tanrı kesin olarak yok, olması da bundan sonra hiç mümkün değil. Bunları mevcut bilgilere dayanarak söylemekse gayet mümkün, hatta böyle söylemeye çekinmemeli.

 

Çok klasik olacak ama, vardır veya var olma ihtimali vardır diyen varlığını veya ihtimalini göstersin madem.

Ama mümkünse bilimsel olsun, bilimsel referanslara başvursun.

 

İhtimal meselesini manipüle etmek de pek hoş değil doğrusu. Ayrıca "bilinemez" demek de bilmek demektir, bilinemez olduğunu bilmek, kendi başına bir bilgidir. Bilinemeyeceğine dair kesin bilgiye sahip olmadan böyle şey söylenmez. Dolayısıyla bilinemezcilik başlı başına çelişkilidir. 

 

Din konusu ise ayrı bir konu zaten. Ama şunu eklemek lazım, pozitif ateizm diye tanımladığınız şeyin dışındaki hemen bütün düşünceler, din satıcısı teologların, dinler kolayca çürütülmeye başladıktan ve evrimle ilgili bilgi yayılıp kabul görmeye başladıktan sonra ürettiği argümanların etkisindedir. İhtimal tanımak zorunda kalmak, bilinemez demek vs vs hep bundan.

Elimizi korkak alıştırmayalım, açıkça yok diyelim çekinmeden. Yok çünkü.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, ahmet1405 yazdı:

Müslümanın elindeki tek kaynak kuran oradan ayetleri paylaşması niye zorunuza gidiyor.

diğer tüm kitaplar sizin olsun, kitap ehline kuran yeter.

yanı sen diyorsunkı bende akıl ve mantık yok. onun yerine kuran var..  comeee oneeeee  hadi ama öz önce ne dedım bennnn  come onnnnnnnn zoruma gitmıyor . gülmekten damarlarım catlıyor   :)))):lol::smashfreak:

Link to post
Sitelerde Paylaş

bakın şimdi müslümcukler bana göre evren holoıgrafık bir  tasarımdır . hiç . üzülmeyın  tamammı .. 

bu muhendıs sizleride düşünmuş sevgili mmüslümcükler :)))cehenneme atmadan önce akıllı mikrodalga firin var oda program onun içine giriyorsun yıl 2007 baldıza sarkarken hepsı gözüküyo işte akıllı fırının bir hıkmetı :)))))ben yapmadım diyorsun anından kamera kaydı var orda herşey gözüküyor sonra ifade veriyorsun en az 3 yıldan baslıyor bu günah ama üzülme denetımlı serbestlıkten direk cennette gidiyorsun :))))

 
Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, ahmet1405 yazdı:

 

senin aklının ve mantığının kaynağı nedir?

eğer ben ruh olucaksam ruhtur  :)))) ama ruh kavramı islamdan önce de vardı budızmde isteesen  buduzm hakkında  konusabilriliz :))) yanı şimdiden uyarım ruh kavramı islamdan öncede vardı. ama aklımın ve mantığım kaynagı tanrıysa buda özgür iradem olmadıgını ispatlamazmı? sonucta o kaynak ben değilim öyle değilmi?  sevgili müslümcukler  :))):lol: o kaynak benım olmadığına göre program dılı benı yaratır  ve sonrada benı çöp tenekıne atar yanı gerı dönusun kutusuna . ve bana derkı senı ben yarattım şimdedı senı yok ediyorum. yanı diyorkı bana sen ölüyorsun ve senden sonra yenı programlar yapıcam süreklı guncel kalıcak böylece evren denılen tasarım ..bir gun gelırde çok fazla dosya birikırse yanı diyorkı dunyanın eko dengesı 8 milyardır bu 14 milyar olursa evren içne çöker yanı  tanı muhendıs formak atmak zorunda kalır evrenı  ne yanı mantıksızmı??? mahooounun katırla uzaya cıkmasından daha mantıklı değilmi? ?  :smashfreak:

tarihinde mystic tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, mystic yazdı:

eğer ben ruh olucaksam ruhtur  :)))) ama ruh kavramı islamdan önce de vardı budızmde isteesen  buduzm hakkında  konusabilriliz :))) yanı şimdiden uyarım ruh kavramı islamdan öncede vardı. ama aklımın ve mantığım kaynagı tanrıysa buda özgür iradem olmadıgını ispatlamazmı? sonucta o kaynak ben değilim öyle değilmi?  sevgili müslümcukler  :))):lol: o kaynak benım olmadığına göre program dılı benı yaratır  ve sonrada benı çöp tenekıne atar yanı gerı dönusun kutusuna . ve bana derkı senı ben yarattım şimdedı senı yok ediyorum. yanı diyorkı bana sen ölüyorsun ve senden sonra yenı programlar yapıcam süreklı guncel kalıcak böylece evren denılen tasarım ..

 

 

ufaklık dengim değilsin. sen git  daha akilin gelsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin çerçevesinden çıkıp gitmeye gücünüz yetiyorsa geçin. Ancak büyük bir güçle çıkıp gidebilirsiniz.Rahman 33

 

Biliyorsunuz apaçık,anlaşılır,ayrıntılı,eksiksiz Kuranda gök hem evren,hem de dünya göğü,atmosferi anlamında kullanılmıştır.

 

Ver gök sözcüğüne evren anlamı.

 

Ey cin ve insan toplulukları! Evrenlerin ve yerin çerçevesinden çıkıp gitmeye gücünüz yetiyorsa geçin. Ancak büyük bir güçle çıkıp gidebilirsiniz.Rahman 33

 

Kuranda evren anlamında tek bir sözcük yoktur.Kuranın modeli düz bir dünya yani yer ve 7 katlı gök modelidir.Allah yeri ve gökleri 6 günde yaratmıştır.Bunu yanlış olduğu için savunamayacaklarını anlayan,islamdan çıkma korkusu yaşayan,islam bağımlısı tipler,İslamı benimseyebilecekleri bir biçime getirmek için eğip,bükerler,olmayan anlamlar eklerler.Tabi bu yaptıklarıyla da dinden çıkarlar,bunun bilincinde olmasalarda.Onlar kendini müslüman sanmayı sürdürürler.Gök sözcüğüne evren anlamı vermek de,bu bağımlı yalancıların en büyük yalanlarından biridir.Apaçık,anlaşılır,ayrıntılı,eksiksiz Kuranı gönderen El ilah evren anlamında bir sözcük kullanmayınca,Kuranda geçen gök sözcüklerine anlam verme görevi de,kendini müslüman sanan bu yalancı düdüklere düşmüş.

Yalancılar hiç mi düşünmüyorsunuz?Yer ve gökler nedir diye,Kuranda evren anlamında tek bir sözcük niye yok diye hiç mi kendinize sormuyorsunuz?

Biz gök sözcüğüne ilgisiz bir biçimde evren anlamı verince Kuranın apaçık,anlaşılır,eksiksiz,ayrıntılı olmadığını,Allahın var olmadığını,Kuranın insan yazımı olduğunu kabul ediyoruz,bu yaptığımızla Kuranı değiştiriyor,Kuranın değiştirilmesinin ve daha fazla Kuranın ortaya çıkmasının da önünü açıyoruz sonucuna ulaşamayanlar her şey apaçık ortada.Düz bir dünya yani yer ve gökler var işte.Kuranın modeli budur.


Ama adam utanmadan gitmiş,her şey bu kadar apaçık ortadayken,rahman 33te işte Dünyanın biçiminden söz ediliyor,Kuran Dünya için geoit diyor demiş.El ilah apaçık,anlaşılır,ayrıntılı,yeterli Kuranda Dünya için geoittir demeyince,Dünya düzdür diyince,anlam çıkarma,pardon totolarından olmayan anlamlar,olmayan sözler uydurma,eğip,bükme görevi de kendilerine düşmüş tabi.Rahman 33te tek görülen şey, düz bir dünya,yani yer ve göklerden oluşan bir model.Her şey apaçık ortada.

 

Doğrusu biz göğü yokladık; onu sert bekçiler ve kayan ateşlerle doldurulmuş bulduk.Cin 8
Doğrusu biz, göğün dinleyebileceğimiz bir yerinde otururduk; ama şimdi kim dinleyecek olsa, kendisini gözleyen bir ateş  buluyor.Cin 9

 

Düşünün ve gözünüzde canlandırın.Yer ve kat kat gökler var.Göğün oturulabilir yerlerine oturup,melekleri dinleyen cinler alev toplarıyla vuruluyorlar felan.

 

Ne çektiniz be gerçek islam bu değilciler.Aşağı tükürseniz sakal,yukarı tükürseniz bıyık.O çok güvendiğiniz Kuran sizleri yağmurdan kaçarken doluya tutsak etmiş.

 

 

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Matta 4:10

İsa ona şöyle karşılık verdi: 

Çekil git, Şeytan! Tanrın Rab`be tapacak,yalnız O`na kulluk edeceksin` diye yazılmıştır.

Matta 5:37

Evet'iniz Evet, hayır'ınız Hayır olsun. Bundan fazlası Şeytan`dandır.

Markos 3:23

Bunun üzerine İsa din bilginlerini yanına çağırıp onlara benzetmelerle seslendi. “Şeytan, Şeytan`ı nasıl kovabilir?” dedi.

Markos 4:15

Bazı insanlar sözün ekildiği yerde yol kenarına düşen tohumlara benzer. 

Bunlar sözü işitir işitmez, Şeytan gelir, yüreklerine ekilen sözü alır götürür.

Luka 22:31

Şeytan, Onikiler`den* biri olup İskariot diye adlandırılan Yahuda`nın yüreğine girdi.

Yuhanna 13:27

Yahuda lokmayı alır almaz Şeytan onun içine girdi. İsa da ona, 

“Yapacağını tez yap!” dedi.hanı nerde cinlerın ve mekelrın özgür iradesı ayet itiraf etmış işte cehennem içn yarattık diyor dahada önemlısı asık kor ve sagır bence sensın ispatlım istersen çok basit benım içn hanı? nerde özgur iradesı olan ve nefsı olanlar içnde ayet var insanlar içn onalr şimdi sınavdalar öyle değilmi? sen diyoırsunkı onlarda sınavda diyorsun sınavda olması için onalrında bu dünyada yasayıpta gunah yada sevap almak zorunda olduğunu işine gelmeyınce ne cabukta unutuyorsun.. al işte sana hem delıl hemde ispat :)))) melek ve cinlerın sınavının olmadığını yine kurandan tevrattan ve incilden   ispatlıyoruz ibreet alemsınız :=))))cinlerın kendı boyutu vardır onlar cehennem içn yartatılmıştır melleklerde alalh katındadır onlarda sınavdan muaftırlar işte ayet mellekler sevap yada gunah işlemez aksıne insanların sevabını ve gunahlarını melekler tutar al işte baska bir ispat daha ..şeytan ademe secede atmemıştır ama melek olarak yaratılmıştır dahasonrada allah onu secde etmedıgı içn cine cevirmıştır nasıl cevırdıyse artık .. cinede cevırse melekte osla sonucta şeytanın özgür iradesı yoktur yanı alla hyok dın yalan ..özgür iradesi olmaya şeytan nasıl olurda . herşeyin sorumlusu olur sen bana asıl bunu ispatla bakalım . ama sacmalama ..neden? allahınız şeytanı insana cevırmıyorda cine ceviriyor. cinler zaten cehennem için yaratılmıştır...:smashfreak::lol:ayet çok ama anlıyan yok diyemıyecegım cünku müslümanların işine gelmez birazcık ayetlerı bukeersek burada ortalık fena karısır :))))birde demezlermı? müslümcukler şeytan melek değil  melek işte diğer kitaplarıda allah yazmamışmı? kazanın dogurduguna inanıyorsunuzda öldüğüne neden? inanmıyorsunuz :))))önce melek oluyor ademe secde etmıyor daha sonrada nasıl oluyor bilmiyorum ama alalh onu cın yapıyor. ibrete alem komedı  :))))

tarihinde mystic tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...