Jump to content

Kıyamet Çağı'nın başlangıcı 21.09.2018


Recommended Posts

  • İleti 138
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

On 11.09.2018 at 23:06, hermes21092018 yazdı:

Vaktin geldiğinin farkında değilsiniz  bu ümmetin ömrü 1400 yıldır 1500 ü pek geçmez şuan hicri 1440 yılına girdik geriye sadece hicri 60 yıl kaldı bu 60 yıl içinde kıyametin on büyük alemeti gerçekleşecek ve bu on büyük alametin önündeki ilk işaret şam depremi ve mescidi aksanın yıkılmasıdır burdayım beraber bekleyecez ve beraber görecez bu iş sallama tuturma işi değil bu iş gerçek ve çok ciddi 

Kıyamet dediğin şey hristiyan şizofren arapların uydurmalarıdır, adam mağarada yaşayıp, ot çekip, kıyamet ilahileri yazmış, bunları da kurana ayet diye almışlar.

Sende bu saçmalıklara inanıyorsun!

Link to post
Sitelerde Paylaş
6 saat önce, hermes21092018 yazdı:

Aziz malaki kehanetine göre son papa romalı bir papa olacak ve o şuanki papa francis puzzle ın parçalarını birleştirin büyük resimi daha iyi görürsünüz  bahane yok gerçeklerle yüzleşme vakti geldi 

Deprem merkezlerinin koordinatlarını tarih ve saati ver.

 

Hemen çalışmalara başlayalım.O merkezlere b,r kaç tane nükleer bomba koyarız.

 

Tanrı gerçekleştirmezse B planını uygularız.Yalancı çıkmazsın.:0_80cbc_37a71a73_L:

 

 

,

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, teknisyen yazdı:

Deprem merkezlerinin koordinatlarını tarih ve saati ver.

 

 

On 01.12.2017 at 16:01, hermes21092018 yazdı:

İstediğiniz kanıt 21 Eylül 2018 günü, sabahından önce Şam'da deprem olmasıdır. ve bu deprem ile Mescid-i Aksa'nın yıkılmasıdır.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şam'da olacak deprem ile mescidi aksa nasıl yıkılacak yahu! Olabilecek bir şey söyleseydin bari de belki olurdu!

 

Suriye'de gergin bir bekleyiş var. Bütün katil dinciler İdlib'e doluştu. Kaçabilecekleri son yer burasıydı. Rusya-Suriye ordusu bunları imha etmeye hazırlanıyor. Kahinin tek şansı var, imha operasyonunun 21 Eylül sabahı başlaması. Ani ve büyük bir operasyon yapılırsa, ki bu olasılık var, çünkü fazla tepki çekip katliam yapıyorlar dedirtmeden işi hızlı bitirmeleri lazım. Balyoz gibi vururlarsa "eee deprem dediydik ama o kadar mecaz olur, bu da bir nevi deprem" diyebilir.   

 

Strateji ile ilgilenenlerin kulağının ajanslarda olduğu günlerdeyiz. İdlib operasyonu öyle rölantide gerçekleştirilecek bir operasyon değil. Ani ve güçlü vurmaları gerekiyor. Öyle ki, ABD ve Türkiye baksın kalsın, tepki vermekte geciksin. Kahinin tek şansı bu. Deprem Müslüman katliamı ve mescidi aksa islam devleti hayalleri diyebilir. Zaten işi bu şekil götürüyorlar hep. :D 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu deprem ile veya olası artçıları ile nasıl olacağını bilmem ama mutlaka ama mutlaka mescidi aksa yıkılıcak ! Bu deprem de 21 eylülde sabahından önce olacak vaad. Edilen vakit geldi kıyamet çağının başlaması ancak ve ancak mescidi aksanın imarı ile başlayacak bunun olması için de bı deprem veya artçıları yeterli olacak  

tarihinde hermes21092018 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Tevrat ta geçen mesihin savaşı ile vahiy kitabında geçen armagedon savaşı ile melhame i kübra aynı savaşlardır  bu yüzden de hadiste geçen mescidi aksa nın imarı yesribin harabıdır yesribin harabı melhame i kübranın çıkışıdır ifadesine göre öncelikle mescidi aksa imar edilecektir imar için ise yıkılması gerekmektedir ancak ve ancak kıyamet çağı bu şekilde başlar ayrıca diğer hadis ise şöyledir melhame ile istanbulun fethi arasında 6 yıl vardır 7. Yılda deccal çıkar. Deccal kıyametin on büyük alameti içindedir ama ilki güneşin batıdan doğmasıdır tüm bunlar ancak ve ancak mescidi aksanın imarı ile başlar mescidi aksanın imarı içinse bu deprem veya artçıları yeterli olacaktır bekleyelim görelim ama inanın bana bu deprem hiç şüphesiz gerçekleşecek ve mescidi aksa yıkılıcaktır

tarihinde hermes21092018 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İlgililerin dikkatine!

 

Şamdaki depremin hemen ardından Mescid-i Aksa'nın yıkılışının hemen sonrası İslam Masonları Konferansı başlayacaktır. Açılış konuşmasını bizzat ben yapacağım ardından Türk İslam Birliği sözcüsü sayın @hermes21092018'in günün anlam ve önemini ifade eden kısa konuşmasının ardından hep birlikte söyleyeceğimiz ilahilerin ardından yemin töreni öncesi Mehdi Aleyhisselamın konuşmasıyla birlikte yemin töreni sonrası herkes büyük bir sessizlik ve sükunet içerisinde verilen görevlerinin icrasına başlayacaktır. 

 

İlgililer biletlerini bizzat benden temin edebilirler. Bunun için bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

 

Yer: Mescid-i Aksa yakınındaki Hilton Oteli

Tarih: 21 Eylül 2018

 

 

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
10 dakika önce, teflon yazdı:

Ula bi de 21'in de yıkılıyormuş harbiden ne gülerim :) 

 

Hermes kardeşim ruhen senin yanındayım. Tabi bi ruhum olmadığı için bu söylediğim ne kadar samimi oldu bilemiyorum.

israil mescidi aksayı 2020 de yıkmayı planlıyormuş.

 

erkene alırsa gerçekleşebilir.:)

 

http://www.haber7.com/dunya/haber/536055-israil-2020de-mescidi-aksayi-yikacak

Link to post
Sitelerde Paylaş

İsrail mescidi Aksa'yı aslına döndürmek için restorasyon çalışmaları yapıyor. Eski orijinal binanın üzerine Müslimlerin yaptığı sıvamaları kaldırıyor.

 

Benzer bir şeyi Hristiyanlar İstanbul'u geri alsa onlar da yapar. Ayasofya'yı müslim sıvamalarından arındırıp orijinal haline geri getirirler. Bu son derece doğal. Bunda hiç bir olağan dışılık ve acayiplik yok. Bunun haber değeri olması Müslimlerin yobazlığından başka bir şeye dayanmıyor.

 

Bu arada aksa kenar, varoş demek. Varoş mescidi yani... Kenarın dilberi gibi! :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben büyük olasılıkla 21 Eylül sabahı bu mevzuyu unutmuş olurum. Forumu açıp başlığı görünce hatırlıyorum çünkü. Aklımda hiç olmuyor. Her zırvayı kafada tutacak olsaydık ohooo, çok işimiz vardı. Ben Kuran'ı da neredeyse ezberlemiştim inceleye inceleye... Çoğu yeri ezberden bakmadan şöyle yazar, anlamı da şudur, numarası şudur derdim.

 

Sonra belleğimde gereksiz yer kaplayan bu lüzumsuz bilgileri formatladım. Tam bir format değil, hâlâ bir çok yerini hatırlıyorum ve ezberden okuyabilirim. Bu lüzumsuzluk hâlâ belleğimde bir parça yer işgal ediyor. Zaten bu yükten belleğimi tam kurtaramadığım için bir de hadisle hiç ilgilenmem. Hadis konusu ilgi alanımın tümüyle dışındadır. Hadislerden aşırı nefret ederim. Duyunca böyle tüylerim ayaklanır. Akrep görmüş gibi olurum. Kuran daha alışkın olduğum için o kadar tepki uyarmaz.

 

Kuran'ı belleğimden kovmamın nedeni nasıl olsa arama motorları var. Bir konu Kuran'da nerde geçiyordu diye arattırmak kâfi. Neden belleğimde gereksiz yük oluşturayım! 

 

Bu dijital teknolojisi bir çökerse çok büyük sorun yaşarız yalnız, söyleyeyim! Herhangi bir nedenle iletişim ve erişim ağı çökerse felaket... Kıyamet yani... Siber savaş da nükleer savaş kadar korkunç olur. Küresel iletişim herhangi bir nedenle çökerse felaket filmleri senaryoları gerçek olur. The Road'ı izleyin anlarsınız... Karabasan yani, kâbus! Hafakan! Filmde tek güzel şey Charlize Theron. Bu kadına hastayım ya! Dikkat ediyorum filmlerinin hepsi ateist özellikli filmler. Hiç bir filminde tanrı lafı geçtiğini hatırlamıyorum. Hatta Fury Road'daki gibi dine olumsuz göndermeler var. Bu bir rastlantı mı, ateist mi bu güzel kadın, bilemiyorum. Ama güzel olduğu kesin. Sadece güzel olmakla kalsa, çok anlamlı bir yüzü var ya, harika! Yaşlansa da çaptan o kadar da düşmedi hâlâ! Huntsman'de yine iyi iş çıkarmış. Görür görmez Charlize yaaaa, Charlize Theron deyince duracaksın bir diyorum.

 

The Road'da tek bir tane tanrı lafı geçseydi sinir olup kapatacak izlemeyecektim ama tek bir tanrı lafı geçmedi. Süperdi... War of Wold'de enfes film olmasına rağmen tanrı lafı geçmesine hâlâ sinir oluyorum ve duymazdan geliyorum. Bu kadar enfes bir filmin içine Vatikan parasal finans sağlama karşılığı etmiş olmalı. İçinde geçmiyor ama son finalde tanrıyı sokuşturmuşlar. bu genelde Vatikan'ın tarzı!

 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
9 saat önce, democrossian yazdı:

charlize theron için resim sonucu 

 

Şöyle anlamlı bir yüz başka kimde var acaba! Yok! Gördüğüm en güzel kadın! Ama ne yazık ki zaman onu da hiç durmayan değirmeninde öğütüp ortadan kaldıracak.

 

Bu konuda haklı olabilirsin sarışınların nesli tükeniyormuş. Şu habere bakıp nedenini öğrenebilirsin.

 

http://t24.com.tr/haber/sarisinlarin-nesli-tukeniyor-mu,72250

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...