Jump to content

Evren yada evrenlerin başlangıcı


Recommended Posts

Hiçlikten içten dişa oluşan bir enerji deşarj olması (bu teori bir şeyi anlatıyor olası başka evrenleri çünkü tüm madde ve zaman o anda başlar yani başka evrenlerden geliyor hepsi)

Ben her şeyi bir okyanusa benzetiyorum ve bu okyanusun içinde oluşan sabun köpüğü evren - evrenler (akla şu geliyor: okyanusun dışında ne var peki?) güzel bir soru,bence sonsuz bir boşluk var vakum ortam.Beyin yanması bunlar, çok zor aslında hiç kimse bunu bilmiyor bilemez de bence her şeyin var olma nedenini belki amaçsız, nedensiz, ve mantıksız öylesine.

Okadar karmaşık ve cevaplaması çok zor anlaması da zor...Kuantum fiziğine göre tek evren değil çok evrenlerin var olduğuna işaret eder, bu evrenlerin neden var olduklarını kimse bilmiyor.

Bana göre her şey sanal bir ortam hologram bir yansıma gibi, geleneksel bilim bunları anlatamıyor bilim adamları artık başka türlü çalışıyorlar bilim kurgu dünyası ama her nekadar da deli deseler bu bilim adamlarına söyledikleri şeyler akıl almaz şeyler yani bam başka bir bakış açısı.Bir mağra insanı hiç dışarı çıkmayınca  gün yüzü görmeyince başka insanlar ile konuşmadıkça bu insan ne oluyor ? cahil ! ve başka şeylerin var olduğundan haberi bile yok ve biri gelip ona dese "dışarı çık bak bilmediğin şeler var",bu  mağra adamı ne der? "hadi ordan delimisin bu mağradan başka şeyler olamaz..." aynı mantık Ateistler de aynı şekilde düşünüyorlar o mağradan çoktan çıkmış insanlar başka bakış açılarından bakan insanlarız biz Ateistler :)

tarihinde MisterYou tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...