Jump to content

Nerede o eski Ateistforum?


Recommended Posts

Ben bu forum sayesinde ateist oldum. Üye olmadan önce buradaki konuları okuyarak oldum. 5-10 sene önceki konulara baktığımda forumun gayet aktif ve renkli olduğunu, Müslümanların da gelip eğlenceli ve hatta komik tartışmalara neden olduğunu gördüm. Ama ben üye olduğumda forumun iyice pasifleştiği zamanlara denk gelmiştim. O eski konulardaki havaya bir türlü denk gelemedim.

Şimdi forumda Müslüman yok. Dolayısıyla tartışma da yok. Tartışma olmayınca da bir zevki kalmıyor.

Ateistforum bölümüne arada sırada birkaç haftada ve hatta birkaç ayda bir giriyorum. Yazmaya değer bir konu da göremiyorum pek. Ne zamandır da ateizm teizm tartışması yapmışlığım da yok. Neredeyse ateist olduğumu unutacağım. Acaba artık düşüncelerim iyice oturduğundan mı bunları tartışasım gelmiyor bilmiyorum. 

Ama özledim be o eski atmosferi yakalamak istiyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben forumda yeniyim ama kendi görüşlerimi söyleyeyim

O bahsettiği müslümanlar cevaını almış insanlar,ama aralarında kin tutanlar da var hep görüyorum aynı yazma tarzı aynı kişiler sataşmak için yeni yeni hesaplar açıyorlar

müslümanların içindeki o nefret olmasa ki bu islam ın sayesinde oluşan bir nefrettir.Ateistler herzaman dinlere hedef oldular ve olucaklar bir tehdit gibi görüyorlar bizi doğruları konuştuğumuz için.Bukadar bilgi paylaşımı oluyor kanıtlar snuluyor müslümanlar bu kanıtları elinin tersi ile bir kenara fırlatıyorlar ve dinin verdiği cehalet ile inini savunamıyorlar cihad ediyorlar çünkü söyleyecek lafları yok.İslam ın hoşgörüsünü hepimiz görüyoruz nekadar cahil ve saldırgan olduklarını cehalet çok tehlikelidir kördür inatçıdır.O  yüzden güzel tartışmalar oluyor müslümanlar ile küfür etmek tehdit etmek çok daha kolay çünkü dinde mantık yok sabittir ve sorgulamayа eleştiriye yer yoktur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...