Ornias 0 Oluşturuldu: Kasım 17, 2017 Raporla Share Oluşturuldu: Kasım 17, 2017 Forumu takip etmeme neden olan ,Hacı,Türk Ateist gibi kaliteli yorumcular gibi onun da yorumlarına devam etmesini istiyorum, Siyasal görüşü önemli değil,samimi ve dürüst olduğu için foruma renk ve kalite katıyordu. Dönmesini istiyorum. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Minik Kuş 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Boşverin şu pis herifi. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
The_Individualist 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi Tavanarası .. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bilgivehis 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi 4 dakika önce, Minik Kuş yazdı: Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Boşverin şu pis herifi. Robes sensin, öyle görünüyor. Sen değilsen burada olmayan birine hakaret etme. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Ornias 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi 2 dakika önce, Minik Kuş yazdı: Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Boşverin şu pis herifi. Pis olabilir.. Sıkıntı yapmıyorum. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bilgivehis 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi 27 dakika önce, Ornias yazdı: Pis olabilir.. Sıkıntı yapmıyorum. Ulan hanginiz Robessiniz, işte şimdi kafamı karıştırdınız? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
investor 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi 55 dakika önce, Ornias yazdı: Forumu takip etmeme neden olan ,Hacı,Türk Ateist gibi kaliteli yorumcular gibi onun da yorumlarına devam etmesini istiyorum, Siyasal görüşü önemli değil,samimi ve dürüst olduğu için foruma renk ve kalite katıyordu. Dönmesini istiyorum. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Ornias 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi (düzenlendi) 20 dakika önce, bilgivehis yazdı: Ulan hanginiz Robessiniz, işte şimdi kafamı karıştırdınız? İyi ki paylaşım yaptık,hemen art niyet arıyorsunuz. Kasım 17, 2017 tarihinde Ornias tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bilgivehis 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi 3 saat önce, Ornias yazdı: İyi ki paylaşım yaptık,hemen art niyet arıyorsunuz. Hayır, yanlış anladın, gerçekten kafam karışmıştı Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
sophistic 0 Kasım 17, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 17, 2017 gönderildi Robespiere @Minik Kuş ? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
ekremaktaş 0 Kasım 18, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 18, 2017 gönderildi Minik kuş, robespierre'in hesabı Ornias, Tanahçının hesabı deney, tentenin; rafael leonardonun hesabı Bir fake hesap daha var kimin olduğunu çözemedim : ) Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Minik Kuş 0 Kasım 18, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 18, 2017 gönderildi Bir saat önce, ekremaktaş yazdı: Minik kuş, robespierre'in hesabı Ben Robespierre değilim. Robespierre'in lezzet ikiziyim. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Minik Kuş 0 Kasım 18, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 18, 2017 gönderildi http://www.ulker.com.tr/tr/ulker-tv/video/sevval-sam---tereyagin-lezzet-ikizi- Daha sağlıklı, daha lezzetli hem de daha ucuz. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.