adalet123 0 Oluşturuldu: Aralık 21, 2017 Raporla Share Oluşturuldu: Aralık 21, 2017 Türkiye'deki Suriyelilere verilen sağlık hizmetleri hakkında açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye'deki Suriyeli doktor sağlık çalışanlarına özel çalışma izni verileceğini söyledi, "Onları eğitiyoruz, sınavlara tabi tutuyoruz. Önümüzdeki 3 ay içinde bu kişiler hazır olacak" dedi. Türkiye'de 4 milyon Suriyeli sığınmacı olduğunu belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Suriyelilere verilen sağlık hizmetlerine değindi. Eğitimden sağlığa sığınmacıların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığına işaret eden Bakan Akdağ, Suriyeli doktorlara özel çalışma izni vereceklerini söyledi. Akdağ, "Türkiye'deki Suriyeli doktorlar ve Suriyeli sağlık çalışanlarına, Suriyeli misafirlere bakmak üzere, onların sağlık hizmetleriyle ilgilenmek üzere bir anlamda özel bir çalışma izni vereceğiz. Bunun hazırlıkları içerisindeyiz. Onları eğitiyoruz, sınavlara tabi tutuyoruz. Önümüzdeki 3 ay içinde bu kişiler hazır olacak. Bu yıl içinde de bahsettiğim bu göçmen sağlığı merkezlerini hazırlayacağız ve Suriyelilere biraz daha derli toplu sağlık hizmeti vereceğiz" ifadesini kullandı. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Edip Cevdet 0 Aralık 21, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 21, 2017 gönderildi Türkiyedeki Devlet yapısı ve anlayışını, sözde kurumsallığı ben de pek sevmem. Osmanlıda Devletin sahibi Padişahlar idi Saltanat kaldırılınca - Özellikle de Gazi Paşa Hazretlerinin vefâtı sonrası - devlet sâhipsiz kaldı. Ortaya çıkan boşluğu da hırsızlar, sahtekârlar doldurdu. Bu sebeple, dürüst vatandaşların hiçbir zaman iki yakası bir araya gelemez; gelmiyecek. Ne var ki başlıkla mesaj arasındaki bağlantıyı anlayamadım Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Aralık 21, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 21, 2017 gönderildi Ben de başlıkla ileti arasında bir ilişki kuramadım. Başlık Tavanarasına gidiyor. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Elitizm 0 Aralık 21, 2017 gönderildi Raporla Share Aralık 21, 2017 gönderildi AKP'lilere göre Araplar üstün, seçilmiş ve kutsal bir ırk. Arap'ın sıçtığı bok bile kutsaldır onlar için. O yüzden de onlara altın tepside bütün imkanlar sunuluyor. Halk ise buna ses çıkarmıyor çünkü zeka ve şeref ortalaması düşük. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.