Jump to content

Recommended Posts

Bu yazım öncelikle forumun adminlerine ve forumdaki belli başlı birtakım kişilere hitap etmektedir-onlar kendilerini biliyor- lütfen başka kimse üzerine alınmasın:

 

Daha önce birçok üyelik almıştım hepsi bir bahaneyle atıldı. Hepsini ve banlanma sebeplerini sıralayım:

 

Bilimdinimdir(Kılıçdaroğlu'na laf söylediğim için)

Türk Torunu(Alevileri eleştirdiğim için)

Üçüncü Görüş(Kılıçdaroğluculara laf söylediğim için ve sözde ırkçılık yaptığım için)

Has Kemalist(Kılıçdaroğlu'na laf söylediğim için)

Ateist Türk Milliyetçisi(Kılıçdaroğlu'na laf söylediğim için)

Allahsız Kitapsız(Sözde ırkçılık yaptığım için)

209(Tayyip'e hakaret ettiğim için)

Meritocracy(Sözde ırkçılık yaptığım için)

Antidogmatik(Fetöye karşı Tayyip'in yanındayım diye başlık açtığım için)

Radikal Kemalist(Phalesis midir nedir o Kürt ile kavga ettiğim için-halbuki asıl hakareti o bana etmişti-)

Elitizm(Akşener'e ve Akşenercilere laf söylediğim için)

 

Görüldüğü gibi forumun farklı görüşlere toleransı bu. Adam Kılıçdaroğlu'nu mu eleştirmiş, Akşener'i mi eleştirmiş ve yahut Alevileri mi eleştirmiş banla gitsin. Ama sorsalar burası özgür bir platform falan derler. Sizin iki yüzlülüğünüzü sikeyim rezil herifler.

 

Kateküteist midir nedir o aktrolün bir yerde Atatürk'e hakaret eden bir iletisini görünce "bu aktrol, banlayın" diye raporlamıştım. Ve hatta sonra o iletisi silinmişti. Ama bu administrator ipnesi kimse raporlamadı diye yalan söylemiş utanmadan. Son açtığım Akşenercilere laf soktuğum başlıkta da yine o aktrolü raporlayacaktım ama o an işim vardı sonra tekrar girecekken bir baktım ki bu administrator ipnesi beni yine banlamış. Sebebini de yazmış bir parti liderine sövmüşüm. Ulan beyinsiz mal sen ona bizim desteklediğimiz partilere ve liderlerine sövmek yasak desene dürüstçe ne kıvırtıyorsun? Hatta forumun kurallarına falan da yazın bu forumda Kılıçdaroğlu'nu ya da Akşener'i eleştirmek yasaktır diye. Beyninizi sikeyim diyeceğim o da yok amk malları sizde. Meral gibi salak bir İslamcı ve Fethullahçıya laf söylenmesine bile tahammül edemiyorsunuz o kadar sefil, ezik ve beyinsizsiniz.

Fethullah'ın götünü yalaya yalaya ağzınız bok kokmuş amk hain köpekleri madem parti liderlerine sövmek suç bu forumda o zaman Tayyip ipnesine sövünce de birisi banlayın amk çifte standartçıları. Bana aktrol dediniz hep ama bilemediniz ben sizin gibi beyinsiz, gerizekalı ve koyun değilim sadece ümmetini siktiklerim orospu çocukları sizi ayrı sikeyim o götünü yaladığınızın Fetoş piçini ayrı sikeyim.

 

Bu forumda birisi mesela Ak partisini savunsa anında banlarsınız ama birisi çıkıp Fetoş piçini savunsa hiçbir şey yapmazsınız istediği kadar Fetoşu övsün hatta tahammül edersiniz o kadar hoşgörülüsünüz Fethullahçı orospu evlatlarına karşı o Kuranınizinde midir nedir o da bir Fetoşçuk mesela sürekli cemaati savunuyordu salak salak boş boş başlıklar açıyordu forumu çöplüğe çeviriyordu. Ama onca kaliteli düzgün ateist yazarı banlayan sizler o Fetoşçuğu bir türlü banlamadınız ağzınızı bile açmadınız ona karşı ateist forumu mu cemaatin propaganda sitesi mi belli değil amk herhalde Fethullahçı orospu çocuklarının seslerini böyle rahatça duyurabildiği başka Türkçe bir site yoktur. 

 

Ama merak etmeyin bundan sonra her girdiğim platformda bu forumun aleyhinde konuşacağım sizin nasıl şerefsiz haysiyetsiz Fethullahçı piçler satılık köpekler olduğunuzu söyleyeceğim ve bu forumun da kapatılması engellenmesi ve yahut hacklenmesi -artık ne olursa- için elimden gelen her şeyi yapacağım.

 

Hadi siktirin gidin şimdi pilavlı sohbetinize onursuz, haysiyetsiz, şerefsiz, zürriyetsiz kaltaklar.. satılık orospu çocukları... götveren Fethullahçı liboş köpekler o domalmayı pek sevdiğiniz Fetoş ipnesini oturamayacak hale gelinceye kadar sikeyim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...