Akarsuu 0 Oluşturuldu: Kasım 28, 2017 Raporla Share Oluşturuldu: Kasım 28, 2017 Arkadaşımın başına gelen bir olay cevap bulamadığım için sizlere danışmak istedim. Öncelerden hasta olan bir kadın var ve kadın iyileşmek için allaha dua edip allahtan ona insanlara fayfalı olması için bi güç vermesini istiyor sürekli kuran okuyup dini araştırıyor. İstediği olmuş olmalı ki arkadaşıma onun özelini anlatmış detaylı olarak daha sonra parmağıyla karnına dokunmuş ve arkadaşımın karnı ağrımaya başlamış ağrının yayıldığı noktalara masaj yapınca ağrı tekrar geçmiş. Daha sonra kadın arkadaşıma gözünü kapatıp nefesini tutmasını istemiş ve elini karnından başlayıp boğazına kadar dokunmadan gezdirmiş boğazına geldiğinde arkadaşımın sesi nefesi kesilmiş daha sonra kadın elini ağzına getirip elini toplamış ve arkadaşım rahatlamış. Birde kadın yanında birilerinin olduğunu söylemiş. Bir insana bunları yapmak nasıl mümkün olabilir sizce konuyu aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bilgivehis 0 Kasım 28, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 28, 2017 gönderildi Bu uydurmalar nedense hep başkalarının başına gelir, sonra essah oluverir. Bunları buraya değil, tayyibe, cüppeliye, fetoya soracaksın, nasıl olsa onlar allahla konuşuyorlar, allah buralara uğramaz... Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Zarava ehmel 0 Kasım 28, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 28, 2017 gönderildi Akarsuu sen şu taksici olayından bahseden kişi değil misin ? O başlıkta sana bu efsanelerin yayılmasının nasıl işlediğini anlatmıştık. Yeşil Yol filmini hatırlattı bu hikaye bana. "Hastaları iyi eden tanrının sevgili kulu." Oradan araklama olmasın sakın ? Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Akarsuu 0 Kasım 28, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Kasım 28, 2017 gönderildi Arkadaşımda ateist kadının yaptıklarına oda çok şaşırmış oda başta inanmamış ama çok garip kadın şizofren diye düşünüyorum ve psikolojik olarak çok üstünde olabilir ama özelini anlatmasına anlam veremedim Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
NotImportant 0 Kasım 28, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 28, 2017 gönderildi Diğer hepsi gibi uydurma hikayeler. Birinden duyduğunuz ve mümkünlüğü olmayan şeylere inanmayın. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
The_Individualist 0 Kasım 28, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 28, 2017 gönderildi Dıdının dıdısının dıdısına olur nedense hep bu gizemli , metafizik olaylar .. Şimdi bu embesilce post umarım "Bilim Forumu" gibi seviyeli bir yerden "Tavanarası" gibi bir çöplüğe yollanır .. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Bir Buçuk 0 Kasım 28, 2017 gönderildi Raporla Share Kasım 28, 2017 gönderildi Böyle bir şey olursa ne hissederdim bilmiyorum ama konuyu okuyunca Tavanarası'na taşımam gerektiğini hissettim. 3 dakika önce, The_Individualist yazdı: umarım "Bilim Forumu" gibi seviyeli bir yerden "Tavanarası" gibi bir çöplüğe yollanır .. Öyle bir derdiniz varsa bunu yazmak yerine raporlarsanız başka başlıkların öne çıkmasını engellememiş olursunuz. Hem de konu değişmemiş olur. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Hadii 0 Ocak 7, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 7, 2018 gönderildi Eğer GERÇEK OLARAK BENİ tanımadığı birisi bana beni anlatırsa ya kafadan sallamış tutturmuştur ya da bir şey keşfetmeye çalışıyordur. Kısaca bişe hissetmezdim . Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.