Jump to content

Müslümanlar Köleliği açıklasın


Recommended Posts

Hasan Akçay feteyâti-kum için genç cariyeleriniz değil,sizin öz genç kızlarınız demiş.Feteyâti-kum nisa 25de de geçer.

 

ROWMQn.png

 

Sizden, hür mümin kadınlarla evlenmeye güç yetiremiyen kimse, ellerinin altındaki genç mümin cariyelerinizden alsın. Allah sizin imanınızı çok iyi bilir. Birbirinizdensiniz, aynı soydansınız. Onlarla, zinadan kaçınmaları, iffetli olmaları ve gizli dost tutmamış olmaları halinde, velilerinin izniyle evlenin ve örfe uygun bir şekilde mehirlerini verin. Evlendiklerinde zina edecek olurlarsa, onlara, hür kadınlara edilen azabın yarısı edilir. Cariye ile evlenmedeki bu izin içinizden, günaha girme korkusu olanlaradır. Sabretmeniz sizin için daha hayırlıdır. Allah bağışlar ve merhamet eder.Nİsa 25

 

Verelim feteyâti-kum'a genç kızlarınız anlamı.Bakalım ne oluyor.

 

Sizden, hür mümin kadınlarla evlenmeye güç yetiremiyen kimse, ellerinin altındaki genç mümin kızlarından alsın. Allah sizin imanınızı çok iyi bilir. Birbirinizdensiniz, aynı soydansınız. Onlarla, zinadan kaçınmaları, iffetli olmaları ve gizli dost tutmamış olmaları halinde, velilerinin izniyle evlenin ve örfe uygun bir şekilde mehirlerini verin. Evlendiklerinde zina edecek olurlarsa, onlara, hür kadınlara edilen azabın yarısı edilir. Cariye ile evlenmedeki bu izin içinizden, günaha girme korkusu olanlaradır. Sabretmeniz sizin için daha hayırlıdır. Allah bağışlar ve merhamet eder.Nİsa 25

 

Hasan Akçaya hazretlerine göre kişi kızıyla evlenebilir.Sevgi ve esenlik onun üzerine olsun.

 

http://www.kuranmeali.org/4/nisa_suresi/25.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 350
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Almış başını gidiyor

4:3 ille de erkeklerin uçkur davasına hizmet ediyor iddiası,

oysa öyle olmadığını kanıtlayan ifadeler var ayetin içinde.

 

Örneğin: Nikahlayın size helal olan kadınları.

 

Sayısı çok mu çok  mevcut "mealler"e göre 

"KENDiNiZE nikahlayın" demekmiş bu.

 

İyi ama

ayette

o kadınları 2'li, 3'lü, 4'lü gruplar halinde nikahlayın deniyor

mesné ve sülése ve rubâ'a.

 

Bir adam

örneğin 4 kişilik bir grup kadın ile evlenecek,

grup seks yapacak!

 

Mümkün değil, ahlakî hiç değil.

 

Siz bu imkansızlığı ve ahlaksızlığı göreceğinize

"Vay Hasan Akçay! Bi tek sen mi biliyorsunm?" diyorsunuz. 

Kardeşim, o imkansızlığı ve ahlaksızlığı görseniz ya

Hasan Akçay'a çemkireceğinize! 

 

Ama o kadınların her birini

kendi TALiBiNE nikahlamak suretiyle 

evlendirmek mümkün

ve ahlakın gereği de  bu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, Hasan Akçay said:

Mümkün değil, ahlakî hiç değil.

 

Siz bu imkansızlığı ve ahlaksızlığı göreceğinize

"Vay Hasan Akçay! Bi tek sen mi biliyorsunm?" diyorsunuz. 

Kardeşim, o imkansızlığı ve ahlaksızlığı görseniz ya

Hasan Akçay'a çemkireceğinize! 

 

Bahsedilen konu imkansızlığı ya da ahlaksızlığı değil ki; "Kuran". Hasan Bey..

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, bir_akil_insan yazdı:

 

savaş söz konusu değildir. islam tarihinde savaş olarak anılabilecek pek bir şey bulunmuyor.

 

fakat müslümanların savaş diyerek üzerini örttüğü şey, aslında baskın ve talandır. çünkü savunmada bulunanların cariye elde etmesi, sizin de belirttiğiniz üzere olası değildir.

 

diğer yandan, cariye elde etmek, zaten işin doğasının talan ve baskın olduğunu anlatır. çünkü, bir savaş gerçekleştirilebilir ve savaş nerede gerçekleşirse gerçekleşsin, çoğunlukla bir tarafın pes etmesi ile sonuçlanır. bu sonçutan sonra, kadınlarını, kızlarını, çocuklarını... yani genel olarak savaşa katılmayan kesimi toparlayıp kendi kabilelerine getirmeleri, aslında ganimet amaçlı bir saldırı olduğunu gösterir. kuranın ayetleri de zaten ganimet paylaşımı üzerine detaylar içerir.

 

elbette müslümanlar buna da kılıf uydurmaya çalışabilirler: ya işte kadınlar çocuklar bir başlarına yaşayamazlardı. o yüzden müslümanlar erkeklerini öldürdükten sonra, dişi ve çocukları da kaçırıp kendi iyilikleri için ırzlarına geçiyorlardı...

 

 

İslam tarihinde pek çok karışıklık savaş olmuştur,baskın ve talan olaylarının meydana gelmiş olması mümkündür böyle tanımlanabilir sonuçta "tanrının isteği" diye herkes yaptığını meşrulaştırabiliyor.Sonuçta kaybedenler/zayıflar canlarını mallarını topraklarını veya özgürlüklerini kaybediyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Konu enfal 67 ve muhammed 4'de kapanıyor Hasan Bey, bence kendinizi boş yere hırpalamayın.

Getirdiğiniz şey en fazla "kendi kuranınız" oluyor.

Biz genel-geçer hükümleri arıyoruz.

 

Genel geçer hüküm, genel geçer anlam, algı ve en sonunda da uygulamaya gider.

Ama bakıyoruz ki yok. Siz de bakıyorsunuz ki, yok.

Oradan kapanmasa, buradan mühürleniyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On ‎27‎.‎12‎.‎2017 at 22:53, Jobar yazdı:

Hala işkembeden sallıyorsun.Alimlerin ekseriyetinin görüşüne ve icmaya göre mürtedler dışındaki bütün kafirlerden cizye alınır.Senin dediğin İmam Şafii’nin belirttiği ancak zayıf ve kabul görmeyen bir görüştür.

 

Saçmalama be! Bana ne alimlerin malimlerin görüşünden? Ona kalsa her mezhep yeni bir din haline gelebilir. Alimler malimler beni ilgilendirmez. Onların eğip büktüğü zorlamayla yaptığı yorumların bir önemi yoktur. İşte budur işkembeden sallamak! Alimin malimin işkembesinden uydurduğundan bana ne?

 

Ben açar Kuran'da ne yazıyor ona bakarım. Alim malim takmam. Açtığım zaman da söylediklerim tevbe adı verilmiş bölümde apaçık ve net, hiç bir yoruma meydan vermeyecek şekilde yazıyor. Başlatma aliminden işkembesinden.

 

Sert konuştuğumun farkındayım ama sen lafa dambadak işkembe diye dalarsan alacağın yanıt bu olur, hiç de kusura kalmayacaksın! Lafa insan gibi girersen insan gibi yanıt alırsın.

 

Açar bakarsın Kuranından tevbe adı verilmiş bölümü, okur, öğrenirsin kimden cizye alınırmış. Kuranınızı size biz mi öğreteceğiz be! Açıp Kuranınızı okumazsınız, yok alimmiş yok malimmiş! Ne alimi ülen? Alim kim oluyor? 

 

Tabii ki alim dediğin adamlar öyle Hindistan gibi ağzına kadar müşrikle dolu yere gelince Kuran ayetlerini eğip bükecekler. Kuran o şartların oluşacağı öngörülerek yazılmamış ki! Ne bilsin cahil çöl yağmacıları bu düzdükleri şeyin oralara gideceğini! Tabii ki bu kadar insanı keseceğimize cizye alalım diyecekler. Bir bel kıvırtma, iki çalkalama, tamamdır. Hoppadak sana Kurana apaçık aykırı ama daha uygulanabilir bir hüküm!

 

Hem bu alimlere göre bile olsa, ne demek mürted harici yahu?! Sizde inanç özgürlüğü diye bir kavram yok mu ülen? Sorduğum hata, inanç bazında insanları ötekileştirip düşmanlaştıran bir dinden inanç özgürlüğü soruyorum ben de! Milletin ne dine döndüğünden sana ne de mürteddi bilmem neydi diye insanları inancına göre bölüyor, ötekileştiriyor, öldürüyor, cizyeye bağlıyorsunuz siz be! Hırsızın mert olanı şunu da ben çaldım bunu da ben çaldım diye övüneceğim derken suçlarını itiraf edermiş!

 

Bu da müslümün merdisi! :lol: "Merdi Müslüm cinayetlerini itiraf eder şecaatin arzederken!" :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şunlara bak yahu! Ülen siz zımmi diye Hristiyanları tebaanıza almayı kabul etmiyor musunuz? Ediyorsunuz. Hristiyanlar da Müslümler de sizin tebaanız oluyor mu, oluyor. Tebaanızdan biri tamamyine ben tebaayım, cizye ödeyerek Hristiyan olacağım niye diyemesin? Ne demek mürted harici yahu? Bu kadar mı özgüvenden yoksunsunuz siz?

 

Kızı keyfine bırakırsan ya davulcuya kaçar ya zurnacıya kafası gibi bu nasıl kafa be! Bu ilkel vahşi kafayla bu çağda ortalıkta gezmeye siz hiç mi utanmıyorsunuz, suratınıza manda derisi mi kaplattınız siz ülen! Hiç dönüp ülen ben ne laf ettim diye arkana bakıyor musun! N demek mürted harici, insan şu insan hakları, özgürlükler, modernite çağında söylemeye utanır, manda derisi gibi surat ister ülen kızarmayacak şu utanç lafı ederken be!

 

Ne utanma var, ne kızaracak yüz var, ne düşünecek beyin var... Ben oturdum da ne sayıklıyorum demiyor! Mürted hariçmiş! Allahınız yok ki bin bir türlü belanızı verse! Olmayınca mabut, ne yapsın kel mahmut! 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu Hasan nickli Müslüm de oldu olası yemin nikahı dediği uydurma şeyin Kuranın neresinde açıklandığını bir gösteremedi gitti! Sayıklar geveler durur, yemin nikahı yemin nikahı. İyi de bunun bir nikah türü olduğunu iddia eden sensin, senin iddiandan bize ne bilader?

 

Açacak Kuranda bakın burada yemin nikahı açıklanıyor, bir nikah türü olduğu söyleniyor diyeceksin! Sen tut meleket eymana yemin nikahı diye isim tak! Yok ya! Anan mı güzel de ananın hatırına sana inanacağız ülen!

 

Buna elli kere söyledik, tüm dünya kültürlerinde sağ elde tutulan öz mala, bizzat sahip olunan mala kinaye edilir. Sol elde tutulan emanet malı ifade eder diye. Sağ ellerinizin sahip oldukları, mal haline getirilmiş, alınıp satılan kölelerdir.

 

Kafa beton, kafa tahta! İstediğin kadar söyle. Bizim oğlan bina okur, döner döner tekrar okur! :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi de gelelim Bakara 190 denen mevzuya... :)

 

Bir kere bu Kuran pasajından savunma savaşı anlamı kesinlikle çıkmaz. Sizi öldürüyorlar! E tamam ama niye öldürüyorlar sizi? Siz onları yağmalamaya, erkeklerini öldürüp kızlarını cariye yapmaya geldiğiniz için öldürüyorlar!

 

Şunu düşünemeyecek kadar zeka özürlü mü bu Müslümler, bilemiyorum. Yorum yapmayacağım.

 

O pasajda hiç öyle saldırı savaşı yapmayın filan demiyor! Sadece "lâ ta'tedu" diyor ki bu, aşırı gitmeyin demektir. Tamam adamları yağmalıyor, kızlarını cariye yapıyorsunuz da, kabilenin tamamını, eşeğini köpeğini filan komple öldürmeyin diyor. Pazarda para edecek kızları oğlanları hayatta bırakın, öfkeye kapılıp kinden nefretten kudurup komple silip süpürmeyin diyor.

 

Bu vahşi çöl yağmacıları kinlerinden kuduracak kapasitede ki böyle uyarmayı gerekli görüyor. Olay sadece bu. Yok öyle saldırı savaşı yapmayın sadece savunma savaşı yapacaksınız diye bir şey!

 

Öyle bir şey olsa, Süleymana Hüdhüd güneşe tapan bir kavmin haberini getirince niye hemen orduların hazırlanmasını istediğini böbürlene böbürlene anlatıyor? Sana ne ülen ister güneşe tapar ister aya, neye taptığının derdi seni niye gerdi? Hani savunma savaşıydı? Belkıs Süleymana savaş mı açtı? Sarayını mı kuşattı yazıyor? Yazmıyor?! Eee? Ne savunma savaşı sayıklıyorsunuz siz ülen Müslümler?!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Democrossian denilen zırcahil.Kusura bakma Suç bendeki sana laf anlatmaya çalışıyorum.İşkembeden sallamada reformistleride koydun geçtin.Sen kimsin ayeti okuyup hüküm çıkaracaksın zekan Ne bilgin ne kapasiten ne ? Baksak daha Arapçan bile yoktur.Mealden hüküm çıkarıyor.Sen daha normal günlük konuşma Arapçası bilmezken o alimler Kuran’ın Lehçesi olan Kureyş Arabçasını ana dilleri gibi konuşuyor tabiinden on yıllarca Kuran hadis ve fıkıh vs dersleri alıp ömürlerini buna veriyorlardı. Aç biraz hadis oku islam hukuku içtihadı öğren cahil herif.Muhammed Aleyhisselam mecusilerden bile cizye almıştır.Peygamber cizye aldığında kim aksini iddia edebilir(senin gibi mealden hüküm çıkarmaya çalışan islam hukuku hakkında en ufak bilgisi olmayan zırcahil reformist ateistleri saymazsak)Muhammed aleyhisselam mecusilerden cizye aldığında değil Hindistan daha Ürdün ve ırak bile fethedilmemişti cahil.Hakeza alimler bu cizye icmaana vardığında gene ortada Hindistan’ın fetih bile söz konusu değildi.İşkembeden sallıyorsunda bari biraz destekli salla.Bi git darul harb darul küfr darul islam nedir öğren gel.Hiçbir halt bildiğin Yok.Bu cahillikle Ancak demogoji yapıp hakaret edersin karşındakine hiçbir ilmi cevap veremezsin çünkü hiçbirşey bildiğin Yok.Hadi şimdi öğren gel olursa bir itirazın konuşalım.

Link to post
Sitelerde Paylaş
6 saat önce, democrossian yazdı:

Şimdi de gelelim Bakara 190 denen mevzuya... :)

 

Bir kere bu Kuran pasajından savunma savaşı anlamı kesinlikle çıkmaz. Sizi öldürüyorlar! E tamam ama niye öldürüyorlar sizi? Siz onları yağmalamaya, erkeklerini öldürüp kızlarını cariye yapmaya geldiğiniz için öldürüyorlar!

 

Şunu düşünemeyecek kadar zeka özürlü mü bu Müslümler, bilemiyorum. Yorum yapmayacağım.

 

O pasajda hiç öyle saldırı savaşı yapmayın filan demiyor! Sadece "lâ ta'tedu" diyor ki bu, aşırı gitmeyin demektir. Tamam adamları yağmalıyor, kızlarını cariye yapıyorsunuz da, kabilenin tamamını, eşeğini köpeğini filan komple öldürmeyin diyor. Pazarda para edecek kızları oğlanları hayatta bırakın, öfkeye kapılıp kinden nefretten kudurup komple silip süpürmeyin diyor.

 

Bu vahşi çöl yağmacıları kinlerinden kuduracak kapasitede ki böyle uyarmayı gerekli görüyor. Olay sadece bu. Yok öyle saldırı savaşı yapmayın sadece savunma savaşı yapacaksınız diye bir şey!

 

Öyle bir şey olsa, Süleymana Hüdhüd güneşe tapan bir kavmin haberini getirince niye hemen orduların hazırlanmasını istediğini böbürlene böbürlene anlatıyor? Sana ne ülen ister güneşe tapar ister aya, neye taptığının derdi seni niye gerdi? Hani savunma savaşıydı? Belkıs Süleymana savaş mı açtı? Sarayını mı kuşattı yazıyor? Yazmıyor?! Eee? Ne savunma savaşı sayıklıyorsunuz siz ülen Müslümler?!

 

 

bakara 191

Onları Nerede yakalarsanız öldürün. Sizi yurdunuzdan çıkardıkları gibi siz de onları yurtlarından çıkarın. Fitne, adam öldürmeden beterdir. Yalnız onlar, Mescid-i Hâram yanında sizinle savaşa kalkışmazlarsa siz de onlarla Mescid-i Harâm yanında savaşmayın. Ama onlar, sizi orada öldürmeye kalkışırlarsa öldürün onları. Budur kâfirlerin cezası işte.

 

onlar dediği, bir önceki ayette üzerlerine aşırılığa gidilmemesi emredilenler :D
 

belki yorum için biraz daha umutla ayetlere devam ederek zorladığımızda

 

192

Fakat vazgeçerlerse şüphe yok ki Allah, suçları örter, rahîmdir.

 

193

Bir fitne kalmayıncaya, din tamamıyla Allah'ın dîni oluncaya dek onlarla çarpışın. Vazgeçtiler mi artık düşmanlık, yalnız zâlimleredir, başkalarına değil.

 

demek ki konu aslında saldırılan kişilerin allaha ya da peygamberine inanmamasıymış. onların hepsini öldürün, eğer inanırlarsa onlara daha düşmanlık etmeyin.

 

sözde savaşın iki sonucu vardır. yengi ve talan. onların öldürülmesi yengi iken, aşırılık ancak talana zarar verebilir. ama diğer yandan, inandım allaha ve peygamberine diyenler olursa da daha da üzerlerine varmayın, suyunu çıkartmayın, aman dilesen de dilemesen de öldürüyorlar diye adımız çıkmasın, diğer kabileler daha sert dirençle karşımıza durmasın demek de olabilir.

 

ikincisi bana daha olası görünüyor çünkü talan işlerine geliyor ama kol gücünü arttırmak da ilerdeki talanları daha verimli kılacağı için, bir kabile baskınında he hı müslüman oldum vurmayın diyenleri, bir sonraki talanda ön saflarda koşturabilirler: madem müslüsün, saldır ürksün diye.

tarihinde bir_akil_insan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
14 hours ago, teflon said:

Bahsedilen konu imkansızlığı ya da ahlaksızlığı değil ki; "Kuran". Hasan Bey..

 

 

Sevgili teflon,

 

Böyle söylemeniz, ne yalan söyliyeyim, beni üzdü

çünkü "Kuran"a fatura ediverdiğiniz o imkansızlık ve ahlaksızlık

"uydurulan din"de var yalnızca:

 

"Uydurulan din"in 4:3'e verdiği anlamın

gereği yapılırsa

o kadınları 2'li, 3'lü, 4'lü gruplar halinde nikahlayacaksınız

 

Yani 1 (bir) adam

örneğin 4 kişiden oluşan BiR GRUP KADIN ile evlenip

gerdeğe girecek, grup seksi yapacak.

 

"Uydurulan din"in mütercim ve müfessirleri bunun imkansız ve ahlaksızlık olduğunu elbet biliyorlar,

"ikişer ikişer, üçer üçer, dörder dörder"i  onun için 4'e kadar diye çarpıtıp minareye kılıf uyduruyorlar.

 

"Kuran"ın söylediği ise:

nikahlayın o kadınları ikişer ikişer, üçer üçer, dörder dörder...

fenkihû... en nisâi mesné ve sülése ve rubâ'a.

 

Bu kadar.

 

Akıl sağlığı yerinde olanlar için  bunun gereği

o kadınların her birini kendi talibine nikahlamaktır.

 

Çünkü mümkün ve ahlakî olan odur,

AKIL mümkün ve ahlakî olanı kabul eder.

 

Ali iki kadının her birini kendi talibine nikahlayacak,

Hatice yemininin malik olduğu üç kadının her birini kendi talibine,

Ebu Bekir dört kadının her birini kendi talibine.

 

Gerçek bu kadar açık ve net iken

sizin, o iğrenç ahlaksızlığı "Kuran"a fatura etmeniz

beni şaşırttı... ve üzdü.

 

Üzüldüm çünkü siz ateistsiniz.

 

Ben ateistlerin gerçeği söyleyeceğine inanıyorum

çünkü bedeller ödemiş te ateizmi seçmişler,

gerçeği hiç bir şeyin uğruna göz ardı etmezler artık.

 

Ama olmuyor,

ateistler de yapamıyor.

 

 

 

tarihinde Hasan Akçay tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
9 saat önce, Jobar yazdı:

Sen kimsin ayeti okuyup hüküm çıkaracaksın

 

Ne demek ben kimim yahu! Kuran dediğin şey uzaylıca mı yazılmış! Niye anlayamayacakmışım? Anlaşılmayacaksa niye yazılmış bu meret? Bir sığınağınız bu var zaten! Siz anlayamazsınız biz anlarız deyip istedikleri gibi at oynatmış o senin alim dediğin sahtekar yalancılar. Canları nasıl istiyorsa eğip bükmüşler, milleti de siz okumayın siz anlayamazsınız diye uyutmuşlar. 

 

Açıyorsun okuyorsun, hiç bir anlaşılmazlık yok, gayet açık, kesin, net. Tevbe adlı bölümü açıp okuduğunca kimleri öldürecekler kimleri cizyeye bağlayacaklar apaçık yazmış. Ne demek anlayamazsın yahu! Anlaşılmayacak bir şey yok ki, Arapça da tüm insan dilleri gibi bir dil, niye anlaşılmasın? Allahça değil uzaylıca değil.

 

Ben hüküm müküm çıkarmıyorum, ne yazıyor şu Müslümlerin kitabında bir bakayım diyorum açıyorum, ne yazıyor görüyorum. Yazan da bu. Ehli kitaptan cizye alacaksınız, elleriyle küçülerek verecekler yazıyor üstelik nasıl bir aşağılık duygusu tatminiyse artık ne bileyim cahil çöl yağmacılarının iğrenç beyinlerinden ne geçtiyse böyle yazmışlar.

 

Ha yani senin kafana uyacak olursak açıp ne yazıyor bakmayacağız, alimlerin ağzına bakacağız ne diyecekler diye! Onlar da bizi keyiflerine göre güdecekler. Şu teklif ettiğin mankafalığın sığırlık olduğunu göremiyorsan al bir okka mum da otur derdine yan sen! Şu halinle bize akıl öğretmeye kalkıştığın için ne kadar embesil olduğunu ölçemiyorum bile. Şu verdiğin akıla bakılırsa idyot düzeyinde embesil olmalısın.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Gelelim Muhammed Mecusilerden cizye aldı mı... Ben nereden bileyim aldı mı... O alim denen sahtekar yalancıların oturup Muhammedin Mecusilerden cizye aldığına dair uyduruk bir masal düzmeleri de son derece olası. Muhammed diye bir adamın yaşadığına dair bir bilimsel kanıt yok ki Mecusilerden cizye aldığına dair bir kanıt olsun!

 

Milattan binlerce sene önce yaşamış Sümerlerin binlerce tableti var bıraktıkları, bu cahil çöl yağmacılarının sıfır, hiç bir şeyi yok. Ne bot yemiş bunlar belli değil ki?

 

Hadi tamam Muhammed Mecusilerden cizye aldı diyelim. Böyle bir adam var ve böyle bir iş yaptı varsayalım. O zaman şu olur: Bu herif daha hayattayken bile kendi yazdığı kuralların uygulanabilirliği değişti. Yazdı bir şey ama kendisi bile yazdığını uygulayamadı!

 

Çünkü ne yazdığı apaçık belli. Bir ülkenin anayasasında ne yazıyor açar okursun, bellidir. Sen sorsan anayasanızda böyle yazıyor bu ne diye, "eee efenim öyle yazıyor da biz onu uygulamıyoruz, bakmayın öyle yazdığına" olur mu yahu! Değiştirin babam, ne uyguluyorsanız onu yazın dersin yani, öyle kepazelik mi olur! "Eeee efenim işte değiştiremiyoruz, bizim geleneklerimiz göreneklerimiz..."

 

Bu nasıl bir manyaklık yahu, herif değiştiremiyoruz, öyle duracak ama uygulamayacağız diyor, nasıl bir mankafa türü lan bunlar demeyecek misin? İyi peki ben bu ülkeye geldim, insanlık dışı bir uygulamaya maruz kaldım, "anayasamızda yazıyor babam, gelmeyeydin" denmeyeceğini, kıvırtmayacaklarını nerden bileceğim?

 

Ben alimlerin ağzından hayırlı bir şey çıkar inşallah diye şansıma mı güveneceğim bu Müslümlerin ne bot yemeyeceklerine güvenirken? Bunların kitabını açıp bakacağım herhalde ne yazıyor diye! Herkes sizin gibi sığır değil alimlerin ağzından ne çıkacak diye aval aval bakıp bekleyecek, hiç kusura kalmayın!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Rezillik daha bitmedi... Bu alim denen soytarıların pis ağzına bakacak olursak, ki Suudi şeyhinin ağzına baksam örneğin üç gün iştahım kaçar yemek yiyemem, herif kadınların işitçi aşağılık iğrenç katillerin cinsel ihtiyacını gidermesi kadınların cihadıdır diyor! Bunların ağzına bakıp da kusmamak olanaksız!

 

Başka iğrenç alimin biri kadın öldükten sonra kocasının son bir birleşme hakkından bahseder! Bunlar ne tür manyak sapıklardır şaşarsın! Yok kadınlar pazardan muz almasın der bir başka kafadan kaçık manyağın teki!

 

Bunların kanalizasyon kapağı ağızlarına bakacak olursan işi bulursun! Bunların pis ağzından dökülmeyecek bir şey yok ki? İyi yine biz sadece Kurana bakıyoruz da ne yazıyorsa onu söylüyoruz. Kuranda yazmayan bir şeyi islama asla yamamıyoruz. Ne yazıyorsa o! Bu idyotların pis ağzına bakıp şuna bak şuna, rezilliğe bak, islama göre kadınların pazardan muz almaları yasak filan demiyoruz! Biz islamı Kuranda ne yazıyorsa onunla eleştiriyoruz. Bizim eleştirimizi öpüp de başınızın üzerine koyun be!

Link to post
Sitelerde Paylaş

O zaman şunu kabul edeceksiniz Müslümler: Bu Kuran denen şey uygulanabilirliği sıfır bir terelelli. Bunu zamanında Muhammed diye herifin teki mi, yoksa bir takım cahil çöl yağmacıları mı işte her kimse birileri güya yazmış.

 

Bunu ittir edin, tabii ki laiklik esas ve güncel yasalar geçerli. Bu işte tapınırken, duadan psikolojik bir medet umarken, ölünün arkasından teselli babından filan okunan gereksiz bir formalite, ne yazdığının zaten hiç önemi yok, bin küsür sene önce yazılmış bir şeyden zaten ne bekleyeceksin.

 

Bunu diyeceksiniz. Madem öyle, bunu demeye mecbursunuz.  

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, Hasan Akçay yazdı:

 kadınların her birini kendi talibine nikahlamaktır.

 

:lol: Sen olmazsın Hasan! :D

 

Şu cahil çöl yağmacılarının yazdığı bile değil, düzdüğü... Kitap bile değil, şu düzmece terelelliyi düzgün bir şeymiş... İçinde doğru düzgün bir şeyler yazıyormuş gibi gösterebilmek için... Şunu iyi matah bir şey diye yutturacağım diye kıvrım kıvrım kıvrılmaktan ne hallere geldin!

 

Ne çektin be Hasan! :0_80cbc_37a71a73_L:

 

Ülen akıldâne... Öyle demek istese nikahlayın onları her birini kim nikahlamak istiyorsa niye demesin? Kafan hiç mi çalışmıyor? Niye açıkça demesin? Hayır niye demesin? Hiç mi çalışmıyor kafan?

 

Üstüne üstlük ikişer üçer dörder... Allah ne verdiyse götürün ama bir tane ile yetinmek hayırlıdır diye de eklemiş! Gözün de mi kör? :0_80cbc_37a71a73_L:

 

Lan baydın gülmekten artık, bu kadar da soytarı olunur mu be! 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ağzından yine lağım fışkırıyor mercimek beyinli bilmemneian,

açmşsın o pis ağzını yine.

BEYiN yerine  o pis ağzı işletmişsin yine.

 

O yüzden umutsuz vakasın.

 

4:3'ü doğru anlamak

senden beklenebilecek bişey değil.

Yorma o minnacık şeyini.

 

tarihinde Hasan Akçay tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...