Derderde 0 Oluşturuldu: Aralık 6, 2017 Raporla Share Oluşturuldu: Aralık 6, 2017 Eee ne demişler Burası TÜRKİYE hadi devam herkes gibi yalanlar söylemeye Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
MisterYou 0 Aralık 6, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 6, 2017 gönderildi (düzenlendi) 32 dakika önce, Derderde yazdı: Eee ne demişler Burası TÜRKİYE hadi devam herkes gibi yalanlar söylemeye Bence sen sataşmaya gelmişsin ve kaşınıyorsun forumdan atılacaksın çocukça davranmayı kes ve boş konular açmayı bırak! Aralık 6, 2017 tarihinde MisterYou tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Derderde 0 Aralık 6, 2017 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 6, 2017 gönderildi Tavanarasının amacı bu değil mi de ? Ne tuhafsınız iki eğlenek noluyor sanki bi 100 yıla yoksun zaten yani kimse yok tanıdıklarından keyfine bakmak lazım her şey boştur zaten yaşıyoruz bu mükemmel bişey koca evrende benim diyebilen ender bi varlığız ve saçmalıyoruz farkında olmanın inanılmaz hafifliğine karşı koyuyor ağırlaşıyoruz ne demiş sartre abimiz insan özgürlüğe mahkumdur ? 42 dakika önce, MisterYou yazdı: Bence sen sataşmaya gelmişsin ve kaşınıyorsun forumdan atılacaksın çocukça davranmayı kes ve boş konular açmayı bırak! Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Hadii 0 Ocak 7, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 7, 2018 gönderildi Her İnsan birbirinden çok farklı derim hep ya doğruymuş yine kanıtladım kendime . Sen bir şeye umutlanırsın ben başka birşeye ... Çeşitlilik zenginliktir . Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.