Charles dawkins 0 Oluşturuldu: Ocak 5, 2018 Raporla Share Oluşturuldu: Ocak 5, 2018 (düzenlendi) Kuran da arı mucizesi di birşey görmüştüm yalnız çok üstüne gitmemiştim şimdi tekrar baktığımda islam sitelerinde haliyle herkes muazzam bir mucize felan demiş. Bana arkadaş dedi pek birşey diyemedim buna. Sizin cevabınız nedir bunun gibi sayısal mucizelere gibi görünen şeylere ? Ocak 5, 2018 tarihinde Charles dawkins tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bir_akil_insan 0 Ocak 5, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 5, 2018 gönderildi yoktur öyle bir şey. cahilin inancından başka bir şey değildir. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Charles dawkins 0 Ocak 5, 2018 gönderildi Yazar Raporla Share Ocak 5, 2018 gönderildi 26 dakika önce, bir_akil_insan yazdı: yoktur öyle bir şey. cahilin inancından başka bir şey değildir. Bunların ari süresinde arı 16. Ayete denk geliyormus galiba bunlarda arinin 16 krmozomuna mucize diyor Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
bir_akil_insan 0 Ocak 5, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 5, 2018 gönderildi 10 dakika önce, Charles dawkins yazdı: Bunların ari süresinde arı 16. Ayete denk geliyormus galiba bunlarda arinin 16 krmozomuna mucize diyor mucize söylemleri boş laftır. atarlar, tutmazsa sessizce unutturur başka bir şeyi çığırmaya başlarlar. kuranda sure isimleri falan yoktur. dolayısı ile bal arısı suresi diye bir şey yoktur. surelere içinde geçen konulardan, isimlerden, sözcüklerden seçip isim koymuşlar. zaman zaman aynı sureye 20 tane farklı isim konulduğu olmuş. şimdinin müslüleri bunu mucize diye satıyorlar. oysa ki nahl suresinde müşriklerden de şaraptan da kölelerden de vb söz eder. kuranı yazagelenler onu seçmişler. öyle denk gelmiş. kurandaki sözde mucizeleri genellikle sayıları böl topla çarp çıkar ile bir yerlere uydurarak yutturmaya çalışıyorlar. bu özetle kuran ipe sapa gelmez zırvalardan oluştuğu için sayılarla göz boyamaya çalışıyoruz demektir. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Charles dawkins 0 Ocak 5, 2018 gönderildi Yazar Raporla Share Ocak 5, 2018 gönderildi Ayn haklısın Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Bir Buçuk 0 Ocak 5, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 5, 2018 gönderildi Başlık vız vız sesleriyle tavanarasına doğru gidiyor. Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
tonyukukcuk 0 Ocak 5, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 5, 2018 gönderildi (düzenlendi) zaten olay insanın kendini özel sanmasını kullanmak arı bal yapar onda bunda şunda insanlar için büyük nimetler vardır bir şekilde biz de başka canlılara gıda olacağız hayvanların gütmekten fazlası insanlar da insanları güdüyor.Doğada arı var muhammed diyor ki onu allah yaptı ben de peygamberim bu arada tanıştığıma memnun oldum insanları savaşa yollarken allah mal bölüşürken allah ne hikmetse artık Ocak 5, 2018 tarihinde tonyukukcuk tarafından düzenlendi Alıntı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Tartışmaya katıl
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.