Jump to content

Tanrının Varlığı Hakkında


Recommended Posts

  • İleti 130
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Biz dinsizler elimizde ne varsa, onunla yetinmesini biliriz, çünkü gerçekçiyiz. Daha güzel, daha adil ve daha özgür bir dünya hayal ederiz, ama olmayan varlıkların peșinden gidecek kadar hayalperest değiliz. Piyasadaki bütün dinler ve tanrıları, bizlerin suni eseridir. Halböyle iken "Amanda benim Tanrı´m en yakıșıklıșı." demek, olsa olsa gerçeklerden kaçınıp, kafasını kuma gömenlerin iși olur.   

Aklıbașında her insan, hayatını istediği yönde șekillendirebilir. Doğmak ve ölmek elimizde değil, ancak ikisinin arasını anlamlı kılmak için elimizde yeterli malzeme var. Spor mu yaparsınız, çocuk mu yetiștirirsiniz, bașkalarına yardım mı edersiniz, domates mi yetiștirisiniz, șarkı mı söylersiniz, hayvansever mi olursunuz, doktorluk mu yaparsınız, tabiatsever mi olursunuz, öğretmenlik mi yaparsınız, ne bileyim hergün 31 mi çekersiniz, yani aklınıza ne gelirse.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
30 dakika önce, Karaiskakis yazdı:

Biraz mantığınızı kullanın. Çevrenizde Allah'ın varlığını ispat eden delil ve mucizeleri temaşa edin. Bakın mesela üzerinde ALLAH (CC) yazan bir inek resmi;

 

Ne zaman bu şekilde bir ineğin üzerinde Allah değilde Ateizm yazar, işte o zaman bende sizin gibi atayist olurum. Aksi takdirde atayist olmak için hiç bir tatmin edici delil yoktur.

 

16.png

 

 

Salaksın işte ne diyeyim. Yazık aldığın nefese 

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 dakika önce, Karaiskakis yazdı:

 

Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin. Sizi benimle bu şekilde konuşmaktan men ederim.

 

Bu da üzerinde Allah yazan kabak. Islah olmayacağınızı biliyorum ama yinede paylaşıyım dedim. Belki o at gözlüklerinden kurtulup, Allah'ın inkar edilemez varlığını görebilirsiniz.

 

uzerinde-allah-yazan-kabak_595671.jpg

Beni hiçbişeyden men edemezsin. En azından bu forumda . Yoksa müslğmanlafın zAten tek işleri güçleri birilerini bişeylerden men etmek. Ben 35 sene boyunca müslümandım. Senin neler hissettiğini ve neler düşündüğünü de gayet iyi biliyorum. İneğin üstünde ya da kabağın üstünde ne yazdığı niye bu kadar önemli geliyor size onu da anlamıyorum. 

Ben seni düşman olarak görmüyorum mesela sadece salak olduğunu düşünüyorum. Ama sen beni ve tüm ateistleri düşman olarak görüyorsun. Çünkü islam sana bunu öğretiyor. Yazık sana da. 

Umarım 2018 de İslamiyetin sana kazandırdığı salaklıktan kurtulursun. Amin :))

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şeyh efendinin bizzat kulu oldun demek. Burdan zaten ne kadar mal biri olduğun belli oluyor. Şeyhin o mis kokulu bokunu da ye de münarek bok boşa gitmesin:)))) arkadaş nasıl bi malsın sen yaa. 

Neyse neyse. İşin özü şu. Ateizm Teizm var diye var. Vakti zamanında biri biyerinden tanrı diye bişey uydurmuş, dünyanın çoğu da aptal gibi buna inanıyor, biz de öyle  Tanrı'nın olmadığını farkettik. Olay bu kadar basit. Sen teist olmaZsan ateist diye bi tanıma da ihtiyaç olmaz. 

 

bokla iman eden de bi sen varsındır herhalde ????

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, Karaiskakis yazdı:

 

Ne yazık ki içinde bulunduğun sığlık, senin, maddenin ötesine geçmene, görünen şeylerin arkasındaki görünmeyen ruhsal gerçeklikleri ve metafizik varlığı kavramana imkan vermiyor. Bu sebeple yukarıda kısaca bahsini açtığım bu apaçık mucizeyi bile kavrayamıyorsun. Ne kadar üzücü....

 

Allah'ın gözlerini açabilmesi amacıyla senin için dua edeceğim kardeşim...

 

Besbelli ki Allah bu adamın gözlerine perde çekmiş. Ki O bunu indirdiği kitapta da şüphesiz açık etmiştir.

 

Öyleyse bu insanın suçu nedir ya Hz. Karaiskakis?

Link to post
Sitelerde Paylaş
6 hours ago, Karaiskakis said:

 

Lütfen kullandığınız kelimelere dikkat edin. Sizi benimle bu şekilde konuşmaktan men ederim.

 

Bu da üzerinde Allah yazan kabak. Islah olmayacağınızı biliyorum ama yinede paylaşıyım dedim. Belki o at gözlüklerinden kurtulup, Allah'ın inkar edilemez varlığını görebilirsiniz.

 

uzerinde-allah-yazan-kabak_595671.jpg

 

 

Salak bu allah... Götüne sokmak için böyle kabak icat etmesine gerek yoktu ki, ben ona sürüyle götçü bulurdum, los angeles'tan afalan, böyle zenci hem...

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
24 dakika önce, Karaiskakis yazdı:

 

Bunlar İlhan Arsel'in 3. sınıf din karşıtı kitaplarının (hatta kitap bile denilemeyecek paçavralarının) ucuz demagojileridir ki hala bunları din karşıtı bir argüman olarak kullanmanız gülünç. Allah iman etmeyenlerin kalp gözlerini perdelemesi, o kişinin imansızlık eylemlerinin bir sonucudur.. Nisa 125. ayer der ki;

 

''Verdikleri sağlam sözü bozmalarından, Allah'ın ayetlerini inkâr etmelerinden, peygamberleri haksız yere öldürmelerinden ve "kalplerimiz muhafazalıdır" demelerinden dolayı inkârları sebebiyle Allah onların kalplerini mühürlemiştir. Artık onlar inanmazlar.''

 

Dolayısıyla kalplerin mühürlenmesi gelişi güzel vuku bulan bir olay olmayıp, kişinin imansızlık içeren eylemlerinin bir sonucudur. 

 

 

Mesela şeyh boku yememek bir imanaızlık örneği olabilir ????

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...