Jump to content

Ben mi yanlış anlıyorum yoksa Taslaman uçuşa mı geçti?


Recommended Posts

 

İlk mesajı yeni konu açarak yazmak istemezdim lütfen hadsizlik olarak görmeyin ama cidden merak ettim:Değerli felsefecimiz büyük islam bilginimiz Nahl 15 i ters yüz mü ediyor..Dağları depremler olsun diye mi yarattım diyor muş Allah?
Ya bu zamana kadar ki Kur'an mealcileri arapça bilmiyormuş ya da Sifil,hoca ya error verdirdi.
Sonra da Dezim neden artıyor ateistler neden çoğalıyor :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ortamı müsait bulup gerdan büken tiplerden biri. TV kanallarında güya tartışma ortamlarında, hiç bir soru sorulmadan kendi kendisine yellenmesi sağlanıyor. Oysa ki karşısında sağlam biri olsa böyle rahatça yellenemez, ama o sağlam birinin de başına neler gelir bilinmez. Bu tür şerefsizler palazlanmak için böylesi uygun ortamları bekliyor, ortamını bulunca da yalanlarını halka akıtıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Taslaman'ı tek başına bir şarlatan değil de bir oluşumun medya yüzü olarak düşünün.

 

Arkasında devasa bir güç olmasa bugün adını bile duymamış olurduk.

 

Nasıl bugünkü konumuna geldiği bu forumda tartışıldı. Merak eden forumda aratabilir.

 

Aslında tamamen ayrı bir başlık konusu ama benim dikkatimi çeken başka bir şey de sosyal medya hesaplarının profesyonelce yönetiliyor olması.

 

Yani kendi başına veya okuldaki 2 - 3 asistanla kotarabileceği bir iş değil bu şekilde sosyal medya hesaplarını yönetmek.

 

Asıl sosyal medyada çok fazla bayağılaşmayan resmi Caner Taslaman hesabı yanında çok sevisesizce yayınlar yapan gayri resmi Caner Taslaman hesapları var ki bunların Caner Taslaman ile alakası yoktur umarım.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
On 15.12.2017 at 11:21, Türk Ateist yazdı:

 

Şu reformistler içinde Taslaman kadar sahtekar, arsız ve alabildiğine itici olanı yok herhalde.

 

 

Ne yaparsınız; ekmek parası iște.:)

İșin ilginç yanı șu:

Bunların bizlerden daha rahat uyuduklarından eminim, çünkü anlatıkları zırvaları körü körüne kabullenen bir piyasa mevcut.

Bunu cin gibi biliyorlar ve tepe tepe kullanıyorlar.

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On ‎15‎.‎12‎.‎2017 at 15:30, Sundance yazdı:

 çok sevisesizce yayınlar yapan gayri resmi Caner Taslaman hesapları var ki bunların Caner Taslaman ile alakası yoktur umarım.

 

Ben umamıyorum, çünkü böyle bir durumda sosyal medyanın yönetimine başvurup adının kullanılmasının engellenmesini ve sahte hesapların kapatılmasını talep etmesi gerekir. Bunlar dürüst değiller. Bunlar her sahtekarlığı yapar. Her koldan her yöntemle çalışırlar. Tehdit, şantaj, korkutma, sindirme yöntemleri uygulamak için de ek hesaplar açarlar. Bunlara hiç bir biçimde güvenmemenizi tavsiye ederim. Bunlar allahçı. Allahçıların başvurmayacakları yıldırma yöntemi olamaz. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...